www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 16:52

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: molitva
PostPostano: 14 stu 2009 12:32 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
da li znate kakvu lijepu molitvu za pronalazak bračnog partnera...eto moli me jedna draga osoba da pronađem takvu molitvu..rekoh da to nije čarobni štapić, al eto, neka bude..možda je to početak obraćenja..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 12:51 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
MOLITVA ZA DEČKA
nekima je smiješno ali ova molitva je tražena. pa evo objavljujem i preporučam toplo jer znam mnogo uslišanja! Smile

Bože moj stvorio si me da budem žena .Prihvaćam naum tvoj sa mnom. I, evo, prepoznajem se kao žena. Prepoznajem u sebi da trebam biti nečija pomoć i majka. Dok to ne postanem, nemirno je srce moje. Ali poznajem svoju slabost i sa žaljenjem ti svako svoje zlo priznajem. Zato se Tebi, Stvoritelju svome, utječem. Spasi me od napasti da, u pustinji svoga srca, sama tražim muža. I spasi me od tuđih napasnih želja da me na svoj način udaju. Prihvaćam jedinoga muža za kojeg si me pripravio već onda kada si me stvorio kao ženu. Ne znam gdje je on. Ne znam tko je on. Možda sam ga vec i vidjela, ali ga bez tvoga Duha nisam mogla prepoznati. Zato Ti predajem srce i sav svoj život. Učini me blagoslovljenom ženom tvoga sluge, a moga blagoslovljenog muža. U njemu Ti dođi po mene te nam budi čuvar braka i obitelji. Na tvoju slavu želim živjeti svoj brak i tvojoj slavi posvećujem svoju plodnost. Tako neka bude! Amen

Kada se on preda mnom pojavi, a Ti mi iznutra objaviš da je to on, neću se opirati jet Te poznajem, Ljubavi. Znam da nisi ni šum što prolazi ušima, ni stras u udovima što se diže kao lav da onda kao smrt s plijenom života nestane. Nisi ni rumenilo zbunjenih obraza, nego si Ljubav vječna; vječni lahor srca što sve podnosi i iza svega ostaje. Na stupovima istine leži hram tvoj, a predvorje mu puno nepatvorene dobrote i rijeke života izviru iz njega. Taj hram je Čovjek što si ga stvorio; taj hram je brak. U svetištu me čekaš, nadspoznatljiva Tajno, da mi svoje lice otkriješ i da me učiniš svojim živim oltarom. Predajem Ti se i posvećujem zauvijek. U Tebe se uzdam. O, da se ne postidim dovijeka.

Molitva djevojke za mladića

Molim te, Gospodine, blagohotno primi molitvu zaljubljena srca. Sazdao si svijet iz ljubavi. Rođena sam u ljubavi svojih roditelja. U istoj radosti želim da se moja ljubav umnoži. Zaljubila sam se u mladića... Čuvaj ga i vodi pravim putem. I ako je volja tvoja, neka bude doživotna moja ljubav.

Zaručnička molitva

Gospodine, iz tvoje božanske dobrote nikla je ljudska obitelj, koju ti neprestano zoveš na ljubav, da je dovedeš k radosti zajedništva koje ne prestaje. U tvom božanskom naumu vjenčanje posvećuje ljubav muža i žene, koja je znak i dar tvoje dobrote. Molimo te: sakramentom ženidbe posveti početak naše ljubavi i obaspi nas dobročinstvima u životu.

Prije vjenčanja, zaručnik za zaručnicu

Oče Sveti, stvorio si muškarca i ženu na svoju sliku i njihovo zajedništvo blagoslovio. Molim te za svoju zaručnicu... koja se želi vjenčati za mene. Otvori nam srca za radost i ljubav, da naš zajednički život bude dom poštenja i mira.

Prije vjenčanja, zaručnica za zaručnika

Oče Sveti, svemogući vječni Bože, stvorio si ženu za nerazdvojnu pomoć mužu. Molim te za svoga zaručnika... s kojim ću se pred oltarom združiti u ženidbeni savez. Pomozi nam da jedno drugom budemo znak tvoje ljubavi i prisutnosti, te da ostanemo jedno srce i jedna duša.

