www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 18:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 23 lip 2009 06:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
postoji svjedočenje Sv.Ivana Bosca kako mu je njegov anđeo pokazao
da mnogi mladi propadaju jer nisu temeljito ispovjedali svoje grijehe (najviše protiv 6.zapovjedi)
i to baš detaljno navodi kako su možda mnogi nemarno ispovjedali ili se stidili reći a i da ispovjednici nisu nekad imali strpljenja..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 lip 2009 10:30 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

rebeka napisao:
Ne odgovaras mi na moje pitanje. o spoznaji..ali nije vazno.... :twisted:

Bila sam u Medjugorju,i htjela da idem na zivotnu ispovjed,pitala sam tamo neke kod koga da idem,i svi su mi preporucili jedng Slvenskog svecenika...(Gabrijela,nasa clanica i ja otisle smo kod njega na ispovjed,ali nije prihvatio nasu zelju za zivotnom ispovjedi...)

U Crkvi je stalno ispovjedao neki stari svecenik,djelovao je nemocno,staracki...ruke mu se tresu...nekako nismo mogle da idemo kod njega na ispovjed...i da ga zamolimo...jer nam je djelovao cudno...Hm...?

No, u dogovoru s Gabrijelm,otisle smo svejedno do njega i pitale ga...da li bi mgle da se ispovjedamo i to ZIVOTNU ISPOVJED....

rekao nam je vrlo rado,dodjite sutra poslje 14 sati ,i ja cu vas ispovjedati...

Tog svecenika nam je sam Bog stavio na put -to je bila jedna prava ispovjed i primile smo velike milosti...Jer nista bolje nema ,nego kada se prespustis Gspodinu da te ON vodi

To ,smo svakim danom poslje sve vise saznale....osjetile,i bile presretne zbog toga...

Rebeka,
znam o kojem sveceniku govoris. Kod njega sam se i ja ispovjedila u veljači ove godine. I meni ga je sam Bog poslao. Stigla sam u Medjugorje oko 7:00 h ujutro i usla u crkvu pogledati raspored misa jer nisam isla organizirano i na vratima me docekao stariji svecenik, izgledao je staracki i ruke su mu se tresle. Odmah me odveo u ispovjedaonicu i ispovjedila sam se onako iskreno iz srca, mislim da nikada nisam tako. A taj dan mi se promjenio zivot u potupnosti. Posla sam u Medugorje moliti za svog supruga koji je bio tesko bolestan. Nakon ispovjedi posli smo na Krizevac, a nakon toga na Brdo ukazanja. Na brdu ukazanja sam molila jako dugo klececi i suze su mi tekle u potocima, a u to vrijeme je moj premili suprug umirao... Strasno, no bila je to volja Bozja. Sigurna sam da su moje molitve ublazile njegove muke i patnju. Jednog dana cemo se sresti kod Gospodina...
Ljubim vas sve...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 lip 2009 00:04 
Odsutan

mary33 napisao:
Ma želim se samo temeljito ispovijediti, a nedavno sam kod jednog svećenika shvatila da puno stvari nisam smatrala grijehom, a bilo ih je potrebno ispovijediti..nekako, kao da su mi promakle..a želim se istinski otvoriti dragom Bogu.

Sestrice draga, mislim da razumijem donekle o čemu govoriš...
Ti i nakon što se ispovijediš imaš osijećaj da nisi sve izrkla što si trebala, a ne znaš što si "zaboravila"? jesam li dobro shvatila?

Ako je tako, moli se Duhu Svetom da ti rasvijetli tvoju prošlost koja te muči, da možeš jasnije vidjeti gdje je problem koji te prati.

Pokušaj se ne oslanjati na spoznaje drugih, jer ovdje si bitna TI i TVOJ ODNOS S BOGOM!

Ako želiš učiniti što je ispravno u Božjim očima, nemoj tražiti druge, jer Gospodin je našao tebe, pa mu prepusti da te vodi onome svećeniku, koji je za tebe najbolji, koji će poslušati što imaš za ispovijediti i dati odriješenje.

Ne zaboravi i to da je ispovijed izmirenje s Bogom, ne opravdavanje, već priznavanje grijeha i propusta :D

Nek te prati Božji blagoslov i Duh Sveti ti obasja život :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]