www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 srp 2025 21:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 04 tra 2008 14:06 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
eto to bi bilo ono najcrnije sto sam mogao napisati... i da nebi pomislili da mi se sve to dogada zato sto se slabo molim kao sto neki kazu bas naprotiv molim se i to dosta jer da se ne molim vjerujte mi odavno bih puknuo jer dosta se toga nakupilo sto nebi mogao sam nositi i sam se boriti se sa svime... tek sam na samom pocetku i osjecam da me nesto veliko ceka u buducnosti... sto? Nemam pojima ali me taj osjecaj ne napusta samo osjecam da ce doci jedan trenutak kada ce mi se zivot ponovno okrenuti za 360 stupnjeva no u pozitivnom smjeru jer sve ovo kroz sto prolazim i ovi sumovi i neznane rijeci sve ima svoju svrhu i zna Isus zasto kroz to moram proci... jer put do Njega je jako trnovit i tezak ali ja cu i dalje nastojati se svakim danom pokusati sve vise se pribliziti mu i ziviti... jer to je jedni nacin da budem istinski sretan bez glume i lazi...

Lp i Bvb i cuvao braco i sestre u Kristu :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 tra 2008 14:07 
Odsutan

BiTLorD, prekrasno svjedočanstvo!
Hvala.

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 tra 2008 18:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
BiTLorD lijepo svjedočanstvo BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 tra 2008 18:53 
Odsutan

BiTLorD napisao:
Pisao sam zadacu a brat mi je gledao na RTL sapunicu Zabranjena Ljubav i sad dode jedna rijec a ona glasi:“Oprastam ti“ i tada sam osjetio uzasno veliku toplinu u rukama. U obliku kruga i to na dlanovima. I nakon nekog vremena dosle su ove rijeci:“Krenuti ispocetka“ i tada ponovo ista toplina. Ta toplina je bila toliko jaka da bi se mogal usporediti sa vatrom u upaljacu. Kao da drzite upaljac na dlanovima. Tako sam sigurno znao da mi se to Krist obraca jer nitko nije bio osim njega probijen cavlima na dlanovima i to jos u obliku kruga. Ta vecer mi je promjenila zivot. Mislim da sam jos tu vecer napisao na papir svaki grijeh kojeg se zelim rijesiti i otisao sam spavat. Sljedeceg jutra probudio sam se kao nova osoba.

isla bi i ja gledati zabranjenu ljubav...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 tra 2008 19:01 
Odsutan

BiTLorD napisao:
Stojim vani i cekam bus. Dode jedna cura pravi komad i pocne se motati oko mene. Prvo zuji oko mene i svako malo gleda u oci. Pa onda stane ispred meni i pocne izvoditi nesto. Pa se opet okrene i vidi da ja ne trzam ni malo. Pa je stala pokraj mene i ceka. A ja se nazalost morao pokupiti na bus i mislim si sto ta cura ima raditi oko mene. Pa lijepe cure idu oko lijepih decki a ne oko mene.

