www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 05 lip 2025 08:12

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 24 lip 2010 20:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Što kad se dogode? Oboje umorni od posla, dvoje male djece koja su gotovo u svim situacija s nama..bilo šoping, šetnja jer bake i djedovi nisu baš zainteresirani..puno vređanja, suza, pokušaja pomirbi..pa opet isto..šutnji..Gorčine ko u priči, zamjeranja na sve strane..sve više ružnih trenutaka i želje za bjegom, rijetki oni idilični obiteljski..Što se to događa ??ne mogu moliti..nemam snage..sve mi izgleda besmisleno..mučiti se..jedino zbog dječice, ostalo sve nekako bezizlazno..Začaran krug.Ne vidim ni što ni kako.molim za iskustva

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2010 20:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
lipa sestro
to ko da čitam sebe... :lol:
isto, dva mala klinca, svugdje pa i u wc s nama...(i evo, naravno da nisam mogla ni počet pisat, a odma se manji sisoje uvatio sise..:P )...
ugl, dok ne smislim neki pametni odgovor, tila sam ti samo reć da te razumim..
s tim da ja ne radim nego sam kod kuće..za sad su, hvala Bogu, takve prilike da ja mogu bit s klincima..to mi je bitno..bar do treće godine...
muž radi, ja na zadnjoj godini faksa koju odugovalčim evo četvrta godina...
i naravno da smo svi umorni, vaki naki...
doduše, moj muž oće i skuhat, počistit, izać s klincima vani...

kako vi stojite s tim? dal imaš nekih svojih "5min"??, dal on ima nekih svoji 5minuta??
zajednička molitva?? osobna molitva??
misa?? ispovijed??
kak stojite s financijama?, jel vas možda stišću??...

htjela bih samo reć, mislim da bi oboje trebali imat po nekih svojih 5min..i oboje imat zajedničkih 5minuta...

mi to nekako postignemo tak na smjenu oko djece...on ih izvede van, ja malo počistim, litam, surfam..
il upalimo kakav crtić, pa samo samo nas dvoje na koju min...

i u glavi imamo onu da je "netko" iznad nas - Bog
da nismo mi sami za sebe, neg za dicu, Boga, obitelj, za jedno drugo...

iako počesto znamo imat razmirica..opet se tako i dignemo..jer vidimo, drugog puta nema...

još se na neki način mirim da nisam više bezbrižna cura...sve za svoj gušt...
sad se stalno rasprodajem..već 4godine ne sapvam cilu noć u komadu..stalno me netko navlači... :roll:

al opet..kad stanem pred Boga..točno znam nekad osjetit što mu je bilo milo a što ne..gdje me hvali a gdje prekorava...

eto, ovo sam nabrzinu napisala..

pitaj me bilo što...
ak si u Zg..moš i na kavu :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2010 21:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dRAGA mARRY33 sve mi je to poznato,ali proci ce..kao vrime,ponekad sunce,pa oblacno,pa kisa...najcesci uzrok nerazumjevanja je nedostatak vremena samo za vas..zahlade se odnosi i ponekad toliko traje da se nepodnosimo..ali hvala Bogu kad tad dodje sunce...ali sve su to sotonine napasti,jedino molitvom se mozemo boriti da spasimo obitelj..jer tanka je granica ljubavi i mrznje...trebamo moliti za dar ljubavi...u tim trenutcima u nasim srcima zauzme najvise mjesta ljutnja,bjes i stosta gadosti izlazi iz nasih usta,toliko se zaprljamo..da je jako tesko ocistiti se..a to jedino mozemo molitvom..pa kolko god tesko bilo bar jedan ocenas ...neka vas dragi Bog zapljusne sa kisom blagoslova!!!! :grlim te: :grlim te: sve to i sama prolazim i znam kako se osjecas ali rjetki su oni koji to nisu prosli....pokusaj izbjegavati svadje...poljubi svog muzica i zahvali bogu koji vam je dao djecicu,koji su sad malo zahtjevni.oni ce odrasti i opet cete imati vremena za sebe,gledaj malo pozitivno..bit ce to sve ok...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 lip 2010 21:36 
Odsutan