Za vjenčane kumove

Gospodine, nas dvoje zaručnika, našli smo se u tvojoj ljubavi, po srcu svome. Svoju ljubav želimo potvrditi pred oltarom. Izabrali smo svoje kumove... koji će nas pratiti i pomagati na bračnom putu. Molimo te, obiljem svoje milosti budi im zaštita u životu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 12:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Sv Josipu devetnicu,..

ili meni dragom Sv Anti,.. Trinaest utoraka prije Sv Ante (13.06.) ali to nije ciri bu ciri ba,.. vec poboznost,.. utjecanje Gospodinu po zagovoru Sv Ante,.. :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 12:56 
Odsutan

Molitva djevojke

O Marijo, ti koja si mlada djevica pogledaj na moje lice puno mladenačkog žara i svježine i podari mojem tijelu ljepotu i sklad. Ti koja si „blagoslovljena između svih žena“ daj mi da budem žena kao i ti, da mogu drugima darivati radost i sreću. Ti koja si majka, pripremi me za darivanje života i i pomozi mi da druge ljubavlju obasipljem. Ti koja živiš u punini daj mi radost Života. Ti, „puna milosti“, pomozi mi u pobjeđivanju zla i u borbi protiv napasti. Ti koja si majka istinske Ljubavi, proširi bez ustezanja moje srce i ispuni ga Duhom života. Ti koja si majka Crkve otvori moje srce za potrebe svijeta i daj mi ljubav tvojeg Sina Isusa.

Molitva za budućeg muža

Bože moj stvorio si me da budem žena .Prihvaćam naum tvoj sa mnom. I, evo, prepoznajem se kao žena. Prepoznajem u sebi da trebam biti nečija pomoć i majka. Dok to ne postanem, nemirno je srce moje. Ali poznajem svoju slabost i sa žaljenjem ti svako svoje zlo priznajem. Zato se Tebi, Stvoritelju svome, utječem. Spasi me od napasti da, u pustinji svoga srca, sama tražim muža. I spasi me od tuđih napasnih želja da me na svoj način udaju. Prihvaćam jedinoga muža za kojeg si me pripravio već onda kada si me stvorio kao ženu. Ne znam gdje je on. Ne znam tko je on. Možda sam ga vec i vidjela, ali ga bez tvoga Duha nisam mogla prepoznati. Zato Ti predajem srce i sav svoj život. Učini me blagoslovljenom ženom tvoga sluge, a moga blagoslovljenog muža. U njemu Ti dođi po mene te nam budi čuvar braka i obitelji. Na tvoju slavu želim živjeti svoj brak i tvojoj slavi posvećujem svoju plodnost. Tako neka bude! Amen

Kada se on preda mnom pojavi, a Ti mi iznutra objaviš da je to on, neću se opirati jet Te poznajem, Ljubavi. Znam da nisi ni šum što prolazi ušima, ni stras u udovima što se diže kao lav da onda kao smrt s plijenom života nestane. Nisi ni rumenilo zbunjenih obraza, nego si Ljubav vječna; vječni lahor srca što sve podnosi i iza svega ostaje. Na stupovima istine leži hram tvoj, a predvorje mu puno nepatvorene dobrote i rijeke života izviru iz njega. Taj hram je Čovjek što si ga stvorio; taj hram je brak. U svetištu me čekaš, nadspoznatljiva Tajno, da mi svoje lice otkriješ i da me učiniš svojim živim oltarom. Predajem Ti se i posvećujem zauvijek. U Tebe se uzdam. O, da se ne postidim dovijeka.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 14:22 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
mOLITVA SVETE mARTE JE MENI NAŠLA IDEALNU ŽENU,ČAK NEĆU NI DA IGRAM LUTRIJU,JER NEBI BILO FER DA I TO DOBIJEM!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 stu 2009 17:34 
Odsutan

Gospodine Bože,
ti znaš što mi treba,
ti znaš da sam ponekad usamljena, da želim nekog pokraj sebe.
Molim te Gospodine podari mi decka koji je najbolji za mene
da s njim mogu dijeliti sve, da me voli i cuva.
Ti Gospodine znaš koliko mi je to potrebno,
smiluj mi se, podari mi životnog partnera i
neka zajedno živimo sjedinjeni u tvojoj ljubavi.
Usliši moje molitve Gospodine,
prema zagovoru prekrasne majke Marije i Sv. Antuna
molim te podari mi momka.
Tvoj jedinorodenac je rekao da što zatražimo u njegovo ime, da cemo i dobiti,
stoga te molim Gospodine Bože, u ime Isusa Krista podari mi partnera koji je najbolji za mene Gospodine.
Hvala ti Gospodine! Hvala ti Isuse!
Slavim te Gospodine! Slavim te Isuse!

Ali reci prijateljici da će joj vjera pomoći, ne molitva prava. Ali ako stvarno vjeruje, a ne dešava se ništa, onda nije spremna, Bog to zna i želi od nje da promijeni nešto.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 stu 2009 18:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
za duše u čistilištu 10-tnicu posebno branitelje...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 7 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]