www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 20:45

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 23:30 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Jana upozorava na neistine .

Dakle meni osobno Međugorje ne predstavlja ništa - ja se Djevici Mariji svakodnevno utičem u svim svojim životnim problemima da mi bude na pomoć. I do sada mi je uvijek pomagala - svojim zagovorom.
Svećenici su polagali na moju glavu ruke i ne nađoše ničega sotonskog...dapače...

Dakle braćo i sestre u Kristu - molite se i vi Djevici Mariji ... da vam se providi istina o Gospi Međugorskoj.

I opet ponavljam riječi Pape Benedikta XVI - Mi smo se na Kongregaciji uvijek pitali kako za jednoga vjernika mogu biti vjerodostojna ukazanja svakoga dana i kroz tolike godine.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 23:33 
Odsutan

Miriam napisao:
Jano....(ukoliko moje pitanje nećeš shvatiti kao provokaciju) pitam te:
- Zašto se toliko žučno boriš i(" dokazuješ")da je Međugorski fenomen....
laž....zabluda... hereza......i koješta drugo....Neznam, koja ti je korist od svega toga? Na (KNI) također pišeš doktorske disertacije o Međugorju.
Duboko vjerujem.........Ranila te Međugorska istina (osobne naravi), koju nisi razumjela, pa si krenula u boj.
- Ako zaista voliš Bezgrešnu Djevicu Mariju, bilo bi lijepo da ne "dokazuješ", i ne trošiš svoje vrijeme,i snage uludo, raspravljajući, dali je Njena Sveta prisutnost ikada bila, po Međugorskim brežuljcima....
:twisted:

Miriam...plodove tvoga srca koje ispunja Gospa Međugorska sam imala prigode isčitati.
Za nanesene mi uvrede nisi se niti ispričala .

Što se tiče KNI i mog pisanja - na forumu borave svećenici koji nijedan upis nisu obrisali.A ti se u svom srcu upitaj - zašto.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 23:37 
Odsutan

naggar napisao:
Citat:
Mihael napisao:
Da u Međugorju nije bilo ukazanja, mnogi ljudi odlaze u Međugorje da se mole, Bogu i Gospi, u čemu je problem pa ne mole se đavlu.
Mnoge milosti su ljudi dobili odlaskom u Međugorje.
Ostavite na Vatikanu da odluči što se tamo dogodilo.
A što je sa svetištem kod Makarske? Koliko znam tamo se Gospa nije ukazala pa se ljudi idu moliti njoj tamo.
Lurd, Fatima i ostalo, katolici nisu dužni vjerovati tim ukazanjima,
tako Jano, nemoj toliko uzimati srcu to Međugorje, koja je korist od toga?

.uzmimo da danas Vatikan službeno proglasi MEĐUGORJE
.SVETIŠTEM i da prizna ukazanja..

.što bi protivnici Međugorja imali za opravadanje.. ?

"Mi nismo vjerovali, jer nije bilo zakona"

.Gospa se ne ukazuje brdima, ustanovama, ni službeno..

.ONA se ukazuje, ljudima i to kad i kako hoće...i koga izabere

.zato se GOSPA ni neće ukazati ni na jednom službenom mjestu
.gdje bi se je moglo očekivati po nekakvim zakonima
.farizejskim

.zato se uvijek čeka s verifikacijom
.no vjera , zato NE MORA ČEKATI

.svi mogu ići u MEĐUGORJE i sami se uvjeriti

Čovjek koji pročita samo djelić svjedočenja vidioca iz Međugorja i njihove kontradiktorne izjave iz 1981,1982 godine i nadalje ,,,odmah vidi da se takvo što kao mjesto ukazanja neće priznati.

Ja nemam potrebe uvjeravati nikoga da je ili nije bilo ukazanje koje je vjerodostojno i istinito - vidioci su svojim izjavama sami osporili ukazanje kao vjerodostojno , a vi mislite da se zbog masovnoih odlazaka nešto mora priznati.Da to misle i franjevci iz hercegovine.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 23:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

sta ce biti jednoga dana kada se Medjugorje ipak prizna?
evo danas sam bila prisutna kada je glavni Vikar,pismeno obavjestio Biskupa o jednom sveceniku koji je na krivi,pogresan nacin drzao citavu Svetu Misu.
Znaci svi mozemo pogrjesiti.......
Ali na Medjugorju se dogadjaju ukazanja,ozdravljenja,obracenja,i zasto ne vjerovati.
Ja nisam bila tamo ,ali kao sto napisah toliko ljudi ide tamo iz cijelog svijeta.
Na susretu maldih bude jako puno svecenika,sta svi oni grijese?
Ja se uvijek pitam sta ce biti kada stanemo pred Isusa a On nas pita sto nismo culi i priznali ovo ili ono,a mi cemo reci pa eto rekli su ne treba?
Nismo mi beznacajni i glupi da ne mozemo sami poznati gdje ima Istine,a gdje ne!
Nitko nikoga ne primorava,ali zasto odmah negodovati,odbaciti,pa na kraju krajeva sta moze biti lose na mjestu gdje se toliko ljudi moli,gdje se odrzavaju Svete Mise i dijeli Tijelo Kristovo?
Tko moze protiv toga nesto reci?
To su onda velike rijeci.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 23:42 
Odsutan

rebeka napisao:
Draga Jana ti nisi prva koja nam dolazis sa tako necim,ne znam koliko si stara,to i nije vazno svijet danas je pun nevjernika i onih koji sumnjaju ,
TKO JE OD PRVOG DANA BIO PRAVNI VJERNIK;I PRAVI KRSCANIN NIKADA NECE DOCI NA IDEJU DA RASPRAVLJA O TOME.
To je sve u rukama Gospodina Krista,on sigurno nece pitati tebe i mene,ali kada dodje pravo vrijeme onda ce biti sve rijeseno i dokazano.
On zan sta cini mi i ti imas problem a ne sjedis u njegovom parlamentu,on tocno zna zasto je tako.
I SVI DRAGI OSTALI OSTAVITE MEDJUGORJE NA MIRU. cijeli svijet prica otome,netko vjeruje netko ne ,a oni koji trebaju NAPISMENO SA ZIGOM DOKAZ onda u njihvim srcima ne stanuje Gospodin Isus Krist........
DRaga Jana pokazi TOLERANCIJU bez osudjivanja....
Bog bio sa tobom i Bog te BLAGOSLOVIO.....

