www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 23 lip 2025 20:11

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 128 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sljedeće

Uznemiruje li me postovi/objave na ovoj temi?
Smatram da je sasvim u redu 40%  40%  [ 10 ]
Smatram da je u redu, ali... 12%  12%  [ 3 ]
Smatram da nije u redu, zbog... 4%  4%  [ 1 ]
Nikako nije u redu 44%  44%  [ 11 ]
Ukupno glasova : 25
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 14:26 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ok, ovo je bilo brzo :)

He enjoys curial membership in the Congregations for the Doctrine of the Faith, Oriental Churches, and Catholic Education.

http://www.cardinalschonborn.com/bio.html

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 14:47 
Odsutan

I jako mi je zanimljivo da je on i veliki stručnjak za istočne crkve, ovo bi moglo biti zanimljivo za par godina...i pogotovo što se tiče famoznog sna Don Bosca i jedinstva Kršćana, i to sve u Medjugorju na granici istoka i zapada u nas Hrvata 8) za svijet ...pa eto opet ti Hercegovci :lol: :lol: u vrtlogu svijeta...ah to mi je jako zanimljivo...nešto naslučujem...da će se ovdje još dosta toga odigrati i da će to biti prava pustolovina što će Gospa organizirati s ovim Hercegovcima...no i dalje smo na temi objave gđe. Mirande :!: Ovo je bilo samo za usporediti Medjugorski fenomen i ove objave

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 14:53 
Odsutan

Aleluja napisao:
I jako mi je zanimljivo da je on i veliki stručnjak za istočne crkve, ovo bi moglo biti zanimljivo za par godina...i pogotovo što se tiče famoznog sna Don Bosca i jedinstva Kršćana, i to sve u Medjugorju na granici istoka i zapada u nas Hrvata 8) za svijet ...pa eto opet ti Hercegovci :lol: :lol: u vrtlogu svijeta...ah to mi je jako zanimljivo...nešto naslučujem...da će se ovdje još dosta toga odigrati i da će to biti prava pustolovina što će Gospa organizirati s ovim Hercegovcima...no i dalje smo na temi objave gđe. Mirande :!: Ovo je bilo samo za usporediti Medjugorski fenomen i ove objave

lol A i ti ne puštaš Hercegovce na miru :p59:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 14:56 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Aleluja napisao:

Ne znam prije sam mislio da se Gospa dolje ukazuje sad ne znam, previše se laže i maže u vezi Međugorja. Npr. ono da je Gospa prijetila biskupu, pa izjava Vicke u vezi gradnje nekog objekta da ona ima dozvolu od Gospe, pa totalno nepoštivanje mjesnog biskupa, pa materijalana korist vidioca od ukazanja, puno takvih stvari, a o slučaju franjevaca da se i ne govori, pa onda fra Vlašić . Previše je tu manipuliranja i forsiranja. Vidjet ćemo šta će Crkva reć dok se drugačije ne izjasni stoji Non constat de supernaturalitatae.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 15:01 
Odsutan

To su laži o Vicki koji se po internetu pišu i ofranjevcima i sve je iz knjige Bispkupa...ogovaranje...idi dolje..dođi i vidi...i sve će ti biti jasno...

a fra Vlašić već dugo nema veze sa Madjugorjem

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 15:09 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Aleluja napisao:
To su laži o Vicki koji se po internetu pišu i ofranjevcima i sve je iz knjige Bispkupa...ogovaranje...idi dolje..dođi i vidi...i sve će ti biti jasno...

a fra Vlašić već dugo nema veze sa Madjugorjem

Eto vidiš u tome i je problem što si napisala, to su biskupova ogovaranja. Dakle on nema pojma, on je trn u oku, i kad bi se njega riješilo sve bi bilo u redu. E pa neće to tako ići. I nije to da se po internetu piše pa imaš pisma franjevca koja su slali biskupu Perića koja su katastrofalna, pa barakadiranje crkava, dotle da je iz Vatikana morao doći nadležan franjevac i osobno ih smijeniti. To je problem, ja neću govoriti jel se Gospa ukazuje ili ne, ali ovo su problematične stvari.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 15:13 
Odsutan