Sigurno si se svidao curi, pa te malo proucavala.. i ne tako pricati o sebi.. Ti si lijep, zgodan i pametan decko, ozbiljan.. a to sam ti vec i rekla... Imas jaaako pozitivno stajaliste sto se tice vjere, i mislim da je to divno.. Upravo zbog toga ce te Isus necim lijepim nagraditi..
Neki dan sam gledala Tatjanu Juric onaj model.. bila je jedna zenska koja je jako dobro prosla na fotografiranju i na pisti.. i Tatjana joj na kraju postavi pitanje koje ce odluciti hoce li ova ispast il nece.. Tatjana:"sto ti imas a sto druge cure nemaju?" a cura odgovara:"pa... hmm... imam ljepotu.... pa imam pamet....." a kaze tatjana:"koje cure nisu lijepe i pametne?" a cura:"mhh.. a ne bih se htjela nikome zamjeriti.. pa.. nema.. al ono....!" Tatjana:"Meni je jako zao, pruzili smo ti priliku, nisi ju iskoristila..!"
da sam ja bila na njenom mjestu, odgovorila bih da imam svoj karakter i svoju osobnost koja me cini jedinstvenom i koju nitko drugi nema.. I upravo zbog toga cijenim svoje tijelo i dusu, jer znam koliko vrijedim i sto znacim nekima.. Ljepota izvana je sigurno primarna na prvi pogled, ali za dublje i trajnije odnose se ipak gleda ona ljepota iznutra!"
dakle, nemoj gledati vanjsku ljepotu, nego gradi svoju dusu iznutra..
BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 tra 2008 22:51 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
dragi bitlorde...ja sam ti rekla svoje mišljenje o svemu tome.....
...nadam se da ćeš ustrajati u molitvi ...posebno krunici....
i da se okreneš ovom svijetu pozitivnije ...i da u svom srcu trebaš ....
POTPUNO PRIHVATITI GOSPODINA.....DA ...JA SAM TVOJ...
sve druge misli odbaci....
treba ti mnogo razgovora ...sa stručnom osobom...svećenikom....
i zavoli sebe...kad zavoliš sebe...i druge će biti lako voljeti.....
btb....ljubi i čini kako hoćeš.... :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2008 07:44 
Odsutan

ovo sad sto cu napisat ce ispasti jako jako umisljen no moram se ograditi prije samog pocetka ja nisam umisljena osoba i to ne zelim ni postati... vise volim biti ponizan, neprimjetan, samozatajan da nitko nezna da postojim... tako me zivot odgojio i zelio bih da u buduce ostanem...

da se sad vratim na ono sto sam htio pisati.... dakle sve je pocelo prije kojih pola mjeseca... to sam mislio zadrzati za sebe ali mi nesto kaze da stavim u javnost...

sve je pocelo od onog dana sa onom curom o kojoj sam pisao u zivotnom svjedocanstvu (neko prenasanje osjecaja) i dalje je sve to polako islo... ljudi su jednostavno poceli buljiti direktno u oci... tako da imam podosta iskustava sa time... sinoc sam pricao o tome sa bratom Thompsonovcem i on mi je rekao kao da sam po necem poseban a ja to negiram jer svi smo jednaki i nema tu vise vrijedis ili manje vrijedis.... bio je jedan slucaj kada me cura pogledala tako duboko da mi je srce stalo doslovno i nisam moga disati sve dok ona nije makla pogled... to mi je najgore iskustvo... zasto? nemam pojima... idemo dalje... jedan dan idem u skolu i skoro me pokupio kamion jer ga nisam skuzio... zadnji tren sam napravio korak iza da se nebi dogodila tragedija... i nista ja ne reagiram i idem dalje kao da se nije nista dogodilo i odjednom covjek zabije glavu kroz prozor i pocne mi vikati: debilu, kretenu, idiote pa i psovati... ja onako podignem pogleda da vidim tko mi se to oobraca i taj tren kada sam ga pogledao prestao je psovati i vidio sam mu u ocima kako mu je uzasno zao zbog svake izrecene rijeci... povukao je glavu u kamion i otisao... zasto se to dogodilo da mu je bilo zao? nemam pojima... opet hodam gradom i bila jedna stara zena... jedva je hodala pa tako i pricala... pogleda me u oci... i pocne se smijati odjednom zasto? nemam pojima i uhvatila me za jaknu i pocela mi nesto pricati... no nazalost nisam ju razumio sto je rekla... onda ono sto sam i napisao ranije sa onom curom... stoji pored mene par minuta i nikom nista i odjednom pogleda me i ne prestane gledati... i onda se pocela vrtiti oko mene.... zasto? nemam pojima

ima jos toga ali mi se neda vise pisati... zasto mi se to dogada? nemam pojima... sto sve to znaci? nemam pojima.... sto mi s time Bog zeli reci? nemam pojima.... zasto kroz sve to moram proci? sto me to ceka u buducnosti da sve ovo moram proziviti? nemam pojima

samo znam da volim Isusa kao i svatko od vas vise od svega na ovom svijetu i slavim ga u svakom trenutku svoga zivot... kroz pjesmu, molitve, razgovore...

osjecam jedan veliki mir i uzasno veliko strpljenje koje sam izgubio neki dan pa sam poceo lutati trazeci mir i srljati okolo....

dakle da nebi stekli krivo misljenje: NISAM UMISLJENA OSOBA I NEZNAM ZASTO MI SE SVE OVO DOGADA I NEZNAM STO ME TO U BUDUCNOSTI CEKA DA MORAM PROCI KROZ SVE OVO!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2008 10:25 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Zamisli...
da je ovog trenutka Božji anđeo tu pokraj tebe.

