www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 25 lip 2025 09:42

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2008 14:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
dva tjedna prije uskrsa svečenik je najavio da bi volio da na grobu isusovom obitelji čuvaju stražu i da se mole i ja sam se prijavila apošto nemamo djece a muž mi radi ja bi bila jedini predstavnik moje obitelji,dali je svečenik zaboravio na mene neznam ali kada sam na veliki četvrtak otišla da pitam u koje vrijeme da dođem kratko mi je odgovorio da je sve popunjeno došlo mi je plakati osječala sam se zakinuto,sutradan sam počela devetnicu božansko milosrđe i na samom početku sam malo razmišljala o tome i sve prepustila isusu.
velika subota ustala se rano i mislila sam idem ja bez obzira koja je obitelj tamo da se i ja pomolim,stalno sam nešto radila i nisam ujutro otišla negdje oko 13h. sam se spremila i otišla otvaram vrata od crkve a unutra nema nikoga ja i moj gospodin sami pomislila sam gdje su obitelji koji su trebali biti tu nije bilo nikoga kleknula sam pred gospodina i suze su mi potekle počela sam plakati od sreče i zahvaljivala sam gospodinu jer me je uslišao jer samo on je znao kakvu sam želju imala da budem taj dan kraj njega,molila sam razgovarala sam sa gospodinom i kada sam bila pri kraju počeli su dolaziti neke žene,izašla sam iz crkve sva ozarena od sreče i došlo mi je vikati na sav glas da svi čuju i da svi saznaju kakvog gospodina ja imam,kada sam došla do auta kraj vrata od vozača pogled mi je privukla krunica desetica je bila kraj mojih nogu to je za mene bilo znak od boga i poruka[nikada te neču zaboraviti ja znam sve tvoje molitve,hvala i slava isusu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2008 14:34 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

na jednom seminaru duhovne obnove koji je držao radikovič molilo se za izljev ljubavi na neku voljenu osobu preko isusovog srca ja sam počela moliti za svoga supruga koji je ostao kuči osjetila sam takvu vatru da izlazi iz mene i da ide prema njemu gorila sam od ljubavi.
kada sam se vratila kuči MM je spavao probudila ga i nisam mu ništa govorila o seminaru tek če on meni:da znaš šta mi se desilo maloprije dok sam kaže u mraku ležao neka jarka svjetlos je uletjela u kuči i pravac nameni jako sam se uplašio i prvo što mi je palo napamet si bila ti pomislio sam da ti se nije nešto loše desilo a onda me je odjednom obuzeo neki mir i toplina i osječao sam se kao malo dijete u majčinom krilu ,samo sam se nasmijala i rekla to je isus došao da ti kaže koliko te ljubi, ostao je bez riječi.kasnije sam mu ja ispričala kako smo molili i što sam ja sve osjetila.aleluja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2008 15:11 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Divna svjedočenja sestrice žojana. Bog te tako divno blagosiva.
Samo piši i dalje jer sve čitam u jednom dahu.
Hvala što si nam obogatila forum svojim prisustvom. BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2008 15:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dugo godina sam živjela u drugoj zemlji gdje vjera baš i nije na prvom mjestu nisam niti u obitelji odgajana ukrščanskom duhu ipak me je nešto stalno vuklo u crkvi iako je to bila pravoslavna crkva i nisam iti riječ razumjela šta mole jedino sam mogla ponoviti aleluja,puno sam bola u svom životu nanjela svom gospodinu načinom kako sam živjela i svojim ponašanjem ipak gospodin me nije ostavio ,negdje kada sma imala 17 godina u meni je počeo neki nemir nešto meje tjeralo da moram iči na ispovjed a nisam niti znala kao se to obavlja nisam znala ni kome se obratiti ali ta spoznaja mi nije davala mira u to vrijeme nisam još primila niti prvu pričest niti krizmu,pitala sam svoju majku dali se sakrament ispovjedi obavlja u crkvi koja je bila u našem mjestu odgovor me zabezeknuo rekla mi je da ako se idem kod paroka ispovjediti cijela županija če biti s time upoznata ,skoro pa odustala nastavila sam tragati i jedan dan sam naletjela na časnu sestru zamolila je dam esasluša sve joj objasnila i ona mi je rekla da me ona nemože ispovjediti ali da če se pomoliti za mene i blagoslovila me je *97god. doselila se u hrvatskoj još prvu nedelju po dolasku sam otišla na misi i osjetila sam da tu pripadam bila sam gladna isusa,samo nakon 6 mjeseci sam obavila sakramente prve pričesti i krizmu dok sam poprviputa blagovala kruha života svjesno ispovjedila svoju vjeru i sa spoznajom da sam božje dijete bila sam sretna što se nisam izgubila na putu svoje potrage.jednom na seminaru kod sestre biserke sam joj ovo ispričala i ona kaže da molitvu koju sam isprosila od sestre koju sam srela u svojoj zemlji je bila toliko jaka kao da sam je ja sama molila i još mi je rekla da nisam slučajno došla ovdje več da ovdje imam puno toga za napraviti aposebno u obitelji gdje sam se udala da imam puno posla i samo treba moliti da se može to obiteljsko stablo spasi.po dolasku odmah nakon mjesec dana sam upoznala svoga supruga iako mi nije bila namjera se udavati božji naumi su bili drugačiji ali o tome ču drugi puta.slava isusu

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2008 21:33 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

žojana BTB ljepo svjedočiš ljubav Kristovu :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 tra 2008 22:10 
Odsutan

