www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 18:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 28 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 13 ožu 2009 23:52 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Otvaram ovu temu kako bi se bar malo prisjetili ili zamislili nad svojim dosadašnjim životom ,dali pamtimo i šta pamtimo kao djela Božija u našoj prošlosti.
Šta nam je i kako Isus pomogao ,dali smo to zaboravili ili jednostavno potisnuli?
Svako svjedočenje je iskaz ljubavi prema Isusu i zato evo voljela bi da ovdje jedni drugima pokažemo kako je Isus uvijek bio s nama iako možda ponekad nismo bili svijesni toga BVB.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 00:27 
Odsutan

Evo ja ću počet najranije moje sjećanje je kad sam bila možda mala i znam da sam imala neku lošu ocjenu :roll: popela sam se na jednu staru trešnju iza kuće i molila ,moli,molila Boga da mi da dobru ocjenu učiteljica zaključnu mada je to bilo nemoguće na osnovu loše ocjene što sam imala.
I zamislite sutra neznam ni sama kako sam dobila tu ocjenu iako je nisam zaslužila ha ha. Neznam zašto to je možda nekom glupost ali ja to nemogu zaboraviti jer znam da je to bilo od Boga eto sitnica ali koju ja nemogu zaboraviti :lol:
E da,da puno je stvari Isus učinio zamene ali počela sam od ove sitnice možda je ona najvažnija jer mnogo takvi stvari zaboravljamo u životu a ipak su bitne i važne .
Udala sam se vrlo mlada ,dvije godine nisam mogla zatrudniti prvi put sam odlučila zavjetovati i to sv,Anti .Bilo je to 13.06. i ja ovako zavjetujem :sv.Ante daj mi da rodim zdravo dijete ako bude žensko zvat će se u tvoje ime ako muško nebi oprosti jer mi se muž zove Ante ha ha baš ovako djetinjasto ali iskreno i znate šta še dogodilo nakon deset dana ostanem trudna evo računajte moja ćer se rodila u trećem mjesecu ha ha da ćerkica moja Antea.
Dalje...
Moj otac je bio loše rekli su mi ovako utorak je operacija ,naime imao je gangrenu nogu vi obitelj odlučite ako ne odrežemo noge umrijet će a ako odrežemo može isto jer ima loše srce .Strašno šta tu odlučiti i to za svog oca strašno ljudi moji.Dok su jedni govorili da bude operacija,drugi pak ne ja sam otišla do sv.Ante i rekla da se moli našem Isusu da On odluči šta je najbolje .Za dva dana je trebala biti operacija a nitko ništa nije još odlučio i tu noć on je umro .Ovako sam molila Bože ili ga ozdravi ili uzmi sebi samo nedaj da pati.I tako je bilo ja znam i da je ostao živ a da su mu odrezali noge on bio patio jer to nikad nebi dopustio .Umro je baš na utorak dan svetog Ante.
Eto to je samo dio onoga što je Isus učinio u mom životu ima toga punooooooo ali volila bi da i vi nešto napišete :D
Slava Ti i hvala Isuse

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 19:32 
Odsutan

hm, tek zadnje 2 godine sam spoznala koliko je puta Bog bio uz mene, koliko me puta izvukao iz bezizlaznih situacija, koliko mi je puta spasio život bilo bi puno toga da počnem nabrajati ali bi napisala što mi se nedavno za vrijeme klanjanja dogodilo, vidjela sam sebe kao bebu 7-8mj. sjedim na molu kraj nekog jezera i plačem i plačem nitko me ne želi uzeti tada je došao Isus uzeo me u naručje i naslonio na svoja ramena, pjevao mi je, ljuljuškao i tako me uspavao, cijelo klanjanje sam spavala na Njegovu ramenu ... vjerujem da je On zaista tada bio uz mene jer inače mi je jako teško kad razmatram taj dio svoga života

Božji blagoslov i mir

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

OVO JE PREDIVNO!
ZAISTA SE TREBA ZAUSTAVITI I POSVESTITI STA NAM JE GOSPODIN
SVE PODARIO :?:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Asti, di da počmen...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:24 
Odsutan

Mario23 napisao:
Asti, di da počmen...

i ja, ajme!
ma svaki dan čovjek potiskuje neke stvari... zaboravlja... bježi u neke svoje "filmove" a onaj konkretni život se slaže i slaže
na našu dušu i srce.... pa dođe da "puknemo" i ne vidimo životne horizonte...
dobro je da još možemo prepoznati ono što smo nekada potisnuli... jako dobro... :lol: najgore je ne biti svjestan... :?

Duh Sveti neka nas prosvjetljuje, neka nas potiče... smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:33 
Odsutan

maya_mary napisao:
hm, tek zadnje 2 godine sam spoznala koliko je puta Bog bio uz mene, koliko me puta izvukao iz bezizlaznih situacija, koliko mi je puta spasio život bilo bi puno toga da počnem nabrajati ali bi napisala što mi se nedavno za vrijeme klanjanja dogodilo, vidjela sam sebe kao bebu 7-8mj. sjedim na molu kraj nekog jezera i plačem i plačem nitko me ne želi uzeti tada je došao Isus uzeo me u naručje i naslonio na svoja ramena, pjevao mi je, ljuljuškao i tako me uspavao, cijelo klanjanje sam spavala na Njegovu ramenu ... vjerujem da je On zaista tada bio uz mene jer inače mi je jako teško kad razmatram taj dio svoga života

Božji blagoslov i mir

BTB draga sestro sigurno ti je bilo lijepo u Isusovu naručju nadam se da ćeš s vremenom spoznati i otkriti još puno susreta gdje te je Isus držao :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:35 
Odsutan

Mario23 napisao:
Asti, di da počmen...

Dragi brate od početka ,al ti možeš i od sredine nije važno važno je početi a kad počneš vidjećeš teško je stati BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ožu 2009 22:39 
Odsutan

Doris napisao:
Mario23 napisao:
Asti, di da počmen...

i ja, ajme!
ma svaki dan čovjek potiskuje neke stvari... zaboravlja... bježi u neke svoje "filmove" a onaj konkretni život se slaže i slaže
na našu dušu i srce.... pa dođe da "puknemo" i ne vidimo životne horizonte...
dobro je da još možemo prepoznati ono što smo nekada potisnuli... jako dobro... :lol: najgore je ne biti svjestan... :?

Duh Sveti neka nas prosvjetljuje, neka nas potiče... smajlic8

LJepo si to rekla sestro a sad svjedoči nemoj potiskivat Isus želi da svjedočimo na našu korist i duhovni rast te korist cijele naše zajednice BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 ožu 2009 07:33 
Odsutan

Mislia san di da počmen sa milostima koje mi Bog radi.

:mrgreen:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 28 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]