www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 lip 2025 21:46

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 09 ruj 2013 18:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
Meni je to nevjerovatno kako ljudi mogu biti takvi tako ti uzvrtiti na dobrotu?!!
Kad se samo sjetim da sa je htio ostaviti kad me izbacila ( verbalno ) iz stana, ja to njoj ni u mislima ne bi napravio, ja sam se vratio nakon sto me zvala a vec sam bio na kolodvoru vec sam kupio kartu i bio sam spreman nikada joj se vise ne javiti.
Ali progutao sam gorku pilulu i vratio sam se.
Trebao sam otici bez imalo milosti kao sto je to ona napravila, u tome se razlikuju uspjesni ljudi od luzera.
Ona ce biti uspjesna pravnica a ja cu biti nitko i nista jer ona je milosrdan i nema milosti a ja svima dajem drugu priliku.
Proklet bio trenutak kad mi je usadena dobrota i samilost prema drugima proklet bio taj trenutak!

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:09 
Odsutan

Izgubio sam glavu, ponizio sam se pred njom realno preko sto puta, molio je preklinjao je.
Zovem nekakvog Boga koji upitno je dali uopce postoji.
I zamisli kad nekoga volis cijelim bicem a on ti dolazi i daje ti podrsku tipa
- vjeruj Bog, pouzdaj mu se
- Bit ce sve u redu
- Moli se Andelima moli se Isusu
- Moli Oca On je uz tebe i voli te...
I kad kazes da hoces, kad se pokoris i pitas ima li ista od nas onda dobijes bez milosti nogu :a1407:
Ma gle u redu je ali ne dati priliku, ej drugu priliku sao sam to trazio, pa svatko normalan daje drugu priliku i prima drugu priliku!!
Ta osoba da ima imalo postenja u njoj, dosla bi sada ovdje ( jer znam sam da prati sve ovo ) pokusala bi rijesiti problem, pokusala bi dati drugu priliku, pa ako ne ide u redu, ne ide.
Zna kroz sto prolazim, ali nju nije briga da se veceras ubijem njoj je svejedno, samo joj je bitno utisati svoj glas savjesti u sebi i onda dode i govori mi " Otac te voli ".
Zaklinje se u neku ljubav da me ikada voljela slomila bi okove straha i sebeljublja i pokusala bi!
Ja sam kreten i budala.
Jos dolazim ovdje placem i kukam umjesto da sve stejram u neku stvar, umjesto da se dignem udarim sakom u stol i kazem sam sebi dosta je!
Umjesto da uzivam u zivotu pijem, tucem i j***m... ja sam izgubio glavu zbog osobe koja me ne zasluzuje.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:23 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 72 zahvala
Melek napisao:
Ima život kao mnogi drugi u ovim nesretnim krajevima. To ne znači da ga sad treba sažaljevat. Treba ga bodriti da ustraje, a nikako sažaljevat.

Moram priznati, nisan baš upoznao puno ljudi sa takvom životnom pričom, naprotiv, Kartuzijanac je prvi. Doduše, sa sličnim problemima jesan, ali ne sa toliko problema. Bodrite ga ako hoćete, meni nekako dođe ža čovika. Istina, nije da sad ne mogu spavati zbog toga, ali ipak mi dođe ža čovika kad san pročitao one rečenice koje san izdvojio.

Melek napisao:
A to da si seronja i neka hladana sveznajuća enciklopedija sam skužio na početku pa mi je zato još čudnije da sad najednom imaš neke emo ispade.

Moj prijetalje Jobica bi rekao "hladna njuška". Lol. Slika Za ovo sveznajuća enciklopedija bi upotrijebio drugi izraz- intelektualac. Slobodno recimo da san intelektualac. Iako san "hladna njuška" ima i ona nježna strana u meni. Izavna san grubijan, santa leda, čovik bez osićaja, ali sve je to varka, sve je to fasada. Iznutra sa nježna duša, duša koja čezna za nježnošću, duša koja čezne za dodirom. Slika Na "pravovjerju" su me čak nazvali: "Fran nježnočežnjivi". Baš su bezobrazni. Lol. Slika

Zadnja izmjena: Fran26; 09 ruj 2013 19:25; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:28 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Nježnost mene zanima, nježnost!!

Koliko god se trudila, ne mogu ove rijeci izbiti ni iz srca ni iz glave. Totalno se rasplinem

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:30 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Nekako mi se čini da si ti pomiješao malo nešto...tu djevojku stavljaš na isključivo prvo mjesto u životu, a Boga na drugo ili zadnje..ona ti je kao spasitelj tvojih životnih problema.
Piše ti da si u vezi,šta s tom djevojkom? Nije baš lijepo od tebe da si s njom, a misliti na bivšu..

