www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 21:06

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 523 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 53  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 srp 2007 21:59 
...O svako poštovanje..vama Božji patnici...
veliki miljenici Neba...Dirljiva su mi vaša svjedočanstva...
Pa zar se onda treba čuditi...daru jezika i ostalim darovima..
kojima vas Jahve-Bog obdari...?
Dar se ne smije skrivati...treba ga koristiti...!
Zato hrabro :D Marija-nado...učeniče...anchi...i svi
koji ste obdareni darovima iz Nebeske Riznice...
Jer ako vi nebudete govorili...kamenje će progovoriti...!
Čuvala vas i pratila...Blažena Djevica Marija...Naša Majka Predivna.. :D .

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 09:25 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
napisah ja u svjedočanstvima na ovu temu.......

pitanje je: zašto se ja moram ovako boriti za priznavanje Dara jezika.....
i da li ja to moram..........zašto mislite da se ne bi trebalo javno pisati.....
opet se ponavljam od prije: jel to tajna,,,što?, vi koji nemate Dar jezika, imate druge Darove.......nitko vas ne sputava u tome.....da li ih koristite .....to što imate........da li ih umnožavate.......ili ste ih zakopali negdje u sebi.......pitajte se što imate i što vam je dano.........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 12:21 
..marija-nada...
Ni meni nije jasno... :shock: ...

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 13:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
učenik napisao:
Ja želim postavit pitanje svima.Kako bi objasnili vjerujete li da postoji vjetar?Vidite li vjetar?Ako ga ne vidite kako povjerovat u vjetar?Čujete li boje?Kako objasnit dali postoje boje ako ih ne čujete?U svetom pismu na 19 mjesta pominju dar jezika pa molim da se okanete toga da skačete u stomak onom tko ga ima već tražite od BOGA da i vama udijeli taj dar.G O T O V O!!!!!Tko nije otvoren ubošćemo ga iglom i otvorit i dobit će dar.Ja sam napisao da sam dobio skoro sve darove pa mi niko ne uzvrati.Dakle dobih od DUHA BOŽIJEG dar liječenja,dar čudesa dar spoznanja,dar razlučivanja duhova,dar vjere,a samo mi proroštvo slabo radi i dar vizija mi je prestao.Ovi dari su stavljeni pod kontrolu crkve i služe crkvi a ne meni jer su na slavu TROJEDINOG BOGA.Ko ima uši nek čuje ko ima oči nek čita a najveći dar ću zadnji nabrojat a to je ljubav kojom vas sve ljubim.

Nisam baš komentirala, ali sam se u srcu iskreno radovala, jer Bog ti neizmjerljivu milost dade! :D

Na Karizmatskoj pod pauzom nismo dugo pričali, ali duh mi je osjetio tvoj jako...

Ljudi ispunjeni Duhom Svetim jednostavno zrače takvim pozitivnim zrakama i u njihovoj prisutnosti je uvijek Svjetlo Božje! :grlim te:

BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 15:25 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
[quote="učenik"]Ja sam napisao da sam dobio skoro sve darove pa mi niko ne uzvrati.Dakle dobih od DUHA BOŽIJEG dar liječenja,dar čudesa dar spoznanja,dar razlučivanja duhova,dar vjere,a samo mi proroštvo slabo radi i dar vizija mi je prestao.[/quote]

Čuop sam za darove i mislim da ako imaš toliko darova, onda imaš veliku odgovornost za vjernike.

