www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 19:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
PostPostano: 06 ožu 2012 10:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Luki napisao:
Padova90 napisao:
Sada opet molim još više nego prije,čitam Sv.Pismo,ali ništa ne osječam kao da na neki način čitam bilo kakve rijeći.Počeo sam padati u depresiju,sumljati u sebe,biti bezvoljan,ponekad i osječam strah za budućnost itd..,pa su krenuli i nemirni snovi,ostao sam bez posla.Pokušavam sam sebe utješiti da je to na neki način ispit moje vjere..još uvijek ne odustajem svakim danom molim po zagovoru da mi se ojača vjera,ali najgore je od svega da ne osjećam ništa i da ne ide na bolje!!Unaprijed hvala!!

Dragi brate u Kristu najprije ti želim dobrodošlicu na forum i nadam se da ovo neće biti tvoj jedini post na forumu.

Sve što radiš sada dobro činiš, nastavi se moliti i dalje. Doći će opet sunce brate.
Svatko od nas je pozvan da izgrađuje svoj osobni put s Bogom, On zna najbolje što kome od nas treba.
Volja je Božja bila da tvoj otac napusti ovozemaljski život unatoč tvojim molitvama.
Prihvati to i kad se oporaviš moli za njegovu dušu, moli za sve pokojne iz svog roda i bit će onda puno bolje s vremenom.

U međuvremenu nastavi pratiti ovaj forum, ima tu jako dobrih ljudi koji ti mogu pomoći.

Za početak nam možeš napisati kako si došao na ovaj forum?

Pitaj što te god zanima, Bog te blagoslovio brate u Kristu!

Tražio sam po netu dali je netko imao slična iskustva kao i ja...Kada sam pronašao ovu stranicu,pročitao neka svjedoćenja i postove odmah mi je bilo lakše pa sam dobio jaku želju da vam se priključim i napišem ovaj post o sebi!

Vrh
Citiraj  
PostOvaj post je obrisan od Padova90 na 26 stu 2015 21:13.
Razlog: da
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 12 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]