www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 lip 2025 21:13

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: opsjednutost
PostPostano: 20 ruj 2009 16:33 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Lijep pozdrav svima, Bog vas blagoslovio! Tako mi je drago šta sam naletila na ovu stranicu i na ljude koji se međusobno podupiru i jačaju u vjeri. Nova sam ovdje....i odmah sam dobila potrebu upitati vas za mišljenje o jednom iskustvu koje sam nedavno doživjela.

Naime, moja majka se udala za bivšeg Jehovinog svjedoka i otišla živjeti s njim. Živjela sam 2 godine sa njima i sa sestrom. Tada sam pala u tešku depresiju, počela sam plakati kad bi mu čula glas ili osjetila da se vraća doma, nisam ga mogla podnijeti. Trpila sam zbog majke, dopustila sam da me uvjere kako sam ja ljubomorna i nesređena tako da sam cijelo vrijeme krivila sebe. Što sam ja više kopnila, on je bio sretniji i majka ga jeviše voljela, a od mene se lagano odvajala. Bio mi je pravi šok kad je otišla s njim. Kasnije je rijetko dolazila kući, ja sam se zaposlila....bilo je naizgled puno lakše.

Onda je jedan dan majka došla doma da mora hitno razgovarat samnom i sa sestrom. Sjele smo za stol. Rekla nam je sva preneražena da Sotona vlada našom kućom, počela se panično molit. Meni je od nelagode došlo da se smijem. Pogledala me sva preplašena i rekla da je samnom vladao Sotona i da bi ja ubila sestru na spavanju da nije došla jedna žena u život i pomogla joj. Ponovno sam bila preneražena...

Rekla je da je prije 3 mjeseca naletila na neku ženu u kvartu koja ju je oslovila imenom i rekla joj kako jako pati, kako u njezinoj kući vlada Sotona i da je napao mene te da ga hitno moraju istjerati. Onda je moja majka očito u panici i na nagovor dotične pozvala tu ženu u našu kuću. Rekla joj je da stavi jaje na moj jastuk. (jeza me hvata dok ovo pišem...) I da su kasnije razbile jaje, a da je iz njega izašla glava zmije i kao da je to potvrda da je samnom vladalo zlo. Onda su palile to jaje i novac, žena je otišla i rekla joj da mi ne smije 3 mj reći šta se dogodilo. A za to vrijeme je moja majka po njezinoj uputi molila i uplatila novce za karitativne svrhe na moje ime...

Šta reći na sve, dugo sam se osjećala rastrojeno. Molila sam se Bogu, nisam znala što da radim... Činilo mi se da je majka poludila...teško mi je to bilo gledat, 20 godina mi je bila najbolja prijateljica...a sad mi se čini da ju ne poznajem.
Što vi mislite o svemu? Čula sam da ima još slučajeva kada žene tako upadaju ljudima na cesti, govore im pojedinosti o njihovom životu....o tome da su na njih bačena prokletstva, ali opet povezuju Boga sa svime i sugeriraju molitvu....tako da ništa ne shvaćam...

Možda je ona poslana iz Jehovinih da me zastrašti, da unese još veći razdor? neznam...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 16:41 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Prije svega srdačan ti pozdrav. Slušaj ja vjerujem da postoje opsjednuća gdje ljudi doslovno ne kontroliraju svojim životom ni nekim reakcijama ali po onom što sam čitao rijetka su. Jehovini svjedoci su mi opčenito sumnjivi jer izvrću Bibliju i neke stvari. Sad ne znam jel ti ideš u Katoličku crkvu, u biti svejedno. Mislim da je najbolje da popričaš sa lokalnim svećenikom o tome i da probaš nagovorit staru da porazgovara s njim. Možda ti je stara samo pod utjecajem te osobe koja ju je uplašila ili su joj Jehovini svjedoci natrpali krive stvari. Uglavnom ak možeš odi kod svećenika na razgovor i zamoli ga da se moli za tvoju staru i tebe.

Zadnja izmjena: johnny 5; 24 ožu 2010 09:11; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 16:56 
Odsutan

Odgojena sam u u rimokatoličkoj vjeri. Osjećam da sam od rođenja svjesna povezanosti s Bogom. Od malena sam svake nedjelje u crkvi iako nikad nisam imala potrebu za time. I to me je mučilo, možda sam jednostavno morala proć neke stvari da se vratim opet pod okrilje Crkve u punom smislu pa sam prestala ić dok ne osjetim potrebu. Postala sam ono šta sam osuđivala, vjernik koji vjeruje, ali ne ide u crkvu. Otišla sam par puta samoinicijativno na misu, ali se i dalje osjećam kao promatrač...

