www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 svi 2025 22:25

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 98 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2010 23:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
anchi_zagreb napisao:
evo danas je figi stavila na fejs ovaj link

http://www.youtube.com/watch?v=KdnI597vtkk

ja moram priznati da o ovom nisam imala pojma,

Taj video je nakrcan tolikom količinom gluposti da je to upravo nevjerojatno. Analizirati ih nema nikakvog smisla; tko hoće vidjeti sotonu iza svakog ćoška taj će ga i vidjeti, koliko god ga čovjek pokušavao razuvjeriti. :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2010 23:12 
Odsutan

Ima istine u ovom klipu, ali naravno da se neke stvari "napuhavaju" kako bi nas se više dojmile....

Nijedna ni druga krajnost nisu dobre, ali treba imati oči otvorene...to je...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2010 23:25 
Odsutan

Trape napisao:
Ima istine u ovom klipu, ali naravno da se neke stvari "napuhavaju" kako bi nas se više dojmile....

Nijedna ni druga krajnost nisu dobre, ali treba imati oči otvorene...to je...

Koje to točno istine ima u tom filmiću? Jesi li ti uopće gledala Diznijeve crtiće o kojima je riječ? Kako ne vidiš da je po srijedi podgrijavanje mašte jednostavnih, pobožnih dušica kakvih je većina vjernika. Što pogotovo protestantski propovjednici obilato koriste u svom "evangeliziranju", tj. obmanjivanju naroda. Pogledaj samo video onog bezveznjaka Billa Wiese-a, o 23 minute u paklu. :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2010 23:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Jako mi je bilo čudno od nekih ljudi s foruma ovog kad se pojavila zadnja ptičija gripa. Neki su bili uvjereni da je lijek za tu gripu neko sotonsko djelo za istrebljenje čovječanstva.

Mene je to sablaznilo kako su neki vjerovali u to, a možete misliti kakvi ste izgledali drugima koji nisu u vjeri. Svatko nek se ponaosob preispita.
Žao mi je što tražim trn u oku brata, ali kao brat vam moram reći da je to bilo skroz krivo od vas. Nesmijete svagdje gledati sotonu. Radije svagdje, poglavito u ljudima gledajte Isusa.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2010 23:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Slažem se sa Mario23, koliko god treba biti svjestan utjecaja Sotone, isto tako ne smijemo pretjerivati i vidjeti ga svugdje, jer njemu odgovaraju dvije krajnosti da prisvoji duše: uvjeriti nas u njegovo nepostojanje, ili u njegovu potpunu kontrolu i nadmoć unoseći nemir i očaj u naša srca.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 svi 2010 08:46 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Vezano za opasnost...
smatram da protestanti u nekim stvarima dosljednije žive svoju vjeru (možda griješim) recimo znam jednu evangelističku obitelj u kojoj se svakodnevno čita Sv. Pismo, psalmi, meditacije, puno mole, drže do 10. Božjih zapovjedi, ali isto tako mi smeta što Majku Mariju ne mogu očima vidjeti u obliku slike ili kipića (to je po njima idolopoklonstvo i grijeh protiv 1. Božje zapovjedi). Imala sam jednu kolegicu iz one zajednice u Radićevoj (isto neki protestanti) koja mi je toliko solila pamet o "odabranima", znala je Bibliju gotovo citirati, ali mislim da je puno stvari pogrešno tumačila.
Mislim da sve u svemu ne treba izbjegavati susrete sa njima, ali niti ne dozvoliti ispiranje mozga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 svi 2010 08:47 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Pazite samo da vas na kraju balade ne uvijeru u svoju nepostojanost,to bi bila tragedija!Jer je to tad njegova pobijeda nad pretjeranim racionalizmom!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 svi 2010 10:15 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Vezano uz protestante, sjećam se da je proli župnik kod mene pričao kako su bili u Njemačkoj u evngeličkoj crkvi i kako su shvatili koliko nas toga spaja. Rekao je također da je teško očekivati da će se Crkve ujediniti ali da ljudi iz Crkava se trebaju međusobno zbližavati.

A što se tiče teologije to ću morati još proučiti. Meni je samo zanimljivo kako ela npr. kaže kako su svi drugi u zabludi ,ali me živo interesira jel proučila i katoličku teologiju i protestantsku i pravoslavnu i općenito povijest Crkve.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 svi 2010 10:32 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
johnny 5 napisao:
Vezano uz protestante, sjećam se da je proli župnik kod mene pričao kako su bili u Njemačkoj u evngeličkoj crkvi i kako su shvatili koliko nas toga spaja. Rekao je također da je teško očekivati da će se Crkve ujediniti ali da ljudi iz Crkava se trebaju međusobno zbližavati.

A što se tiče teologije to ću morati još proučiti. Meni je samo zanimljivo kako ela npr. kaže kako su svi drugi u zabludi ,ali me živo interesira jel proučila i katoličku teologiju i protestantsku i pravoslavnu i općenito povijest Crkve.

U zabludi,čega???

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 svi 2010 10:37 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Samuel napisao:
U zabludi,čega???

Pa valjda je mislila na nauk.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 98 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]