www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 lip 2025 05:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 152 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 pro 2007 00:57 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
anchi_zagreb napisao:
a vezano uz spolna iskustva.... nasla sam jednu osobu, i zbog nje zelim biti cista.. (ako mogu biti cista... ) uglavnom.. odlucila sam ne vise ici u krevet... zbog te odluke su me mnogi prozvali:Ana u celibatu.. ili casna Ana.. ne smeta mi. uopce.. jer znam da me Isus ovaj put potapsao po ramenu, i rekao da idem dobrim putem...

Draga moja anchi, ovo me ponukalo da skrenem pozornost tebi ukoliko si to mislila na nacin na koji sam ja pomislio, a i drugima koji promisljaju na isti nacin: biti cist i biti nevin nije ista stvar. Biti cist se moze biti i nakon spolnog odnosa. Onaj koji nas zeli beznandne i nesretne nam namece osjecaj prljavosti i nedostojnosti. Iako je velika stvar zadrzati djevicanstvo, isto tako nisu sve ladje potonule ako smo to izgubili nasom nepromisljenoscu. Bog sve oprasta, zar nisu Njegove rijeci: "Idi i ne grijesi vise."

BTB draga anchi :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 pro 2007 13:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Evo mene...s nastavkom priče o dečku koji me tako "oborio s nogu" prije nekih mjesec i pol dana.... :roll: :cry:

Evo, već danima sam tužna možda najviše upravo zbog tog "princa" (takvim mi se učinio)...
Podijelit ću s vama svoje iskustvo...nevjerojatno je kako sam ispala naivna... Tako nešto mi se nije dogodilo otkad sam imala 17 godina...

Znači, taj me dečko nekoliko puta pozvao na kavu ili da vikendom iziđem van... Površno se znamo...Uvijek su bile okolnosti takve da nisam mogla izići i svaki put sam izrazila žaljenje što ne mogu izići... Nakon mog 4. "odbijanja" - pozvala sam ga na večeru koju sam radila za svoje prijatelje (a imamo i dvojicu zajedničkih prijatelja koji su također bili na večeri)...
Veselo je prihvatio poziv na večeru..
Dan prije večere sam saznala da on ima djevojku!!! :shock:
Bilo mi je glupo povući poziv...pomislila sam:"Ma hajde, baš neka dođe pa da vidim kakav je i što želi.."
No, već sam bila razočarana saznanjem da me poziva van, a ima djevojku... Već me to zaboljelo...
Večera je ipak prošla odlično s obzirom na okolnosti, njegov mi se karakter svidio...i baš mi je bilo žao da on ima djevojku...
Naravno, svojim sam ponašanjem bila suzdržana, ali ipak ljubazna...iako je situacija bila poprilično nezgodna jer mi nikako nije bilo jasno zašto me pozivao na kavu i van, a ima djevojku???
Ja sam bila prijateljski naklonjena prema njemu...izbjegavala ga čim bi sjeo blizu mene...trudila se ne mu pridavati ništa više pažnje nego ostalima...pravila se da ne vidim njegove poglede upućene meni...

Zapravo, bila sam jako zbunjena te večeri, ali je sve ipak prošlo dobro...

Javio se ove subote...Budući da smo iz istog grada - pozvao me van...Opet!!! :roll: :shock:
Nakon malo razmišljanja i nakon zanemarivanja glasa u meni koji mi je govorio neka odbijem poziv - ipak sam pristala...Iskreno, imala sam dobre namjere: samo me zanimalo što on zapravo želi i zašto me poziva van ako ima djevojku... Zanimalo me kakav je to čovjek. Nije mi izgledao nemoralno...

