www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 23:19

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 12 tra 2011 18:19 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala vam.Čak ni nevjerujem da je učinio preljub..da je legao s njom..ali ubio mi je dušu.Pisao joj je ono što je meni prije puno godina, koristio se istim kraticama kojima je meni iskazivao ljubav..slao joj prekrasnu pjesmu.Doživjela sam to kao strašnu izdaju.Izdaju srca.Bože kako to boli..I te laži i sada kao da se ništa nije dogodilo.Sve je normalno.A ja izranjena, umorna, uplakana, na podu kao krpa..a u meni dijete koje vapi za mirom i odmorom jer nema više spokoja niti danju niti noću..Srećom, ima puno divnih ljudi poput vas koji mi krate preduge minute, hrabre moje srce da se iznova dižem i padam..Baš sam nekako preslaba..da li bi takva trebala biti ili je to ovo "drugo" stanje u kojem jesam..nemam pojma..evo baš se isplakala i sad na kamilici umirujem svoje živce.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2011 19:24 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
mary33 napisao:
Hvala vam.Čak ni nevjerujem da je učinio preljub..da je legao s njom..ali ubio mi je dušu.Pisao joj je ono što je meni prije puno godina, koristio se istim kraticama kojima je meni iskazivao ljubav..slao joj prekrasnu pjesmu.Doživjela sam to kao strašnu izdaju.Izdaju srca.Bože kako to boli..I te laži i sada kao da se ništa nije dogodilo.Sve je normalno.A ja izranjena, umorna, uplakana, na podu kao krpa..a u meni dijete koje vapi za mirom i odmorom jer nema više spokoja niti danju niti noću..Srećom, ima puno divnih ljudi poput vas koji mi krate preduge minute, hrabre moje srce da se iznova dižem i padam..Baš sam nekako preslaba..da li bi takva trebala biti ili je to ovo "drugo" stanje u kojem jesam..nemam pojma..evo baš se isplakala i sad na kamilici umirujem svoje živce.

draga mary...
..nije više bitno jer legao s njom li nije..i koliko te je ranio..
..moraš živjeti dalje..i usnuti mirnom snom...izmirena sa svim..

..zaboravi...laž..ogorčenje..jer ti sad treba mir..
..pogotovo zbog djeteta u tvojoj utrobi...jer "svuda oko njega si ti"..ti si sav njegov svemir..
..i ako ti plačeš..i ono plače s tobom...
..zato mu daj mir...da se razvija u ljubavi i miru...

..Bog nam puno prašta ..i to očekuje i od nas...

.uzmimo primjer ..kralja Davida..i njegovog grijeha..gdje sagriješi bludno.sa Bat-Šebom ,,, ženom svog ratnika URIJE..
..kralje David..jer naručio ubistvo Urije..da bi se dokopao ..njegove žene..
..no BOG mu oprosti..jer se David pokajao..no nije mogao izbjeći..posljedice tog grijeha..npr..smrt..sina iz te zajedničke veze..
.
..Jedino što je važno na zemlji ..jest SPAS DUŠA..i sve je podređeno tome...(i duše glavešina i običnog puka...)
..a naši zemaljski odnosi i životi..naše kule i građevine...su u konačnosti nebitne..jer se to sve u prah ..pretvara..

..a duša ..će ili u Vječni život s Kristom u Raju..
..ili oganj vječni...
..dakle ..MI NEMAMO IZBORA....jer pakleni oganj nije IZBOR..već propast..
..ZATO BOG ..puno prašta..

..pa eto pjevamo za BOŽIĆ u pjesmi .." o kralju Davidu i njegovom naslijeđu"

-..zato Bog inzistira da "ljubimo neprijatelje svoje"..ne zato da bi veličali grijeh..
.već što je svaki naš neprijatelj u stvari i Božje djete...
..a Bog u srcu ima želju da spasi svako svoje djete...i zato od nas traži pomoć..u PRAŠTANJU..

..jer ti npr.moraš željeti dobro toj ženi..(koja možda je ..a možda nije...ljubavnica od tvog dragog..no nije ni bitno u konačnosti...)
..moraš joj je željeti dobro..i da spasi svoju dušu...isto toliko s puno ljubavi..s kojom želiš i da se tvoje dijete spasi..
..TO JE BOŽANSKI ČIN..LJUBAV čista..bez MATEMATIKE...Usmjerena samo na spas duša..
..možeš si zamisliti..da ćeš ti i ta žena jednog dana u raju biti prijateljice..i da će ISUS zbog toga biti radostan...
.jer se u RAJU ..gubi sve konotacije tjelesnosti...i seksualnosti..zbog kojih često ispaštamo na zemlji..
..u bračnim odnosima..vanbračnim..itd..

