www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 30 lip 2025 16:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 130 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 09 ruj 2015 19:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 320 zahvala
Zahvaljeno je: 103 zahvala
lalelu napisao:

Pretezno ti koji drugima govore kako svoje stanje trebas prihvatiti i zahvalit se Bogu su oni koji cim nesto krene lose kukaju najglasnije. I na tom tragu je Pia. Da sam ja kao ona, rekla bih joj: Prozivi sto ja prozibvljavam pa se zahvakuj Bog na takvom stanju. Ali ja nisam tako zlobna i ne zelim nikomu nista lose.
Citam ja sto ljudi pisu. Ali svak pise iz svoje perspektive, te perspektive se razlikuju. jedni tvrde jedno, drugi drugo. A ja lutam, trazim, isprobavam. Gledam kako se izvuci iz pakla.

Opet osuđivaš. Odakle ti znaš što je ona proživjela??? Kad ti je napisala da se trebaš zahvalit Bogu to je mislila u najboljem mogućem smislu, ako se ne znaš zahvaljivat kako ćeš moliti???
Da, i trebaš s tim što si proživjela zahvaljivat se Bogu svaki dan iznova i iznova. Tvoja patnja bi trebala postati tvoja milost.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 19:48 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
Ne pisem o soatlima, nego osobno o tebi. Nitko ne gleda tako s visoka kao ti. Da, i ti ces biti nekad u ocaju, ne sto ti ja to zelim, nego sto to tako dodje, ne sja nikome sunce bez prekida.

Gledam ja oko sebe. I eto ja bih isla na zavod za zaposljavanje - bez razmisljanja, da bih radno mjesto mogla zamijeniti za sretnu vezu. Posao bih psolije toga vec nekako nasla.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 19:51 
Odsutan

fiduciia napisao:
lalelu napisao:

Pretezno ti koji drugima govore kako svoje stanje trebas prihvatiti i zahvalit se Bogu su oni koji cim nesto krene lose kukaju najglasnije. I na tom tragu je Pia. Da sam ja kao ona, rekla bih joj: Prozivi sto ja prozibvljavam pa se zahvakuj Bog na takvom stanju. Ali ja nisam tako zlobna i ne zelim nikomu nista lose.
Citam ja sto ljudi pisu. Ali svak pise iz svoje perspektive, te perspektive se razlikuju. jedni tvrde jedno, drugi drugo. A ja lutam, trazim, isprobavam. Gledam kako se izvuci iz pakla.

Opet osuđivaš. Odakle ti znaš što je ona proživjela??? Kad ti je napisala da se trebaš zahvalit Bogu to je mislila u najboljem mogućem smislu, ako se ne znaš zahvaljivat kako ćeš moliti???
Da, i trebaš s tim što si proživjela zahvaljivat se Bogu svaki dan iznova i iznova. Tvoja patnja bi trebala postati tvoja milost.

Ne poznajem osobu koja skace od srece sto joj je lose i zahvaljuje za takvo stanje.
Ali znam previse osoba koje su jake na rijecima: Zahcvali se sto ti je lose. Ali kad je njima lose, onda su najglasniji sto je njima lose, pa cak ako je samo macka odlutala na dva sata onda je to enpravedno.
A sto bi tek takva osoba radila da je godinama sama.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:00 
Odsutan

lalelu napisao:
Gledam ja oko sebe. I eto ja bih isla na zavod za zaposljavanje - bez razmisljanja, da bih radno mjesto mogla zamijeniti za sretnu vezu. Posao bih psolije toga vec nekako nasla.

Eh da, ostavila bi posao da nađeš dečka i onda bi lako poslije posao "već nekako našla". Baš to tako ide u životu. E, i onda se razboliš kad nađeš tog dečka, kako bi onda vratila zdravlje??? "Već nekako." A dečko ode jer si se ti razbolila ...
Al ne, kad bi ti našla dečka sve bi bilo savršeno i vi bi živili happily ever after :lol: .

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:01 
Odsutan

Pisem o "sretnoj" vezi ne bilo kakvoj.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:11 
Odsutan

lalelu napisao:
Ne poznajem osobu koja skace od srece sto joj je lose i zahvaljuje za takvo stanje.
Ali znam previse osoba koje su jake na rijecima: Zahcvali se sto ti je lose. Ali kad je njima lose, onda su najglasniji sto je njima lose, pa cak ako je samo macka odlutala na dva sata onda je to enpravedno.