Došao je po mene... Bili smo na jednom prekrasnom mjestu...Proveli smo cijelu večer razgovarajući o svemu, ponajviše o životu i - o Bogu... Vjernik je...djevojka mu je nevjernica...jedva ju je nagovorio na Sakrament krštenja..kaže da kraj sebe želi imati djevojku/ženu koja se oslanja na Boga...pa je pričao da je "nestalo kemije"...da se nalazi na raskrsnici putova s njom...
Ja sam mu iskreno rekla da mi je ovo jako neobična situacija i da sam izišla s njim samo da vidim koje su mu namjere i kakva je on osoba...Pitala ga jel ima naviku pozivati van druge djevojke kad je u vezi... Bilo mu je neugodno, rekao je da nema taj običaj, ali da sam mu se ja jako svidjela i da me samo htio bolje upoznati...
Te smo večeri šetali gradom i oblilazili sva naša omiljena mjesta na koja smo izlazili u ranoj mladosti (ne poznavajući se)...sve je bilo prelijepo...iako sam znala da je ovo moj prvi i zadnji izlazak s njim...
Na kraju sam mu rekla (nakon što me bojažljivo i s nekim iščekivanjem pogledavao) da više nemam namjeru izići s njim jer
ne izlazim sa zauzetim dečkima...
Rekao je da je zapravo posramljen "kvalitetom" moje osobe...da me pozvao van jer sam mu jako simpatična i da ni sam nije znao što da očekuje od svega toga..
Rekao je da je pošteno što više ne želim na kavu s njim, da stvarno on mora prvo riješiti svoje probleme...
Nakon čvrstog stiska ruke (dugo je držao moju ruku u svojoj) - otišla sam...
Bilo mi je jako žao što nije slobodan, baš sam se nekako vezala uz njega, iako nismo skoro pa ništa prošli zajedno i iako znam da nije u redu što smo izišli zajedno van...
.. Nisam mu dopustila ni izdaleka da mi uputi bilo kakav neprimjeren pogled ili kompliment...
Nakon toga mi je poslao lijepu poruku o "divnim ljudima poput mene zbog kojih mora dobro promisliti kako to živi ovaj svoj život"...

Mislila sam: "Bože, da mi se bar ne sviđa..."

Poštivao je moju odluku i nije se javio, osim čestitkom za Božić.

I što se dogodilo jučer...
Dolazila sam u ZG i nabrzinu tipkala SMS svojoj sestrični. Poruka je išla ovako: "Ajde dođi večeras prespavati kod mene - opet sam sama..."
Moja sestrična često prespava kod mene kad mi nema cimerica jer mi je draže kad znam da nisam sama u stanu...
U žurbi sam, umjesto sestrični, poruku poslala upravo tom dečku jer imaju isto ime - razlika je samo jedno slovo...
Nisam ja ni znala da sam poruku poslala njemu umjesto sestrični i nakon pola sata stiže njegova poruka:
"Puno hvala na pozivu! :) Nažalost, tek ujutro dolazim u Zagreb pa ćemo to morati odgoditi za drugi puta. Lijepo spavaj i - čujemo se! :)"

Dragi moji, ja sam bila šokirana... :cry: :twisted:
Ne time što je on zabunom dobio moju poruku, nego njegovom reakcijom - njemu nije palo na pamet da je to bila neka zabuna, on je zahvalio na tom pozivu, on je zaista pomislio da ga zovem da prespava kod mene...
Ne znam kako je to mogao pomisliti nakon svega o čemu smo razgovarali i nakon što je čuo moje stavove o vjeri i životu...
Izgleda da je njemu najnormalnije da dobiva takve slične pozive i očito se rado odaziva na njih...
Kasnije je sve pokušao prikazati na način da se uvijek mogu osloniti na njega kad me bude bilo čega strah i sl., da on zna kako je to kad se netko boji biti sam i sl...

Eh, dragi moji...Kako me sve to rastužilo...
Razočarala sam samu sebe...razočarao me on...razočaralo me sve...
Tako me sve to boli...
Kako sam ga krivo procijenila...
Najgore od svega je što sam se ja do trenutka kad sam saznala da ima djevojku već vezala uz njega, tako sam s radošću iščekivala naš konačni susret i mislila: "Bože, pa hvala ti na ovom divnom dečku!!"

Eh, sad mi je tako žao što sam tako neoprezno otvorila svoje srce...i što sam izišla s njim...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 pro 2007 14:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Elice,:grlim te: :grlim te: :grlim te:

znam da ti je teško
stavi sve u Božje ruke....
u mojim si molitvama... :grlim te:
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 pro 2007 15:22 
Odsutan

a Eli.. sta reci.... kako li je samo poruka otisla bas njemu ?!?!

