www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 19:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: STRAHOVI
PostPostano: 11 lis 2012 11:36 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Sotona itekako želi da se otkriju grijesi, on je taj koji želi grižnju savjesti, on je taj koji nas navodi na grijeh i zatim razotkriva našu sramotu i na kraju nas kažnjava zbog toga.
Grijehe treba ispovijediti pred Bogom, i na taj način svjeodočiti da iako smo bili u grijehu sad smo u miru sa Bogom. Dok još nismo u miru iznošenje grijeha u javnost može donijeti samo još veći nemir.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lis 2012 11:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Nisam rekao da se ne otkriju grijesi nego da ne zeli da se njegova djela i on sam ne otkrije da nas on navodi na grijeh da se time udaljavamo od Boga.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lis 2012 12:47 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Tebe trazim Isuse na dobrom ste putu cim ste usli na ovaj forum crna magija je tu na djelu koliko vidim po vasem opisu tesko je to samo tako procjeniti ali sotona je sigurno na djelu nemojte gubit nadu javite se pa cemo pokusat pomoci

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 lis 2012 22:37 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Emanuel 7 napisao:
Tebe trazim Isuse na dobrom ste putu cim ste usli na ovaj forum crna magija je tu na djelu koliko vidim po vasem opisu tesko je to samo tako procjeniti ali sotona je sigurno na djelu nemojte gubit nadu javite se pa cemo pokusat pomoci

Emanuel 7 malo si mi previše opsjednut sa crnim, u svemu vidiš slučajeve za egzorcizam. Polako brate, zašto sablažnjavaš ostale???

Meni ovo ne sliči na crnu magiju:

tebe tražim Isuse napisao:
Dragi moji!

Molim Vas za pomoć i molitvu. Već dulje od mjesec dana se osjećam očajno, toliki strah svaki dan, toliko beznađe, očaj. Muče me svakodnevno želučane tegobe. Strah me je otići lječniku, strašno se bojim da sam bolesna i da to nebih mogla prihvatiti. Budim se s tom mišlju i s njome liježem. Očajno se osjećam, kao da sam zarobljena. Nakratko se osjećam bolje, smirim se, stavim u prisutnost Isusovu, u trenu mi se čini da vladam svim osjećajima, da je super, kad ono opet okovi zloga. Imam osjećaj da ću poludjeti, strašno se bojim bolesti, patnje i umiranja. Imam troje malodobne djece i muža koji trenutno isto nije najbolje, pije antidepresive, na bolovanju je jer je promjenio novi posao koji mu nikako nije sjeo. I on je gotovo očajan. Bože moj, kako da to sve predvladam, kako da dobijem snagu. Najradije bih legla u tamnu sobu cijeli dan, pokrila se dekom i tako bila. Jedino vrijeme kada bar na kratko zaboravim na svoje misli je noć kada zaspim ali se često po noći budim sanjajući ružne snove, smrt,da sam teško bolesna, sanjam da su živi moji pokojni članovi obitelji, sanjam groblja, sve ono čega se panično bojim. Imala sam težak život i traume iz djetinjstva kada mi je nakon teške bolesti umrla majka, a nakon dva i pol mjeseca poginula sestra u prometnoj nezgodi. Često se osjećam očajno, bespomoćno.
Molim Vas za molitvu, savjet.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 lis 2012 23:53 
Odsutan

Draga tebe tražim Isuse :grlim te:

Kroz ovaj post mi se čini da su tvoje rane od samog djetinjstva duboko ukorijenjene i danas ti ih zli nameće tj.vraća kroz snove i životne situacije...Moli Gospodina da te oslobodi straha smrti..tj zazovi "U Ime Isusovo odričem se straha od smrti,strah od....budućnosti..neuspjeha itd..tebi Gospodine predajem i u Tvoje svete rane ih stavljam,blagoslovi svojom Predragocijenom Krvi ove moje strahove da me u Tvoje ime napuste..to je nekakva moja osobna molitva jer sama imam problema sa strahovima (svih vrsta), svjesni smo da zlo postoji..al nekako mi se čini što mu više pridajemo važnosti on još uvijek ima mjesta u tim područjima koje nam priječe put do slobode a to je prihvaćanje Krista u životu i Njegove neizmjerne ljubavi koja liječi svaku ranu.

