www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 srp 2025 16:08

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 21 pro 2013 17:29 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
naggar napisao:
tuga napisao:
Kartuzijanac, malo sam čitala sad teme gdje si pisao...
Prvo bi htjeli da se smiriš.. Tvoji postovi odišu nemirom i srdžbom..
Svi imamo takvih dana ali ipak se probaj kontrolirati. Ništa iz bijesa ne izađe dobro.

Mislim da svaka osoba na ovom forumu ima svoju priču i svoj križ.

Jesi svjestan da takvim nemirom odbijaš ljude od sebe.. ne samo na forumu nego i u životu..
Kako se možeš predati sa tako malo godina?
Nema predaje. U tome je i bit..
Znamo biti umorni od toga, pokleknuti ali treba se DIĆI. U tome je poanta.

..ne vrijedi ti njemu objašnjavati..
..to mu je stil..

..voli da se ljudi potrgaju...dok mu žele pomoći..

..mlati praznu slamu... 8)

..t

Sto je nemas argumenata ha... zato jer je tvoj Bog zakazao... debelo je zakazao... i onda nemas argumenata pa tako govoris... ajd ajd... odi tamo prekrizi se svom Bogu da ti dadne koji argument

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:32 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Kartuzijanac napisao:
brzi_Heinz napisao:
Da sada ne tražim po forumu, jesi li se ti ono drogirao u ranim 20-im? :/

Nisam, ali probao jesam iz znatizelje da vidim kako je to. :a1430:

nije ti palo na pamet da si zbog znatiželje mogao završit u pržunu kao i svaki drugi narkić?
e, moj kartuzijanče, znatiželja je ubila mačku

ali, naravno, Bog ti nikada ništa nije dao, pa ni dan na slobodi. Pravio si djecu a sada bi htio da te Bog nagradi kao kakvog sveca. Ne ide to baš tako ni kod Boga :wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Kartuzijanac napisao:
poriluk napisao:
Kartuzijanac napisao:
Buahahha pa da 33 godine ma ja necu vise cekati niti tri dana a kamoli trideset i tri godine...neka takav Bog uziva u necijoj drugoj muci i nevolji u mojoj vise nece sigurno... ovo je zadnji put...

tebi je opet ona ženska ti cura pomutila glavu an?

Pomuti cu ja njoj Bozic ovaj, zapamti ce ga... zapamtit ce ovaj Bozic.

Jesu ovo riječi vjernika? :roll:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:37 
Odsutan

any1 napisao:
tuga napisao:
Jesi svjestan da takvim nemirom odbijaš ljude od sebe.. ne samo na forumu nego i u životu..

:b112: pravo ti veli

@Kartuzijanac ne odustaj. Okay danas ste posvažani, ne pričate, ali pruži mu ponovo ruku. Probaj prestati tražit nešto, već se zahvaljuj na onom što imaš, nešto imaš i malo po malo tvoja sreća će se umnožiti.

Meni je upalilo :a1250:

Hvala ti ali nema smisla... nemam nista... a da zahvalim?! Mogu samo zahvaliti ovako jer je to sve sto imam...
Boze hvala ti na kalvariji od zivota, hvala ti sto ne znam sto u praksi znaci rijec sreca, mir, zadovoljstvo, ljubav, pohvala... hvala ti na mnogim verbalnim ponizenjima koje sam dozivio, hvala ti na svim fizickim ponizenjima koje sam dozivio kao dijete, hvala ti na samoci, sto svi bjeze od mene, hvala ti na curi koja mi je unistila zivot s kojom sam toliko dugo bio a ona nije dostojna sada cestitat mi rodendan i Bozic a obratila se, hvala ti na neimastini, hvala ti na bezposlicarenju, hvala ti na depresiji, hvala ti na okretanju leda, hvala ti na pustim klevetama koje se govore po gradu o meni, i na kraju hvala ti sto drugima radis u zivotu cudesa a mene niti pogledati ne zelis... i hvala ti sto si me priblizio sebi da ti mogu pljunuti u facu i otici u pakao i jos... hvala ti sto si umro za druge ali za mene nisi trebao ako si za mene... e pa onda umro si uzaud. HVALA TI ISUSE, VOLIM TE MNOGO.
Jeli ovako dobro? :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:40 
Odsutan

brzi_Heinz napisao:
Kartuzijanac napisao:
brzi_Heinz napisao:
Da sada ne tražim po forumu, jesi li se ti ono drogirao u ranim 20-im? :/