Dogadja se to... vec poznato i vidjeno ali neobjašnjivo!!!

stvarno tesko . . ti si se vec vezala.... a on ima drugu.... hm...

jedino ce Bog "srediti" tu situaciju...

Ja sam bila u slicnoj situaciji i zamolila sam Isusa: ako je Isuse ta osoba za mene, ako Ti misliš da mi je potrebna i za mene, molim te da mi ju približiš.... ali .... ako misliš da nije za mene, molim Te makni ju sto daaaalje od mene.... što dalje..da mi se ne javlja i ne dolazi....

TAKO JE I BILO!!!!
Hvala ISUSU !!!

I tebi ce pomoći....samo trebas moliti da bude Bozja volja... ona najbolja za tebe...

BTB!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 pro 2007 23:08 
Odsutan

IMHO, zaljubljenost može biti čak kontraindikacija za vezu/brak, pogotovo ako je suviše strastvena i luda. Posve prirodno je osjećati žudnju (eros) prema nečemu što smatramo dobrim. Ali žudnja je prilično sebična, čak i kad je usmjerena prema Bogu... Ako se između dviju osoba ne razvije istinsko prijateljstvo (philia) i ona nesebična, Božanska ljubav (agape) - takve veze prije ili kasnije propadnu.

Brak bi trebao biti utemeljen na jednoj razumskoj i slobodnoj odluci, i na potpunom povjerenju onih koji u takvu vezu stupaju. Povjerenje pak može postojati samo između osoba koji se jako dobro poznaju i među kojima postoji istinsko duhovno i tjelesno zajedništvo:

"U braku smo već deset godina. Sad znam što znači u potpunosti živjeti za nekoga kao i to što znači živjeti s čovjekom koga najviše volimo. Smatram se veoma sretnom, tako sretnom da se to riječima ne može izraziti, jer ja sam svome mužu sve u životu, a i on sačinjava čitav moj život. Nijedna žena nikada nije svome mužu bila bliskija od mene, niti je u tolikoj mjeri bila kost njegove kosti i meso njegova mesa. Nikada se nisam zasitila društva moga Edwarda, niti se on mene zasitio - jednako kao što nam nikada ne dodija kucanje naših srdaca što nam kucaju u grudima; tako smo i mi vječito zajedno. Kad smo zajedno, osjećamo se slobodni kao da smo u samoći, radosni kao da smo u društvu. Povazdan pričamo; naš razgovor je tek življe i glasno razmišljanje. Sve moje pouzdanje oslanja se na njega; sve njegovo povjerenje posvećeno je meni; naravi su nam na vlas srodne, pa iz toga proizlazi savršena sloga." (Jane Eyre)

I za kraj, evo nekoliko važnih uputa o prijateljstvu iz Filoteje, Sv. Franje Saleškog:

17. O prijateljstvu, u prvom redu onom lošem i površnom

Ljubav je prva među strastima duše; ona je kraljica svih stremljenja srca, sve u sebe pretvara i oblikuje nas po onom što ljubi. Dobro pazi, draga Filotea, da ti srce ne stremi zlu, jer ćeš odmah i sama opakom postati. Prijateljstvo je najopasnija od svih ljubavi, jer sve druge ljubavi mogu postojati a da se ne dijele s drugim, dok prijateljstvo upravo na tome počiva i gotovo ga je nemoguće s nekom osobom uspostaviti a da se u neku ruku ne postane i sudionikom njegova života.
...
Po množini različitih odnosa, prijateljstva se onoliko razlikuju koliko dobra koja se razmjenjuju; ako su to lažna i isprazna dobra, i prijateljstvo će biti isprazno; ako su dobra prava, bit će pravo i prijateljstvo; a što su dobra izvrsnija to će i prijateljstvo biti izvrsnije.
....