Nije to skakanje od sreće što ti je loše nego jednostavno življenje svog života prihvaćajući svoj križ, zahvaljivati Bogu na životu, na križu koji te jača u tvojoj vjeri (trebao bi).

Nisi ti jedina osoba koje je godinama sama, spusti se na zemlju.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:21 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
lalelu napisao:
Ne pisem o soatlima, nego osobno o tebi. Nitko ne gleda tako s visoka kao ti.

Ja ne znam sto su "soatli", oprosti, mozda moj hrvatski nije bas toliko dobar, ali ostatak kuzim - dovoljno mi je :-)
A stas, svatko je po necemu poseban, ja eto po mom "famous" pogledu s visoka - s mojih 170 cm, zaista svi izgledaju ko crvi :-D

lalelu napisao:

Hahha pa ti si urnebesna. A nis, nadji neku zensku bez posla, a koja ima decka, pa se mijenjate - ja znam nekoliko njih - da vas spojim?
E al kad bi posao zamijenila za decka, onda bi bila bez posla, i onda opet kukala. Obrni-okreni, ti bi ovuda pisala kako Bog ne cuje jadnuuuu tebe. Ovako, iskoristi te novce i uzivaj - putuj, ak nis drugo.
Btw, jesi cula za onu: Careful what you wish for? :wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:26 
Odsutan

Pia napisao:
lalelu napisao:
Ne pisem o soatlima, nego osobno o tebi. Nitko ne gleda tako s visoka kao ti.

Ja ne znam sto su "soatli", oprosti, mozda moj hrvatski nije bas toliko dobar, ali ostatak kuzim - dovoljno mi je :-)
A stas, svatko je po necemu poseban, ja eto po mom "famous" pogledu s visoka - s mojih 170 cm, zaista svi izgledaju ko crvi :-D

lalelu napisao:

Hahha pa ti si urnebesna. A nis, nadji neku zensku bez posla, a koja ima decka, pa se mijenjate - ja znam nekoliko njih - da vas spojim?
E al kad bi posao zamijenila za decka, onda bi bila bez posla, i onda opet kukala. Obrni-okreni, ti bi ovuda pisala kako Bog ne cuje jadnuuuu tebe. Ovako, iskoristi te novce i uzivaj - putuj, ak nis drugo.
Btw, jesi cula za onu: Careful what you wish for? :wink:

Malo tko danas zeli raditi. Zbog toga ne znam tko bi se zelio zamijeniti :D

I putujem, budi bez brige. Moram enkako ocaj lijceciti.

Da cula sam da pazimo sto zelimo . I ne vidim nista u tome da netko zeli sretnu vezu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:33 
Odsutan

lalelu napisao:
Malo tko danas zeli raditi. Zbog toga ne znam tko bi se zelio zamijeniti :D

Ma daj molim te, vidi se da nisi u Hrvatskoj, reci to ovim mladim ljudima koji žive u nas, završe škole i to dobre škole, fakultete i onda samo po par mjeseci ljeti crnče u nekom hotelu, reci to ovim mladim Slavoncima koji masovno idu u policijske škole zato što znaju da im to omogućava posao jer ako ostanu u Slavoniji posla nema.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 ruj 2015 20:33 
Odsutan

fiduciia napisao:
lalelu napisao:

Nije to skakanje od sreće što ti je loše nego jednostavno življenje svog života prihvaćajući svoj križ, zahvaljivati Bogu na životu, na križu koji te jača u tvojoj vjeri (trebao bi).

Nisi ti jedina osoba koje je godinama sama, spusti se na zemlju.

Pa zivite vi sami i vidite kako je to lijepo i kako se lako taj kriz prihvaca. Veceri same u svoja cetiri zida. Svakednevna pitanja: A kad ces se udavati. Svaka prva pricest, krizmana, rodjendan kod rodbine, prijatelja- pakao i ista pitanja: Jos nikog nisi nasla? Svako vjencanje - pakao - pogledi sazaeljvanja koji govore "a sirota jos je sama". Svaka setnja - pakao - prodje jedan par, drugi, treci, cetvrti, peti... stoti...

I tako iz godine u godinu- Ne znam tko tu moze reci: A znas ima nezaposlenih ljudi. Tko je nezaposlen, ima barem socijalnu pomoc. Samac nema nista.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 130 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]