Nisam, ali probao jesam iz znatizelje da vidim kako je to. :a1430:

nije ti palo na pamet da si zbog znatiželje mogao završit u pržunu kao i svaki drugi narkić?
e, moj kartuzijanče, znatiželja je ubila mačku

ali, naravno, Bog ti nikada ništa nije dao, pa ni dan na slobodi. Pravio si djecu a sada bi htio da te Bog nagradi kao kakvog sveca. Ne ide to baš tako ni kod Boga :wink:

Zato Ga vise ni ne zelim u svom zivotu... eto dosao sam samo da vidite kako taj Bog nije bas tako milosrdan i pun ljubavi kako svi trubite... dosao sam vam dokazati da taj Bog ima i tamnu stranu.
Nego reci mi sada malo... kazes da tako ni kod Boga ne ide? A reci mi malo gdje je tu milosrde silno? Gdje je tu oprostenje, pruzanje ljubavi.... aha ali ni kod Boga ne ide tako... dakle ipak istina je taj Bog je Bog tiranin Bog koji se voli izivljavati... e pa ja mu okrecem leđa....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
E dragi moj, s čim se sve ljudi bore... Imaju bolesnu djecu, roditelje, supružnike i ne predaju se i ne pljuju.

Nije vjera trgovina.. Ja ću moliti, postiti , predati se Bogu i imati ciljeve koji nakon nekog vremena MORAJU biti ispunjeni. I ako ti ciljevi nisu ispunjeni odričem se vjere i radim sve kontra.

Mlad si, to je jedna djevojka s kojom ti očito nije uspjelo. Kažeš, uništila ti je život? Zato što nije onako kako si zamislio? A šta da ste se oženili i da te ostavila nakon nekoliko godina.. Dragi moj, na pragu si tek pravog života.
Ti si toliko ogorčen da ta ga gorčina "vrišti" preko tvojih postova. A sama riječ ti kaže da je to gorko i odbojno.
Zašto slušaš klevetanja, ti znaš kakav si i ako se smatraš dobrom osobom zašto te se onda dotiču takve riječi i rade te gorim nego što jesi.

Nije ON tebi okrenuo leđa, nego ti njemu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:47 
Odsutan

tebi je opet ona ženska ti cura pomutila glavu an?[/quote]

Pomuti cu ja njoj Bozic ovaj, zapamti ce ga... zapamtit ce ovaj Bozic.[/quote]

Jesu ovo riječi vjernika? :roll:[/quote]

Ne!
Ovo su rijeci mladog covjeka koji nikada nije okusio u svom zivotu nista pozitivnoga, ovo su rijeci mladog covjeka koji se tri puta obracao Bogu, koji mu je vjerovao i stavio sve pouzdanje u njega a dobio je zauzvrat nista, da ocekvao sam da ce mi Bog istinski pomoci, ocekivao sam i tesko se razocarao... ovo su rijeci mladog covjeka ciji ce bijes i osvetu dozivjeti ti ljudi koji su ga ponizili... dosad ih je spasavao Gospodin koji je drzao moju osvetu daleko od mene samog i od drugih... ali vidim da nema od toga nista. Eto na kraju rajeva to su rijeci izgubljenog sina koji se vrato koji se nadao koji je cekao, koji je trpio i koji vise ne moze podnijet toliku nepravdu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:51 
Odsutan

tuga napisao:
E dragi moj, s čim se sve ljudi bore... Imaju bolesnu djecu, roditelje, supružnike i ne predaju se i ne pljuju.

Nije vjera trgovina.. Ja ću moliti, postiti , predati se Bogu i imati ciljeve koji nakon nekog vremena MORAJU biti ispunjeni. I ako ti ciljevi nisu ispunjeni odričem se vjere i radim sve kontra.

