www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 05:19

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 16:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Triba mi bolja slika jer je baš ova lijepa da je stavim na facebook, šta izvodiš?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 18:00 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Evo skini je ovdje...nije prevelika, al mislim da ce ti biti ok.

http://i37.tinypic.com/2hi17p4.jpg

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 18:30 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Draga sestro u Kristu! eto čitajući tvoj post dolazi mi nekako da prokomentiram ovo...pokušam pomoći...objasniti... jeli točno ili ne sam Gospodin zna...možda će biti malo napreskokce,zbrda zdola ali tako mi dolazi pa ću tako i pisati :roll:

naime, svi mi znamo da sve ima svoje zašto i zato... tj. svako "zlo" za neko dobro... pod zlo mislim naša trpljenja,fizička i duhovna,materijalna vezana uz današnji svijet i tempo života itd... e sada,isto tako znamo da Gospodin baš i ne želi od nas uvijek da se mi mučimo u životu,da hodamo okolo potrgani i prljavi u staroj odjeći... već nam želi dobro u onoj mjeri koliko misli da je za nas to potrebno tj. koliko smo jednim dijelom i zavrijedili. iz ovog možda već nešto možeš izvući...

što se tiče Tebe i tvojih molitava za tu osobu,mogu reći da je lijepo od tebe da se moliš za njega a da on to ni nezna,jer to je jedna od lijepih vrlina i darova koje nam Gospodin daje... skromnost...ljubav... znamo da su neki od najvećih donatora na svijetu za pomoć nemoćnima i gladnima ljudi i udruge koje uopće ne žele da se zna za njih...već to rade iz ljubavi i svijesti...
e sad da bi se sve to kod njega ispravilo,vjeruj mi da se može no isključivo po Njegovom imenu Isusu Kristu,koji je svemoćan,ali shvati doslovno SVEMOĆAN i da se sve spasiti može po Njemu...ali samo ako je to volja Njegova... jer masu puta mi molimo da nam ovaj život i tijek života bude lagan,da nas Gospodin izbavi iz nekih teških situacija,no rijetko se pitamo što nam zapravo Gospodin želi reći sa time što nam je dopustio da se nađemo u takvoj situaciji,bilo fizičkoj,financijskoj,duhovnoj...jer po Njegovom dopuštenju mi ponekad padamo... imaš jako jako lijep post na forumu a zove se MISLI TI ISUSE... mene jako dojmio... svakako ga pročitaj i tu ćeš također naći dio odgovora svoga... također znaj da Gospodin sigurno želi svačije obraćenje i čeka ispruženih ruku prema nama da Mu mi iskreno pružimo svoje ruke i da nas primi ksebi, u svoj Blagoslov,u svoje Ruke... tako da i ta osoba ako ima želju promijenit svoj život,mora zaista krenuti putem Gospodina ISUSA KRISTA i u Njemu tražit spas... to ne znači samo odlazit na SV. MISE,već zaista živit po Kristu... ne varat,maknut se od svih čudnih poslova,čudnih ljudi koje si navela u postu,okanit se alkohola u obilju,prihvatit se Obitelji koja je sveta,sam Gospodin nas uči tome... neće se desiti uvijek oslobođenje i uslišanje ako se sam čovjek ne pomakne sa svog mjesta... nitko se nije spasio ili ozdravio a da je nastavio živjeti bludnim,lopovskim i prevarantskim životom... ako tvrdi da jest,vjeruj mi da to nije od Boga!!!
svakako je odlična ideja što si rekla da ga povedeš sa sobom na Duhovnu obnovu,jer to je veliki početak... ako je volja Gospodina,već tamo će shvatiti sam svoje pogreške i putove i obraćenje počinje... :grlim te: :D :D SVAKAKO BI TREBAO NAPRAVITI ŽIVOTNU ISPOVIJED i savjetujem mu da se za nju pripremi dobro,iscrpno i neka to zaista želi,neka shvati težinu svojih grijeha,a ima ih sigurno... svak od nas ih ima nemilo puno nažalost... nakon ovog kada se otvori Gospodinu,sam Duh Sveti sa Gospodinom će dalje djelovati i navodit ga na pravi put... gotovo sam siguran u to... koliko će to sve trajati nemogu ti reći ali znaj jedno: da ćemo sigurno dalje stići na svom putu ako krenemo grbavim i prašnjavim puteljkom,nego da čekamo prijevoz na najlijepšem autoputu svijeta koji nikada neće doći...