Draga sestro nemoj trpit zbog djece već zbog sakramenta ljubavi u koji si ušla i u dobru i u zlu i u bolesti i radosti primi svoj križ i priznaj Isusa svojim Kraljem i dopusti mu da uđe u tvoj brak i da postane kralj nemoj na muževe packe odgovarat već moli i blagoslivlji ga u svim trenucima i brzo će sve proć i Bog će sve okrenut u tvoju korist.Nemoj dopustit da se i dalje svađate da zlo pobjedi već nek pobjedi ljubav nek pobjedi BOG.Ti si poslana toj obitelji kao blagoslov i budi im svjetlo u tami.BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 12:42 
Odsutan

sejo, jedno svjedočanstvo,
VRIJEDI PROČITATI (možda da ti i muž pročita)
sad ste se zbog umora i svakodnevnice upecali na sotoniinu udicu..i vrti te se u krug..ne da vam izać van, a vi ste slabi...

http://www.katolicki.info/forum/viewtop ... f=12&t=845

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 20:45 
Odsutan

Draga Mary i ja ću reći kao Vox da se osjećam kao i ti.. Četiri mala pilića- četiri male pijavice. Četiri draga blagoslova....
A ja ? gdje sam tu ja? Joj koliko sam puta postavila to pitanje? Gdje je mojih 5 minuta? Jednostavno nema ih. Pojam spavanja - totalna nepoznanica.
Nažalost, muž i ja jako loše komuniciramo. Ali molim se, i to mi jedino daje snagu za svakodnevni život. Vjerujem da jedino Bog može nešto promijeniti. Koliko puta mi dođe da na mužev prigovor odgovorim , ali svjesna sam da samo dolijevam ulje na vatru.
Moraš samo moliti, moliti i moliti. Duboko vjerujem da me molitva drži "normalnom".
Draga Mary bit ćeš u mojim molitavama.
Moli se
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 21:09 
Odsutan

oj Leopplidice i mary,
al jel vaši mužići imaju svijest o svom ponašanju??

moj ponekad ima, ponekad nema
često udavi svojim nebulozama i opičenim odgovorima kad ja želim nešto istjerat na čisatac
a onda opet..ponekad mu se dogodi neki klik i prizna da mu ovo il ono nije uredu..i baš se lijepo pričamo...milina...

a ja..ja naravno ne mrenm a da ne dušim :roll: ...i nemrem a da odma ne odgovorim...uh...
al mi se evo čini da pomalo kužim koje su to moje karakterne mane..i čime ustvari gušim nas..i naše zajedništvo...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 21:14 
Odsutan

ma moja draga vox, moj muž uopće nema osjećaj da njegove riječi tako jako zabole..... Kao što rekoh, komunikacija = 0.
Ali vjerujem Njemu. Sve stavljam u Njegove ruke. On mi daje snagu.
BVB

O draga Vox, ovo svjedočanstvo što si stavila je zaista prekrasno.
Hvala Bogu!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 21:52 
Odsutan

Hvala vam svima zbilja..divni ste.Molim i u posljednje vrijeme gotovo svaku večer krunicu.Teško nam ide. Jedan dan kao malo bolje, a već drugi katastrofa, vrijeđanja..ono, kao da smo neprijatelji i ko će koga više zgazit, a ne pridignut..Teško, nikad gore.Uvijek imali teških dana i sad kad s mukom dobili ova dva anđela, pojavio se problem di najmanje mislili.Sada svatko za svojim kompom i kao da shvatili da bolje i da ne pričamo nego svako u svome filmu a djeca zaspala. Što reći?? Ma neću se predati.Previše toga uloženo u sve ovo, nedam gušta, naći ću načina.Velik je Gospod, dat će on, samo što ponekad u trenucima slabosti zavapim..Pa gdje si sad? Šta sad ti radiš? Hvala vam od srca..Probat ću pročitat i ono svjedočanstvo..Sve vas odreda grlim pišite..divno mi čitati vas..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2010 21:59 
Odsutan

Kako je divno ovo svjedocanstvo!!!

tko li se od nas nije zapitao nekada: "NE ZASLUZUJEM LI JA BAR MALO VISE???"

a evo nam odgovora,.. odakle dolaze te misli,.. tko nam to sapce na uho,.. PREMDA GA NITI VIDIMO NITI MOZEMO OPIPATI,... ali tu je i neumoran je,.. isto tako nam Duh Sveti na uho sapne: "NE BRINI, SVE CE BITI U REDU!!!" smajlic7

Bogu hvala i slava! smajlic8

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 20 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]