www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 21:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2008 13:41 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Bas sad sam izolio molitvu za oslobodenje grijeha predaka i uzasno sam potresen jos i sad... na pocetku molitve zamolio sam Duha Svetog da me vodi i bilo je tako... osjetio sam svaki rijec koju sam izrekao i nikad do sada u zivotu nisam toliko uzivao moleci i shvacajuci svaku rijec...

i tokom molitve osjetio sam puno stvari vezane za mene osobno... ono sto sam napisao u svjedocanstvu psihicki poremecaj koji je odjednom nastao nasao sam i u toj molitvi i jos masu toga koja sam najvjerojatnije pokupio od predaka jer moram napomenut kako mi je djed umro od metka (srbi ga upucali kad je bio kod kuce sam) a baka mi je tokom noci umrla... dakle nitko od njih nije primio sv. ispovijed... to je samo ovo blisko a tko zna kako je bilo korjeni gore.... a tko zna sto je jos bilo sa mamine strane... e da imamo i pedofila u obitelji.. vukao se bio tokom novina neko vrijeme pa su ga pustili kuci...

a nista morat cu pocet misu za njih davat pa ce se mozda i tako moje patnje polako stisavati ako sam to zaista pokupio od njih kako sam i procitao u molitvi

hvala dragoj teji sto mi je pokazala tu molitvu i hvala dragom Isus sto ce njegova krvi oprostiti opacine mojih predaka

lp i Bvb sve i cuvao :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2008 20:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
prije godinu dana sam dva mjeseca molila za obiteljsko stablo po 15 dana za svakog roditelja isto tako i za suprugove roditelje ,obavezno moliti zštitnu molitvu ili najprije se posavjetuj sa nekim to ti zna biti jako teško nakon molitve mjesec dana če biti zatišje kasnije dolazi kušnja izdržiš li pola posla si obavio uz božju pomoč,meni se je svašta događalo padala sam iz čista mira sa tri metra visine bacalo maje na sve strane samo da ne idem na misu jer sam svaki dan išla na misi i prikazivala po jedno koljeno gospodinu i u njihovo ime tražila oprost moltva je nešto predivno za obiteljsko stablo imala sam i navještenje u molitvi djetešce me je tražilo da se krsti nisam niti znala da sam imala brata koji je moja majka abortirala kada sam mamu pitala sva se okamenila jer nije znala kako sam to doznala

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 tra 2008 21:00 
Odsutan

žojana napisao:
prije godinu dana sam dva mjeseca molila za obiteljsko stablo po 15 dana za svakog roditelja isto tako i za suprugove roditelje ,obavezno moliti zštitnu molitvu ili najprije se posavjetuj sa nekim to ti zna biti jako teško nakon molitve mjesec dana če biti zatišje kasnije dolazi kušnja izdržiš li pola posla si obavio uz božju pomoč,meni se je svašta događalo padala sam iz čista mira sa tri metra visine bacalo maje na sve strane samo da ne idem na misu jer sam svaki dan išla na misi i prikazivala po jedno koljeno gospodinu i u njihovo ime tražila oprost moltva je nešto predivno za obiteljsko stablo imala sam i navještenje u molitvi djetešce me je tražilo da se krsti nisam niti znala da sam imala brata koji je moja majka abortirala kada sam mamu pitala sva se okamenila jer nije znala kako sam to doznala

nista morat cu se sa fra. Kozulom posavjetovat kako se nebi zaletio u nepoznato... hvala ti na upozorenju

Btb i cuvao :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2008 07:48 
Odsutan

