www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 svi 2025 19:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2006 01:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
loveyou napisao:

A ti si ocito stekla dojam da ja nemam veze sa Crkvom zato jer idem na Karizmatske susrete,zato jer ne mogu da napisem da se u Medjugorju ne dogadjaju ozdravljenja i obracenja........
ali Isus mene i moju obitelj eto tako vodi i drago mi je zbog toga,ono sto je nama dao ne zelim izgubiti zbog nekoga tko ne smije slusati nista sto nije odobreno od nekoga,ja nemam tu potrebu ja imam Isusa.

Da te pitam recimo jednu sitnicu jesam li trebala ici u Crkvu da pitam da li poklonik nekome kucu?
Jesam li trebala ici u Crkvu da pitam da li da prestanem piti lijekove i da zamolim da mi nekako vrate bolest?
Jesam li trebala za sve ove ove milosti da odem da pitam da li da ih prihvatim?
Jesam li trebala misliti da moi je mozda Sotona sve ovo dao da bi me odvukao od Isusa i Crkve?
Znas li koliko mi je ljudi pomogalo kada sam dosla doma (prije obracenja) sa operacije?
Znas li koliko mi je susjeda kojima ne znam sta nisam ucinilo doslo da pita jel mi treba jedan tanjur juhe,ljudi koji su tada dok ja nisam boravili redovno u Crkvi?
Znas li koliko mi je ljudi pomoglo dok sam bila sama sa petoro dijece(dvoje iz doma bez roditelja) kada mi se sin tako razbolio da sam ga nasla onesvjescenog u hodniku imao je 18 godina,dovukla sam ga do kreveta i cekala da ozdravi to je bilo sve jer koga god sam pozvala bilo je rano 6h ujutro,zima i rekli su mi da ce doci kasnije ako mu ne bude bolje i uopce nisu dosli!
Jos nesto svecenik mi je cesto dolazio u kucu u to vrijeme jer su sva dijeca pjevala u Crkvi,ministirala,itd(samo ja nisam isla,ali to pise u svjedocanstvu)a nikada nije htio da mi pomogne isao je par kuca dalje svake nedjelje na rucak.....ja tada nisam imala to da mu ponudim.......
Meni nemoj pisati na takav nacin sve su to ljudi koji su isli od malena u Crkvu!
Ja i moji smo im odavno oprostili,i mogu ti reci iskreno strah me je uopce stati ispred Isusa jer ne znam jesam li sve napravila kako treba,ali svakim danom radim sve sto mogu,ali vjerujem da me voli,vjerujem da ce mi pomoci On.moj i tvoj i Isus sviju nas i da ce tada kada stanem ispred njega znati i ono sto sam ti sada napisala..........i sto osjecam.
Zar vjerujes da ce On svaku moju rijec kao ti prevrtati u svoju korist ili onako kako bi zeljela da zvuci?
Mnogi ne vjeruju ono sto sam napisala,ali ja svakoga zovem da nas upozna,mene nije sram ni strah stati ispred ljudi i reci tko sam bila i tko sam sada,ja se ne krijem iza Crkve,ja u nju idem,ja znam da mi je oprosteno ono prije,ali znam da grijesim jer samo sam covjek,i znam da mi treba puno da budem ono sto se od mene trazi,ali kao sto sam vec napisala citam,ucim,slusam i zivim vjeru!
Ima mnogih koji su me isijavila na moje svjedocanstvo da sam prodalal kucu i prikrila porez,jer tko jos poklanja kucu,da sam vodila djecu po svijetu da bih dobila socijalnu pomoc,sudili su mi da sam silovana ne bih dobila djecu iz doma,trazili dokaze da sam imala tumor.........
bilo je strasno mojoj djeci da citaju sta sve jedan covjek iz zlobe moze napisati,jer vjerovatno su gledali po sebi sta bi oni..........
sve sam ih pozvala da mene upoznaju i moju obitelj.....
neki od njih danas su mi prijatelji,i Bogu Hvala sto je tako!
Sada me vise ne bole rijeci kao sto su tvoje,pa onog svecenika sa KNI,jer lako je ismijavati,nisi ti bila uz mene kada su me njih trojica drzali i kada su mi radili ono sto jesu ali sada si tu da mi sudis,nisi bila ni iza da mi pruzis ruku nisi bila ti ni nitko koga sam ocekivala vec ISUS!
I pricala sam svecenicima,i ljudima koji su isli u Crkvu i mnogima ali nitko osim Isusa mi nije pomogao!
Zato cu dok sam ziva slaviti Njegovo Ime,moga Isusa koji mi je dao sve ovo,a za ljude koji vode Crkvu polako oni mogu pogrjesiti,oni su samo ljudi, jer da su bezgrjesni bili bi Bogovi!
I znam da ces pogresno shvatiti ovu zadnju recenicu ,ali sorry,ocito ti nije dato da upoznas Isusa pa ispred njega stavljas covjeka!
A Bog je jedan!