Btb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 lis 2012 20:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Kao prvo Luki ja nicim hvala Bogu nisam opsjednut ja molim uz opsjednute uz svecenike ,a djelovanje crne magije na neciju obitelj sam vidio dosta puta i molio za oslobođenje pa znam kakve uzroke stvara ,a ako ti mislis da je ta situacija Bozje djelo muz na rubu ocaja zena isto sve se raspada polako ja ne kuzim sto je s tobom.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lis 2012 07:19 
Odsutan

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
Emanuel 7 ja mislim da Luki nije htio reći da si ti "opsjednut" nego da previše pažnje daješ onom crnom, ali normalno je da je tako kada se, kako kažeš, krećeš u tim krugovima. Ali po meni nije normalno da se odmah sve pripiše zlom... Svi mi dobro znamo da onaj tamo postoji i da puno toga može biti od njega, ali ne treba sve pretvarati u egzorcizam....
Ja mislim da je uvijek, ali baš uvijek dobro razgovarati sa svećenikom i neka onda on vidi dalje, jer kolikogod mi laici možemo biti "jaki" u molitvi i savjetovanju ipak svećenici su Božji pomazanici pa su upućeniji u sve.
Isus je taj koji lječi i daje snagu i hvala Mu na tome!
:)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lis 2012 07:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Emanuel 7 napisao:
Kao prvo Luki ja nicim hvala Bogu nisam opsjednut ja molim uz opsjednute uz svecenike ,a djelovanje crne magije na neciju obitelj sam vidio dosta puta i molio za oslobođenje pa znam kakve uzroke stvara ,a ako ti mislis da je ta situacija Bozje djelo muz na rubu ocaja zena isto sve se raspada polako ja ne kuzim sto je s tobom.

Emanuele...danas je sve tako upitno,a djavao je na svakom mjestu...i napastuje...
Na forumima je u zadnje vrijeme postala moda da se drugi clanovi " prodaju pod katolike"koji nisu...I svakako za sve nas bilo bi dobro da se malo vise paznje obrati na post koji pisu..da ne nasjedemo na svasta..i da se i drugi clanovi ohrabre,i usude progovoriti i stati u obranu...

Sada moje pitanje..Ti si u Taboru..i dobro bi bilo da ovaj forum ima nekoga tko bi mogao ljudima u takvim potrebama pomoci...Meni osobno je veliko pitanje..zasto su ljudi u zadnje vrijeme u hr../ toliko/opsjednuti?
I da li je svaka "nevolja" odmah opsjednuce?Ili samo djelo zloga..?
Ti iz iskusta te zajednici ,i molitve svjedocis ono sto vidis...i to je dobro..ali ipak treba malo vise opreza u svijetu ,jer ne zna se sve odmah iz nekoliko napisanih rijeci..
Vjera,Isus je taj koji ljeci i oslobadja..To nam je na prvom mjestu..Nisam protiv da ljudi idu u tabor,sta vise trebaju ici ako cu dobiti tamo pomoc...ali im trebas prvo dati do znanja da se predaju Isusu u ruke..da pokusate zajedno moliti ......mozda cak i ovdje na forumu...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lis 2012 21:50 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Emanuel 7 napisao:

Polako brate mili, ja samo kažem da ne treba sablažnjavati bez potrebe. Znam i ja nekoliko ljudi koji su jako dobro upućeni u egzorcizam, odlikuje ih izrazita poniznost, skromnost i jaka vjera u Gospodina. Nisam od njih čuo da tako izravno i javno postavljaju dijagnoze kao što to ti radiš.
Zato moramo biti na oprezu, ako si zaista dobronamjeran to će se i pokazati.
Bilo je puno onih koji su na sličan način nudili pomoć pa su ubrzo pokazali svoje pravo lice.

I reče svojim učenicima: "nije moguće da ne dođu sablazni, no jao onome po kom dolaze:
je li s mlinskim kamenom o vratu strovaljen u more, korisnije mu je, nego da sablazni jednoga od ovih malenih. Čuvajte se!" (Lk 17, 1-3)

Btb!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 17 lis 2012 06:21 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Rebeka jako dobro razmisljas i znam da se neki prave katolici a to nisu i mogu biti vrlo opasni svojim krivim djelovanjem pitala si dali je svaka nevolja opsjednuce naravno da nije vecinom su to zamke zloga iz kojih se nekad sami nemozemo izvuci i osloboditi pa nam trebaju molitve otklinjanja i naravno ispovjed sveta pricest ,a opsjednuce je drugo onda demon vlada osobom muci je takvim osobama smeta sve sveto u crkvi ih nesto gusi pa moraju van ,a za vrijeme egzorcizma ako ga odobri biskup otkrivaju tude misli stvari znaju jezike koje nikad nisu ucili i imaju ogromnu snagu toliku da lance trgaju to je prava opsjednutost ,a ima ih vise vrsta ,a ti dragi luki nemoj sudit da nebudes suđen samo dragi Bog sudi.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]