www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 23:45

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 501 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 51  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2007 22:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
mary33 napisao:
Draga moja, predala sam i ja i sebe i svoju obitelj, al uvijek osjećam kako to nije to, kako bi trebala skroz i u potpunosti, kako nikad nisam dovoljno Isusova.Vjerujem da će doći i taj trenutak kada ću biti u potpunosti Njegova.

O Marija-nado...pa nemoj mi tu sad Mary kuditi da se ona nije predala Isusu, zar si slijepa i ne vidiš da je ona već blagoslovljena najvećim darom koji obitelj može imati, djetetom. Što je veći blagoslov. A vjerujem da se Mary sve više i više predaje Isusu je jer je spoznala ljubav Njegovu i ljubav našega Oca.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 kol 2007 22:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
mary33 napisao:
Draga moja, predala sam i ja i sebe i svoju obitelj, al uvijek osjećam kako to nije to, kako bi trebala skroz i u potpunosti, kako nikad nisam dovoljno Isusova.Vjerujem da će doći i taj trenutak kada ću biti u potpunosti Njegova.

Mary33, s tvojim osjecajem je sve u redu, jer niti jedan od nas ljudi nikada za ovoga zivota ne moze dovoljno ugoditi Isusu Kristu. Ne iz razloga sto je On nedokuciv, vec iz razloga jer smo mi ljudi izopaceni naspram svetosti Njegove.
Sveci kroz proslost, sto su vise upoznavali Istinu, to su vise spoznavali koliko su ogrezli u opacinama i koliko su bijedni.
Zasto se andjeli koji gledaju Boga ne usudjuju govoriti pogrde, cak ni prema sotoni..., zasto Djeva Marija vazda ponizno gleda u pod cak i kada se ljudima obraca..., a kamoli mi ljudi, nedoistojni smo icega Njegovog, a opet Bozje Milosrdje, ta najveca tajna Bozja koja se najvise otkrila u ovim nasim vremenima, toliko je velika da nas Bog i takve voli i Njegovo Milosrdje je takvo da Gospodin nas Isus Krist nema veceg zadovoljstva od toga da bude medju nama.
Mary33, sto god da ti se desavalo, nikada nemoj odustati od trazenja pomoci Bozje i to je ono sto Bog treba od nas ljudi da se spasimo - tako pravednost biva zadovoljena.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 kol 2007 09:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
vec sam jednom ovo napisala ali vise nema posta, pa cu jos jednom..ako se post opet pojavi onda ga izbrisite..bila sam kod fra smiljana u sigetu, i vidla sam puno divnih stvari i ljubav naseg Gospodina Isusa prema nama jadnim stvorovima...Hvala MU tisucu puta i neka nas blagoslovi...
No evo jednog svjedocanstva sa Bozjom pomoci!
Moj momak je bio agnosticar, i jednom je bio otac De Grandis u Sigetu i ja njega nagovorila da idemo..kad smo bili tamo mom momku je bilo lose, nije mogaobiti u crkvi i pobjegao je van, da mu je zlo i da ga gusi..srce ga stislo..i dobro, proslo je neko vrijeme..on se razbolio..tresao se po noci jako, hladan znoj ga je obljevao...i nekako se on sam odlucio da ide kod fra smiljana utorkom na mise..i krenuo je tamo i isao je revno..jednom kad sam ja bila sa njim onda je fra smiljan molio da se ukloni sve zlo od nas i nase obitelji, pa je nabrajao sve grijehe..kako ga Duh Sveti nadahnjivao..i dosao je do abortusa..onda se jedna zena pocela tako jako derati i vristati da ti se krv sledi u zilama..no dosta senzacijonalizma..fra smiljan je to rijesio molitvom i zapovjedio zlu da suti..i moj dragi je isao i na krizmu (jer nije bio krizman)...kad sam ga slikala kad je primio Sv. Potvrdu onda je na slici bio vrtlog svjetla ili nesto kao svjetlosna kugla oko njegove glave..na vise slika i iz vise perspektiva..jako lijep dar od Oca! Hvala Isuse na Tvojoj ljubavi velikoj..Hvala! Ufam se u Te! :grlim
te: Neka bude na Slavu gospodnju!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 kol 2007 09:49 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
Aleluja napisao:
vec sam jednom ovo napisala ali vise nema posta, pa cu jos jednom..ako se post opet pojavi onda ga izbrisite..bila sam kod fra smiljana u sigetu, i vidla sam puno divnih stvari i ljubav naseg Gospodina Isusa prema nama jadnim stvorovima...Hvala MU tisucu puta i neka nas blagoslovi...
No evo jednog svjedocanstva sa Bozjom pomoci!
Moj momak je bio agnosticar, i jednom je bio otac De Grandis u Sigetu i ja njega nagovorila da idemo..kad smo bili tamo mom momku je bilo lose, nije mogaobiti u crkvi i pobjegao je van, da mu je zlo i da ga gusi..srce ga stislo..i dobro, proslo je neko vrijeme..on se razbolio..tresao se po noci jako, hladan znoj ga je obljevao...i nekako se on sam odlucio da ide kod fra smiljana utorkom na mise..i krenuo je tamo i isao je revno..jednom kad sam ja bila sa njim onda je fra smiljan molio da se ukloni sve zlo od nas i nase obitelji, pa je nabrajao sve grijehe..kako ga Duh Sveti nadahnjivao..i dosao je do abortusa..onda se jedna zena pocela tako jako derati i vristati da ti se krv sledi u zilama..no dosta senzacijonalizma..fra smiljan je to rijesio molitvom i zapovjedio zlu da suti..i moj dragi je isao i na krizmu (jer nije bio krizman)...kad sam ga slikala kad je primio Sv. Potvrdu onda je na slici bio vrtlog svjetla ili nesto kao svjetlosna kugla oko njegove glave..na vise slika i iz vise perspektiva..jako lijep dar od Oca! Hvala Isuse na Tvojoj ljubavi velikoj..Hvala! Ufam se u Te! :grlim
te: Neka bude na Slavu gospodnju!