eto draga sestrice,nadam se da će ti ovaj Naš post barem malo pomoći u tvom zadatku (nadam se da si ga tako i shvatila) da si prijatelja izvedeš na pravi put ili da mu pomogneš...

ljubim Vas sve i svako dobro želim i oprostite na dužini posta.. ali tako je došlo :-)))))

KRALJEVSTVO MOJE NIJE OD OVOGA SVIJETA.KAD BI KRALJEVSTVO BILO OD OVOGA SVIJETA,MOJE BI SE SLUGE BORILE DA NE BUDEM PREDAN ŽIDOVIMA.ALI KRALJEVSTVO MOJE NIJE ODAVDE.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 13:19 
Odsutan

Mario23, jucer sam pronasla u jednom molitveniku 15 molitava Sv. Brigite i procitala sve napisano o tim molitvama na ovom forumu (vidim da ih ima i na forumu) i samo je pitanje dana kad cu ih krenuti moliti jer ako one ne pomognu, ne znam sta ce. Nadam se da necu odustati.
Hvala ti za poticaj :)..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 13:21 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Tebi vjerujem napisao:
Mario23, jucer sam pronasla u jednom molitveniku 15 molitava Sv. Brigite i procitala sve napisano o tim molitvama na ovom forumu (vidim da ih ima i na forumu) i samo je pitanje dana kad cu ih krenuti moliti jer ako one ne pomognu, ne znam sta ce. Nadam se da necu odustati.

Nije problem odustati, problem je ne krenuti iznova. ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 14:09 
Odsutan

marketo napisao:
Draga sestro u Kristu! eto čitajući tvoj post dolazi mi nekako da prokomentiram ovo...pokušam pomoći...

Hvala ti na odgovoru, svako misljenje mi je dobrodoslo i sigurno cu izvuci neke smjernice iz toga sto citam.

marketo napisao:
naime, svi mi znamo da sve ima svoje zašto i zato... tj. svako "zlo" za neko dobro... pod zlo mislim naša trpljenja,fizička i duhovna,materijalna vezana uz današnji svijet i tempo života itd... e sada,isto tako znamo da Gospodin baš i ne želi od nas uvijek da se mi mučimo u životu,da hodamo okolo potrgani i prljavi u staroj odjeći... već nam želi dobro u onoj mjeri koliko misli da je za nas to potrebno tj. koliko smo jednim dijelom i zavrijedili. iz ovog možda već nešto možeš izvući...

Bas zato mi nije jasno kako moj otac cijeli zivot ne uspjeva u necemu, u prvom redu poslovno, a i obiteljski. Zar nije i njemu vrijeme da dozivi nesto uspijeha, neku promjenu, da mu Bog da? Zato se i pitam ima li nesto dublje sto ga koci da bude uspjesniji.

marketo napisao:
e sad da bi se sve to kod njega ispravilo,vjeruj mi da se može no isključivo po Njegovom imenu Isusu Kristu,koji je svemoćan,ali shvati doslovno SVEMOĆAN i da se sve spasiti može po Njemu...ali samo ako je to volja Njegova... jer masu puta mi molimo da nam ovaj život i tijek života bude lagan,da nas Gospodin izbavi iz nekih teških situacija,no rijetko se pitamo što nam zapravo Gospodin želi reći sa time što nam je dopustio da se nađemo u takvoj situaciji,bilo fizičkoj,financijskoj,duhovnoj...jer po Njegovom dopuštenju mi ponekad padamo...

