mala_moranica napisao:
Što nam je činiti? Pa za početak, ako se već spominje pedofilija u nekoj crkvi, to treba prijaviti. Danas nisu ljudi bijesni na katolilčku crkvu bez razloga.. Ima toliko ružnih stvari koje se dešavaju, a nitko ništa ne poduzima, počevši od vrlih nam biskupa, nadbiskupa i kardinala do policije, vlade i sl. Meni nije jasno, kako neke od vas nije sram spominjati nečiji ateizam i neznam šta ko da smo mi katolici jedini ispravni i pravedni, pedofilija se mora iskorijeniti iz crkve i TOČKA! Nema tu nikakve molitve i zapomaganja, to se treba odmah prijaviti, pa ako se dokaže istinitost, onda se prašta i moli.
A što se tiče ovog cjenika... to vjerovatno nije nikakva izmišljotina, ja znam kakvu sam ja torturu prolazila i moji prijatelji iz osnovne škole. .. gdje ima dima ima i vatre.
Netko je spomenuo da je svatko od nas Crkva, i to je istina, ali onda i mi trebamo djelovati, a ne zatvarat oči pred zlom. Uostalom, to se onda nama piše na dušu... sjetite se samo - Ispovijedam se Bogu svemogućemu i vama, braćo, da sagriješih vrlo mnogo mišlju, riječju, djelom i PROPUSTOM!
Cemu ovo?
Kakve sad ovo ima veze sa icim?Tko zatvara oci pred zlom?
Pa svi su protiv pedofilije,cak i crkva koju prozivas,mozda i vise nego neki drugi.
Ali kako se moze nekoga tako cijelo vrijeme prozivati dok se ne utvrdi krivnja?
A kad se pokaze da nije kriv onda nikome nista jel?
Koliko se toga izmislja?
Ako je i istina da ovaj naplacuje ako netko ne dodje na misu,mozda je covjek shvatio da kada nekome uzmes koju kunu da
ce sljedeci puta doci.

....covjek sebe zrtvuje da bude izvrgnut ruglu radi drugih,a te novce ne uzima sebi ako ih i uzima.
Moj heroj
Ali reci mi kako netko moze nekoga natjerati da plati ista?
Ako je i istina sto nisu prijavili nadbiskupu a ne novinama?
Duznost je svakoga vjernika prijaviti nadbiskupu a ne novinama.
Danas nisu ljudi bijesni na katolicku crkvu bez razloga,kazes.
Koji su to razlozi.
Zar se radi male manjine osudjuju svi.Dali je to moralno.
Koliko ima dobrih ljudi u crkvi,dali novine o tome pisu?
Crkva je svima kriva jer osudi zlo.Ne pusta da se neke stvari naprave samo tako.
Zato je trn u oku svima.
Pedofilija ne valja.
Pobacaj ne valja.
Gej brakovi ne valjaju.
Umjetna oplodnja ne valja.
itd.
Svi bi voljeli kada ne bi bilo Crkve koja ce reci nesto protiv toga.
Zato i traze svasta,da bi oni mogli raditi sto hoce.