www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 17:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: 24 svi 2009 12:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Čitam sad sve vaše odgovore na moj post....
Blagoslovio Bog dan kada sam vas pronašla i blagoslovio svaki vaš korak..
Ni opisat ja ne znam kako ste me utješili...Anđeli moji...
Neko od vas je rekao da sam ostala u vremenu kada sam bila mirna i sretna i s Goranom...i istina je...i znam da nije u redu...
Toliko ste toga prekrasnog rekli...
Inače sam brbljava POPRILIČNO, a sad škrabam a ne znam vam ni objasnit nit vam svima mogu pokazat koliko bi vas sve rado jaaako zagrlila...sve redom...
Zovem se Ana...i uz vas sam što god i kad god vam u životu zatrebalo...moja predivna braćo i sestre u Kristu....to je moj novi post.. :grlim te: :grlim te: :grlim te: BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 svi 2009 13:08 
Odsutan

ana, ja sam tu nova i puno ti blagoslova i ljubavi u životu želim. i ja ti želim reći da sam imala sličan slučaj ali stvarno se ne isplati živjeti u prošlosti..isto kao ti blagoslivljam dan kada sam našla ovu stranicu,nikad ne mogu reći forum,jer je za mene ovo nešto puno više,ovo je obitelj..i to predivna obitelj..hvala Bogu na ovim ljudima...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 svi 2009 13:27 
Odsutan

draga ana, gledaj na ono što imaš,obitelj,Boga,ljubav..gledaj kao da vidiš prvi put..pogledaj dječicu u oči..to će ti reći sve..zahvaljuj Bogu za to..ono što nemaš ionako ti ne treba za sreću..vidim da sve to već i sada imaš..i polako s Bogom i svojom dječicom i suprugom zajedno dalje..u miru Božjem..ja sam u jednom razdoblju svog života bila tužna..a sve samo zato jer sam se toliko koncentrirala na ono što nemam i što me boli...i time povećavala sebi muke...kako uzaludno!!! kad sam otvorila oči vidjela sam koliko toga imam,toliko predivnih ljudi oko sebe..život,zdravlje..i posramila se...treba to cijeniti i znati živjeti sada..neće ni to zauvijek..samo nam se na Boga vezati..sve se može obnoviti ,pa tako i tvoja ljubav prema mužu..i treba iskoristiti priliku dok se može...samo ljubav će ti dati sve odgovore..
ljubim te i u mojim si molitvma.. :b206:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]