hvala i slava Isusu -našem Otkupitelju
velika je moć i ljubav Njegova :r086:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 09:38 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
O kako mi neki skačete neki uvijek za vrat.....ja neznam šta sam vam kriva.....nikoga ja nisam kudila, a ........neki krivo tumače sve što napišem......otprilike sve...začahureni su u svoju pamet i u svoje znanje.....i odatle ni makac ne idu.....
a slijepa sam najmanje......Neznam šta ima loše u mojoj rečenici.....tko je kako tumači i zašto........Mary je nije krivo protumačila.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 09:55 
Odsutan

Ni sada ništa posebno ne rekoh......
Zrak je svačiji....priroda je svačija.....znanje je svačije.....
mali i nenačitani mogu ljubiti više....mogu se više davati nego oni koji obnašaju bilo kakovu dužnost..i mali služe i vrše zapovijedi...a i obrnuto...svejedno........
Prema ljubavi se poznajemo u Njemu....i On nas poznaje...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 10:52 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
marija-nada napisao:
O kako mi neki skačete neki uvijek za vrat.....ja neznam šta sam vam kriva.....nikoga ja nisam kudila, a ........neki krivo tumače sve što napišem......otprilike sve...začahureni su u svoju pamet i u svoje znanje.....i odatle ni makac ne idu.....
a slijepa sam najmanje......Neznam šta ima loše u mojoj rečenici.....tko je kako tumači i zašto........Mary je nije krivo protumačila.......

..ti samo s lijepa..
..i ne smije ti nitko skakati za vrat..
..sram ga i sprd bilo..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 11:26 
Odsutan

s lijepa se i mora......nikako drugačije.....