Mislim da za neke darove je potrebna velika žrtva. Ne vjerujem da neki laik ima toliko darova. Jesi li razgovarao sa svećenikom?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 20:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Svaki od nas ovdje na TT-u ima neke od darova Duha Svetoga, vise ili manje, no opet svaki od nas valja biti iznimno oprezan, bas zato sto su mu dani darovi Duha Svetoga.
Je li rijec o daru mudrosti ili daru razuma, daru znanja ili daru savjeta, daru jakosti ili daru poboznosti ili pak daru straha Bozjeg, svejedno, uz darove koje imamo, grijesimo li u svakodnevnom zivotu?
Naravno da grijesimo, i protiv Boga i protiv ljudi, svaki dan.
Eto dragi moji zasto oprez, bez obzira koje darove posjedujemo.
Najveci sveci u povijesti nikada nisu bili zadovoljni sa sobom i svojim odnosom prema Bogu. Sto su vise znali, sto im je vise dano i otkriveno, to su vise spoznavali koliko su jadni i bijedni, a sveti su bili. Htjeli su biti savrseniji, svetiji, skruseniji u srcu, biti sto vise i vise u Istini, koja dusi govori bez bucnih rijeci, htjeli su biti miliji Bogu. A darove su imali kakve mi ovdje mozda nikada necemo kusati. Spoznali su da niti jedan covjek na svijetu nema nista sto je njegovo, pa da se time moze i hvalisati.
Na TT-u su se odnedavno po nekim temama poceli radoznalo istrazivati tajni sudovi Bozji, a to ne vodi Bogu. Zato stalno upozoravam na oprez, a darovi se Duha Svetoga sticu poniznoscu i savladavanjem samog sebe.
A pozvani smo na svetost...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 21:10 
Odsutan

Pa šta ti predlažeš......na ovoj temi.... onda.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 21:12 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Kada nekoga pozivamo na oprez,to nije nista loso...nego..
"to nam je duznost" kao krscana..jer bi se svi trebali brinuti o svima..
a i onima koji dolaze na ovaj forum i koji jesu..
Meni osobno za djelotvornost vjere i Boga .treba LJUBAV...a s njom mogu sve postici...ja dozivljavam u malim stvarima...jer Boga vidim na svakom koraku u svojem zivotu,i to su svakidasnja mala cuda...
koja meni osobno koriste na "Izgradnju vjere"...

Ali svaki covjek sam ,treba odluciti...."Sta ce uciniti od sebe i svog zivota"
Pa ako Duh Sveti ..djeluje..preko clanova,onda ce vrijeme pokazati svoje...Molimo Duha Svetoga da nam pokaze ....prave i istinske puteve,
Neka izlije na sve clanove Rosu Bozjeg blagoslova...a sve sto je zlo, neka otjera...Bog vas blagoslovio cuvao u miru i ljubavi.. :roll: :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 21:20 
Odsutan

asio pera ma lam....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 srp 2007 21:34 
Odsutan

Leo napisao:
Svaki od nas ovdje na TT-u ima neke od darova Duha Svetoga, vise ili manje, no opet svaki od nas valja biti iznimno oprezan, bas zato sto su mu dani darovi Duha Svetoga.
Je li rijec o daru mudrosti ili daru razuma, daru znanja ili daru savjeta, daru jakosti ili daru poboznosti ili pak daru straha Bozjeg, svejedno, uz darove koje imamo, grijesimo li u svakodnevnom zivotu?
Naravno da grijesimo, i protiv Boga i protiv ljudi, svaki dan.
Eto dragi moji zasto oprez, bez obzira koje darove posjedujemo.
Najveci sveci u povijesti nikada nisu bili zadovoljni sa sobom i svojim odnosom prema Bogu. Sto su vise znali, sto im je vise dano i otkriveno, to su vise spoznavali koliko su jadni i bijedni, a sveti su bili. Htjeli su biti savrseniji, svetiji, skruseniji u srcu, biti sto vise i vise u Istini, koja dusi govori bez bucnih rijeci, htjeli su biti miliji Bogu. A darove su imali kakve mi ovdje mozda nikada necemo kusati. Spoznali su da niti jedan covjek na svijetu nema nista sto je njegovo, pa da se time moze i hvalisati.
Na TT-u su se odnedavno po nekim temama poceli radoznalo istrazivati tajni sudovi Bozji, a to ne vodi Bogu. Zato stalno upozoravam na oprez, a darovi se Duha Svetoga sticu poniznoscu i savladavanjem samog sebe.
A pozvani smo na svetost...

ništa ja ne razumijem....Dar mi dade Bog moj i tvoj......Sva Mu Slava......i Hvala....

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 523 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 53  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]