www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 22:53

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 113 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 12 ruj 2011 12:10 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
a sad ti je teško naravno.. ali vrlo je vjerovatno da je bolje za te.. :lol:
:a1250:
kad se ni ne budeš nadao doći će prava za tebe.. možda si je već i sreo samo to neznaš još.. :)
samo se i ti sam daj u molitve i bit će dobro sve

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 ruj 2011 12:30 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
jedanjedini napisao:
mene cura ostavila nakon 5godina,jako me to jako pogodilo,razgovarao sam sa njome i rekla je da me prevarila da neosjeca nista prema meni vise,jako sam povredjen i nije mi jasno kako mi se to dogodilo,ali zivot ide dalje ....molite za mene prijatelji moji,jako mi tesko

Ako je već morao doći kraj onda je bolje danas nego sutra.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 ruj 2011 14:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
EroM napisao:
jedanjedini napisao:
mene cura ostavila nakon 5godina,jako me to jako pogodilo,razgovarao sam sa njome i rekla je da me prevarila da neosjeca nista prema meni vise,jako sam povredjen i nije mi jasno kako mi se to dogodilo,ali zivot ide dalje ....molite za mene prijatelji moji,jako mi tesko

Ako je već morao doći kraj onda je bolje danas nego sutra.

E kume jesi ga utješio :lol:

U biti se slažem s EroM. Ukoliko te djevojka prestala voljeti bolje je da ste se razišli nego produžavali nešto što "ne štima". Vjeruj da Gospodin obično počisti loše da bi nam dao dobro ili bolje. Ne kažem da je ta djevojka loša, nego jednostavno nije za tebe. Vidjeti ćeš kada dođe prava ljubav, da ćeš čak i blagosivati ovu koja te ostavila jer se da nije tako bilo zakopao bi se u nečemu što nije ljubav. Ja vjerujem da su tvoji osjećaju iskreni i da si sad razočaran i tako je to u ljubavi, doista mora proći jedno vrijeme da rane zacjele, naravno mnogo je lakše uz podršku dragih ljudi i uz Gospodina. Vjeruj Bogu i traži da u tvom životu bude volja Njegova.

Imat ću te u molitvama :b206:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 ruj 2011 14:10 
Odsutan

zozy napisao:
E kume jesi ga utješio :lol:

A znam da nisam, ali iskrenost i iskustvo čuda čine :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 ruj 2011 14:34 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
nevjerujem u pravu i pravoga, to ti može biti bilo tko, samo ako vam je jako stalo jedno do drugoga....da vam je obostrano stalo da budete skupa....podjelite sve što vam leži na srcu i duši, sami krojimo svoju sreću, sve djevojke koje srećeš mogu biti tvoje potencijalne ljubavi, jer na koga god da naletiš neće biti nitko savršen, kao što nisi ni ti, naravno jedino je Bogu sve moguće, uz molitvu i post se sve može, pa ti Gospodin može providiti nekoga do koga će ti biti stalo, a i njoj do tebe, obostrano.....pa zato jedanjedini, drži se.............nije vrijedna tvoje ljubavi, tko je ona tebi, nitko i ništa, ti si bitan, a nju tko šiša, ona je velika nula, ništica, beznačajna osoba.........ako se molitvom i postom potrudiš, dat će Bog da sretneš princezu na bijelom konju :D Bog neka te blagoslovi....anđeli i arkanđeli čuvaju....

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 ruj 2011 14:36 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
eto jedanjedini pouzdaj se u Isusa..On to želi...........Btb!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 ruj 2011 11:24 
Odsutan

hvala vam dobri ljudi na svim rijecima utjehe ...
zabolilo me samo sto je preko noci prestala da se javlja ,a ja cjelu noc nisam spavao,samo ujtru otiso sam do nje i rekao da me pogleda u oci i to kaze.
samo jednom me pogledala i rekla da me prevarila i da je nije vrjedna da patim za njom,rekla je i da joj zao mada to nije ni pokazala,da nezna kako se to dogodilo i da nista neosjeca prema meni da nikad izmedju nas i nije bilo nicega i da smo razliciti, ja sam joj oprostijo ali vise joj nevjerujem i boli me sto se tako ponasala prema meni..
neznam kako se to desilo ali ko zna zasto je to i dobro,tjesim sam sebe.
uzdam se u ISUSA i imam dobre prijatelje i vas skojima mogu bol da podjelim...
ovako vec drugi puta izvisih,pa valjda ce biti treca sreca...
hvala vam braco :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 ruj 2011 12:08 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi Jedanjedini...

...svi smo u nekoj mjeri u jednom dijelu svog života prošli nešto slično kao ti..pa možemo zamisliti ili se prisjetiti da nije lako u početku izdržati takvo stanje....ali uz Božju pomoć i Njegovu utjehu - sve se može!

Pokušaj ipak sve prihvatiti tako kako jest..iako ti sad neke stvari nikako nisu jasne...
Ali ni ne treba nam uvijek sve biti jasno...niti razumski niti osjećajno... Najvažnije je ipak sve PRIHVATITI tako kako jest. I zahvaliti Bogu na tome.
Pokušaj, dakle, prvo PRIHVATITI ovo stanje, ma koliko ti se trenutno ne sviđalo.

Ja kao objektivan promatrač mogu reći da je zapravo i dobro da je ta djevojka prekinula vezu s tobom. Bolje vezu nego jednog dana brak.
Znam mnoge koji ostaju u lošim vezama, koji se varaju međusobno, koji čak i žive dvostruke živote...ah, to je sve tako tužno i jadno da je stvarno puno bolje biti sam nego imati uza se osobu koja je shvatila da te više ne voli ili te uopće nije voljela..ili ti nisi siguran voliš li tu osobu...

Nema savršenstva, ali zasigurno negdje živi djevojka koja će ti odgovarati puno više od ove bivše....
I ja sam mišljenja da ćemo jednog skorog dana zahvaljivati Bogu i svima onima koji su nas na neki način razočarali i otišli od nas i od kojih smo mi otišli jer sve to će nas dovesti do one osobe koja će nam ipak odgovarati puno više od svih drugih...

Pokušaj ne žaliti...ne si postavljati pitanja...misli samo na sebe i na svoj odnos s Bogom...pokušaj se nasmiješiti svim djevojkama u svom životu..pokušaj se nasmiješiti ma koliko bio tužan.....Ona izreka: Na muci se vide junaci - pokušaj biti junak.... Bog će ti dati svu potrebnu snagu i ljubav i zaliječiti tvoje srce....

Hrabro samo, glavu gore i bit će sve dobro!! :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 ruj 2011 13:01 
Odsutan

ela bredi napisao:
ah, to je sve tako tužno i jadno da je stvarno puno bolje biti sam

Samo se ti tješi :a1490:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 ruj 2011 13:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
moja zaručnica i ja smo izmolili ovaj zavjet čistoće do oltara i moram priznati da nam je pomoglo u čuvanju do braka.Jedino što sam primjetio je da su mi nakon toga strasti i napasti splasnule pa sam se pitao šta se to događa sa mnom.Ali jedan svećenik mi je objasnio da nam je Bog malo smirio strasti da bismo mogli izdržati do braka i na taj način nam olakšao.Također je preporučio da s vremena na vrijeme obnovimo taj zavjet što smo i činili svakih mjesec do mjesec ipo.

Možda sam se osjećao malo manje ugodno kad su mi strasti splasnule ali to mi je s druge strane dalo jedan mir da ću izdržati do braka.Uz sve to skupa uvijek sam na misi predavao Bogu "višak" strasti i emocija da ne dođem u napast

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 113 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]