Majka je sad malo bolje, ona pak redovito ide u crkvu i kaže da joj se tamo ukazao Isus i da je pjevao s njom...neznam....

Otkad sam otkrila ovaj forum....ima negdje tjedan dana, svakodnevno molim krunicu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 17:17 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..Moć vjere , čini čuda..pa koliko je jaka tvoja vjera.....tako će ti i biti u životu...

..ali i obrnuto..

..vjerovanje u snagu zla..dat će mu snagu..

..Međutim..NITI JEDNO ZLO TI NE MOŽE NAUDITI..
.DOK JE TVOJA VJERA ČVRSTA..I DOK VJERUJEŠ
.DA JE ISUS SILA NAD SILAMA..

..i da svak zloduh ..biježi pred spomenom NJEGOVA IMENA= ISUS..
..." U MOJE IME IZGONIT ĆETE ZLODUHE "

...pa se i ti tako postavi...ako si katolkinja..
..kreni redovito na Svetu Misu..ispovijed i pričest..

...Moli se za svoju obitelj..za sebe...tvoju majku...sestru..

..Blagoslovi svetom vodom ..svoj stan..
..I NE BOJ SE NIKOGA..
-..moli se i svom anđelu čuvaru..
..da te štiti od napada zloduha..

..jer ako treba ..doći i čete anđela da te zaštite..
..ali ti to moraš u vjeri zaiskati...TVOJA VOLJA MORA BITI..SNAŽNA.

... reci je glasno...često..ponavljaj"
" ISUS JE MOJ JEDINI GOSPODAR I SPASITELJ I JA NJEMU PRIPADAM"

..odričem se sotone i svih djela njegovih

..i reci ovo kad te je strah " I IME ISUSA NAZAREĆANINA, ZAPOVIJEDAM SVIM SILAMA ZLA DA ODSTUPE OD MENE I MOJE OBITELJI,MOG DOMA"

..tvoja mama je zapala u ..duboku nevjeru..
..jehovini svjedoci su opasna sekta..koji izvrću...Biblijske činjenice..
..i mnogi ljudi..ogorčeni na svoju Svetu Crkvu..
..često zaglibe tamo..
..u prividnom redu...i čistoći koji tamo vlada..
..u dubini je ..anarhija..
..tako da mnogi jehovini svjedoci nisu svjesni..u čemu se zapravo nalaze..
-----------------
..što se tiče..copranja s jajima..to je stari trik..s jajem i s raznoraznim sadržajima koja se umeću u jaja.. i to se uglavnom radile .po hrvatskoj
.ciganke..varajući naivne ljude i uzimajući im novce..
..kad ide palit novac zapali nešto drugo..a paru stavi u džep.. :lol:
..pa što više novaca daš..veća je "magija" :lol:
..žvaka za ludaka.. :lol:
--------------------------
.."zacoprana jaja" imaju snagu..kad si slab u vjeri..
..što bi im ja ta jaja razbio na glavi.. :lol:
..i ne samo jaja..ima toga svašta..
..hožini zapisi..crvene trakice...raznorazni smotuljci..amjalije..
..koje se podmeću osobama..

..da budemo na čistu.. Svi koji se tim bave..svakako su pod djelovanje
..zle duhovnosti..
..ali im sve čari bari...padaju pred SNAGOM GOSPODNJOM..

..a te coprije su jake samo u LJUDSKOJ NEVJERI..

..NAŠ BOG JE SILAN BOG....zamislite...SVEMOGUĆ BOG..KOJI JE SVE STVORIO..

..da je slabiji od kokošjeg jajeta..s inputiranim..što ja znam..zmijicom..
..il tak slično.. :lol:
..A ISUS MI GOVORI " NE BOJ SE JER JA SAM S TOBOM"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 17:25 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga sestro,

nemaš se šta bojati,uostalom Naggar ti je sve odlično napisao.

Sve dok je Isus u tvome srcu,nitko ti ništa ne može.
Koliko god daš sumnjama mjesta,to onaj drugi ima više za djelovati.

Zato hrabro naprijed,vjeruj u Boga,njemu se posveti,
a sve gluposti,i čaranja, ostavi babama de se igraju u dokolici.

