www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 22:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: ...
PostPostano: 12 lis 2006 21:37 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
AngelMyst napisao:
ajd, da vidimo... ako ste tako puni Duha i istine idemo se dogovoriti: Pozivam vas sve da dođete kod mene, u moje mjesto, pa po redu: prvo odete pitati patera Rikarda što misli o meni, a zatim odemo na Misu, pa ne misi pitate ljude što misle o meni - da li sam dosljedan onome što ovdje pišem. A nakon toga idemo kod Naggara, da vidimo što ljudi kažu o njegovoj dosljednosti, pa kod Lea, da vidimo što ljudi kažu o njegovoj dosljednosti življenja vjere.... nakon toga možemo u miru sjesti i popušiti lulu mira, dvije štoviše! Kakav sam ovdje takav sam i u stvarnom životu... ne glumatam ništa... a, imam osjećaj da neki ljudi glume i izigravaju ono što nisu... toliko.

Zamisli da su neki ljudi iz neke zemlje dosli prije 2000 godina u mjesto u kojem Isus Krist boravi i pitali lokalno stanovnistvo sto misle o Njemu..., svasta bi se tu culo, kako i pise u Bibliji.
Vjerujem ti Angel sve sto napises o sebi, a ono sto je istina i izadje kao plod istine.
Nemam prioritet putovati po Hrvatskoj i raspitivati se: ja jednostavno tebi zelim vjerovati. Ako me lazes, lazes li mene?
Niti u jednom trenutku nisam sumnjao u rijeci koje pises, jer i ja zelim da su istina, da nisu zabluda - jer koliko su istina tvoje rijeci dok Boga trazis, toliko je slava Bozja veca.
Vjeruj i ti meni malo, a oni koji nisu sto govore da jesu, podajmo im ruku da se dignu kad iskliznu od istine, na slavu bi Bozju i takvo sto bilo, a ne na ista drugo. Ne zaboravi da onaj koji, kako kazes, izigrava ono sto nije, cini to jer ne poznaje Boga dovoljno, a ako takvog odgurnemo od sebe, popljujemo i osudimo prije nego se osuda treba dogoditi, mislis li da nas Bog, i brze nego itko ovdje od nas moze zamisliti, nece pitati sto onome u njegovu jadu nisi radost i nadu Isusa Krista pokazao, kad je tebi u tvom jadu radost i nada Isusa Krista pokazana, sto ga ne utjesi pa da se spasi...
Uz odvratnost grijeha u kojima zivimo, moramo li se jos praviti da ne vidimo pored zdravih ociju da uz Svetog Besmrtnog Boga treba ljubiti i bliznjeg kao sebe samog. Ucinimo kako je rekao Gospodin nas Isus Krist i odreknimo se sami sebe za druge, ta i tako jos ovo malo vremena dok smo na nasoj planeti u beskrajnom svemiru, tom izrazu Bozjem, povedimo malo racuna o onome bliznjem odmah do sebe, pa cemo vidjeti da je svemir kao zrno naspram nagrade Bozje za one koji poslusase rijeci Sina kojeg Otac posla. A nas bliznji, ovaj s TT-a koliko i onaj iz naseg mjesta, postavlja se nama na svjedocanstvo pred Bogom, da nam se otpuste duge nase, kako i mi otpustasmo njima. Hvala vam svima koji ste odolili ponudi da se zamrzite u ime Bozje. Bit ce ovoga sve vise svakome ovdje, pa ce zato i nas vise trebati da branimo ime Bozje.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ......
PostPostano: 12 lis 2006 21:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
za one koji su zaboravili - tema je BRAČNA ČISTOĆA... za ne povjerovati, ha?

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: ...
PostPostano: 13 lis 2006 05:29 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Citat:
AngelMyst napisao:
ajd, da vidimo... ako ste tako puni Duha i istine idemo se dogovoriti: Pozivam vas sve da dođete kod mene, u moje mjesto, pa po redu: prvo odete pitati patera Rikarda što misli o meni, a zatim odemo na Misu, pa ne misi pitate ljude što misle o meni - da li sam dosljedan onome što ovdje pišem. A nakon toga idemo kod Naggara, da vidimo što ljudi kažu o njegovoj dosljednosti
,

.evo priznajem ja sam najgori, nisam dosljedan,
.obični prosječni grješnik..znam se i nalokat..i pušim ponekad..
..i volim buljiti u zgodne žene.."foto safari)..
..i volio bih .neke stvari što voli i moj prijatelj angelMyst..
..itd..
.tako da ako mislite dolazit u goste..da znate..kakav sam..
-----------

.no ne radi se o tome..mi smo govorili o Čistoći i Idealu..
.a ne o meni ili angelmyst..i primjeni toga u braku..
..što bi moglo biti ispravno..što ne..
..što je nejasno..itd.

mir svima koji su u potpunoj čistoći
i nama slabima,grješnicima

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2006 09:38 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
evo, logiran sam na jednoj stranici i između ostaloga opisao sam tamo i svoj krug prijatelja... ostalo procijenite sami...

...........................................................................................................

Gdje si upoznao/la svoje sadašnje prijatelje? Opiši svoj krug prijatelja.

A, gdje nisam!? Kroz moj život je prošla prava galerija likova, ima ih svakakvih, ateista, agnostika, hardcore hedonista, yuppia, freakova koji ni sami ne znaju što bi sami sa sobom, ma ima ih! Zapravo, kada bolje razmislim, skoro uopće se ni ne družim sa vjernicima! Osim jednog, koji je diplomirani teolog, i to samo zato što je bio bitanga kao i ja! :)...uglavnom, svašta sam u životu prošao tako da me rijetko tko ili što može iznenaditi... osim.. eventualno - NETKO NORMALAN!!!:)

...........................................................................................................

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2006 10:00 
Odsutan

Citat:
Zapravo, kada bolje razmislim, skoro uopće se ni ne družim sa vjernicima! Osim jednog, koji je diplomirani teolog, i to samo zato što je bio bitanga kao i ja! :)...uglavnom, svašta sam u životu prošao tako da me rijetko tko ili što može iznenaditi... osim.. eventualno - NETKO NORMALAN!!!:)

..onda ćeš još morati pričekati , nekog takvog..
.dobro..led se otopio..
..možda opet primjetiš da postojim na forumu...

mir s tobom, bitango stara
a mene bitangizam još malo drži

a sada..
"Mir mir mir , nitko nije kriv
.ava,ava, ava
.nitko nije krava"

.tak to klinci rješavaju

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2006 10:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
AngelMyst napisao:
Opiši svoj krug prijatelja.

A kakve sad to ima veze s bračnom čistoćom?! Nemojmo se toliko udaljavat od teme.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 lis 2006 10:26 
Odsutan

Citat:
Aby napisao:
AngelMyst napisao:
Opiši svoj krug prijatelja.

A kakve sad to ima veze s bračnom čistoćom?! Nemojmo se toliko udaljavat od teme.

-čuj nekima je bitan krug prijatelja za brak.

mir svima

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2006 10:30 
Odsutan

. a muškarac mora izgledati ovako u bračnom krevetu

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2006 10:31 
Odsutan

.to je moja slika, kad sam bio mlađi..
..sada sam još lijepši..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 lis 2006 10:32 
Odsutan

..neke žene vole da je muškarac u krevetu..

Slika

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 110 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]