Moja oba djeda su bili alkoholičari......činili su razne ružne stvari....mamu je djed udo sa 18 godina, jednostavno joj je našao priliku....otac je naime bio među bogatima u tom selu.......i tako su joj dogovorili brak,,,,mama je bila ponizna i ajd....a u cijelom svom djetinjstvu je jako patila kod kuće.....morala je već sa 7 godina puno raditi i noću čak...po njivama zalijevati nasade i dr.
jedna od baka je tjerala svoje snaje da abortiraju djecu koje bi zanijele...jer su bili bogata kuća i nije se smjelo puno djece roditi......jedna majčina jetrva je umrla mlada od tih nedjela.....
ta jetrva tjerala je i moju mamu da to uradi s prvom sestrom na što se ona snažno usprotivila i odbila to.....
kada je mama rodila sestru i njoj bilo 6 mj. taj "bogati" djed nije dao brašno da se napravi kašica, nego je rekao da se napravi pura od kukuruznog brašna.....mama se snašla u drugoj kući.....
otac je odlučio trbuhom za kruhom......djed je razbaštinio oca od svega....
puno su radili...dan i noć.....rodila se druga sestra po redu.......fizički zdrava, psihički zdrava, ali se ne može sporazumjevati s ljudima (to možemo nas dvije jer smo odrasle zajedno) ponešto je se i razumije kad govori...zašto je takova.....ja neznam....nitko u obiteljima više nije takav..
kad je imala dva ili tri dana..tek rođena...otac ju je bacio u zid.....ja neću reći da je to zbog toga i nemam to pravo,,,,,a prije nego je rođena otac je majku toliko tukao..da ju je gazio po trbuhu......a ona je molila...nemoj,nemoj, a on kaže....neka umreš i ti i to dijete u tebi....Bog nije dao da one umru......majka je bila opet trudna...dijete žensko je rođeno prije vremena i umrlo je.....onda sam se rodila ja.....
kad je mama bila trudna nije me željela...bilo joj je teško......ja mogu razumjeti.......u snu joj se javio njezin otac i rekao....da mora voljeti to dijete....jer dijete njezino rekao je da su to ruke njegove.....ovako je mama meni rekla da joj se on javio:"Dijete tvoje, to su ruke moje".
kad sam se rodila...otac je očekivao muško.....rekao je .....žaba mi se rodila....nije me htio pogledati....tek 3 dan valjda.....
silne batine dobiše moja majka i moje dvije sestre,,,,i ova bolesna da....silne batine,,,,,,
a radila je s majkom non stop po svim njivama i šumama.....moje djetinjstvo bijaše protkano nesrećom.....očevim psovkama, vikama i lošim djelima koje je činio i nama i drugim ljudima.....to je jedan mali dio naše nesreće.....
platila sam Sv. Mise za sve pokojne i u majčinoj i u očevoj obitelji........

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 11:37 
Odsutan

Zaboravih....U braku me zadesila još veća nesreća......dobivah batine prvih 10 godina....
onda 10 godina depresije i agonije,ali su batine prestale....o tome sam već pisala u svojim svjedočanstvima.......
Onda me Isus oslobodi depresija, jer se predadoh.......Njemu.....U Njemu je sva moja nada........druge nade nikad nisam našla.....a tražila sam na krivim mjestima......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 11:38 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
[kad sam se rodila...otac je očekivao muško.....rekao je .....žaba mi se rodila....nije me htio pogledati....tek 3 dan valjda.....
silne batine dobiše moja majka i moje dvije sestre,,,,i ova bolesna da....silne batine,,,,,,
a radila je s majkom non stop po svim njivama i šumama.....moje djetinjstvo bijaše protkano nesrećom.....očevim psovkama, vikama i lošim djelima koje je činio i nama i drugim ljudima.....to je jedan mali dio naše nesreće.....
platila sam Sv. Mise za sve pokojne i u majčinoj i u očevoj obitelji........[/quote]

..vidiš nije znao da će mu "ta žaba" dušu spašavati...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 501 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 51  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]