Draga Rebeka istina nije nešto sa čim se može trgovati.
Ovo nisu moje riječi,već Pape Ivana Pavla II.

Grijeh i laž treba osuditi ,ne nekad nego UVIJEK . Dakle toleriram puno toga u životu-ali laž nikad.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 23:45 
Odsutan

loveyou napisao:
sta ce biti jednoga dana kada se Medjugorje ipak prizna?
evo danas sam bila prisutna kada je glavni Vikar,pismeno obavjestio Biskupa o jednom sveceniku koji je na krivi,pogresan nacin drzao citavu Svetu Misu.
Znaci svi mozemo pogrjesiti.......
Ali na Medjugorju se dogadjaju ukazanja,ozdravljenja,obracenja,i zasto ne vjerovati.
Ja nisam bila tamo ,ali kao sto napisah toliko ljudi ide tamo iz cijelog svijeta.
Na susretu maldih bude jako puno svecenika,sta svi oni grijese?
Ja se uvijek pitam sta ce biti kada stanemo pred Isusa a On nas pita sto nismo culi i priznali ovo ili ono,a mi cemo reci pa eto rekli su ne treba?
Nismo mi beznacajni i glupi da ne mozemo sami poznati gdje ima Istine,a gdje ne!
Nitko nikoga ne primorava,ali zasto odmah negodovati,odbaciti,pa na kraju krajeva sta moze biti lose na mjestu gdje se toliko ljudi moli,gdje se odrzavaju Svete Mise i dijeli Tijelo Kristovo?
Tko moze protiv toga nesto reci?
To su onda velike rijeci.

Može Vatikan i može Papa - pa jel vi čitate šta se piše...I opet ponavljam riječi Pape Benedikta XVI - Mi smo se na Kongregaciji uvijek pitali kako za jednoga vjernika mogu biti vjerodostojna ukazanja svakoga dana i kroz tolike godine.

Biskupi Hrvatske su rekli da se svako hodočašće koje ide za tim da priznaje Međugorje kao mjesto ukazanja zabranjuje.
A onda mi dođu određeni forumaši i doslovno se oglušuju na biskupske izjave.

Šta je vama...jeste možda umniji od samih biskupa?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2006 23:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Pa i Papa Ivan Pavao II je priznao Karizmatske susrete i snimljen je na njima i molio je u Jezicima pa ljudi pitaju jel to neka sekta?
Hoces reci da ljudi koji su tamo ozdravili i obratili se nisu to smjeli?
A u Bibliji pise da se Andjeli na nebu raduju svakom obraceniku!
Pa kako protiv Biblije?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 00:04 
Odsutan

loveyou napisao:
Pa i Papa Ivan Pavao II je priznao Karizmatske susrete i snimljen je na njima i molio je u Jezicima pa ljudi pitaju jel to neka sekta?
Hoces reci da ljudi koji su tamo ozdravili i obratili se nisu to smjeli?
A u Bibliji pise da se Andjeli na nebu raduju svakom obraceniku!
Pa kako protiv Biblije?

Ja sam napisala što sam mislila...

A što je zapisano na dokumentima ja sam samo PREPISALA .Hoćeš da ti odgovorim na to šta je Papa mislio ili šta je Papa rekao i napisao?

U Bibliji stoji zapisano - Tko vas sluša ,mene sluša! - Isus svojim učenicima,apostolima,među kojima je odabrao jednoga koji je bio i prvi Papa.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 00:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ja samo znam da jednom kada stanem pred Isusa nece biti tebe,svecenika,Pape, vec ja i moj branitelj Duh Sveti!
znaci imam mozak,imam molitve,imam Boga iznad njega nije nitko,imam njegovu Rijec imam vjeru i zivim vjeru!
To je moje misljenje.
Pozdrav tebi!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lip 2006 00:27 
Odsutan

Tek sad sam shvatila zapravo nešto što je jako bitno ...

Ovo je stranica KRŠĆANA u kojoj se mogu naći i slobodnjaci koji misle da imaju Duha pa propovjedaju i tumače u Isusovo ime...

Pa onda imaš katolike koji apsolutno nepriznaju Crkvu kao Kristovu ostavštinu nma vidljivu na zemlji

Pa onda imaš .katolika koji se izravno priključuju šizmaticima iz hercegovine

Pa Protestanata - ABY imaš veliki kiss

I nekoliko katolika koji drže do Svete Crkve,njenog autoriteta i njenih ovlasti koje su joj dane po Kristu na zemlji ...

loveyou - kad te Isus bude pitao - jesi li slušala Svetu Crkvu katoličku-šta ćeš mu reći?

Nisam jer imam mozak,imam molitve,imam Boga ...Zaboravljaš da je Bog sve u svemu i da sve što nas u životu snalazi dolazi nam od njegove ljubavi i providnosti...Nemoj odlutati ...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]