Mozda bi mu taj uspijeh bio na stetu, ne znam, moguce, al ne mogu ga vise gledati kolko se trudi (doduse na svoj za mene cesto krivi nacin) da mu krene posao. Pitam se, pa Boze u cemu je problem kod njega!?

marketo napisao:
imaš jako jako lijep post na forumu a zove se MISLI TI ISUSE... mene jako dojmio... svakako ga pročitaj i tu ćeš također naći dio odgovora svoga...

I mene se jako dojmio. Vidim tolko svojih nastojanja i ne predanja Bogu u svojim zeljama, uh.

marketo napisao:
također znaj da Gospodin sigurno želi svačije obraćenje i čeka ispruženih ruku prema nama da Mu mi iskreno pružimo svoje ruke i da nas primi ksebi, u svoj Blagoslov,u svoje Ruke... tako da i ta osoba ako ima želju promijenit svoj život,mora zaista krenuti putem Gospodina ISUSA KRISTA i u Njemu tražit spas... to ne znači samo odlazit na SV. MISE,već zaista živit po Kristu... ne varat,maknut se od svih čudnih poslova,čudnih ljudi koje si navela u postu,okanit se alkohola u obilju,prihvatit se Obitelji koja je sveta,sam Gospodin nas uči tome... neće se desiti uvijek oslobođenje i uslišanje ako se sam čovjek ne pomakne sa svog mjesta... nitko se nije spasio ili ozdravio a da je nastavio živjeti bludnim,lopovskim i prevarantskim životom... ako tvrdi da jest,vjeruj mi da to nije od Boga!!!

Znam da Isus sve nas zove i zeli, ali moramo sami reci "da" Isusu. U ovome sto si naveo i jest cijeli problem. Otac ne vidi da je on taj koji ne vidi, koji zanemaruje, koji nije od rijeci itd. On ne vidi da mu je nacin sklapanja poslova krivi, da se druzi s krivim ljudima, da popije koju previse itd. On ne shvaca vrijednost obitelji. Da je on svjestan ovoga sto pises, sigurno ne bi trebala ovdje pisati, vec bi se sam promijenio. Ja sam mu rekla da ce se stvari njemu pokrenuti na bolje kad stavi obitelj na prvo mjesto. U to sam duboko uvjerena!

Za pocetak ce biti dobro da krene sa mnom na duhovnu obnovu:).

Vec mi je lakse kad se u pojadam. Hvala vam, blagoslovio vas sve dragi Bog :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 14:11 
Odsutan

Nasmijesen napisao:
Tebi vjerujem napisao:

Nije problem odustati, problem je ne krenuti iznova. ;)

Je, bas to :b112: ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 pro 2009 14:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Tebi vjerujem napisao:
Za pocetak ce biti dobro da krene sa mnom na duhovnu obnovu:)

To je tvoje vidjenje stvari. Pusti Duhu Svetom da odradi svoj dio posla a ti odradi svoj. ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 pro 2009 21:28 
Odsutan

Nasmijesen napisao:
Tebi vjerujem napisao:
Za pocetak ce biti dobro da krene sa mnom na duhovnu obnovu:)

To je tvoje vidjenje stvari. Pusti Duhu Svetom da odradi svoj dio posla a ti odradi svoj. ;)

Ima istine u tome sto pises:)...pa zato vise necu sama krojiti moguce scenarije, nego molim Boga da nam pomogne.

Pocela sam moliti 15 molitava sv. Brigite...Boze uzdam se u tvoju pomoc! :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2010 14:57 
Odsutan

Moli Nebeskog oca i našu nebesku Majku onako kako bi svoju majku molila za nešto, s tim povjerenjem ali i osluškuj što Bog od tebe želi da napraviš ili promjeniš...reci majčici kako ti je, onako iskreno iz srca, ona te gleda, čeka, moli za tebe, voli te kao svoga Isusa, pa joj možeš sve reći, a ona će ti uzvratiti na svoj osebujan, poseban, nježan naćin, vjeruj majčici i ona će te iznenaditi...i najvažnije Gospi je izvršenje Božje volje sveto..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 37 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]