www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 16:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 125 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 25 vel 2007 23:38 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prošle godine na 25 obljetnicu ukazanja naše GOSPE MIRA, sam prvi put bila u Međugorju i to me slučajno moji iz župe pozvali iako nisam bila u njihovoj molitvenoj skupini.

Tako sam sretna što su me zvali ili što me je Gospa pozvala, od tada sam druga osoba. Vjernik sam i prije bila ali ne takav ko sad. Još uvjek radim na tome da budem bolja ali osječam da je duh sveti samnom.

Tko je tamo bio zna o čemu govorim, ono klanjanje je neopisivo lijepo, i imam želju da ga svaki dan doživljavam u onakvom ambijentu neopisivom. Nigdje prije nisam takvu blizinu Duga svetog osjetila ko tamo.
Ali ne samo duhovno nego i tjelesni dodir. I presretna sam što je moja vjera oživjela pravo i dobila sad pravilniji oblik, a do pravog oblikovanja još moram puno moliti i učiti. Drago mi je da sam i ovu vašu stranicu pronašla da vam mogu moj doživljaj i radost opisati. Jer uvjek je ljepše kad se radost sa nekim podjeli.

A poseban dojam je na mene ostavio fra. Jozo on ima takvu karizmu da vam ja to nemogu riječima opisati, šteta što neznam i nemam takvog talenta da vam opišem tu njegovu karizmu, ali sam je osjetila ko neki valpozitivne energije i to neču nikad zaboraviti.

Molila bi vas ako netko ovdje zna kako se može, preko interneta i dali uopče postoji? pratiti cjela misa u slici i kljanjanje u Međugorju.

Sve vas Bog Blagoslovio

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2007 23:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Evo večerašnjih slika iz Međugorja..
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2007 23:24 
Odsutan

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2007 23:25 
Odsutan

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 srp 2007 23:27 
Odsutan

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 srp 2007 11:17 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Predivno! :D

Mislim da ove godine ipak neću moći u Međugorje... :twisted:

BTB Moya!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 kol 2007 12:58 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Slika

Evo jedna slika iz 7 mjeseca kad sam bio u Međugorju.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 kol 2007 16:58 
Odsutan

jel ide tko sutra u međugorje? ja odo nocas pjesaka..ujutro sam gore..na ispovijed lijepo,pa na misu ciste duse slaviti Gospu nasu :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 kol 2007 15:45 
Odsutan

Ja sam bio 14.07. u Međugorju prvi put u životu, osjećaj super, toliki mir i neka blagost me obuzela. A jesmo se penjali na brdo po najvećoj žegi, u 2 sata popodne. Ali nema veze, super. Svatko tko ima vremena 2-3 dana neka ode, neće požaliti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 kol 2007 11:01 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
Napomenuvši nadalje kako se Sveti Otac sinoć, tijekom uobičajene šetnje, molio pred likom Gospe iz Međugorja, Salvatore Mazza je istaknuo neobičnu povijest toga kipa. On je, naime, '80-ih godina donesen ovamo, i potom ukraden. Nakon određenoga vremena, sâm kradljivac ga je vratio te je opet postavljen u tu malenu kapelicu – kazao je Mazza te dodao kako je Sveti Otac izmolio Krunicu i šetao oko sat vremena. Izlazeći iz šume, nakon šetnje sa svojim tajnikom don Georgom Gensweinom, susreo je veliku skupinu ljudi. Zaustavio se, sve ih pozdravio, te razgovarao s novinarima, s kojima se našalio rekavši im: „Nemate o čemu pisati“ – kazao je Salvatore Mazza te dodao kako se Sveti Otac oko 19 sati i 30 minuta vratio u kuću u kojoj boravi ovih dana.

TALIJANSKI NOVINAR SALVATORE MAZZA:
Papa molio krunicu pred kipom Gospe iz Međugorja

U Međugorju jučer nije bilo službenog komentara vijesti da se papa Benedikt XVI. u svome talijanskom odmorištu poklonio pred kipom Gospe iz Međugorja, gdje je izmolio krunicu i šetao više od sat vremena.

Iako službena Crkva nije bila dostupna za komentar, u Međugorju je mali broj vjernika hodočasnika čuo za taj slučaj, no iskreno su se obradovali toj vijesti. Vjeruju da se time otvaraju novi pogledi prema mjestu za koje službena Crkva tvrdi kako nema dokaza da se događaju nadnaravne pojave, piše Večernji list.

Kako je za Radio Vatikan izjavio novinar Salvatore Mazza, inače dopisnik talijanskoga katoličkog dnevnika Avvenire, Benedikt XVI. je tijekom uobičajene šetnje u mjestu Lorenzagu di Cadore skrenuo prema kapelici u kojoj je postavljen kip Gospe iz Međugorja. Mazza je u intervjuu u kojemu je govorio o tijeku Papina protokola ispričao i neobičnu povijest kipa pred kojim se molio Sveti Otac. Kip je 80-ih godina donesen u to maleno talijansko mjesto, a potom je ukraden.

Nakon određenog vremena sâm kradljivac vratio ga je te je opet postavljen u tu malenu kapelicu, rekao je Mazza te dodao kako je Sveti Otac izmolio krunicu i šetao oko sat vremena.

Izlazeći iz šume, nakon šetnje sa svojim tajnikom don Georgom Gensweinom, susreo je veliku skupinu ljudi. Zaustavio se, sve ih pozdravio, te razgovarao s novinarima, s kojima se našalio rekavši im: "Nemate o čemu pisati", rekao je Salvatore Mazza te dodao kako se Sveti Otac oko 19.30 vratio u kuću u kojoj boravi ovih dana.

Papa Benedikt XVI. bio je duže vremena na čelu Kongregacije za nauk vjere Svete Stolice, koja je sudjelovala u donošenju konačne odluke o Međugorju.

"Novi je papa obranio Međugorje još prije 15 godina, kada je kao pročelnik Kongregacije za nauk vjere na doradu vratio tekst Biskupske konfrencije Jugoslavije. Biskupi su tražili da se Međugorje prekriži, no Ratzinger to nije dopustio", ustvrdio je fra Jozo Zovko.

Mostarsko-duvanjski biskup Ratko Perić nedavno je, upitan o Međugorju i navodnim ukazanjima, rekao kako mu je drago Međugorje, no da mu je draža istina, sugerirajući kako i dalje čvrsto stoji na odluci Biskupske konferencije Jugoslavije donesene 10. travnja 1991. godine sa zasjedanja u Zadru.

Istodobno Večernji list doznaje kako je unutar Biskupske konferencije BiH odnedavno ponovo otvorena tema Međugorja.

25.7.2007 Večernji list / Križ života

http://www.kriz-zivota.com/zoom/2459/pa ... medugorja/

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 125 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]