www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 17:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 73 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 lip 2009 11:03 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Tako je Maria, meni su tako svi pricali da ono sto ja zamisljam da to ne postoji, da previse gledam filmove i takve stvari.Ja sam uvijek vjerovala u ljubav i upoznala sam decka s kojim mi je jako lijepo.Sretna sam s njim vec skoro tri godine, naravno da ima nekad nekih sitnica koji ti zasmetaju ali nitko nije savrsen kao sto nisam ni ja ali uz ljubav i Bozju pomoc sve se dogovorimo

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 lip 2009 21:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
mary33 napisao:
Htjedoh sa vama podijeliti ovo iskustvo..srela sam prije nekoliko dana školsku kolegicu i njena me rečnica baš navela da razmišljam o smislu..Naime, nije se udala niti ima djecu (što je totalno nebitno jer svatko ima svoj životni put) Ja je pokušavam utješiti jer život zna imati lude preokrete, pa već sutra može naći osobu koju će voljeti i s njom imati djecu..no, ta osoba mi odgovara..Ma totalno, nebitno, s djecom i bez nje, svi ćemo ionako svisnuti..Danima već muči me ta rečenica..Što se toj osobi vrti u glavi..Kako li je samo teško živjeti u nevjeri..kakve li praznine i besmisla..

da se vratim na početak.... :wink:
moram priznati da i ja znam nekad reći da će nam svima jednom doći Kraj (mislim na ovaj svijet)
kad to kažem, tješim se, jer nekad nisam u stanju izdržati toliku prazninu, toliku odsutnost, neprihvaćanje, odbačenost...
Nekad jednostavno više ne mogu...zato razumijem onu koja je to rekla, al nije to razlog da zaboravim na druge, posebno na djecu...
Tek tada mi je još više stalo, još više se rađa ljubav, ona čista, koja ne traži svoje... jer ionako ništa nemam...
Mogu samo dati...al nekad se dogodi da nemam kome...pa opet... prepuna svega, a nemam kome dati... onda bolje da ništa nemam...
Ja mislim da u pozadini svake nevjere, svakog beznađa stoji pitanje -dali može biti drukčije?-
I vjerujem da može, samo je na nama da se potrudimo da bude...
Ponekad treba i riskirat :oops: :wink:

BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 lip 2009 14:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
lara napisao:
Tako je Maria, meni su tako svi pricali da ono sto ja zamisljam da to ne postoji, da previse gledam filmove i takve stvari.Ja sam uvijek vjerovala u ljubav i upoznala sam decka s kojim mi je jako lijepo.Sretna sam s njim vec skoro tri godine, naravno da ima nekad nekih sitnica koji ti zasmetaju ali nitko nije savrsen kao sto nisam ni ja ali uz ljubav i Bozju pomoc sve se dogovorimo

Baš lipo. Btb :)

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 73 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Vrijeme na UTC [LJV]