www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 06 svi 2025 23:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 152 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 01:05 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
..hm...meni se čini da je mene uhvatila BRAČNA čistoća...ne predbračna...
Slika ...šta se sa mnom to dešava...na sam spomen da bi nešto moglo da bude..ja brže.. Slika ..i onda se pitam... Slika ...jesam li normalna...
..ja bi samo malo ovoga Slika i ovoga Slika i ovoga Slika ...i biti ću na Slika ...a onda može i ovo.. Slika ...radi mira u kući..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 01:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hvala Ivice :grlim te:

BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 08:41 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
moya napisao:
..hm...meni se čini da je mene uhvatila BRAČNA čistoća...ne predbračna...
Slika ...šta se sa mnom to dešava...na sam spomen da bi nešto moglo da bude..ja brže.. Slika ..i onda se pitam... Slika ...jesam li normalna...
..ja bi samo malo ovoga Slika i ovoga Slika i ovoga Slika ...i biti ću na Slika ...a onda može i ovo.. Slika ...radi mira u kući..

Jao moya evo valjam se od smijeha :b101: :b101: :a1490: :a1490:
Koja si ti legenda heheheheh :lol: :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 09:00 
Odsutan

-anna- napisao:
Osjećam da smo si sada još bliskiji, da smo si još više draži, da se još više volimo... I sada dok vam ovo pišem pucam od sreće... Napokon imama mir u srcu... :mrgreen:

Hvala ti dragi Bogo za sve što si učinio u mome životu... Molim te, čuvaj mog dečka i mene da zauvijek budemo skupa...

Zaista draga moja sestro u Kristu,divim se i zahvaljujem Bogu na daru koji Ti je podario...isto tako, velika,velika zahvala ide i Tvom dečku,koji je prihvatio i u razumijevanju i ljubavi s Tobom kroči dalje...biti ćete u mojim molitvama, da kada se odlučite i budete spremni,da tu svoju ljubav okrunite svetim sakramentom braka...tada ćete vidjeti koliko s e isplatilo puno toga u odricanju,jer Bog ne samo da uzvraća za dobro,On daje stostruko! :grlim te: :grlim te:

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 09:23 
Odsutan

moya napisao:
..hm...meni se čini da je mene uhvatila BRAČNA čistoća... ...šta se sa mnom to dešava...na sam spomen da bi nešto moglo da bude..ja brže.. Slika ..i onda se pitam... Slika ...jesam li normalna...

Ljubav prema Bogu Slika i prema Mužu svome Slika = znak da je naša moya prava miljenica Božja i da ima mir u Slika i mir u kući Slika :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 11:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
draga Moya..

razumijem te potpuno.... i mene nekad "hvata" bračna čistoća.... što nije dobro..nikako.... (mislim na onu apsolutnu čistoću)

... mi smo žene takve, od zagrljaj bi mogle živjeti kao od samog zraka, a da ne govorim o romantici, nježnosti, poljupcima.... joj!!!!

Joakime,

slažem se sa tobom u svemu, međutim, dali si ti svjesan da svi parovi ovdje (bračni, kao ja npr. i oni koji su u vezi)
nemaju NAŽALOST partnera jakog i revnog u vjeri kao što smo mi donekle....

tako se često osječam tužno i žalosno zbog toga, jer moj muž nije u toj mjeri spoznao Boga kao što sam to ja.. i ja sam svjesna za različite oblike bračne čistoće ali VJERUJ mi da je teško "pomiriti" sebe i partnera koji živi više svjetovno...

netko ko nešto ne osječa i ne RAZUMIJE nemože niti shvatiti kad bih to pojašnjavala.... njemu npr.za načine spolnih odnosa..

čini mi se tako teško biti žensko u braku (vezi) a spoznavati Boga i duhovnu stranu života dok muško živi svjetovno... znate li kako je to teško.... :cry:

nekad pomislim da je lakše biti MUŠKARAC vjernik jer im obično žene budu podložne i sljede ih u svemu..pa tako i u vjeri ...

Zato, i ja bih rado živjela tu čistoću o kojoj je riječ ali dali je to svima ODMAH sada moguče?

Uzdam se u Gospodina, naravno da će sve doć na svoje.... Gospodine blagoslovi sve naše brakove, sve naše duše i bračne ljubavi... Molim te!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 16:14 
Odsutan

joakim napisao:
moya napisao:
..hm...meni se čini da je mene uhvatila BRAČNA čistoća... ...šta se sa mnom to dešava...na sam spomen da bi nešto moglo da bude..ja brže.. Slika ..i onda se pitam... Slika ...jesam li normalna...

Ljubav prema Bogu Slika i prema Mužu svome Slika = znak da je naša moya prava miljenica Božja i da ima mir u Slika i mir u kući Slika :grlim te: :grlim te:

BTB joakime.... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 16:17 
Odsutan

Elenora napisao:
Uzdam se u Gospodina, naravno da će sve doć na svoje.... Gospodine blagoslovi sve naše brakove, sve naše duše i bračne ljubavi... Molim te!!!

BTB elenora...ja i ti se potpuno razumijemo..kao i još mnogi članovi ovdje na tt...i drugi imaju istih križeva...
Al predajemo Gospodinu sve u ruke...On će upraviti...Ta poslane smo u naše obitelji da ima donesemo Božiji blagosov!!!
:grlim te: :grlim te: :grlim te:
A kad će da se desi svečani dan...to je Božija volja...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 sij 2008 17:16 
Odsutan

joakim napisao:
-anna- napisao:
Osjećam da smo si sada još bliskiji, da smo si još više draži, da se još više volimo... I sada dok vam ovo pišem pucam od sreće... Napokon imama mir u srcu... :mrgreen:

Hvala ti dragi Bogo za sve što si učinio u mome životu... Molim te, čuvaj mog dečka i mene da zauvijek budemo skupa...

Zaista draga moja sestro u Kristu,divim se i zahvaljujem Bogu na daru koji Ti je podario...isto tako, velika,velika zahvala ide i Tvom dečku,koji je prihvatio i u razumijevanju i ljubavi s Tobom kroči dalje...biti ćete u mojim molitvama, da kada se odlučite i budete spremni,da tu svoju ljubav okrunite svetim sakramentom braka...tada ćete vidjeti koliko s e isplatilo puno toga u odricanju,jer Bog ne samo da uzvraća za dobro,On daje stostruko! :grlim te: :grlim te:

Slika

Hvala ti puno Joakime :grlim te: Neka te dragi Bog blagoslovi...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 sij 2008 22:26 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Jedno pitanjce...
sto Crkva drzi o suzdrzavanju od odnosa u braku kao vidu sprecavanja zaceca?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 152 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 16  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]