18. O ljubakanju

Kad takvo nestašno prijateljstvo nastane među osobama različita spola a one ne kane sklopiti brak, nazivamo ga ljubakanjem; no, s obzirom da je riječ o svojevrsnom nedonoščetu ili pukoj sjeni prijateljstva, ne možemo ga ni nazvati prijateljstvom ili ljubavi, zbog njegove silne ispraznosti i nesavršenosti. Ipak, zbog njih muško i žensko srce ponekad ostaju zapletena i zarobljena ispraznim i bezumnim čuvstvima koja počivaju na takvim površnim vezama i sitnim čarima o kojima sam malo prije govorio. Iako se ove bezumne ljubavi u pravilu utope u putenosti i besramnoj razbludosti, to zasigurno nije prvotna nakana onih koji se u takve veze upuštaju; jer da je tako, ne bi to više bilo ljubakanje nego očita bestidnost. Ponekad zna proći i više godina prije negoli se među osobama zahvaćenima tim ludilom dogodi povreda čistoće tijela, a dotad se one naslađuju željama, čežnjama, uzdasima, udvaranjem i sličnim ispraznostima s raznim nakanama.
...
Sva su ta prijateljstva loša, luda i isprazna. Loša su jer se na kraju uvijek pretvore u puteni grijeh i zato otimlju ljubav i srce Bogu, ženi i mužu, već prema tome kome ona pripada; luda su jer su bez osnove i razloga; isprazna zato što ne donose nikakvu korist, čast ili zadovoljstvo; naprotiv, trate vrijeme, dovode čast u pitanje, a pritom ne pružaju drugog zadovoljstva osim tjeskobne želje i nade, a da čovjek ne zna što zapravo hoće i za čim ide. Takvi bijednici uvijek misle da u njihovim međusobnim ljubavnim izjavama ima nešto poželjno, no ni sami ne znaju što bi to moglo biti; zbog toga im je želja nezasitna i stalno im tišti srce nepouzdanjem, ljubomorom i nemirom.
...
Biljka aproxis plane ako joj se vatra samo približi: isto tako i naše srce, čim mu se približi duša koja izgara od ljubavi za njega, plane ljubavlju prema njoj. Da, možda mogu i planuti, ali ne baš tako žestoko, reći će netko. O, kako se samo vara! Oganj ljubavi mnogo je jači i žešći nego što to izgleda; kad pomisliš da je skočila samo iskra, za tili ćeš čas zaprepašteno shvatiti da ti je vatra zahvatila čitavo srce, u pepeo pretvorila sve tvoje odluke a dobar ti je glas nestao u dimu. Mudrac kliče: Tko će žaliti krotitelja zmija ako ga zmija ugrize? (Sir 12,13)
...

19. O pravom prijateljstvu

Svakom čovjeku, Filotea, iskazuj ljubav, veliku i iskrenu, ali prijateljstvo sklapaj samo s kojima možeš razmjenjivati krijeposne stvari; a što uzvišenije budu krijeposti to će i prijateljstvo biti savršenije. Bude li se vaše prijateljstvo temeljilo na razmjeni spoznaja s područja znanosti, ono će svakako biti vrlo pohvalno; a bit će to još više ako mu u središtu budu krijeposti kao razboritost, samozatajnost, jakost i pravednost. Ako je pak u žarištu vašeg prijateljstva međusobno poticanje na ljubav, pobožnost, kršćansku savršenost, Bože, kako li će ono dragocjeno biti! Bit će izvrsno jer od Boga dolazi i Bogu smjera, jer vas sam Bog u njemu povezuje, i vječno će u Bogu trajati.
....

20. O razlici između pravog i lažnog prijateljstva

Evo dakle, Filotea, velike opomene. Otrovni med iz Herakleje po svemu nalikuje zdravom: opasno je pogriješiti pa umjesto jednoga uzeti drugi ili uzeti od jednog i drugog, jer to što je pravi izbor ne priječi štetnost onog drugog. Čovjek mora paziti da ga prijateljstva ne zavaraju, osobito ako se sklapaju s osobama suprotna spola, bez obzira na razloge; Sotona, naime, često prevari one koji ljube. Počinje se kreposnom ljubavi, ali, ako se dobro ne pripazi, najprije će se umiješati površna a onda i osjetilna te konačno putena ljubav; da, i u duhovnoj ljubavi ima opasnosti ne pazi li se dovoljno.
...