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 17:32 
Odsutan

Da si opsjednuta ne bi mogla ici u ckvu. To je iskljuceni i nebi se molila. Mislim da je to neka varka Jehova da privuku i tebe . Moli krunicu svaki dan kao sto si pocela to ti je velika zastita. Zazivaj Krv Kristovu da zastiti tvoju obitelj i moli za svoju majku. To sto su ti radile s tim jajetom je bajanje i kosi se s nasom vjerom zato svakako ptrazi nekog svecenika da se pomoli za tebe. Samo n zalost ima svecenika koji neznaju o tome. Ako naletis na nerazumijevanje javi nam se i napisi odakle si pa cemo te uputiti kod nekoga koji ce te razumjeti. BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 18:58 
Odsutan

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Čekaj, ak možeš pojasnit gdje ti majka ide u Crkvu, mislim jel ide na misu il ide kod Jehovinih svjedoka? Kak ti se majka inače ponaša kad je doma il radi? Možda nije niš strašno nego joj je neko napunio glavu s tim opsjednućem i Sotonom pa se čudno ponaša. A sigurno je da ne treba vjerovat ljudima koji govore drugima da su opsjednuti i onda to rješavaju jajima. Ak imaš neke nedoumice slobodno ovdje napiši. Siguran sam da će neko pročitat i odgovoriti ti. I najvažnije, ne boj se.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 20:47 
Odsutan

Puno vam hvala :D
Iskreno, naletila sam par puta na nerazumijevanje svećenika (ipak su i oni ljudi) pa sam zato zazirala od toga da nekomu direktno opišem sve šta mi se događalo(inače sam iz Zagreba). Magnet sam za vidovnjake, indigo djecu i sl. Svašta su mi napričali, sa svačime me zastrašivali i spoznala sam doslovce šta znači biti slab u vjeri....labilan...koliko je lako čovjeka izludit. A šta je najgore od svega, ljudi sve češće govore protiv Crkve, o manipulaciji itd., a to je jedini teren na kojem sam sigurna....jer sve je ostalo prolazno...
Sad sam smanjila utjecaj medija, više se ne bavim nikakvim "mističnim svijetom", samo se molim i veselim....jer sam do sada bila poput otvorene rane, čudesno je kako Isus sve zacijeljuje....a problemi su i dalje tu...samo sam ja drugačija. Moja majka je Djevica Marija..to sam spoznala, za drugu se ne trebam vezati, samo je moram prihvatiti.

Majka mi je katolkinja i ne ide kod Jehovinih u crkvu, ne ide ni taj čovjek, on je sad ateist(kao). Mislim da mu je ispran mozak, sam je priznao da se njegova bivša žena (pravoslavka) bavila čaranjem itd. Katkad sam imala dojam da mu je duša toliko šuplja da traži novu žrtvu kako bi mogao postojati. No, nije on bitan, meni je drago da sam se izvukla, Bog me je štitio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 20:54 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..moli se za svoju majku svako večer..
.KRUNICU BOŽANSKOG MILOSRĐA

..i vjeruj..ona će se vratiti u okrilje naše SVETE CRKVE..

..kad se moliš za nju..moli se čista srca..i s radošću..
..kao da se je već preobratila..
..ne sjećaj se njenih grijeha..
..već je voli kao..pravu majku..kakva će postati.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 ruj 2009 21:05 
Odsutan

Sad kad ste tu svi samnom.....voljela bih još nešto podjeliti s vama...., jer znam da me nećete osuditi...iako se kajem toliko da me je sram ići na ispovijed i reći to svećeniku...

Naime...u doba svojih kriza kad sam odustala od faksa, imala ljubavne neuspjehe...obiteljske probleme i smrtne slučajeve na nagovor prijateljice sam otišla do Brace (iscjeljitelja). Nagovarala me, jer je njoj jako pomogao...ja sam bila sumnjičava, al sam si mislila...pa Bog djeluje kroz ljude... A govore da on surađuje sa Suce, Plečkom, Grudenom i sl....sve sam nekako racionalizirala i otišla...

Onda mi se javila prijateljica sa faksa koju dugo nisam vidjela i zvala me da odemo na kavu. Ona je naime dosta karizmatična. Kao mala je znala vidjeti svece u oblaku dok je molila i netom poslije ćuti zveket lanaca...saznala je od svećenika što to znači i otada je u molitvi...
Rekla mi je da je vidjela tog Bracu na moru i da je tu noć sanjala grozne snove...te me upozorila da je to Sotona...nisam više išla njemu...
Vjerujem da me štitilo to što sam se pararelno molila Bogu...
Nakon par noći...sam ga sanjala kako je ušao u moj stan, a ja sam mu rekla neka ode iz mog žuvota...da ga ne trebam...
Znam i tko je tada molio za mene...Bog me stvarno čuvao i kad sam skrenula sa puta...

Još me jednom jeza prošla dok sam čitala svjedočanstvo od Vikice... pogotovo kad je opisivala očajne roditelje koji su svoju bolesnu djecu vodili k njemu..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 48 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]