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:31 
Odsutan

Zahvaljeno je: 7 zahvala
Tebi treba Isus!
samo On ti može pomoći, kada si najslabiji,pa baš tada je
kraj tebe.
A On želi biti broj 1 u tvome životu. Ali ti si stavio stvorenje
na prvo mjesto i druge stvari, da si Njega stavio sve bi
bilo ok.
Žao mi je tvoje situacije, ali znam jedno,govorim i iz vlastitog
iskustva nemaš ništa od samosaželjanja,očajavanja..razumijem
te,jer sam prolazila i bila u stanju isto kao što si i ti sada.. sve
dok jednoga dana nisam odlučila DOSTA JE.. borit ću se za sebe,
jer ovakav život kakav vodim sada nema smisla.. borila sam
se protiv depresije i svoga vlastitog bludništva..a usput sam i gay.
Plakala sam,molila,trgala,borila... spavala na podu da ne razmišljam
o glupostima, davala si šamarčiće svaki put kada bi došla u napast,
grlila sam križ..dok su me napadali takvi duhovi,molila sam.. đavli su mi dizali ruke u zrak
i regulirali mi tijelom.. ja plakala i grlila križ..9549539 puta
govorila Isuse smiluj mi se... izbjegavala sve što bi me dovelo u takve napasti...
padala 953958 puta ..ali isto toliko se dizala ... svaki put.. kada sam pala, ustala
sam još jača i snažnija.. moja snaga je stvorena na padovima i porazima.. a tu snagu
davao mi je Isus,samo On... i On me oslobodio od depresije.. i bludništva... sada
prolazim još jače i gore kušnje i borbe..ali znam jedno IDEM DALJE.. sva ta patnja,bol,
razočarenje u samog sebe,u druge,sva situacija u obitelji ..može biti dodatan poticaj i
motivacija da se boriš.. pokaži zube tom đavlu,a Bog će ti osigurat pobjedu! I Bog želi vidjeti
kako se boriš, pokaži Mu to.. i vjeruj mi, i On će se borit za tebe! Nije te On zaboravio,kao što
ti misliš,pa voli te više od ičega... i uvijek ti oprašta.. apsolutno uvijek!!! I daje ti uvijek,uvijek
ono što je najbolje za tebe.. pa makar i ti padovi i pogreške.. da nešto naučiš.. da se ojačaš..
ljuti se na Njega.. možeš i to... šuti.. ako treba.. ali ne odustaj... odboluj svoje.. i digni se..
ustani... možeš to..

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:32 
Odsutan

poriluk napisao:

Stavi drugi link, nema ovaj ne radi.

Ma niko mene ne treba zaliti, previse kukam ali stvarno nevjerovatno kako se negativne stvari lijepe za mene.
Ja sam kao ovaj Fran 26 samo razlika je u tome sto malo vise vjerujem u Boga iako Ga trenutno mrzim!!
Milijardu talenata, toliko znanja... i sve ode u vjetar.
Tako sam ogorčen i ljut uzas jedan.
Vidio sam jutros u gradu onu zenu koja mi je zagorcala zivot tako sto je isla kod starog od bivse i svasta nalagala.
Ljudi moji htio sam je zadaviti, kad sam je vidio tako mi je zaiskrila iskra u meni vidio sam sebe kako joj kamenom razbijam lubanju.

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
Pia napisao:
Nježnost mene zanima, nježnost!!

Koliko god se trudila, ne mogu ove rijeci izbiti ni iz srca ni iz glave. Totalno se rasplinem

Baš si bezobrazna. Slika Pa šta mogu kad san taki. Volin dodir, volin miris ženske kose, volin poljubit žensku u vrat, volin se prošetati gradom, volin svitla grada, volin se držati za ruke, voli otići na kebab u 01.00h. Taki san. Nemojte me osuđivati. :l30:

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:37 
Odsutan

Dorothea napisao:
Nekako mi se čini da si ti pomiješao malo nešto...tu djevojku stavljaš na isključivo prvo mjesto u životu, a Boga na drugo ili zadnje..ona ti je kao spasitelj tvojih životnih problema.
Piše ti da si u vezi,šta s tom djevojkom? Nije baš lijepo od tebe da si s njom, a misliti na bivšu..

To je staro ostalo, jos kad sam se tek logirao tj registrirao ovamo.
Iman priliku biti s par cura ali ne mogu nisam taka covjek, nisam takva osoba, ne bi bilo fer prema tim curama.
To mene ubija ja gledam na druge a drugi gledaju na sebe.
I to je zalosno da ljudi koji bi na mom mjestu iskoristili te djevojke imaju sve u zivotu a ja koji ne zelim , koji zelim biti posten naje***m!!
Di je tu Bog?1 Ma di je taj Isus?!!

Vrh

PostPostano: 09 ruj 2013 19:38 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Kartuzijanac napisao:
Snajao sam jos prije prekrasnu djevojku imenom Sara ( slicna je bila mojoj bivsoj koja se isto zove Sara )
Provodili smo prekrasne trenutke, a onda odjednom sam je sreo u gradu, okrenuta ledima prema meni, kada se okrenula plakala je, rekla je da ne moze s menom biti.
Pratio sam je doma, put prema doma je bio put doma moje bivse... nista nije pomoglo.
Sljedeci dan sam je trazio medutim nestala je, rasplinula se, niti traga njezinog u gradu isao sam do nje doma medutim tu sam nasao srusenu kucu, sve je nestalo nicega nije bilo.
Sinoc sam sanjao isti san.
Sanja sam jos da mi se vratila.:

Kartuzijanac...Mucis se,pravis si sam kalvariju... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Slika

Vrh

Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš uređivati postove ni odgovarati na postojeće].  [ 228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]