Tišina...
Budi miran i prisjeti se svih problema koje bi htio riješiti.

Sve što te tišti, sve što te čini nesretnim, sve što te deprimira, sve što te čini potištenim...
Čak i svoj strah od budućnosti strah od toga da ćeš učiniti nešto pogrešno, da ćeš izabrati krivo.

Razmisli ovaj tren baš o svemu. Otvori svoje srce i zamisli da predaješ sve to sada Bogu.

Upotrijebi svoje ruke kao sredstvo prijenosa. Zamisli to uručivanje sada, kao netko tko nosi veoma tešku torbu drugoj osobi, da joj ta osoba taj teret ponese.

A sada zamisli...
sve dobro što bi htio da ti se dogodi, za čim čezneš ili pomisli na nešto lijepo što ti se već dogodilo u tvome životu...

Svih trenutaka sreće, radosti, prijateljstva, uzbuđenja, mira, ljubavi...
Smjesti sve to u svoje ruke, onako u mislima i učini taj korak da to čvrsto zadržiš u svom srcu kao netko tko čuva svoje dragulje u maloj kutijici.

Smjesti to blago duboko u sebi i zahvali, s puno vjere, iskreno od sveg srca. Budi zahvalan za sve dobro što ostaje i za sve loše što odlazi. Broji do tri, diši duboko.
A sada...
Zamisli da je anđeo poletio i ponio tvoje molbe Bogu.
I Bog te blagoslovio DANAS SUTRA i ZAUVIJEK.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2008 11:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MIR S VAMA BRAČO ISESTRE.
čitam vas dugo i sad vam se priključujem,lord- čestitke treba se samo boriti jer svaki dan je borba neodustati.
prije par godina sam imala obračenje,nisam prije bila revna i trebalo se je na mene poraditi,kada sam se počela mjenjati onda sam i progledala ali taj dan kada sam dobila tu milost,u meni je gorila vatra i sve je pjevalo iz mene ALELUJA nisam niti znala šta u prijevodu znači to sada znam,dobila sam dar u jezicima nakon devetnice na duhove i ustrajnost u molitvi od kada sam se probudila svaki novi dan je moj blagoslov i sad sam sretna zbog male stvari,prije sam sebe osuđivala da sam u mladosti griješila i sad mi se to vrača a sad znam da to nije tako,da me BOG voli onakvom kakva jesam i da sam otkupljena,dobila sam dar pjevana,čitanje božje riječi i ljubav
ja sam sretno božje dijete.ALELUJA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2008 11:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MIR S VAMA BRAČO ISESTRE.
čitam vas dugo i sad vam se priključujem,lord- čestitke treba se samo boriti jer svaki dan je borba neodustati.
prije par godina sam imala obračenje,nisam prije bila revna i trebalo se je na mene poraditi,kada sam se počela mjenjati onda sam i progledala ali taj dan kada sam dobila tu milost,u meni je gorila vatra i sve je pjevalo iz mene ALELUJA nisam niti znala šta u prijevodu znači to sada znam,dobila sam dar u jezicima nakon devetnice na duhove i ustrajnost u molitvi od kada sam se probudila svaki novi dan je moj blagoslov i sad sam sretna zbog male stvari,prije sam sebe osuđivala da sam u mladosti griješila i sad mi se to vrača a sad znam da to nije tako,da me BOG voli onakvom kakva jesam i da sam otkupljena,dobila sam dar pjevana,čitanje božje riječi i ljubav
ja sam sretno božje dijete.ALELUJA

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]