Luki napisao:
Bravo Martina, ti pišeš ono što većina ljudi na ovom forumu misli a ne usudi se reći.
Sve je više osude spomenute četvorke, ovako je poštenije, reći im javno što se misli o njihovom teoretiziranju (ili bolje reći teroriziranju). Većinu tema uništavaju besmisleno glupim i dosadnim raspravama, te beskrajno dugim i dosadnim citatima. Jedini im je cilj valjda da ovdje što manje ljudi piše, te da TT postane jedna močvara, a TT to sigurno nije i neće biti.
Iskreno žalim ih, ne znam što im se događa, naročito Samuelu koji je ne tako davno znao imati prelijepe tekstove nadahnute Duhom Svetim, koji je poticao na vjeru i bio pravi pozitivac a sada se potpuno okrenuo.
Čim vidim neki novi upis od spomenute četvorke muka mi ga je i otvoriti jer znam da skoro uvijek slijedi novo razočarenje.
Tako da braćo draga molim vas da se pokušate urazumiti, ja vas ne osuđujem niti mislim da sam išta bolji od vas. Pozivam vas samo na to da ne štetite svojim pisanjem onima koji su željni utjehe, koji se dolaze odmoriti na TT, pronaći ohrabrenje za životne nedaće a od vas u zadnje vrijeme dobivaju samo packe.
Sve one koji nastave vrijeđati, provocirati i oholiti se bez ikakvog zdravog razloga morat ćemo banirati. Ima puno drugih foruma gdje su takvi dobrodošli, TT nije jedini forum u Hrvatskoj.
Bog vas dragi sve blagoslovio!
Evo poštedjet ću vas bilo kakvog teroriziranja, ali poštedjet ću i sebe lažne sladunjavosti velike večine!!
Imao bih vam šta reči ali bilo bi bolje da šutim, jer ako vam je kršćanstvo kao na forumu ne piše vam se dobro, tolerancija neistomišljnenika vam je za 1, opraštanje vam je za -2, sladunjavost vam je za čistu desteku kao i za dizanje noseva nebu pod oblake.
Moram priznati da nigdje nema uvredljivijih ljudi nego ovdje, koji dobro iscjede svaku riječ da slučajno nije uperena prema njima samima, onda slijede kontranapadi, cijelog čopora. Uvjek sam branio takve ovdje, čak sam se žestoko zakačio zbog toga sa Kleofom, Svircem, i Nasmiješenim, koji su bili zaista inteligentni forumaši, ali ja sam to tek kasnije uvidjeo.
Iskreno jedino od onih koji su ponizni i koji su iskreni kao osobe koje ne glume i doista takve jesu su Jeronima, Marijaaaa, Kristina i Naggar (ima ih još ali oni ni nisu ovdje, ili rijetko su) koji se isto ne libi reči što misli, ali valjda on zna kad i kako, meni su se kočnice pokvarile zbog bljutavosti na kolniku!
Ne znam jesi li ti osobno primjetio kad je krenulo ovakvo moje pisanje, ali to je bilo kad sam upitao Mariju Nadu dali ona stvarno misli da ljubi Isusa Krista nakon njene kritike nekom, na što su mislilii da je neka velika provokacija, valjda jednaka bombi bačena na Hirošimu, pa su se zaštitnici potlačenih digli na zadnje noge. Doista mislim da ovdje ima vhunskih licemjera koji se skrivaju iza velikih količina "molitvi" i sladunjavosti i nekoj velikoj ljubavi za Krista, a nemogu podnijeti nečije pisanje na neko tamo forumu.
Takmičenje tko će bolje nekog utješiti, pokazati put za opraštanje na ljubav me više ne zanima, jer takvi trebate biti u privatnom životu, a ne prodavati svoju duhovnost.
Ja sam eto trošio ovdje vrijeme, koje sam trebao drugačije provoditi i kvalitenije, kao i što je sam administrator skužio!
Ovo je mlačenje prazne slame , kao i na drugim forumima!
Često sam se pitao zašto su neki koji su doista inteligentniji otišli sa foruma kao: Timotej, Joakim, Vox, Kleofa, Vedra, Nasmješeni, Mario, i slični a sva manje pišu i Dalmatinac, Viking, Naggar i Fran.
Tako da se i ja povlačim jer me stvarno ne zanima ovakvo uvrijeđeno pekmeženje ovdje, koji dobro osudite, a onda kažete, nije da sudimo, nismo bolji od drugih, ali vjeruj mi da itekako misliš da jesi. I zato ti Luki prvi moli: "Gospodine, hvala ti što nisam kao Samuel, ipak ja molim za druge dan i noč, a vidi njega kakav je samo tu po forumu trola i terorizira, to je Gospodine smrtni grijeh koji ni ja ne mogu oprostiti, i zato hvala Gospodine što nisam kao Samuel".
Samo mi nije jasno šta ste Zdraveta tu ubacili, a nitko mu nije rekao niti pišljivi "hvala", za skeniranje knjiga koje bi vam bilo od koristi, pa da ih niste kopirali, a kad se tek sjetim koliko sam proveo vremena dok sam natucao po tipkovnici za tekstove koje nitko nije niti pogledao. Isada sam terosrista jer se ne pekmezim dovoljno.
Stavljajte vi i dalje svoja imena u lance molitvi, ali baš me zanima što bi bilo da vas ta osoba krivo pogleda što se molite za nju!
Eto toliko od mene, a sad me slobodno baniraj jer vam ništa ne vjerujem.
Bio sam upao u krizu vjere i molitva, i to traje neko vrijeme, razlog nije bitan, ali dobro st i izdržali samnom.
Zato se ispričavam svima koje sam povrijedio ovakav kakav jesam. Ne da mi se više oduševljavati masu svojim produhovljenim tekstovima, ali vjerujte to je bilo više iz oholosti, jer sam htijeo pokazati kako sam duhovan i pametan, pa da mi drugi tepaju, pa da se tako i osjećam produhovljeno. To vam je kod mene bila lažna poniznost i samodopadnost, valjda sam to sad shvatio i prizna, možda zato i jesam takav, zbog razočaranja u samoga sebe. Ali se nada da je to jedan mali korak spoznaje svoje oholosti i samodopadnosti.
Zato molim da me se banira, da ne upadam više u napast pisanja ovdje, samo ako može usluga da se javim nekim forumašima na pp koji nemaju moj mail! I ostavi ovaj post neko vrijeme!! Ne moraš odmah brisati, bar toliko možeš, ne moraš se bojati!
Zahvaljujem na strpljenju i žao mi je što sa mvam prouzrokovao tolike kušnje!!
Hasta la vista tt-ovci!!