www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 srp 2025 01:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 114 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 10:50 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Missie lijepo si ovo napisala: Ali ja znam da je Isus uz mene i pomoci ce mi da izvucem obitelj iz toga,smisao patnje je da se uvijek sjecamo toga sto smo prosli,i da uz Isusa idemo kroz zivot gledajuci na bolju i svjetliju buducnost.
Ne boj se, Isus će ti dati snage. On je Put, Istina i Život. Prepusti sve u Njegove ruke i imaj neizmjerno povjerenje u Njega.
Bit ćeš u mojim molitvama
Bog te blagoslovio i sve tvoje
:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 10:55 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala Leopolda ,hvala vam svima od kada sam ovdje s vama snaznija sam,osjecam Isusa u svakome od vas.
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 10:59 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Missie,zivot je nazalost takav kakav je i nikada necemo znati uzrok svim nasim patnjama jer u Bozje misli nemoze nitko zaviriti,niti Bozje tajne znati.Mozda je Bog bas tebe odredio da svojim trpljenjem i molitvama spasis svoju obitelj od pakla u kojem se nalaze.Moli i budi strpljiva u svemu sto nailazi,zahvaljuj Gospodinu i nikada ne pitaj zasto ! Bog,nas dobar Otac, sve zna.Nitko,ali bas nitko na ovoj kugli zemaljskoj nije bez patnji,no nije to utjeha,ali je radost kad znas da ipak netko postoji tko ce ti pomoci,na cijem se ramenu mozes isplakati,u koga mozes vjerovati ,a to je nas Spasitelj Isus Krist,koji je ni kriv ni duzan za nas trpio,za nas umro i radi nas grijesnih opet uskrsnuo da bi mi imali zivot vjecni.Bog te blagoslovio i dao ti snage za molitvu i vjeru da ce Bog sve okrenuti na dobro. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 12:37 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
svaka patnja i bol ima svoj smisao...ni ne pitam se zašto..pa Gospodin moj zna...to tako mora biti...bitno je prihvatiti...
šta je to sve u usporedbi s patnjom i boli našeg Isusa Raspetoga..ja zamislim Njega okrunjenog trnjem...izranjenog...pod teškim i preteškim križem...izderane kože..a zbog čega...zbog mene...pa kako da ja ostanem gluha i slijepa na to...da stalno zapomažem nad sobom..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ožu 2008 19:23 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Svatko ima svoj križ. I nitko ne dobije teži križ od onoga koliko može podnijeti. Isus je križ nosio radi nas, što su naše patnje s usporedbi njegove? Trebamo svoj križ prihvatiti i nositi ga, On će nam dati snage. Nositi križ za mene znači slaviti Isusa, toliko je toga učio za mene zašto ja nemogu učiniti nešto za njega? Napokon Mu mogu odati zahvalnost za sve, noseći svoj križ ponizno jer On će mi dati snage da ne padnem. I ako padnem podignuti će me i dati snage da nastavim dalje.

Svaki dan se žrtvujemo za nekoga, darivamo. zašto? Zato što tako pokazivamo koliko nam je stalo do te osobe, koliko je volimo. To je smisao ljubavi. Davati sebe a ne samo tražiti. Nosimo križ, ne kukajmo da nam je teško jer time pokazivamo Bogu koliko ga volimo, pokazujemo mu zahvalnost. On nam daje milost. To je ljubav. Ljubav Boga i čovjeka.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 11:06 
Odsutan

Za missie

Krist je rekao:"Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti. Uzmite jaram moj na sebe, učite se od mene jer sam krotka i ponizna srca i naći ćete spokoj dušama svojim. Uistinu, jaram je moj sladak i breme moje lako" (Mt 11,28-31)

Draga missie, predaj Mu svoju prošlost, svoju sadašnjost i prepusti Mu u ruke svoju budućnost i hrabro kroči s Njim.
BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 11:12 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
missie..Bog blagoslovio i tebe i tvoju obitelj..predaji ih Gospodinu Raspetome..moli Ga za njih...moli iz srca..reci Mu što te muči..ispričaj se s Njim i kaži Mu što ti je teško..On će ti pomoći...
a evo dobro su ti rekle sve sestre prije mene.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 ožu 2008 11:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga missie
Zao mi je zbog tvoje situacije i molim te samo se nemoj predavati jer Isus naj bolje zna za tvoje tihe patnje i vjeruj da ce se na kraju u tvojoj obitelji proslaviti samo moras vjerovati,i puno moliti Isusa da udje u tvoju obitelj jer je izgleda tebi dao tu zadacu da se preko tebe obrate plati misu za svoju obitelj i neboj se svi mi imamo kriz i samo tezak onoliko koliko mi to mozemo podnijeti...

JA SAM DOSAO DA VAM ZIVOT DAM ALI NE ONAKAV KAKAV SVIJET DAJE... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2008 12:47 
Odsutan

missie..
najvažnije je da Bog SVE okreće ma DOBRO...
dana ti je VJERA kao DAR zato iskoristi taj dar i moli za svoju obitelj...
"...mnogo može žarka molitva pravednikova!!! "
i ja ću moliti za tvoju obitelj :wink:

važno je da spoznaš da problem postoji, pa ga zatim PRIHVATIŠ i predaš Isusu i uz Njega križ će postati sve lakši a obitelj tvoja sve bolja...

samo VJERUJ....

pita te Isus : " vjeruješ li mi? "

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 ožu 2008 23:56 
Odsutan

Danas sam puno razmišljala o Isusovoj patnji koju je podnio zbog nas i naših grijeha....zapitala sam se koliko sam ja osobno svjesna te muke, te patnje te ljubavi...bojim se premalo
s druge strane moje osobne ''patnjice''.... eh to je posebna priča..ništa su u usporedbi s Njegovom i u glavnini slučajeva sama sam ih uzrokovala....
Isus me naučio da Mu ih predajem svaki dan iznova, i svaku minutu ako treba..jer moje je srce toliko zaboravno da često zaboravi na Njegovu patnju i nevinu žrtvu zbog mojih grijeha podnijetu...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 114 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]