Loveyou...

...šta sam ja sve proživila u svom životu i šta svakodnevno proživljavam ti nemaš pojma , a vjerojatno nećeš ni saznati - i zato po tom možeš zaključiti da je moje rane Krist do kraja izlječio - ne napola,ne privremeno - već zauvjek !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2006 01:17 
Odsutan

speranza napisao:
Sveta i nepogriješiva Janjo. Oprosti što sam stavila gore ovu "LAŽ" kao što ti kažeš ali masa naroda sa svih strana svijeta, stotine svečenika i nekoliko biskupa koji su jučer i ovih dana molili i zahvaljivali Blaženoj Djevici Mariji -i Kraljici Mira na svojoj prisutnosti sa zahvalnošću su primili Marijinu "lažnu" poruku.
Hiljade mladih iz BH su od subote do nedelje ujutro pješke hodočastili Gospi a mnogi od njih bosi. Hvala Bogu da u ovom svijetu zla i tmine već 25 godina Majka neumorno drži baklju da osvijetli put i ohrabri svoju dječicu pokazujući im put KRISTU i SPASENJU.
Put mira nije put polemike nego put molitve i pokore.Put ljubavi :arrow: :grlim te: :arrow: :grlim te: :arrow: :grlim te: :arrow: :grlim te:

Draga speranzo...

Ukoliko si obratila pažnju na Katoličke tiskovine - mogla si zapaziti da se nigdje nije objavila nijedna vijest o godišnjici ...

Zašto ?

Pisale su dnevne tiskovine i to su pisali profiltrirane natpise i tekstove iz kojih je izbačen svaki mogući istiniti,a kompromitirajući tekst na račun događaja iz Međugorja.

Među ostalim - da je biskup odustao od međugorskih ukazanja zbog političkih i policijskih pritisaka - neistina.
Odustao je nakon što mu je stigla opomena od "gospe" na račun otpuštanja dva kapelana iz Mostara, koji su dobili zabranu djelovanja - iz Vatikana.
Da se prvo ukazanje dogodilo navečer u 18 sati - a zapisano je da su se događala navečer u 22 sata i to svih večeriju ,a ne u 18.
Tko mijenja istinu?

- a o svetosti - da postoji sveta jana i njezino vrelo ...
Ja sam samo jana skraćeno od mog krsnog imena.
Mene oslovljuj ako može samo sa jana - bila bih jako ,jako zahvalna .I ne budi tako ogorčena na upise jedne osobe koja je zaista jako nedostojna...da se zbog njenih upisa bilo tko nervira :wink:

Zadnja izmjena: jana; 28 lip 2006 01:40; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2006 01:32 
Odsutan

Hodočastila sam u Hrasno...

Svetište - Kraljice Mira u hercegovini .Nalazi se 20 km.od mjesta Dračevo sa lijeve strane Neretve.Cesta je poprilično zavoijita i prolazi uz Hutovo blato...Prekrasan pogled!

Stigli smo ja i suprug oko 5 sati popodne ... Ulazna kapija zatvorena,ali ne i zaključana. Pred nama poljana ,a na kojih stotinjak metara od nas ulaz u maleno svetište.Sa lijeve strane brdašce na kojem su postavljene postaje Križnog puta...,a na vrhu - stoji kip Kraljice Mira sa jednom rukom podignutom prema nebu , a drugom upravljenom prema zemlji ...
Upekao zvizdan,a ja i suprug polako pješke prema kapiji.
Na ulazu nas je dočekao natpis -Svetište Kraljice Mira - Hrasno i godina - 1977.

