www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 19:47

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Obraćenje
PostPostano: 12 pro 2011 20:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Eva....evo ja bih ti preporučila jednu knjigu koja i meni pomaže jer i ja imam problema sa molitvom. Zove se ''Kako danas naučiti moliti'', napisao ju je Fra Petar Ljubičić...ja sam ju kupila na kaptolu u knjižari Sv. Antuna....iskreno ti ju preporučam....i želim ti da ustraješ...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 pro 2011 20:41 
Odsutan

Evo da te "utjesim" ili da ti pokazen da nisi sama... obratila sam se ima 3-4godine, i kako ti kazes skoro san postala fanatik. Iz krajnost u krajnost. Imala sam osjecaj da stalno grisin, da nista nije dovoljno dobro sto san napravila, nisan se tila druziti, skroz sam bila u nekom filmu. Onda stanes pa si kazes nije moj Bog takav da mi ne da disati. Nego bas suprotno. Ocu ti jos reci da me to "uvati" i dan danas. Imam periode da misliln da san zasluzila samo najgore, da nesmin vani, da ne smin nista kupiti i stalno mi u glavi budu neke misli, to je lose, to ne smis, pa je tesko razluciti sto mozes a sto ne. Ne daj se... Moli srcen i ljubavlju. Vidit ces da ce doci sve polako na svoje... :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 pro 2011 07:25 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
O Eva kako mi je drago zbog tebe i tvoje velike ljubavi prema drugima,uživaj u toj bezgraničnoj ljubavi.
Bog neka te blagoslovi na putu vjere,kao i sve nas!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 pro 2011 09:42 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Hvaljen Isus i Marija

Eva drago mi je što si pronašla i prihvatila Krista. Slažem se da je to najljepši mogući dar.

Vidjelica Vicka iz Međugorja u jednom svom intervju je rekla da je bolje izmoliti i 1 Očenaš na dan, ako ga izmoliš srcem, nego cijelu Krunicu, ako samo nabrajaš molitve i bez razmišljanja o otajstvima. Potrudi se da moliš svakodnevno, ali moli srcem.
Moj savjet ti je da čitaš Bibliju i tekstove na web stranicama posvećene našoj vjeri.

Na ovom linku ispod možeš pročitati važnost Svete Mise. Meni je ovaj tekst potpuno promijenjio shvaćanje Svete Mise i pomogao da shvatim koliko smo mi kršćani blagoslovljeni i koliko trebamo zahvaljivati Bogu na daru vjere koji nam je dao.

https://sites.google.com/site/molitedra ... sveta-misa

Lijep pozdrav

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 14 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]