Opet ja sa svojim malim ali veoma vaznim milostima koje sam primila :D i koje mi Gospodin tako velikodusno daruje...
U petak na susretu molitvene zajednice svecenik je molio da dobijemo dar suza zbog svih nasih grijeha. Mislila sam da se to definitivno ne odnosi na mene, ta sve sam svoje grijehe i po vise puta ispovjedila. No, kada je slavljenicka skupina pocela pjevati Dodji Duse prastanja...suze su same od sebe pocele teci....ja koja uvijek ima potrebu sve kontrolirati nisam mogla kontrolirati svoje suze :D smijesno prije bi mi ovako nesto bilo katastrofalno jer sam uvijek ucena da se moram znati kontrolirati posebice u javnosti, a sada zahvaljujem Gospodinu sto mi je pokazao da su neke moje blokade uzrokovane upravo neprastanjem (mada sam ja mislila da sam oprostila)....ali ostao je onaj dio u mojoj dusi koji je i dalje ostao povrijedjen i koji je uvijek kad mi je bilo lose krvario na istom mjestu iznova. OPROSTILA SAM samo uz BOŽJU pomoć. Hvala Mu i slava na tome.
Takodjer sam imala milost uvidjeti kada i kako sam ja nekoga povrijedila i milost moliti za oprost te osobe. HVALA ISUSU.
I jos puno milosti od kojih bih samo izdvojila da sam dobila milost da pjevam u jezicima....predivno...hvala Mu i slava
I jos sam po prvi puta uzivo svjedocila :D za sto osim Gospodinu moram zahvaliti i svima vama na TT-u koji ste mi prvo otvorili vrata svjedocenja u ovom virtualnom svijetu...Zahvaljujem Gospodinu na svima vama.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2008 07:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

:grlim te: IvanaMo Bog te blagoslovio
za ove predivne rijeci svjedocenja :grlim te:
Hvala i slava Isusu na darovima i milostima
koje ti daje.Ti si nase smajlic22 :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2008 09:03 
Odsutan

IvanaMo BTB radujem se zbog tebe jer svojim očima sam vidila kako iz tebe zrači velika ljubav :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2008 13:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

pošto sam se doselila iz druge države mislila sam da se u svojoj župi za čitanje treba biti neko ko izabire župnik a ja sam imala takvu želju da čitam samo jednom da stanem za ambolom,molila sam veliku devetnicu i tražila od isusa da mi udjeli tu milost i čekala prošle godine sam bila na otoku prvić kod don.bože tamo sam po prvi puta čitala riječ božju nemogu vam, opisati šta sam osječala bila sam ispunjena duhom svetim cijelo dopodne sam bila u samostanu i pred presvetim sam pjevala i slavila gospodina sama samcata a imala sam osječa da samnom pjevajusvi nebeski anđeli,nakon točnp tri mjeseca sam podrugi puta pozvana da čitam kod vel. sudca, i svaki puta je bio prvi petak.poslje nove godine na nedeljnu misu u molitvi sam osjetila kao da mi netko šapnuo danas idi u sakristiji i reci da želiš čitati več sljedeču nedelju sam stajala za ambolom i molia isuse proslavi se kroz mene i neka tvoja riječ dopre do svakoga sva sam drhtala a suze su same išle jer velika je milost bila za mene da mogu čitati riječ božju zahvalila se gospodinu i otišla,pošto živim u malom mjestu nakon par dana su me ljudi zaustavljali na ulicu da mi kažu da do sada nikada nisu čuli tako da neko čita i da ih je moje čitanje riječ božja dotakla ,samo sam se nasmješila i rekla slava isusu jer sam znala da je on bio uz mene.
imam toliko toga za posvjedočiti jer sam tolike milosti dobila da mogu knjigu napisati, ali neču vas gnjaviti več polako ču eto ovako kratko nekada nešto posvjedočiti.HVALA TI ISUSE MOJ

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2008 14:00 
Odsutan

Samo ti svjedoci draga,trebaju nam svjedocanstva,
da mnogi shvate ljubav naseg Milosrdnoga Oca koji
cini djela velika.BtB. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 tra 2008 15:17 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
ivanaMo...žojana...
svjedočite svijetu Gospodina.....hvala vam :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:
bvb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2008 08:42 
Odsutan

Ivana.. :P

Žojana :grlim te: ...
samo vi sestrice svjedočite.... ljudi trebaju ZNATI i SAZNATI da je Isus ŽIV i da nas čije i da uslišuje želje... da nije samo slovo na papiru...

Bog Vas blagoslovio...

p.s Žojana... i mogla bi počet pisat knjigu.. pametno bi bilo... ja već zaboravila pola toga što mi Isus učini pa se sjetim često kroz tuđa svjedočenja...

piši sestro ....

BVB!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]