21. Savjeti i lijek protiv lažnog prijateljstva

Ah! reći ćeš, nije li nezahvalno tako naglo prekinuti prijateljstvo? O, blažene li nezahvalnosti koja nas čini Bogu milima! Ne, za ime Božje, Filotea, to što ćeš ljubavniku učiniti nipošto nije nezahvalnost već silno dobročinstvo; naime, kidajući svoje okove raskinut ćeš i njegove, jer isti su vas okovi sputavali.
...

22. Još nekoliko naputaka o prijateljstvu

Prijateljstvo zahtijeva uzajamnost, stalno viđanje i druženje, jer ako toga nema ono ne može ni nastati a još manje opstati. Zato se vrlo često uz uzajamne prijateljske odnose, neprimjetno i neposredno, javlja i razmjena osjećaja, sklonosti i dojmova. To se poglavito događa ako osobito cijenimo onoga koga ljubimo; jer tada prijatelju potpuno otvaramo svoje srce pa u njega ulaze i sve njegove sklonosti i dojmovi, bili oni dobri ili loši. Dakako, pčele koje skupljaju heraklejski med samo med i traže, no s medom iz nalipovih cvjetova sišu i otrovne tvari. U tome, dakle, Filotea, trebamo osobito revno držati se riječi Spasitelja naših duša a koje su nam naši stari ovako prenijeli: Budite dobri mjenjači i kovači novca; to jest, ne primajte s pravim i lažan novac ni loše zlato zajedno s čistim; odvojite dragocjeno od lošeg (Jr 15, 19); da, jer gotovo da i nema čovjeka bez mane. Pa, zašto onda od prijatelja, zajedno s njegovim prijateljstvom, prihvaćati i sve mane i nedostatke? Treba ga, dakako, voljeti unatoč njegovim manama, no mane mu ne smijemo ni voljeti ni prihvaćati; jer prijateljstvo zahtjeva razmjenu dobra a ne razmjenu zla. Kao što oni koji na rijeci Tajo ispiru zlato iz šljunka pa ga ponesu kući, a pijesak ostave na obali, tako i oni koji steknu dobra prijatelja moraju razlučiti pijesak njegovih mana i nedopustiti mu da im uđe u dušu.
...
To što ovdje govorim odnosi se samo na mane; no, kada je riječ o grijesima, njih kod prijatelja ne smijemo ni podupirati ni trpjeti. Naše bi prijateljstvo bilo jadno i zlo kad bismo gledali kako nam prijatelj srlja u propast a ne bismo mu pritekli u pomoć, kad bismo gledali kako umire od gnojnog čira a ne bismo se usudili čir britvom zasjeći i tako prijatelja spasiti.

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 pro 2007 23:23 
Odsutan

ajtera napisao:
...ne znam
nema tu pameti
kada bi mogla...eh samo kad bi mogla
vratiti vrijeme a znati što znam
vjerujem da bih učinila drugačije
ne samo u predbračnim odnosima
ali ne mogu
mogu samo moliti da me prigrli ko onog što je visio s njim
i pokajao se
i da na mene padne uslišenost onog
" oprosti im jer ne znaju što čine "
nema tu opravdavanja
što učinih učinih
...oprosti mi...

Potpisujem..

Koliko sam samo griješila..sada kada se sjetim, gadim se sama sebi..ali povratka nemam. Da sam barem znala ovo što sada znam!!
Važan mi je bio samo provod..muškarce nisam procjenjivala po ničem drugome, nego samo po-s ovim bih bila, sa ovim ne bih nikad..s ovim bih spavala, sa ovim brijala..ništa drugo nije bilo važno.. :cry: :cry:

Onda sam odlučila-sada je dosta, neću više s nikim spavati..bila na životnoj ispovijedi, isplakala se kao luda, pater je bio predivan, tješio me, rekao da se Isus ukazao prvo Mariji Magdaleni..da je dobro da plačem, ja nisam mogla govoriti od suza.. Onda sam pročitala i knjigu "Prava ljubav" i shvatila puno stvari..shvatila sam i da oni za koje sam mislila da sam zaljubljena da to zapravo nije bila ljubav, nego samo strast, požuda, privlačnost..poslije te knjige sam još čvršće donjela odluku-ne više!
Desi mi se da budem s nekim, "zabrijem", iz nekog očaja, šta li već, ali spavat s nikim više ne želim..ne prije braka, ako ikada dođe..

