www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 srp 2025 00:14

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2008 13:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
kako je Isus dobar..

hvala sestro što Ga i ti ljubiš i vjeruješ Mu u svemu.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 tra 2008 23:55 
Odsutan

Drugi put moli da osoba ozdravi a ne da umre. :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 tra 2008 14:00 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

učenik napisao:
Drugi put moli da osoba ozdravi a ne da umre. :b206:

osoba je bila u umiručoj agoniji i jako bolesna zaziv isusa je da je oslobodi i nemožemo brate svi vječno na zamlji živjeti,jer mi smo ovdje u prolazu i borimo se da bi mogli dobiti vječni život uz gospodina :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2008 08:45 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
evo ovako dugo nisam o nicemu pisao i evo uhvatio sam malo vremena i prostora da nesto napisem... dan za danom prolaze, kusnje su sve vece, nasao sam se na klackalici i trebalo je odvagnuti na koju stranu cu se spustiti... dakle bio je izbor dobiti 1 u skoli i ici na popravni ili ostati kuci i lagati razrednici da sam bolestan... i sto mislite da sam odabrao? Naravno odgovor je uzasan jer sam uzeo laz i spreman sam odgovarati za to i odtrpiti kaznu koja ce ja se nadam uslijediti jer ne zelim biti posteden jer nisam zasluzio... dobio sam i zabranu dolaska na ovaj forum... strogo me nadgledaju i moram paziti kada se spajam jer svaki put kada me vide prisiljen sam posvadati se sto zelim izbjeci.... i tako noc=borba, dan=borba... do kada neznam no svatko neka zagrli svoj kriz i neka slijedi Krista...

jucer sam se rijesio tanjura koju su skakali kada sam molio krunicu i tko zna cega jos ima u kuci i oko kuce... vrijeme ce sve otkriti a do tada

SUTI I GUTAJ JER NIKOGA NE ZANIMA TVOJI PROBLEMI

Lp i Bvb i cuvao sve :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2008 08:58 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Lordić dragi,

naravno da nas zanima tvoj problem.
Evo što se tiče tih borbi mislim da bi trebao otići kod fra Smiljana da se pomoli nad tobom jer često ne možemo sve sami izdržati.
Nemoj odgađati to jer ti može biti samo teže boriti se sam, bez pomoći jer većina nas još nije dovoljno jaka da se izbori protiv Zlog potpuno sama i bez pomoći.
Što se tiče ovog tvog izostanka iz škole, pa nije tako crno jer Bog je milostiv i oprostit će ti, važno je da si se pokajao, a iz načina kako si opisao ovaj događaj kajanje je očigledno.
Nitko nije rekao da nećeš pasti i sagriješiti, pa samo si čovjek (uz to i jako mlad), no najvažnije je pokajanje.
A što se tiče nas ovdje, vjeruj nitko te ne osuđuje, jer samo je jedan sudac - Bog naš pravedni.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2008 09:04 
Odsutan

zozy napisao:
A što se tiče nas ovdje, vjeruj nitko te ne osuđuje, jer samo je jedan sudac - Bog naš pravedni.

pa niti jednom rijecju nisam rekao da ovdje osudujete jedni druge, Boze sacuvaj nas toga, nego roditelji su protiv toga jer za njih ste vi svi nekakvi "ekstremisti" sto god to znacilo pa kad ja stanem u vasu obranu nastane svada... to sam htio reci

Bvb :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2008 09:23 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Dragi Lorde,

