www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 svi 2025 21:56

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 71  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: Ateizam
PostPostano: 18 svi 2012 10:44 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
Pia napisao:
Nakon kraćeg istraživanja, dođoh do važnog otkrića koje ovdje moram navesti i s vama podijeliti. Naime, napad osobe koja se služi nickom Hrvoje-Hrki je zapravo isceniran od strane samog Frana26 Slika jer je isti (tj. Fran) shvatio da tema Uvod u filozofiju lagano zamire, pa kako do toga ne bi zaista i došlo, poslužio se monstruzno genijalnom idejom na koju smo nasjeli. Slika Da stvar bude gora, i moderatorica Discipula je izgleda umiješana, iako zasad nemam dokaza na ovu optužbu, no kako je predložila otvaranje teme pod naslovom FRAN, jasno je da je ista umiješana u ovu podlu stvar, s ciljem nagovaranja ljudi da čitaju i obrazuju se. Slika
Oduprimo se ovom svim snagama! Doli Fran, doli filozofija, doli knjige, doli razmišljanje, doli kulturno uzdizanje i svaki oblik kulture (da sad ne nabrajam) Slika

možeš li nam reći kojeg si filozofa zadnjeg pročitala? koju knjigu?
možeš nam prenijet neki citat , misao iz knjige koji te je zaitrigirao :D
posebno, ako imaš nešto što se priklanja katoličanstvu, Kristu i pravoj vjeri

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 svi 2012 13:38 
Odsutan

NIJE SE ZBILJA NIŠTA PROČITALO OD TE VOLJENE FILOZOFIJE ili se nije pročitao moj post?

anyway, opet pitam isto , možda i ja nešto pročitam ako ima jako interesantno?
samo mi pia mora nešto konkretnije reći

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 svi 2012 13:46 
Odsutan

fran26 kaže:

Nisan ja baš tako dobar. A i od našeg posljednjeg susreta san se prominija, na gore nažalost. Znalo je proći i nekoliko miseca da nisan bio na misi. Slučajno ili ne, evo prije samo dva dana bio san na misi i ispovijedi. Bog je uistinu milostiv. A ovo oko pisanja, da, znan uputit itekako grube riči, nekad i bez povoda. Volin provocirati, pogotovo sa otvorenim bahaćenjem tip: ja san pametniji od tebe. Spomeni nekom da si pametniji od njega, onak, otvoreno i bahato, nemaš boljeg sredstva za potpaljivanje sugovornika. Viruj mi, provjereno u stotinu navrata. Zake san taki? Jer san taki, ali i takav san čovik. Još uvik imam ljudsko dostojanstvo. Vićina na forumu me virovatno smatra daleko boljim čovikom nego jesan u stvarnosti, ali zar je to bitno? Kako me tko smatra smatra, jasan kakav jesan. Nije mi nakraj pameti da prosuđujem tko koliko krunica moli, tko je svaki dan, a tko samo jednom tjedno na misi, tko je dao donaciju od 5 kn ili 500 kn. Zato me zgrozilo pojavljivanje ovog klauna pod nickom " Hrvoje Hrki", i njegovo preispitivanje mojeg psihičkog i duhovnog zdravlja. Svašta

frane mogu te pitat vezano za tvoj gornji post?
zašto voliš kako ti kažeš provocirat, ili zašto se voliš oholit i nadimat po meni ( nadimanje nije zdravo i na spasenje duša , kako kaže sv.pavao u svojim poslanicama)

kod tebe je problem što se voliš stalno nešto uspoređivati , s nekim takmičiti
osim toga kod tebe jako je čudno što svako malo mijenjaš avatare i svoje neke uzore ili neznam šta??
ja te zato nazvah čovjek sa 1000 lica...