Znam da mi je Bog oprostio..i ja sam sebi oprostila donekle, možda još ne sasvim dovoljno..

I za jednog dečka sam mislila da mi je suđen, ali je bio zabranjen..par godina se to razvlačilo..svašta je bilo..i kada je on napokon došao slobodan i pitao me da budemo zajedno..a ja sam se već pomirila s tim da je gotovo..i izbrisala ga iz svoga života..znala sam da nije dobro da budem s njim i on mi sada dođe..šta da radim..molila sam Isusa da donesem pravu odluku..i nisam još ni znala koja je prava, on se pojavio i ja sam ga odbila, ne znam ni sama kako..svi su bili iznenađni, pa i on, najviše..jer je znao da sam uijek bila luda za njim..ali ja se ni dan danas nisam pokajala zbog toga i hvala Isusu, jer bez Njega to ne bih mogla..evo i sada se tresem dok sve ovo pišem..ne znam odakle mi hrabrosti..

Hvala Isusu što sam sada druga, nova osoba, što gledam drugačije na to sve..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2007 08:29 
Odsutan

Hmm... Čitajući vaš forum, sve više uviđam koliko u mom pisanju po raznim forumima fali srca... I pouzdanja u Boga.

Ali, stvarno je teško naći mjeru, teško je u isto vrijeme biti mudar kao zmija i bezazlen kao golub (usp. Mt 10, 16). Teško je postići sklad između vjere i razuma. Jer, podjednako su opasni hladni racionalizam i bezumni fideizam.

Stoga, kao protutežu onoj gore hladno-racionalnoj analizi zaljubljenosti/žudnje, citiram što sam jutros pročitao na blogu našeg dragog patra Luke:

"Može biti da previše analize dovodi do paralize. Za ljubav treba biti malo šašav, kao u ostalom za sve najljepše stvari u životu. Tko izgubi sposobnost biti zaveden, ajme njemu. Tko se ne da prevariti od varki i čarolija ljubavi - nikad neće u brak (a ni u samostan). Jedna Oliverova pjesma ide nekako: "Ljubavi moja ko cvit limuna, lipotom mamiš, gorčinom truješ..." Tko bi se u ljubavi fiksirao samo na "trovanje" koje slijedi, nikakva ga "lipota" ne bi na nju mogla namamiti. Treba skočiti, pa reći: Bogu u ruke!"

Slika

P.S. zašto se na ovom podforumu ne mogu editirati vlastiti postovi? (Dok na onom za nove članove mogu?!) Barem na pola sata, da se isprave eventualne nezgrapnosti i pravopisne greške.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 pro 2007 14:20 
Odsutan

Tejić...
hrabro si postupila.... :wink:

Isusa najprije uz sebe a On ce ti onda sve polako namjestiti kako treba biti, kako je tebi najbolje... :D

sigurna sam da je Isus bio PONOSAN sa tvojom odlukom :grlim te:

Znas onu:
"tražite najprije Bozje Kraljevstvo (a ti jesi) i sve dugo bit ce TI nadodano...."

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 pro 2007 15:55 
Odsutan

Hvala Elenora na ovim riječima..

A Isus mi je stvarno pomogao..nikada nisam lakše donjela neku odluku i to bez imalo kajanja što sam tako postupila..

A kako ne bih znala pjesmu.. :r086: Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 pro 2007 16:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Citat:
dok sve ovo pišem..ne znam odakle mi hrabrosti..

Hvala Isusu što sam sada druga, nova osoba, što gledam drugačije na to sve..

Timotej
Citat:
Hmm... Čitajući vaš forum, sve više uviđam koliko u mom pisanju po raznim forumima fali srca... I pouzdanja u Boga.

Tejice, osjetila sam veliko divljenje što si smogla toliko hrabrosti ovo podijeliti s nama, suze su me oblile...jer ovakvu snagu može dati samo Bog. Ne sumnjaj ni trunčice da ti je Gospodin oprostio...iz srca pokajničkog nižu najljepši biseri u krunu Njegovu.
A i Timotejeve riječi....zar ne govore sve
velik je to blagoslov mila moja :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 152 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 16  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]