..pa eto Mary..učini taj korak..već sada na zemlji..BUDI BOŽANSTVENA i Božanstveno oprosti...
.svima koji su te povrijedili..od ljudi..a izmiri se i s Bogom..i ne budi ljuta na njega..zbog svoje situacije..

.Učinit ćeš veliku radost..Gospodinu..svojim oprostom..a on če ti onda dati MIR...tvom srcu..
..koji će te pratiti cijeli život
...
..bez obzira na sve teške situacije u životu..

..MOLI RADI LJUBI..PRAŠTAJ..I NE BOJ SE..NITI IZDAJA NITI LAŽI..
..JER LJUDOTINE...SU SAMO LJUDI..
.krhki ..nemoćni lažljivi..a opet tako jadni u svom grijehu i svojoj strasti..

..Mary...u tvoje srce..ući će veliki MIR.. i sama ćeš se čuditi..
.

pozdrav.. :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 tra 2011 18:09 
Odsutan

hvala naggar predivno pišeš i sam Duh sveti po tebi priča.Ja imam faze, mržnje, ljubavi, nemira, smiraja, ogorčenja, ostavljenosti, osamljenosti, tuge, depresije, malodušnosti, očaja..i to se izmnjenjuje iz dana u dan, iz trena u tren.Sva sreća jer Bog svoje anđele ne prestaje slati, baš poput tebe i ovih ljudi ovdje i oni mi krate ovu korizmenu kalvariju..Jučer sam npr. poludjela, vikala, lupala, a danas shvaćam da od toga nemam ništa..sada samo želim zašutjeti..moliti i napokon pronaći Boga, sebe, svoji mir i bez njega..Umorna od bitke s nekim tko je zaveden, tko ne razumije, nit mozgom nit srcem, opčinjen u svojoj tami se koprca, ne pitajuć se za nas, za svoju djecu.Nije vrijedno.Pronaći svoj put sada postaje moj glavni cilj, pronaći sebe i bez njega..jer ja to do sada nisam znala.On mi je bio sve..skupa s našom djecom..a kula se tako prebrzo srušila, kula očito sagrađena na lošim temeljima navezanosti, posesivnosti, izoliranosti..tako je trebalo biti..Želim od sada misliti na sebe i djecu i ako treba bez njega, oprostiti i živjeti dalje..ovaj tren mi se to čini mogućim..za par minuta, sati, možda bude druga priča..trebam vježbati.Teško ide, al obećajem da ću se truditi..voljeti Boga ispred svega, a onda sebe i dječicu..ako se bude htio uklopiti u naš život..ali ako ne..ne želim pristati na suživot po svaku cijenu, bivati ponižena, izrabljivana, imam svoje dostojanstvo i sve ostalo što mi je Bog podario..MOŽDA JE TO TEK POČETAK NEČEG NOVOG..LJEPŠEG..I BOLJEG..neću se predavati..idemo..dan po dan..HVALA VAM SVIMA

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 tra 2011 18:20 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
mary33 napisao:
hvala naggar predivno pišeš i sam Duh sveti po tebi priča.Ja imam faze, mržnje, ljubavi, nemira, smiraja, ogorčenja, ostavljenosti, osamljenosti, tuge, depresije, malodušnosti, očaja..i to se izmnjenjuje iz dana u dan, iz trena u tren.Sva sreća jer Bog svoje anđele ne prestaje slati, baš poput tebe i ovih ljudi ovdje i oni mi krate ovu korizmenu kalvariju..Jučer sam npr. poludjela, vikala, lupala, a danas shvaćam da od toga nemam ništa..sada samo želim zašutjeti..moliti i napokon pronaći Boga, sebe, svoji mir i bez njega..Umorna od bitke s nekim tko je zaveden, tko ne razumije, nit mozgom nit srcem, opčinjen u svojoj tami se koprca, ne pitajuć se za nas, za svoju djecu.Nije vrijedno.Pronaći svoj put sada postaje moj glavni cilj, pronaći sebe i bez njega..jer ja to do sada nisam znala.On mi je bio sve..skupa s našom djecom..a kula se tako prebrzo srušila, kula očito sagrađena na lošim temeljima navezanosti, posesivnosti, izoliranosti..tako je trebalo biti..Želim od sada misliti na sebe i djecu i ako treba bez njega, oprostiti i živjeti dalje..ovaj tren mi se to čini mogućim..za par minuta, sati, možda bude druga priča..trebam vježbati.Teško ide, al obećajem da ću se truditi..voljeti Boga ispred svega, a onda sebe i dječicu..ako se bude htio uklopiti u naš život..ali ako ne..ne želim pristati na suživot po svaku cijenu, bivati ponižena, izrabljivana, imam svoje dostojanstvo i sve ostalo što mi je Bog podario..MOŽDA JE TO TEK POČETAK NEČEG NOVOG..LJEPŠEG..I BOLJEG..neću se predavati..idemo..dan po dan..HVALA VAM SVIMA