što toliko često mijenjaš te avatare??...šta su to neke tvoje faze...šta to predstavlja? :shock:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 svi 2012 19:30 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 72 zahvala
Hrvoje Hrki napisao:
FRANE KAKO ME NEZNAŠ ?? ...pa jel smo dosta pisali prije cca godinu dana ovdje dok su još pisali job, dizma , maroon...pa i još prije 2007-8 godine??
pa jesi li zadnjih 2-3 mjeseca znao navratiti na pravovjerje i tamo si odmah naglasio da si došao samo da dokažeš tko je pametniji: ti ili maroon, job itd

što se tiče tvog psihičkog stanja, neću zasada ništa reći, ali nešto si u vezi toga nakon mjesec dana pisanja na jobovom forumu ti sam rekao za sebe...

Ma tko ti bio, ma tko da jest pod ovim nickom "Hrvoje Hrki", nije mi poznat. Koliko vidin, nisan ništa propustio u životu. Iskreno, nije da patim što te prije nisan sreo. :) Osobe koje spominješ: job, dizma, maroon, nisu mi poznate. Također, spominješ neko "pravovjerje" i neki "jobov forum". Nadan se da pretpostavljaš kako nemam neke pretjerane želje da upoznam taj tvoj "jobov forum" ili to "pravovjerje" (ma šta to značilo), te osobe koje spominješ: job, dizma i kako se već nazivaju. Drugim ričima, postaješ pomalo dosadan. Možda nije na odmet da spomenem kako postoji nešto što se zove "ignoriraj lista". Viruj mi, upravo ta "ignoriraj lista" zna biti bolno iskustvo. Nije da prijetim, samo glasno razmišljam. :lol:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 svi 2012 22:49 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Gdje su sad ovi ateisti, vjerovatno uživaju kako se braća katolici međusobno prepiru....... :D

Kao što sam već jednom rekao ova tema je od početka potpuna bezvezarija, vjerujem da ju većina ljudi od muke ne može ni pratiti.
Ova tema bi se mogla nazvati "Natjecanje u oholosti"......

Žalosno je da ovakve teme dobivaju ovako puno pažnje......

Idemo se radije moliti nego trošiti vrijeme na ispraznost..... :a1250:

Bog Vas dobri sve blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 svi 2012 00:27 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Luki napisao:
Idemo se radije moliti nego trošiti vrijeme na ispraznost..... :a1250:
Bog Vas dobri sve blagoslovio!

:b112:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 svi 2012 01:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
PRAZNOSLOVLJE

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 svi 2012 12:31 
Odsutan

daruj nam mir napisao:
PRAZNOSLOVLJE

šta si mislila pod praznslovlje?

ako na filozofiju i filozofiranje slažem se! :D

jeli Isus Spasitelj i sam Bog ikada filozofirao??
čak sam Isus ništa pismeno nije ostavio u amanet

jel Gospa međugorska ili iz fatime, lurda ikada filozofira??
kolko ja znam ne...njene poruke i savjeti ljudima su uvijek jednostavni i svima shvatljivi!!

filozofija je otrov racionalizma i ilumunatska podvala
zato bježte svi od filozofije i pretjeranog racionalizma!...nema tu duhovnog kruha i spasa za dušu
filozofije samo može odvesti na krivi put

rađe čitajte bilo koji vjerski časopis, bilo koju molitvu ili meditirajte bilo koju poruku iz međugorja!
:D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 svi 2012 12:43 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Hrvoje Hrki napisao:
rađe čitajte bilo koji vjerski časopis, bilo koju molitvu ili meditirajte bilo koju poruku iz međugorja!

Znači Isus nije filozofirao pa ne trebamo ni mi. Dobro. Ali Isus nije čitao vjerski časopis, niti je meditirao poruke iz Međugorja :lol: :lol: Pa ne trebamo ni mi. To je tvoje logika - ja je samo primijenila :b101:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 svi 2012 13:30 
Odsutan

Pia napisao:
Hrvoje Hrki napisao:

Znači Isus nije filozofirao pa ne trebamo ni mi. Dobro. Ali Isus nije čitao vjerski časopis, niti je meditirao poruke iz Međugorja :lol: :lol: Pa ne trebamo ni mi. To je tvoje logika - ja je samo primijenila :b101:

nisi mi od ranije odgovorila

šta si zadnje ćitala od filozofa?
šta te je impresioniralo u djelu?
kakve je imalo pozitivne konotacije spram kršćanstva?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 705 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 71  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]