www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 22:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: 12 tra 2011 17:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ne odgovara baš definiciji mobbinga, ali radi se o ugnjetavanjeu od kolegice.
Vidim kako svi lijepo odgovaraju mary i odlično ju savjetuju...pa da pitam vas.
Imam potrebu i malo se pojadati. Naime na poslu od cimerice doživljavam vrijeđanje omalovažavanje, napade na moje znanje, vjeru, molitvu, pokazuje i zavist što imam skladnu obitelj, bolje radno mjesto, višu plaću, a isto tako pokazuje i ljubomoru na prijaznost drugih kolega prema meni.
Vrlo je inteligentna i elokventna...iz njenih usta izlaze riječi koje su kao oštrica mača i ubadaju u srce, a tako su lijepo umotane u celofan...izgovorene promišljeno i mirno....ja tome ne znam parirati.
Pokušala sam molitvom, zazivanjem Božjeg blagoslova, prikazivanjem te muke koju proživljavam...uglavnom svim onim što savjetujem drugima...a sad, nakon godinu dana više to ne mogu izdržati, nemam više snage...noću ne mogu spavati, sa strahom idem na posao...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2011 18:17 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
andromeda napisao:
Ne odgovara baš definiciji mobbinga, ali radi se o ugnjetavanjeu od kolegice.
Vidim kako svi lijepo odgovaraju mary i odlično ju savjetuju...pa da pitam vas.
Imam potrebu i malo se pojadati. Naime na poslu od cimerice doživljavam vrijeđanje omalovažavanje, napade na moje znanje, vjeru, molitvu, pokazuje i zavist što imam skladnu obitelj, bolje radno mjesto, višu plaću, a isto tako pokazuje i ljubomoru na prijaznost drugih kolega prema meni.
Vrlo je inteligentna i elokventna...iz njenih usta izlaze riječi koje su kao oštrica mača i ubadaju u srce, a tako su lijepo umotane u celofan...izgovorene promišljeno i mirno....ja tome ne znam parirati.
Pokušala sam molitvom, zazivanjem Božjeg blagoslova, prikazivanjem te muke koju proživljavam...uglavnom svim onim što savjetujem drugima...a sad, nakon godinu dana više to ne mogu izdržati, nemam više snage...noću ne mogu spavati, sa strahom idem na posao...

Skladna obitelj,
bolje radno mijesto,
višu plaću,
prijaznost ostalih,
vjeru,
molitvu,
pa i nas ovdje( ništ posebno,ali smo ti tu)....

I ti se još ljutiš,pa šta bi ti??Baš da ti sve ide po loju.
Ja mislim da veći problem ima ona a ne ti, ida ona nespava a ne ti.
Mislim da bi je trebala žaliti,i pitati treba li kakvu pomoč,onako jednostavno i "brižno"!!
:D :D :D :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2011 19:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Sve je to meni jasno...ona stvarno treba pomoć...imala je jako težak život, nedavno se obratila, nema prijatelja, ne ide joj posao pa stalno traži pomoć drugih, s majkom je na "vi", brat razmažen ima sve privilegije u obitelji...a ja sam pustila neka se "liječi" na meni...ali sad mi je to sve prešlo granicu i ne mogu više...
Pitam se je li to moj križni put u ovoj korizmi...nadam se da će i meni doći uskrsnuće iz ove težine križa...
Samuele, oprosti...imaš pravo, ali teško mi je...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 tra 2011 19:24 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Draga andromeda,
čitam tvoj post i pronalazim se u njemu podosta :( imala sam prilično problema u vezi s poslom i to baš u međuljudskim odnosima,ima toga i danas ali Bogu hvala puno manje..kako radim većinom sa ženama,rekla bih da nažalost znaju bit jako opake pa smislit i izreć ono što niti jedan muškarac ni u snu ne bi mogao..to je živa istina,na vlastitoj koži proživljena...zavist,ljubomorni ispadi,podbadanja,izrugivanja zbog vjere,spletke..da ne nabrajam..no,s vremenom shvatih i Bogu hvala na tome,da problem nije bio u DRUGIMA već u MENI..ja sam ta koja je bila nesigurna i nisam imala čvrst stav koji su drugi onda iskorištavali..stoga prst uperen u druge uperimo u sebe(jednom sam to čula i jako mi se svidjelo :D ).,to je put...Jačaj se u Bogu i njemu sve predaj,izvest će dobri Bog i tu tvoju situaciju na pravi put..
Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 13 tra 2011 19:45 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Andromeda,
moj ti je savjet probaj sa tom osobom popricat na lijep nacin u ceteri oka,ako to nebude funkcionirat onda joj pokazi zube.Ako vec imas probleme sa spavanjem onda je krajnje vrijeme da moras nesto poduzeti,inace ti to ide na zdravlje,zato to sebi nemoj dozvolit nego otvori usta i kazi svoje misljenje.
Zelim ti sve najbolje..

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 5 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]