www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 02:31

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 149 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 lis 2009 22:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
miranda197732 napisao:
kako znati?vidljivo ,ako ti nede u obitelji ,ako su teskoce u financijama,neke ucestale svadje ,isti grijesi,psovke,koje se prenose s koljenja na koljeno,neke ucestale bolesti,da malo detaljnjije kazes ,mogla bi ti usmjeriti gdje je tocno uzrok grijeha ,te da li se radi o prokletstvima u lozi ili ne ,

nekako tako jest kako si opisala.a ppp popruke nemohu slati

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lis 2009 22:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

pokusaj ,rado cu razg s tobom kao i s ostalima

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lis 2009 23:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi brate, ako hoćeš možeš i sam nešto učiniti:
1.Porazgovaraj kratko sa Isusom i našom Majkom i zamoli ih za pomoć.
Onda provjeri imate li išta u kući tipa okultnih knjiga, predmeta, bilo šta što krši 1.Božju zapovijed, sve te predmete bez sažljevanja i bez obzira koliko bile nekomu drage ili od koga si ih dobio, SPALI
2.Zatim poškropi kuću i izmoli osnovne molitve, te zamoli sv.Josipa da vam bude zagovornik obitelji.
3. Ako svi idete redovno na sv.Misu, primate sakramente,imate živu vjeru, ništa vam ne može bilo tko.ako ne onda težite tom idealu
4.Ali najčešće za ono za što smo sami krivi znamo pripisati zlim silama, urocima itd. Npr, netko nema posao i tuži se, a sam nije u stanju prijaviti se na više od jednog natječaja godišnje, ili svađam se u obitelji jer ne želim popustit, hoću da imam zadnju riječ... dakle nije sve u vanjskim silama jer mi nismo marionete, Bog nam je dao RAZUM I SLOBODNU VOLJU i po tome se razlikujemo od npr.životinja, koje djeluju na temelju instikta i stečenog znanja, eto zato se ne boj, a ISUS JE NOSIO KRIŽ , pozvani smo slijediti ga, samo ustraj u molitvi i predanju.
Bog te blagoslovio (ako imaš volje moli dnevno Litanije Krvi Kristove)
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lis 2009 23:30 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ne ne, nepozvan,

molim te odi svečeniku ili sestrama klarisama il bilo kojem redu katoličkom. Čak bi najbolje bio egzorcist, on ti je najbolji za to. Postoji svečenik ako si blizu Slovenije, zove se don Toni Kmet. On je sudjelovao u egzorcizmima, ili pokušaj ako su na jugu s don Mijom sa župe Škrape.

Neće ti nitko moći pomoći od nas da otkrijemo dali imaš prokletstvo, Miranda ti također ne može pomoći.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2009 08:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

miranda197732 napisao:

ne mogu slati pp poruke jer mi forum,server sto već tehnički ne dozvoljava tu opciju.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2009 08:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Dragi brate nepozvani,

idi svećeniku, možeš i svom župniku, NIKAKO nemoj sam nešto istraživati, jer ako doista imate prokletstvo na obitelji, onda se tako i onako nemožeš sam sa tim nositi, niti nemoraš....sotona je lukav a mi smo samo ljudi, treba ti pomoć crkve...i svećenik je samo čovjek, ali on sve što radi (molitva, blagoslovi) radi sa autoritetom crkve..jer istu je Isus svojom krvlju ustanovio, i tako pobjedio sotonu...zli se boji Kristove krvi...

Ovaj način ti je najsigurniji...a ono šti ti možeš napraviti...moli žalosna otajstva krunice, ili krunicu Božankog milosrđa 9 dana, i idi prvo svome župniku, objasni mu situaciju i zamoli ga za pomoć...on će te dalje savjetovati...

BTB dragi brate...i neboj se ništa...pouzdaj se u Boga i moli devetnicu za početak...i nikakve privatne egzorcizme ne poduzimaj...to prepusti Crkvi...

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2009 08:50 
Odsutan

Moli ovu molitvu brate dragi i vjeruj da ce ti pomoci... :grlim te:

MOLITVA PREDANJA
Gospodine, očisti me od svega što nije tvoje! Želim biti tvoja čista posuda, i da ti se bezuvjetno darujem. Želim biti potpuno tvoj; očisti me od svega što me sputava da bih ti služio bez ikakva straha. Usadi, Gospodine, svoju ljubav u mene, da bih mogao ljubiti sve i gorjeti za druge. Gospodine, oslobodi me od mene samoga, od mojega "ja" koje se uvijek buni, da bih s tobom mirno plovio u tvojemu oceanu ljubavi. Želim da me tvoja ljubav preobrazi u sebe, tako da ne živim više ja, nego da ti, Kriste, živiš u meni. Predajem ti srce, dušu, tijelo, razum, pamćenje i volju - tebi na raspolaganje, u tvoje ruke stavljam, u tvoju svetu volju. Čini sa mnom što god hoćeš, vodi me, jačaj me, krijepi me, obnavljaj me. Predajem ti svoju obitelj, povjeravam sve. Posvećujem se tvojemu Presvetome Srcu i Bezgrješnome Srcu tvoje predrage Majke. Želim ovo predanje obnavljati svakodnevno i biti svjestan tvoje ljubavi i tvojega milosrđa. Gospodine, ti si moja sigurnost, ti si milosrđe moje i ljubav koja pokriva sve moje pogrješke. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2009 09:19 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Nepozvani da bi mogao slati PP moraš obavijestiti administratora. Imaš gore ti piše obavijesti moderatore/admina tamo napiši da želiš mogućnost slanja PP-a i on će ti to omogućiti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2009 12:46 
Odsutan

nepozvan napisao:
miranda197732 napisao:

ne mogu slati pp poruke jer mi forum,server sto već tehnički ne dozvoljava tu opciju.

Kao da će ti ona pomoći...svečeniku odi..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lis 2009 14:21 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Mario23 napisao:
Kao da će ti ona pomoći...svečeniku odi..

Mislim da je ovakav komentar isti kao kad se gladnomu kaže da jede. Zna on to i sam, a ukoliko pokuša jesti kamenje biti će mu još i gore. Kao što gladni treba jesti, tako i nepozvani treba otići svećeniku, no onom koji će ga razumjeti i imati vremena saslušati do kraja, ispovijediti i možda ga čak uputiti na nekog drugog tko bi mu bio duhovni vođa.
Neznam u kojoj knjizi u Bibliji je pisano o blagoslovu i prokletstvu no čak i doslovno čitanje tog dijela otkriva kako Bog dopušta prokletstvo nad onim koji čini grijeh i njegovom djecom kako bi se vratili Bogu a ne kako bi im prokletstvo bila kazna.
BVB Mario i nepozvani.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 149 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]