www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 11:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 523 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 17:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
speranza napisao:
Drage forumašice zar nema predivnih molitava koje možemo svi moliti i razumjeti pa ne razumijem ovo vaše internetsko i javno nadahnuće.
Osim toga kada se piše na internetu treba znati točno što se piše a ne nagađati i sa time stavljati jedan ozbiljan katolički forum u neugodnu situaciju. Oprostite ali ovo je stvarno smiješno. Ja vjerujem u darove Duha Svetoga ali ne na ovakav način.

prvo-otkud znas da nagađa?,
-da je nesto smijesno ne vidim...
-kazes da vjerujes u darove Duha Svetoga-neznam kako onda nisi upucena o daru jezika s obzirom da je to i te kako dar Duha Svetoga..procitaj malo Bibliju..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 20:10 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
VELIK JE I SVEMOGUĆ BOG NAŠ......
SVA MU SLAVA I HVALA.......
SVAKI NAROD I SVAKO KOLJENO PRIGNUT ĆE SE NJEMU........

JA GA JEDNOSTAVNO VOLIM I LJUBIM.......
MOJ ŽIVOT PREDALA SAM NJEMU U RUKE..........
MOJU DJECU.......
MOGA MUŽA.......
MOGA OCA.....
MOJE SESTRE....
I SVE ONO ŠTO ME BOLJELO......
ŽELIM DA ON SVOJOM RUKOM UPRAVLJA SVIME.......
JA NEMAM VIŠE NIŠTA.......SVE MOJE NJEGOVO JE.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 20:14 
Odsutan

U MOM SRCU VIŠE NEMA STRAHA.......
ŠTO GOD SE DOGAĐALO..........
NEKA SE DOGAĐA.......PRIHVAĆAM SVE.....
JER SAM PREDANA GOSPODINU MOME ISUSU.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 20:29 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Nadam se da necu pozaliti ovo sto pisem, a pisem u svoje ime:
ako ja prihvacam vas koji govorite u jezicima al ne znate sto tocno govorite, jer ujedno nemate i dar tumacenja jezika, nije li pravedno da i vi prihvatite mene koji vas upozoravam na sve to. Ili vi ne bi trebali prihvatiti moje misljenje i upozorenje na oprez i provjere...
Ovdje nisu bitna nasa misljenja, jer ona mogu biti kriva pa samim tim i opasna za sve, vec je bitna uputa Isusa Krista i svetaca koji su nadahnuti Bogom pisali Novi zavjet, a nakon njih po naslijedju i obecanju Isusa Krista vazna nam je i crkvena predaja. Sve je to vaznije od nasih misljenja i tumacenja, zelja i ne znam ni ja cega vec ne.
Od nas deset, svih nas deset razlicito cemo protumaciti upute Isusa Krista i upute iz Biblije (tu sliku danas imamo kroz desetine tisuca krscanskih crkava), no providnoscu Bozjom zato je ostavljena Crkva koja ce nam ispravno tumaciti istinu.
Neka nas to ne cudi, pa prvim je apostolima Isus Krist dodatno i naknadno tumacio svoje prispodobe, jer Ga je svaki od njih shvatio na svoj nacin.
Zato se drzimo tumacenja Crkve, o daru jezika, al i o sve mu ostalom.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 20:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Marija-Nada, odajem ti postovanje na hrabrosti i iskrenosti kod onog tvog svjedocenja.
Prihvati i ovaj prijateljski savjet: ne vjeruj za svoje patnje i jade da su veci od necijih drugih i da drugi ne znaju kako je to.
Ja sam se takodjer isao ubiti i dva sam dana lezao u komi (vec sam prije pisao o tome).
Mi nikada ne znamo kako je nekome i koliko je nekome tesko, pa tako ne mozemo reci za nekoga da ne zna kako je biti u stanju u kojem smo mi bili.
Takodjer ne znamo koliko je kome Bog dao, pa cesto izvanka izgleda kako je "Ivanu" teze od "Petra", a "Petru" je ustvari puno teze, samo bolje zna nositi svoj kriz od "Ivana", jer je "Ivanu" dano koliko jest.
Sve to uistinu samo Bog moze znati, zato ujedno i je Bog pravde i pravice, Onaj koji je Istina.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 21:22 
Odsutan

Ja želim postavit pitanje svima.Kako bi objasnili vjerujete li da postoji vjetar?Vidite li vjetar?Ako ga ne vidite kako povjerovat u vjetar?Čujete li boje?Kako objasnit dali postoje boje ako ih ne čujete?U svetom pismu na 19 mjesta pominju dar jezika pa molim da se okanete toga da skačete u stomak onom tko ga ima već tražite od BOGA da i vama udijeli taj dar.G O T O V O!!!!!Tko nije otvoren ubošćemo ga iglom i otvorit i dobit će dar.Ja sam napisao da sam dobio skoro sve darove pa mi niko ne uzvrati.Dakle dobih od DUHA BOŽIJEG dar liječenja,dar čudesa dar spoznanja,dar razlučivanja duhova,dar vjere,a samo mi proroštvo slabo radi i dar vizija mi je prestao.Ovi dari su stavljeni pod kontrolu crkve i služe crkvi a ne meni jer su na slavu TROJEDINOG BOGA.Ko ima uši nek čuje ko ima oči nek čita a najveći dar ću zadnji nabrojat a to je ljubav kojom vas sve ljubim.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 21:26 
Odsutan

Bog ti sve dao Učeniče,,,,,,da Ga proslaviš.......Velika je Milost na tebi.....
pa rukovah se s tobom ja i zagrlih te ja.....pa tako znam......

a što se tiče mene.......mislim da me niko ne može ukrotiti.....kad su u pitanju Darovi Njegovi.........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 21:33 
Odsutan

Samo crkva nas treba krotit i ukrotit a sloboda je u duhu svetom

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 21:34 
Odsutan

što se tiče mojih bivših patnji,,,,Leo......ja ne mislim da su bile veće od nekih koje imaju drugi ili su imali....ali......samo sam rekla da neki to ne mogu znati......ne mogu znati za takove boli, jer ih ne doživješe.....ništa ne možemo znati kako je..vjeruj mi..dok ne doživimo.....jer neki ne imaše tako šta...Hvala Bogu....btb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 21:41 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
učenik napisao:
Ja želim postavit pitanje svima.Kako bi objasnili vjerujete li da postoji vjetar?Vidite li vjetar?Ako ga ne vidite kako povjerovat u vjetar?Čujete li boje?Kako objasnit dali postoje boje ako ih ne čujete?U svetom pismu na 19 mjesta pominju dar jezika pa molim da se okanete toga da skačete u stomak onom tko ga ima već tražite od BOGA da i vama udijeli taj dar.G O T O V O!!!!!Tko nije otvoren ubošćemo ga iglom i otvorit i dobit će dar.Ja sam napisao da sam dobio skoro sve darove pa mi niko ne uzvrati.Dakle dobih od DUHA BOŽIJEG dar liječenja,dar čudesa dar spoznanja,dar razlučivanja duhova,dar vjere,a samo mi proroštvo slabo radi i dar vizija mi je prestao.Ovi dari su stavljeni pod kontrolu crkve i služe crkvi a ne meni jer su na slavu TROJEDINOG BOGA.Ko ima uši nek čuje ko ima oči nek čita a najveći dar ću zadnji nabrojat a to je ljubav kojom vas sve ljubim.

oooo bravooo.... :grlim te: ALELUJA

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 523 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 53  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]