www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 lip 2025 21:12

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2009 18:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
johnny 5 napisao:
Joakim ne kažem ja treba uvijek šutjet, treba i dić svoj glas i reć svoje mišljenje i izraziti stav, al se ne slažem s ovim da treba zauzdati jezik blasfemičarima. Možda si ovo napiso, a drugo mislio. Ne shvaćam kako bi mi to trebali nekom zauzdat jezik? Ako te neko neće čut neće te čut ,nemreš ga prisilit.

vidiš da se ipak oboje "slažemo" :wink: .."ne kažem ja treba uvijek šutjet, treba i dić svoj glas i reć svoje mišljenje i izraziti stav"..evo kad to već činiš,tada činiš i ovo drugo.."zauzdavaš jezik" svima onima koji pljuju po Tvojim svetinjama, i nije čak toliko ni važno hoće li ga oni zauzdati ili neće,već jesmo li znali stati u obranu Istine i ljudskog dostojanstva...važno je znati kada treba šutjeti,kada govoriti,a ponekad ako treba i viknuti...zahvaljujem na ugodnom dijalogu,želim Ti mir i svako dobro! :grlim te:

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2009 20:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
johnny 5 napisao:
Gledam svoju župu i kolko ljudi dolazi na misu. Postotak nije ni blizu 50% za cijeli kvart, ni blizu.

joakim napisao:
e moj dragi prijatelju,o tim i takovim stvarima,bit ćemo i Ti i ja i mi svi odgovorni,što smo i na koji način učinili,u svom susjedstvu,na poslu,obitelji,u svojo župi,svjedočeći svojim životom svoju vjeru i tako dali puno materijala onima,koji ili dovoljno ne poznaju,ne žele poznavati ili su još uvijek u nedoumici kuda i kamo poći.

Tamo gdje smo morali u svijetu zahvatiti rukama mi,očekivali smo Boga i zato ga nismo nikad tamo nalazili,a svijetu smo tako davali dokaz o njegovom nepostojanju.Nebo se zaslužuje tek ako ga se gradi ovdje.Svijet je danas žedan laičkih svetaca...Kad god kršćanin bježi u svoj "nadnaravni" svijet,on prepušta otkupljenje svijeta raznim religijama i religijskim devijacijama ili ga pak prepušta ateizmu. Tomislav Ivančić "Ako Bog umre"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2009 20:58 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Dragi moji što reći,
u potpunosti se slažem sa svima vama.Ja sama radim u jednoj TV kući i znam dobro znam kakav je način razmišljanja.Danas je sve na prodaju,pa na žalost i takvi filmovi,kojeg nisam htjela gledati jer sam znala o čemu se radi.Nije to zatvaranje očiju pred problemom,nego jednostavno ne mogu samo tako gledati obezvrjeđivanje onoga kojeg obožavam,a vjerujem i mi svi ovdje.
Mnogo se toga daje na Tv i to ne zbog toga da bi mi bili kao obrazovaniji,pametniji,produhovljeniji,nego zbog gledanosti,tj.novca.Što nam to govori:da je taj film vjerojatno imao pretpostavke dobrog rejtinga pa je zato prikazan.Kao i sve drugo,kada pogledamo,što nam Tv nudi,to je katastrofa,izuzev par emisija dokumentarnog programa na HTV-u,mi baš nemamo ništa pametno za vidjeti.Ali sve ovo daje prostora za otvaranje nove teme:Zašto u Hrvatskoj nemamo katoličku televiziju?
Ako smo 87% katolička država,zašto mi katolici nebi imali svoj TV program?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2009 21:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
A kad već pričamo o tv , što kažete za emisije o gatanjima tarotu i to direkt.Hvalimo se kao katolička zemlja a gatarei tarot majistori nam javno predviđaju budučnost.Di je tu vjera?Di je tu dostojanstvo?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2009 21:51 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Mislim da znamo na kojoj su strani rtl i nova.Ne bi dalje komentirala...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2009 07:24 
Odsutan

Dragi Joakime,

imaš potpuno pravo. Tko će izreći istinu ako ne mi? U ovoj medijskoj tvorevini manipulacije i zavare vlada kraljevstvo laži, a na prijestolju je sam otac laži....dokle to trpjeti??? Dokle dozvoliti da se vrijeđa svaka svetinja. Nije samo Nova TV...pa i HRT i RTL...to su moderni vračevi koji svojim obmanama vežu narod za sebe...npr. spomenuta serija "Bitange i princeze"...u kojem filmu nema više homo seksualaca, nasilja, spiritizma, površnosti? MI MORAMO PROGOVORITI! Moramo izreći istinu o Isusu! Isus na kraju krajeva nema drugog glasa osim našeg...ne smijemo ga ostaviti nijemim!!
Tko bi htio sročiti prikladan tekst? Možda možemo uzeti i Joakimov da ga uputimo katoličkom tisku a i ostalim medijima..nema veze ako i nema nekog odaziva, barem će netko to pročitati. Mi ćemo napraviti svoje a Bog će ostalo. :D Uzdajmo se i u providnost.

BTB Joakime, pravi Kristiv glas.

Eto ja sam za!

Ajmo ljudi na noge junačke...nismo mi bilo tko, nego djeca Božja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2009 08:21 
Odsutan

Ja sam za draqga Aleluja...Potpisimo se svi i posaljimo prosvjede
ma TV kuce....moze ovaj Joakimov tekst,bas je dobar...Posaljite
E-mailove svim TV medijima...
Potpisujem

1. Visnja
2.
3.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2009 08:27 
Odsutan

1. Višnja
2. Mirjana i Ivica, potpisujemo.
3. :?:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2009 12:20 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
1. Višnja
2. Mirjana i Ivica, potpisujemo.
3. Marija Nada

(neka im Bog prosvjetli pamet)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2009 12:29 
Odsutan

Aleluja :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 24 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]