..dobro je mary...kužiš sve..
..odbolovati moraš..ali neka bude što kraće..
..recimo...ko da ti je muž "nestao" kidnapirali ga.. :roll:
..nema ga...ali živjeti se mora...
..s njim ili bez njega..
..a to će biti dovoljno teško i bez boli..
..koju ćeš si sama stvarati .."
..ili nećeš..
..budi jaka..znam da nije neko vrijeme za slavlje..
..ali eto..smiri se.. i bit će sve ok.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2011 21:38 
Odsutan

htjedoh vam se samo javiti..u međuvremenu sam bila kod patera Linića u taboru i čini mi se da mi je to baš trebalo u životu.Prekrasno mjesto, prekrasne molitve oslobođenja, predanja, blagoslova.Tek mi se čini da sam dolaskom kući uočila neke pomake.Situacija se nije promijenila, al ja se mijenjam i to mi je najbitnije.On ne razgovara, uglavnom je na poslu, a kad dođe kući vrijeme provodi sa svojim uređajima u sobi..Svi primjećuju da je jako čudan, da jako loše izgleda, čak mi kažu da ne vjeruju da ima drugu koliko da je pukao.Ja tu ne mogu ništa.Molim, platila sam nekoliko misa za njegovo istinsko obraćanje, od srca želim oprostiti iako s tim uvijek imam borbu.. i dalje želim živjeti za svoje anđeliće kojih će još malo biti troje, a ostalo..kako bude. Nisam sama. Imam Isusa, divne prijatelje, roditelje, braću..Nisam čak ni nesretna.Sve je bliži moj susret s novom bebicom i tome se veselim.Idemo dalje..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2011 21:50 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Ne napuštaj ga,pokaži mu da ti je stalo do njega i njegovog obraćenja,ali nemoj biti nametljiva.
Savijest ga izjeda ,ali nemože popustiti,jer zlo i grijeh u čovijeku se ne ponizuje!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 svi 2011 10:35 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
baš sam se pitala što je s vama
drago mi je pročitati ovakvo svjedočanstvo..tvoje svjedočanstvo
tko dobro radi, vedrinomodsjeva (ima negdje u Postanku)
tako i ja mislim da ne možeš negopomalo sve većim sjajem odsjevati..
jer nisi to ti, nego Bog u tebi
i zanimljivo je to kako muž baš i ne odsjeva dobro
to nek nam svima bude putokaz
ne može se loše držati dobrim
niti dobro lošim
kako to danas mngi predstavljaju... pusti relativizam..

eto, drago mi je da te Gospodin potiče na borbu za svoju obitelj
onako s mirom, nenametljivo al sigurno.. kako je to već Samuel lijepo napisao

nek vam je s blagoslovom
sad će i majčin dan, pa nek ti je i on s blagoslovom
kad ti je Gospodin, unatoč svim med. prognozama, dao eto troje dječice...
znam kakvo je veselje očekivati rođenje malenog
Bog s tobom, s vama sestro

smajlic4

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 svi 2011 15:04 
Odsutan

Citam... i nevirujen...
Divin ti se... Eto sto mogu reci. Dobro je rekla Vox, Bog je u tebi. Samo nastavi tako. Moje molitve idu tebi i tvojoj obitelji. BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 svi 2011 23:05 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Mary33 ovo što si napisala je ključ svega:

mary33 napisao:
obećajem da ću se truditi..voljeti Boga ispred svega

Neka te blagoslovi Gospodin, samo hrabro naprijed, uz tebe smo :grlim te:
BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 svi 2011 07:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Evo i moje potpore.Naravno kao prvo moja potpora je u molitvi. Molimo zajedno da Božja ljubav koja je razlivena u muževo srce oživi za tebe i vašu djecu. Molimo Majčicu nebesku da ga zakrili svojim plaštem i zaštiti od napasti koje nisu sigurno od Boga. Bog želi obitelj na okupu a onaj drugi to ne želi. Mnogi brakovi zato propadaju jer je to u interesu Zloga. Sjeti se da je i Isus bio u kušnjama ali tada je još žarče molio. tako i ti sestro u Kristu baš sada, za inat, moli još više i jače iako znam da to sada i nije lako. Moli molitvu U ime Isusovo... imaš je na stranicama fra Ive Pavića ( Župa Šurkovac )
Moli i molitve za spas braka koju ti evo šaljem.
MOLITVA ZA BRAK
Dobri Bože, klanjam ti se. Vjerujem u Tebe i u sve što si Ti po svome Sinu objavio! Molim te da svrneš svoj pogled blagoslova na mene i moju suprugu/supruga [Spomenite ime]. Ponekad je tako teška situacija u našem braku da više ne znamo što misliti i što poduzeti; ali u Tebi nema beznadnosti. Molim te da nam daš snagu ustrajati u molitvi i borbi za naš brak i naše zajedništvo, koje je pred tvojim Licem sklopljeno kao Savez ljubavi. Pomozi nam da u ovim kušnjama izađemo kao tvoji pobjednici. Amen.
Oče naš…
Zdravo Marijo…
Slava Ocu…
Ljubljeni nebeski Oče, hvala Ti za tvoj savršeni plan za naš brak. Znam da brak treba funkcionirati po Tvojoj volji i da ga Ti blagoslivljaš svojom puninom i ljepotom. U ime Gospodina Isusa Krista, donosim naš brak preda Te, da Tvoja svemoć učini sve što je po Tvojoj volji za nas. Oprosti mi grijehe i pogreške u našem braku. [Spomenite specifična i određena područja neuspjeha u braku].
U Ime Gospodina Isusa Krista, po moćnom zagovoru Blažene Djevice Marije, Svetog Mihaela Arkanđela, Svetih apostola Petra i Pavla, svih svetih i anđela nebeskih, po moćnom autoritetu Imena Isusova, sruši, Gospodine, sva sotonska uporišta koja su usmjerena da unište naš brak.
U ime Gospodina Isusa Krista, molim Te, Oče, da nam pomogneš slomiti sve odnose između nas koje je Sotona uspostavio ili njegovi zli duhovi. Prihvaćam odnos koji je uspostavljen samo od Tebe i blagoslovljen Duhom Svetim.
Zazivam Duha Svetoga da mi pomogne povezati me sa suprugom [ime supružnika] na način koji će zadovoljiti naše potrebe. Dobri Bože, obećajem da ću iznijeti naš razgovor, problem i potrebe preda Te, ako Ti se to sviđa. Predajem Ti naš fizički odnos da on može uživati tvoj blagoslov. Predajem Ti našu ljubav kako bi Ti učinio da ona raste i sazrijeva.
Želim spoznati i iskusiti puninu tvoje volje i ljubavi u našem braku. Otvori mi duhovne oči da vidim gdje me neprijatelj obmanjuje u braku. Otvori duhovne oči mome supružniku [ime supružnika] da može uočiti Sotonine obmane nad njime i u našem braku.
Marijo, ponizna službenice Gospodnja, zgazi svojom petom neprijatelja koji se usmjerio da razori naš brak, i izmoli nam od svog ljubljenoga Sina da uživamo ljepotu i puninu braka koju je On za nas stekao svojim zaslugama i smrću na križu.
Dobri Oče, učini da Krist bude središte našeg bračnog Saveza, i blagoslovi našu vezu onako kako si Ti zamislio po svojoj savršenoj volji. To molim sa zahvalnošću, po Kristu Gospodinu našem. Amen.
Slava Ocu…
Ja već molim za jedan brak ali od sada uključujem i tebe.
Bogu je sve moguće.
Moli za dan vašeg vjenčanja da ga Isus ponovno opere svojom krvlju.
Moli za njegovo obraćenje.
1. oprosti mu sve (u duhu.)
2. blagoslivljaj ga
3. zahvaljuj bogu za njega
4. moraš ga voljeti takvog kakav je

Onako sve to u duhu dođi do njega i čini jer mnogi su tako uspjeli učiniti čuda za obraćenje.
Neka vas Bog blagoslovi i čuva i bude sa vama.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 45 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]