Mlad si, to je jedna djevojka s kojom ti očito nije uspjelo. Kažeš, uništila ti je život? Zato što nije onako kako si zamislio? A šta da ste se oženili i da te ostavila nakon nekoliko godina.. Dragi moj, na pragu si tek pravog života.
Ti si toliko ogorčen da ta ga gorčina "vrišti" preko tvojih postova. A sama riječ ti kaže da je to gorko i odbojno.
Zašto slušaš klevetanja, ti znaš kakav si i ako se smatraš dobrom osobom zašto te se onda dotiču takve riječi i rade te gorim nego što jesi.

Nije ON tebi okrenuo leđa, nego ti njemu.

Nista ja ne zelim od Boga vise, ni od ljudi... samo zelim da bude mir i pravda kako i treba biti... cekao sam Boga da okrene sve na dobro nije okrenuo ne zamjeram mu, grijesio sam puno... ne treba me niti pogledati, nista mu ne bi zamjerio da me jedinog kroz cijelu povijest napusti zasluzio sam, jesam... ali pravdu cu istjerati sam... nakon toga cu biti miran spokojan i u blagostanju.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:57 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 72 zahvala
tuga napisao:
Jesu ovo riječi vjernika? :roll:

Rekao je da nije vjernik.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 pro 2013 17:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Nadam se da se uredništvo foruma neće ljutiti, ali čini mi se da je kartuzijancu bog ništa drugo doli ženski spolni organ:
-želi biti blizu njemu (veza)
-ponizan dok ga traži, a čim uđe u komunikaciju njegov ego raste i izjednačava se s "bogom" (poradi te komunikacije)
-dok s njim komunicira, dotle je sretan
-ima kao čovjek potrebu komunicirati s njime
-zahvalan mu je dok ga dariva
-zbog njega će sve napraviti, pa i poniziti se
-gdje je on, tu je i dom
-bez njega života nema i/ili život nema smisla

ali zato, s druge strane:
-ljut je kada ga nema jer svo zlo je povezano s njegovom odsutnošću (čak mu njegova odsutnost pogađa i samu prošlost)
Citat:
Boze hvala ti na kalvariji od zivota, hvala ti sto ne znam sto u praksi znaci rijec sreca, mir, zadovoljstvo, ljubav, pohvala... hvala ti na mnogim verbalnim ponizenjima koje sam dozivio, hvala ti na svim fizickim ponizenjima koje sam dozivio kao dijete, hvala ti na samoci, sto svi bjeze od mene, hvala ti na curi koja mi je unistila zivot s kojom sam toliko dugo bio a ona nije dostojna sada cestitat mi rodendan i Bozic a obratila se, hvala ti na neimastini, hvala ti na bezposlicarenju, hvala ti na depresiji, hvala ti na okretanju leda, hvala ti na pustim klevetama koje se govore po gradu o meni, i na kraju hvala ti sto drugima radis u zivotu cudesa a mene niti pogledati ne zelis...

-bog druge voli a njega je napustio
Citat:
... i na kraju hvala ti sto drugima radis u zivotu cudesa a mene niti pogledati ne zelis...

-shvatio je da nije bog radi njega (a radi koga je uopće takav "bog"?)
Citat:
hvala ti sto si umro za druge ali za mene nisi trebao ako si za mene...

Neka mi, još jednom, uredništvo ovog foruma ne zamjeri, ali kako drugačije reći o ovoj epizodi člana kartuzijanca? Njegov "bog" kojem se molio nije ga poslušao, ali ga je slušao dok je bio u vezi u kojoj je radio smrtni grijeh (ako sam dobro shvatio smrtni grijeh). Sada želi ponovno biti s "bogom" ali se u ovih par mjeseci razočarao - apstinencija je učinila svoje. Nije li simbolično što je pred rođenjem našeg Boga njegov "bog" umro?
Na kraju, iako je rečeno s dozom sarkazma, ipak se tu krije jedna velika istina što se tiče samog kartuzijanca
Citat:
HVALA TI ISUSE, VOLIM TE MNOGO.

Zamijenite "Isusa" (Boga) sa njegovim bogom, i vidit će te da se sve uklapa.

Ispričavam se još jednom uredništvu, nastojao sa što manje vulgarnosti izreći svoju misao.

P.S.
Dok sam ovo pisao, došlo je još par postova. Sve što je rekao gledajte kroz tu prizmu, i vidit će te da se sve uklapa. :wink:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 203 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 21  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]