Žojana hvala za svjedočenja..
Bog te blagoslovio sestrice.. :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2008 08:34 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga moja braco i sestre,ispricat cu vam ove dogadaje koji mi se desavaju od subote.U subotu sam bila u gradu da si kupim Lap top,kako bi mogla i u Hrvatskoj s vama biti preko interneta.Naravno uzela sam ga na otplatu i trebala priloziti putovnicu radi papirologije koja se mora obaviti.Sve sam sredila i vratila se radosna kuci.Drugi dan sam primjetila da mi nema putovnice,ali nisam bila sigurna dali sam ju izgubila ili ostavila u trgovini.Nisam bila previse zabrinuta samo sam pocela moliti i vjerovati da cu ju naci,molila sam sve dok nisam zaspala i u ponedeljak zvala u trgovinu dali je tamo,kad ono kazu nije.Isla bi u cetvrtak kuci i moram nesto poduzeti.Zovem ja nas Hrvatski konzulat i raspitam se sta napravit i oni mi fino sve objasne.Sin mi je bio jucer slobodan i ja ga nazovem da dode kod mene da me vozi na policiju da napravim prijavu i na konzulat da podnesem zahtjev za putni list da mogu u Hrvatsku i moj Kristijan je u 10 sati vec bio kod mene,a ja dotle molim-Isuse i sveti Antune pomozite mi.Strpljiva sam i sta je tu je,sve je to meni normalno.Kad smo htjeli krenuti iz stana ,zazvoni telefon,a ono zovu iz te trgovine i kazu mi smo nasli vasu putovnicu,dodite po nju.Hvala Ti Isuse i sveti Antune,zaista ste brzo djelovali.
A sada druga prica.Moj je suprug jucer slavio rodendan i uvece nam dosli gosti.Ja sam svoj mobitel imala na regalu.Danas ga hocu staviti puniti,mobitela nema,zovem iz kucnog svj broj,zvoni normalno ali ne u kuci.Neznam zasto te kusnje,ali i opet vjera je u mome srcu,blagoslivljam osobu koja ga je uzela i vjerujem da ce mi ga vratiti.Znam sto posto da sam ga na regal stavila jer sam nesto gledala u njega i vise ga nema.Nisam ni sada nervozna zbog toga,pa ako ga i ne nadem vise Bogu hvala,rjesit ce se i taj problem.Sretna sam i zahvalna da mi Bog daje snagu i mir da mogu sve kusnje izdrzati,jer vjerujem da Bog svodi sve na dobro.Isuse hvala Ti na svemu sto mi dajes.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2008 08:54 
Odsutan

Draga Višnja :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: prekrasno . Kako ti imaš vjeru i povjerenja u Njega.
Ja još uvijek molim: Isuse daj da progledam.
BVB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2008 12:05 
Odsutan

eh Višnjice..bogme se netko trudi da ne dođeš u svoju zemlju!!! :wink:

al imaš ti najjačeg borca na svojoj starni, uza se... hi hi...

Bog te dragi blagoslovio i tvoje putovanje i tvoju obitelj i tvoje dane u RH! i druženje sa našim TTovcima kod fra Ive!!! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2008 12:22 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ŽELIM VAM POSVJEDOČITI O MILOSRĐEM BOŽJEM: u nedelju navečer sam otišla u bolnici posjetit jednu baku bilo je negdje oko 19h. znala sam da su posjeti završeni davno ali sam ipak probala uči i uspjela sam ta baka se je obradovala što sam jo došla ,na krevetu do prozora leži žena srednjih godina u teškoj agoniji jauče ,usta joj otvorena i samo jedan isti jauk izlazi to me je jako potreslo duša mi se je stisla i zaplakala sam nad njom je stajala mlada žena kasnije sam saznala da joj je to kčer nije dugo bila u sobi i otišla je,dok sam stajala okrenuta leđima toj ženi razmišljala sam šta mogu učiniti za nju,u svojo torbi uvijek nosim krunicu i svetu vodu znala sam da mi je samo moliti pitala sam ostale u sobi dali im smeta što ču se pomoliti za tu ženu niko se nije bunio uzela sam krunicu u ruke i stala kraj njenog kreveta i zavapila sam gospodina da svojim velikim milosrđem obuhvati svoje dijete i oslobodi je,da se može roditi u vječnosti,molila sam sa punim žarom i uzdala se u gospodina da če još te večeri doči po nju dok sam se grcala da ne briznem u plač osječala sam mir kako dolazi,žena je na jedan trenutak posve prestala jaukati, a onda je počela još jače ja sam samo vjerovala molila sam krunicu božansko milosrđe kada sam završila oprala sam joj lice svetom vodom i tiho joj rekla da če uskoro sve biti u redu neznam dali meje mogla čuti ali njene oči su puno govorile otišla sam iz bolnice i stalno sam o tome razmišljala navečer prije spavanja još jednom zavapih gospodinu da se sjeti te duše još nočas i usnuh ujtro kada sam se probudila stalno meje kopkalo i htjela sam nazvati da vidim ali niti neznam kako se žena zove,jučer sam nazvala svoju rodicu koja je išla baki u posjet jer u istoj su sobi ležali odmah sam je pitala i rekla mi je počinula je jutros u 5 h. tako su zapisali ali bolničarka je rekla da je umrla tokom noči znači prije pet ujutro,gospodin je uslišao moju molitvu tako munjevito kada sam čula to htjela sam plakati od sreče svojom molitvom sam izmolila spas za jednu dušu.VELIKO JE MILOSRĐE BOŽJE U NJEGA SE UZDAM,HVALA I SLAVA GOSPODINU.AMEN.ALELUJA

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]