svi smo mi prošli osuđivanje i prozivanje.
Osobno meni ljudi s kojima sam ranije ogovarala i osuđivalla druge, pričala bezobrazne viceve ismijavala tuđe postupke, sad kažu da sam dosadna i da sam prestala biti "komunikativna".
Za moje odlaske u crkvu i primanje sakramenata kažu da idem zato jer vjerojatno imam problema u braku, a ja i mužić se nikad nismo više ljubili jer sad ljubimo Krista jedno u drugome.
Vjerujem da je tebi teže nego meni jer ipak još uvijek si ovisan o roditeljima, jer si mlad i oni te kako ono kažu uzdržavaju, a vjerojatno im je teško shvatiti zašto si toliko prionuo uz Krista jer nemaju tvoju percepciju stvari.
No polako, nemoj ih bombardirati svojim viđenjem života, vjere, ljubavi.
Nemoj im pričati o vjeri i ljubavi, živi vjeru i ljubav i vjeruj da će i oni početi razumijevati sve to.
Ljubav otvara sva vrata.
Kad god te napadaju zbog vjere u Krista raduj se i kliči, ta napadali su i apostole prije tebe, pa čak i ubijali ih, al nisu posustali.
No opet kažem, ne dopusti nikom da izazove srdžbu kod tebe, kad te napadaju budi smiren i reci da ih voliš još jače, zato što ljubiš Krista i da si spreman saslušati što oni misle da je potrebno da promijeniš.
Bitno je razgovarati.
I opet kažem, znam kako je teško kad si tako mlad, a starci tako tvrdoglavi, no samo ljubi i svai put iznova.
Ako i poklekneš ne osuđuj se nego brzo Kristu u zagrljaj i on će te razumjeti.
Ne boj se Krist je uz tebe i samo je Njegov put, put Istine.

Ljubim te u Kristu dragi moj Lordiću, brate moj mili :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2008 10:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

lorde primi jedan topli sestrinski zagrljaj od mene,ja obožavam grliti ljude djelim ga za badava,nemoj ulaziti u svađu sa svojim roditeljima jer oni tebe sada nemogu te shvatiti jer se ti mjenjjaš aoni su ostali isti tako je bilo i sa mojim suprugom on to nije shvača doduše nije niti osuđivao ali za njega stalni odlasci na mise i to je bilo kao da sam nešto sagriješila pa idem to opravdati sve dok ga nisam povela na jedan susret i kada je osjetio to što sam ja osjetila sada je sve u redu i danas me u selu gledaju čudno kada običnim danom idem na misu a meni je svaki dan nedelja kada sam sa gospodinom,moj mužič je ulazio u svađu samnom ja sam samo molila da ga gospodin prosvjetli što je on i učinio znači nemoj se svađati i počni moliti milost za svoje roditelje jednoga dana če ti biti zahvalni ,možeš im predložiti odlazak obiteljski u međugorje tamo se znaju velike milosti izljevati probaj samo se nemoj svađati nego ljubi svaku srđbu pretvori u ljubav i počni blagosljivljati,kada oni tebe napadnu ti njima uzvrati osmjehom na licu i reci bog vas blagoslovio i nemoj više raspravljati samo blagosljivljaj :o

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2008 10:50 
Odsutan

neznam zasto ali usnuo sam u zadnja par dana neke cudne snove za koje trenutno ne vidim da imaju znacenje tj neznam ih protumaciti sto znace...

jedan san je bio da sam izgubio jedan dio krunice i da sam taj dio nasao ispod monitora racunala... i ja se tada probudim i mislim si sto bi to moglo znaciti i pogledam ispod monitora a tamo nije bilo niceg

drugi san je bio sinoc sam ga sanjao... probudio sam se i upalio forum i vidio kako imam 1000 postova okruglo ni vise ni manje... sto li je ta brojka 1000 znacila nemam pojima...

ali uvjern sam da svaki od tih snova ima jedno jako jako duboko znacenje... a buducnost ce otkriti sto jer sve sto sam do sada sanjao nakon obracanja je imalo znacenje i ono se ostvarilo

Lp i Bvb :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2008 11:19 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ovo je lorde za tebe razmatraj:sv. Petra: ' Ljubljeni! Ne čudite se požaru što bukti među vama da vas iskuša, kao da vam se događa što neobično. Naprotiv, radujte se kao zajedničari Kristovih patnja da i o Objavljenju njegove slave mognete radosno klicati. Pogrđuju li vas zbog imena Kristova, blago vama, jer Duh slave, Duh Božji u vama počiva.' 1 Pt,4, 12-14

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]