www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 srp 2025 18:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 78 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 15:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Mihael napisao:
1. Ja očito ne znam čitati.
Aby oprosti što sam te uvrijedio, ali iz ovakvog posta drugačije ne mogu zaključiti.

2. A što se tiče molitve, ajmo molit zajedno, a kad ja izvadim krunicu, što ćeš aby ti pomislit, što će pravoslavac i ko zna koliko i kakvih ih još ima.

1. Joooj, Mihael čitaš krivo i to već po drugi put. Evo ovako se čita:
Citat:
Znaš što je za mene jedinstvo svih kršćana (katolika, protestanata i pravoslavnih)? To je meni da ti i ja i neki pravoslavac možemo zajednički stati pred Boga, zajedno se moliti, zajedno raditi na spasenju nespašenih, a ne ti u tvojoj crkvi, a ja u svojoj, svi mi mislimo da smo jedini pravi, ja tebe smatram idolopoklonikom, ti mene ne znam za što smatraš i gledamo se maltene preko nišana kao da ne služimo istom Bogu. Ako ti nije jasno o čemu pričam evo probaj pitat neke koji ne misle kao ja bi li se pomolili s tobom, smatraju li te bratom pa ćeš vidjeti da će ti neki reći da si idolopoklonik

Jel sad shvaćaš?
A ako i jesi krivo shvatio post (trebao si bar 2 put pročitat ako ti nije bio jasan) otkud si izvukao da ja ne bih ušla u katoličku crkvu? I to sa sigurnošću još to tvrdiš?! Zar ne misliš da si malo prešao mjeru?

2. S ovakvima kao ti očito se ne može ako ćeš napasti i krivo optuživati, s nekim drugima bi se već i dalo. Ako se zbilja ne znaš moliti Bogu već samo Mariji onda bi teško skupa-da, točno. Ako ti misliš da se ne može zajedno moliti onda reci papi da se zabunio i kat. crkvi koja je za ekumenizam. A što da ti kažem više?! Zbilja si me razljutio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 16:03 
Odsutan

Aby napisao:
1. Joooj, Mihael čitaš krivo i to već po drugi put. Evo ovako se čita:
Citat:
Znaš što je za mene jedinstvo svih kršćana (katolika, protestanata i pravoslavnih)? To je meni da ti i ja i neki pravoslavac možemo zajednički stati pred Boga, zajedno se moliti, zajedno raditi na spasenju nespašenih, a ne ti u tvojoj crkvi, a ja u svojoj, svi mi mislimo da smo jedini pravi, ja tebe smatram idolopoklonikom, ti mene ne znam za što smatraš i gledamo se maltene preko nišana kao da ne služimo istom Bogu. Ako ti nije jasno o čemu pričam evo probaj pitat neke koji ne misle kao ja bi li se pomolili s tobom, smatraju li te bratom pa ćeš vidjeti da će ti neki reći da si idolopoklonik

Jel sad shvaćaš?
A ako i jesi krivo shvatio post (trebao si bar 2 put pročitat ako ti nije bio jasan) otkud si izvukao da ja ne bih ušla u katoličku crkvu? I to sa sigurnošću još to tvrdiš?! Zar ne misliš da si malo prešao mjeru?

2. S ovakvima kao ti očito se ne može ako ćeš napasti i krivo optuživati, s nekim drugima bi se već i dalo. Ako se zbilja ne znaš moliti Bogu već samo Mariji onda bi teško skupa-da, točno. Ako ti misliš da se ne može zajedno moliti onda reci papi da se zabunio i kat. crkvi koja je za ekumenizam. A što da ti kažem više?! Zbilja si me razljutio!

Ok, znaći ispriku ne prihvaćaš, što je sasvim u redu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 16:06 
Odsutan

Mihael napisao:
Ok, znaći ispriku ne prihvaćaš, što je sasvim u redu.

I ovaj puta: ne! Nisi u pravu! Već sam ovaj post pisala dok si ti meni pisao ispriku tako da sam ispriku vidjela nakon što sam ovaj poslala!
Joj! :cry:
Idem sad, dosta mi je ove teme!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 16:11 
Odsutan

Yes! :cry: Uspio sam opet baviti se sotonskim stvarima!
Bravo ja i moja vjera... :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 17:14 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Uvjeravam vas da Aby na ovom forumu nikada nije pisala protiv katolicke crkve, vec bas suprotno, uvijek je pokusavala razumno i s Kristovim naukom pristupiti nekoj temi.
Ovdje i tako nema mjesta ljutnji, niti s jedne niti s druge strane, ima vise onoga sto nas povezuje nego razdvaja, a On nek svakome po zaslugama dadne.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 18:50 
Odsutan

ja isto smatram da Aby nema toliko puno protiv Katoličke Crkve niti da nas odvaja od nje. Ona je naša sestra po drugom , amo reći obredu.
Mihaele, ne brini se , Aby će ti oprostiti, ta Kristovi želimo biti. Zar nije tako?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 21:32 
Odsutan

Stars, Vjeko i Izak, hvala vam na riječima podrške. :arrow: To mi je zbilja jako drago. Lijepo je kad ti netko da priznanje za tvoj trud i za ono što jesi. Znače mi vaše lijepe riječi. I iskreno nemam osjećaj da tamo gdje je iskrena ljubav prema Bogu i bližnjem postoji išta što nas dijeli. Tamo gdje je tako osjećam se kao kod svoje kuće. Neka vas sve Bog blagoslovi (i tebe Mihael).
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 22:16 
Odsutan

Zašto sam ja u zagradi ?

Ma šalim se :P
Neka vas sve blagoslovi svemogući Bog. (i tebe Aby :D )

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 22:26 
Odsutan

Ha ha ha hahahhahahaha :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 ruj 2006 22:29 
Odsutan

Aby napisao:
Ha ha ha hahahhahahaha :P

e cijelo veće sam u bedu što sam se sa tobom porječkao.
Nek mi i bude, tak mi i treba

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 78 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]