johnny 5 napisao:
Ne znam prije sam mislio da se Gospa dolje ukazuje sad ne znam, previše se laže i maže u vezi Međugorja. Npr. ono da je Gospa prijetila biskupu, pa izjava Vicke u vezi gradnje nekog objekta da ona ima dozvolu od Gospe, pa totalno nepoštivanje mjesnog biskupa, pa materijalana korist vidioca od ukazanja, puno takvih stvari, a o slučaju franjevaca da se i ne govori, pa onda fra Vlašić . Previše je tu manipuliranja i forsiranja. Vidjet ćemo šta će Crkva reć dok se drugačije ne izjasni stoji Non constat de supernaturalitatae.

A ne znam odakle ovo za Gospine prijetnje biskupu???
I koje nepoštivanje biskupa? Odnosi istina, jesu kruti i hladni, ali očito biskup standardno, kao i u ostala mjesta, dolazi djeliti sakramente - dakle ipak funkcioniraju. Problem na toj relaciji je bio više radi micanja franjevaca sa župa. Ipak su oni održali kršćanstvo za vrijeme Turaka, narod je srastao s njima i jako ih je zaboljelo stavljanje petrovaca na župe, kao u ostatku svijeta (bar kod nas koliko znam) - a onda se te dvije stvari stavilo u isti lonac i odatle se nastavilo. Čista ljudska tvrdoglavost, a i svećenici su ljudi :)
A fra Vlašić - Bože moj, pa moglo se dogoditi bilo kome i bilo gdje, ne znam zašto ga se povezuje s Međugorjem?
Jedino što se tiče materijalne koristi - ne mogu ništa reći, tu se slažem s tobom, i mene to jako boli :(

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 15:24 
Odsutan

Da, još samo malo o franjevcima i poslušnosti.
Onaj koji bi onda na tu temu trebao biti najglasniji i najneposlušniji (kada bi to bilo tako) jest fra Jozo Zovko.
Čovjek kojeg je tad dobrano izmaltretirala milicija, koji je radi toga bio u zatvoru, koji je prolazio sva ispitivanja i testiranja.
Premješten u Široki Brijeg da ga se malo makne, on poslušno to prihvati i tamo napravi Zavod Sv Obitelji koji sad brine i školuje velik broj napuštene djece i mladih lošeg imovinskog stanja.
A od kad su ga premjestili u Široki svaki autobus koji je išao u Međugorje, stao bi i u Širokom.
Sada su ga stavili na otok Badiju i tamo je isto tako, u potpunoj poslušnosti, bez ijednog pogovora svojim nadređenima i otišao :( :( :(

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 15:36 
Odsutan

Ja nikada nisma izjavila da je Biskup za odbacit, njega treba ljubiti i poštovati, i biti mu poslušan, ali i on je samo čovjek koji griješi. On kad iznese naredbu kao poglavar te i te župe, to se mora poštovati. I to se poštuje. Ja nisam nikada čula da je i jedan vidioc išta drugo izjavio o biskupu osim rijeći ljubavi i poštovanja. ovo ostalo je rekla kazala, ogovaranja zlih ljudi. nilo bi najbolej da se bispuk i vidioci stvarno vide i zajedno sjednu i popričaju o svemu. Ali biskup to nikada nije zatražio do sada. A nismo mi tu da sudimo, kome je Gospodin namjenio što. Koja je posuda namjenjna za razbijanje a koja za nešto drugo. Ovo s Biskupom je Božji plan, to je potrebno da se prokušaju vidioci i da se dokaže ljubav. I svi ostali sveti ljudi imali si svoga Biskupa Perića (sv. Faustina, Padre Pio itd), i na karaju krajeva uvijek bi se te osobe na kraju izmirile i sveti ljudi bi im oprostili. Ja vidim tu istu crtu kojom Bog piše i ovdje. Još nitijedan svetac nije bio a da nije morao puno patiti.

BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2010 17:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hej. Što vam je? Poludili ste svi od reda.

Što ne možete osjetiti da su ove mirandine objave obična glupost?

Bog bio sa svima vama.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 128 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]