Ulazimo ... ispred nas se nalazi na kojih 50 metara velika Crkva koja je sagrađena 1935 g.Zatvorena je,ali se sa lijeve strane nalazi kapelica sa Gospinim kipom - Gospa Lurdska - koja je sagrađena 1957. Nekoliko metara dalje bista utemeljitelja ovog svetišta fra.Stjepana Batinovića.
Sa desne strane se nalazi otvoreni natkriveni prostor sa natpisom - Kraljice Mira moli za nas...U produžetku se nalaze gospodarske zgrade i između njih veliki kip Sv.Jure .Uvijek se sjetim Jurjeva za vrijeme domovinskog rata kad se nad našim gradom slomila srpska avionska armada...
U nastavku - zbirka starinskih alata korištenih u polju i u domovima naših predaka...
Nema posjetitelja... suha trava i brdsko cvijeće šušti pod stopalima,a iz krošnji se čuje zujanje bumbara i pčela...Zrak prepun mirisa ...
A sad - pođimo do vrha brdašca. Gledam u skaline i razmišljam...svako malo po jedna postaja...nisu udaljene metrima već decimetrima...
Neko bi rekao,kakva je to pokora kad je penjanje do vrha brda tako brzo gotovo???A, meni se čini da su metri pređeni srcem bolji nego pređeni nogama...

Na vrhu skalina ugledah kip Majke Marije Kraljice Mira i stadoh...
- natpis koji okružuje uzvisinu na kojoj se nalazi - KRALJICE MIRA MOLI ZA SVIJET,SPASI GREŠNIKE,BOLESNIKE IZLJEČI...
Gledam u taj lik koji nas promatra ,sa smješkom i preplavi me ogromna ljubav i toplina...
Pozdravih Majku i pomolih se ... nakon tolikog traženja i lutanja dođoh do njezinih skuta.

Na postolju ploča sa upisanim datumom posjeta blagopokojnog svima nama dragog hrvatskog Kardinala Kuharića.

I sa te gradine puca pogled na onu hercegovinu ... u suprotnom smjeru sa druge strane Neretve nalazi se mjesto zbog kojeg mi sada znaju samo poteći suze iz očiju ...

Silazimo sa brda i odlazimo do spomenika svim žrtvama II svjetskog rata sa tih prostora - 456 upisanih imena...Spomenik je izgrađen u obliku otvorenog groba, u obliku križa a simbolizira sedam svetih sakramenata na 7 ploča, na njemu je epitaf:
Domovino, radi tebe
Radi bitka tvog
Gdje nam kosti rasute su
Znade samo Bog.
Pomolili smo se za pokojne...

Pomolili smo se za žive - za sve one koje poznajemo i koji u srcu traže - MIR

Ja sam ga pronašla , baš kao što sam pronašla Hrasno ,mjesto prepuno povijesti , patnje,istine i Mira.Mjesta u kojem se svetkovina Kraljice Mira slavi drugu nedilju u mjesecu svibnju ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2006 10:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ja nigdje nisam napisala da ti nisi nista dozivjela,niti prosla,niti sam ja o sebi napisala sve,niti sam bilo sto napisala da se hvalim i budem bolja ili gora od drugih.
ali nisam ni puna sebe niti tajanstveno, zamuljam "e vi pojma nemate",jer ako ti je Bog i pomogao nije to ucinio samo za tebe!
A ti trazis reklamu na dnevnom tisku za Medjugorje,kako li ga samo pohodise oko 20000 tisuca ljudi bez reklame.........
a dnevni tisak je inace pun lijepih rijeci o Crkvi uopce da mi je prosto cudno sto nema Medjugorja..........
pa zna se od koga je i sta donosi kao razdor medju ljudima,kao lazi dnevni tisak i vjesti opcenito,vodjeni onim koji vlada zemljom.........
u ostalom vise ti se necu obracati ma kakav tvoj odgovor bio!
Bog s tobom!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2006 16:56 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
GOSPINE PORUKE-blazeni koji ne vidjese a vjeruju,
ovako je tema glasila...
blazeni koji ne vidjese a vjeruju,vjeruju,vjeruju......

Dragi moj Isuse,i draga moja Majcice hvala vam ljepa ,sto nam saljete na ovaj forum ljude,koji ne znaju citati(kao ja koja ne zna pisati)

Dodji Duse sv. pa nam rasvjetli pamet i ucini da razum prevlada......

