www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 lip 2025 22:00

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 ruj 2009 19:09 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Trape napisao:
Da, moram nać posao.....nadam se da ću uspjet naći onaj na kojem ću biti najkorisnija društvu i sebi i neovisna...

Najviše boli kad ti bližnji kažu stvari kao što su: nikad ništa od tebe, neznaš šta želiš, tko će te htjet, nezahvalna si...imala si uvjete i nisi ih iskoristila itd... Recimo, jedna osoba u mojoj obitelji mi je često davala crne prognoze koje su se na kraju i ostvarile...to očito znači da sam u podsvijesti jako povezana s dotičnom osobom...a Bog je jedini koji smije bit na tome mjestu...

jednostavno...moram raditi na vjeri... :)

uff...nevjerajatno je koliko mi je lakše kad sam se ovdje raspisala...., al vjerujem da ima još njih koji su u sličnoj situaciji..., bude dobro :grlim te:

Draga moja,

nemoj se obazirati na komentare okoline.Koliko si važna Bogu,a važni smo svaki ponaosob,moraš biti i sebi.
Pusti druge što govore,ne dozvoli da to djeluje na tebe jer ljudi su u
stanju svašta reći,a ti ako si slaba u sebi,ako ne voliš sebe,kao što te voli dragi Bog,onda na kraju taj pesimizam obuzme.
Misli na to koliko si vrijedna u Božjim očima.
To što lutaš ne znači da si slijepa pa ne vidiš,
nego samo da još nisi do kraja spremna prihvatiti sebe,
i ono što je Bog za tebe odredio.
Samo ustrajna molitva,i predanje Bogu do kraja
pokazat će ti pravi put kojim da kreneš,samo se prepusti
njemu,a da bi poznala njegov glas,trebaš samo srce
puno ljubavi za njega,i ništa drugo.
Što se tiče jehovinih svjedoka,i to što si radila
kod njih,to ti nema veze,i ne vjeruj tome.
Ja sam jednom bila podstanar kod bračnog para
koji su bili jehovini svjedoci,i probali su na početku
da me okrenu na svoju stranu,ali nisu uspjeli,ono što
su oni govorili kod mene nije ostavilo nikakvoga traga.
Zato,hrabro naprijed,ne boj se ničega,jer On je tu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 ruj 2009 20:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi Aleluja, ivana 2009, johnny 5, naggar, Magda, BiTLorD, anapaula, Samuel, Tinka, visnja i ela bredi! (nadam se da nikog nisam izostavila)

Evo...budući da sam nezaposlena, dane provodim na netu, u kućanskim poslovima...pokojem izlasku. Danas sam puno vremena provela upravo na ovoj stranici..doslovce sam punila baterije...i do 16h sam zaprimila dva poziva na intervju za posao :D eto....hvala vam što ste uz mene...

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :D :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 ruj 2009 20:45 
Odsutan

ovo je tipično, a na to bi posebno trebali paziti mi roditelji:da ne govorimo djeci :nikad ništa od tebe,nikad ništa ne uradiš dobro...itd itd..
kako možemo primiti blagoslov od roditelja tako možemo nažalost povjerovati i ovakve loše stvari...
i kad uđe u podsvijest-tako i bude od djeteta...pa onda ovi opet kažu eto vidiš da nisi uspio...jako je važno bodriti pozitivno,ne lažno hvaliti stalno-ali graditi samopouzdanje...
meni je bilo jako važno i potresno saznanje i činjenica da je Bog baš mene u određenom trenutku pozvao...iz ljubavi..baš mene,ovakvu kakva jesam...
pa da me i nikad nitko nije volio...ali On me pozvao,On me želio!
i još me želi...za sebe u vječnosti..
zato se roditelj ne smije bojati nego unositi nadu,bodriti i blagoslivljati..ma i svi mi općenito...
zato draga trape ne boj se jer si vrijedna, jer te ljubi onaj koji ljubav jest i koji voli nas,a ne naše škole,boju kože,naš novac ili uspjeh...
neka te Duh Sveti vodi prema Sinu Oca našega... :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ruj 2009 18:13 
Odsutan

Čitala sam ove postove prekrasnih ljudi na tt-u i zbilja sam Bog govori kroz te riječi..Ja ti samo htjedoh dodati da što više budeš u Bogu, odnosno, što više budeš molila, odlazila na sv.misu, pričest i ispovijed, sve će se manje loših stvari lijepiti za tebe..Sve manje loših ljudi bit će oko tebe..To je naprosto tako.Gospodin se onda u tvoj život uvlači kroz sve segmente..I ne znam, počinješ osjećati veeliku radost svakoga dana,za sunce vani, za lijep dan..više zahvaljuješ za sve što imaš i više si svjestan da za ništa nisi zaslužan..
Draga sestro, ne odustaj, na pravom si putu, na pravome mjestu, neka te Gospodin vodi i dalje!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ruj 2009 18:26 
Odsutan

Hvala Mary..doživljavam Boga...baš ovdje i osjećam duboke promjene u sebi u proteklih par dana :) :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ruj 2009 21:00 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Trape napisao:
....da, budem, hvala vam svima na savjetima od srca. Usprkos svemu, ja sam i dalje nasmiješena djevojka..i vjerujem da će sve biti dobro kad postupim po vašim savjetima..te da ću ja jednog dana biti ta koja će pomagat drugima... :wink:

:grlim te: Hoces sigurno ,samo pocni redovito moliti,cvrsto vjerovati,cesto se ispovjedati i pricestivati i barem na redovnu svetu Misu nedeljom i zapovjedanim blagdanima i vidjet ces kako je dobar nas Gospodin..Samo se po vjeri prima,a kriz nam je svima dodjelen jer po krizu bivamo spaseni..Moramo se nositi i sa bolestima i sa slabostima isto tako kao i sa dobrim djelima...Moli sa nama i mi sa tobom i zivjet cemo kao mala slozna obitelj...Bog te blagoslovio.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ruj 2009 22:32 
Odsutan

kada bi ti svi ovdje napisali svoja iskustva, sve ono kroz šta su prošli..rekla bi da je ova tvoja priča super..vjeruj mi..Hvala Isusu što te čuva i vodi i ne posustaj na svom putu.Budi mu vjerna, istinski vjerna i podarit će ti život pun radosti, uza sve tvoje probleme i muke..Toliko je divan Gospodin..čuva nas i brani i nikada neda od sebe, čak i onda kada sami poželimo otići..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 ruj 2009 07:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
pa da mi je i dolinom smrti proci zla se ja ne bojim
jer Ti si sa mnom Oce...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5

Vrijeme na UTC [LJV]