Za svu ljubav Majko dragasto je ovdje na nas izli
Dajemo ti obecanje biti bolji neg smo bili.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2006 23:32 
Odsutan

loveyou napisao:
ja nigdje nisam napisala da ti nisi nista dozivjela,niti prosla,niti sam ja o sebi napisala sve,niti sam bilo sto napisala da se hvalim i budem bolja ili gora od drugih.
ali nisam ni puna sebe niti tajanstveno, zamuljam "e vi pojma nemate",jer ako ti je Bog i pomogao nije to ucinio samo za tebe!
A ti trazis reklamu na dnevnom tisku za Medjugorje,kako li ga samo pohodise oko 20000 tisuca ljudi bez reklame.........
a dnevni tisak je inace pun lijepih rijeci o Crkvi uopce da mi je prosto cudno sto nema Medjugorja..........
pa zna se od koga je i sta donosi kao razdor medju ljudima,kao lazi dnevni tisak i vjesti opcenito,vodjeni onim koji vlada zemljom.........
u ostalom vise ti se necu obracati ma kakav tvoj odgovor bio!
Bog s tobom!

Slučajno ili ne - ali mi zbilja nije jasno o čemu pišeš ?

U prethodnom postu mi navodiš da nepoznajem Krista - pa ti napisah odgovor ,a onda mi uvaljuješ da se uzdižem ili spuštam ili što li već radim...

Međugorje nije niti će ikada biti mjerilo nečije vjere.
Ako moju vjeru procjenjujete na osnovu Međugorja onda mi draga braćo i sestre činite jako veliku nepravdu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2006 23:34 
Odsutan

rebeka napisao:
GOSPINE PORUKE-blazeni koji ne vidjese a vjeruju,
ovako je tema glasila...

Dragi moj Isuse,i draga moja Majcice hvala vam ljepa ,sto nam saljete na ovaj forum ljude,koji ne znaju citati(kao ja koja ne zna pisati)

Dodji Duse sv. pa nam rasvjetli pamet i ucini da razum prevlada......

Za svu ljubav Majko dragasto je ovdje na nas izli
Dajemo ti obecanje biti bolji neg smo bili.....

Ali draga Rebeka...To nisu Gospine poruke - te riječi su odavno zapisane u Novom zavjetu ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2006 00:22 
Odsutan

:D :idea:

Vjerujem u jednoga Boga,Oca
svemogućega, stvoritelja neba i zemlje.
I u Isusa Krista Sina njegova jedinoga.
Gospodina našega, koji je začet po Duhu Svetom,
rođen od Marije Djevice, mučen pod Poncijem Pilatom, raspet, umro i pokopan sašao nad pakao, treći dan uskrsnuo od mrtvih, uzašao na nebesa, sjedi o desnu Boga Oca svemogućega, odonud će doći suditi žive i mrtve.
Vjerujem u Duha Svetoga, svetu Crkvu katoličku, općinstvo Svetih, oproštenje grijeha, uskrsnuće tijela i život viječni. Amen
.

:arrow:
Marte

Citat:

Zadnja izmjena: Marte; 29 lip 2006 00:35; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2006 00:32 
Odsutan

:arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2006 14:40 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
U Isusovo vrijeme bila bih uz njega - kao što sam i danas.
[/quote]

.ne radi se o sumnji u tvoju vjeru,

-------------------------------------
.već o službenom priznanju Međugorja..
.često službe griješe..
.pa su i tako SLUŽBENO osudili ISUSA i rekli ..NIJE MESIJA

.ja želim ukazati na taj segment... SLUŽBENO ILI NESLUŽBENO..
.svako može otići u Međugorje i misliti što hoće..u osobno se uvjeriti..

."U Međugorju ima dovoljno ljudi iz čitavog svijeta, koji iskreno mole"

.i to je ..dovoljno..

.i zato OSOBNO PRIZNAM MEĐUGORJE, KAO POSEBNO MJESTO MOLITVE
.SVIH KOJI SE ISKRENO MOLE SLUŽBENICI GOSPODNJOJ, NAŠOJ
.MARIJI- KRALJICI HRVATA...

,čuda me ne zanimaju,
.ne zanima me ni službeno priznanje
.ja sam priznanje dobio u srcu

"JA sam PUT ISTINA I ŽIVOT" -reče ISUS

..jedan od puteva , koji vodi prema tamo su i MEĐUGORSKE MOLITVE

.i to je dovoljno..u MEĐUGORSKOM MIRU, LJUDI ISKRENO MOLE

mir svima

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]