www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 srp 2025 17:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2008 20:24 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
danas kad sam isao u skolu sjetio sam se jedne zene sa duhovne obnove kako je nisu mogli 5 covjeka drzat kako je bila jaka... i tad mi je proradio mozak i sjetio sam se kako sam i ja jednom imao takvu snagu... da malo poblize objasnim to je jedna neljudska snaga nesto nadnaravno... osjecas moc nesto u tom trenutku predobro... mozes potrgat sto god pozelis... bez sale ozbiljno sad govorim... sad kako sam ju dobio...

bilo je to jedno jutro kada ja mislim 10 mjesec prosle godine... to jutro sam se osjecao uzas... nisam moga k sebi doci... i odjednom sam poceo hodati po kuci i dosao so kupaone i poceo nekontroliano vikati: Ostavi me na miru... Gubi se... Zasto me mucis.... zasto... odlazi... mici se od mene.... bas tim rijecima... derao sam se sto glasnije sam mogao... a nisam znao ni kome se derem ni sto s time zelim postici... jednostavno me ponjelo nekontrolirano... vikao sam i vikao... a u meni se polako gomilaloa ta energija... i nakon par minuta sto sam se derao da me ostavi na miru i da se gubi od mene akumulirala se jako jako velika kolicina energije koja definitivno prelazila ljudske granice jer tada sam moga apsolutno sve potrgat... osjecao sam ogromnu moc ali hvala dragom Isusu uspio sam iskontrolirati to i nisam tada dobio napadaj bijesa kao kada me netko probo iglom u vrat jer tada sam izgubio kontrolu... i uspio sam nekako zadrzat tu energiju i ne izbacit ju van i nakon nekog vremena ona je samo nestala a ostali su samo ???? sa pitanjem sto je ovo bilo...

eto samo sam se htio nadovezati na onaj prvi post... ma svasta sam ja nadnaravnog dozivio... he he no fala Isusu sto sam nasao spas i nacin da se izvucem iz svega ovog...

mozda se s vremenom jos neceg sjetim... puno toga je bilo pa sam i zaboravio dosta toga :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2008 20:28 
Odsutan

da se nadovezem... vecina ovih stvari se dogadala PRIJE obracanja pa da se nebi krivo shvatilo... samo toliko

Lp i Bvb i cuvao :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2008 20:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
bog vas vse blagoslovio ja odlazim u petak i čujemo se za malo više od dva mjeseca ne neču sa njegovog puta skrenuti nikada on je moja snaga i moj štit.
za sve napade koje se događaju tokom molitve je normalno na početku jer se sotona bori ali naš bog je jači i uvijek pobjeđuje,isto i teret koji se čini da je sve teži to netko drugi se jako trudi da ti to utuvi u glavi da ti je preteško anije jer naš bog zna koliko mi možemo ponjeti i kolko dugo možemo to nositi zato budite ustrajni braćo i sestre,i ja padam ali se i dižem jer znam da nisam sama ai imama jedan isječak od jedne priče :samo jedan trag u pjesku: i to me uvijek podsječa da kada mi je najteže da me isus onda nosi na svojim rukama.toliko od mene puno pozdrava od vaše sestre sve vas volim.pozz

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2008 21:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
JOJ CRNILA....
bitlorde...ti stvarno trebaš pomoć...pa sav si se zavio u crno ...
al zavio...predao....
nije dobro....ostavi se toga dite milo...poslušaj....
a malo i buncaš...
daj se saberi i daj si malo pauze.....
..nisi li rekao da jedno vrijeme nećeš pisati ..da se malo napuniš..
a ti nit si presta pisati nit si se napunija...
daj si sabranu pauzu i malo radi na sebi i svom obraćenju...
btb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2008 08:28 
Odsutan

maranatha napisao:
JOJ CRNILA....
bitlorde...ti stvarno trebaš pomoć...pa sav si se zavio u crno ...
al zavio...predao....
nije dobro....ostavi se toga dite milo...poslušaj....
a malo i buncaš...
daj se saberi i daj si malo pauze.....
..nisi li rekao da jedno vrijeme nećeš pisati ..da se malo napuniš..
a ti nit si presta pisati nit si se napunija...
daj si sabranu pauzu i malo radi na sebi i svom obraćenju...
btb :grlim te:

ha ha nisam se obukao u crno nego je to bila proslost koja mi se nekada vrati u glavu... i ima lijek za rjesavanje negativnih misli... vec isprobano 100% djeluje... svaki dan pjesacim i po dva sata... pa me moji iz razreda cudno gledaju... prvo mi kazu da sam lud i skrenuo iz pameti... i dode jedan jel bi se mogli naci pa cu i ja ici s tobom pjesice... ha ha... prvo izvrijedaju i onda kad malo razmisle pa gle mogo bi ja koju kilu izgubit :lol: :lol: ja nemam problema sa kilama vec obozavam hodati i slusati duhovnu glazbu... pa malo pjevam i slavim i sto je najbitnije uzivam :grlim te: :grlim te:

a ovo sto ja pisem u negativnom tonu to je zato sto sam takva osoba... kralj drame... ako vam smeta pisat cu u lijepsem tonu... i prestat cu pisati o nadnaravnim sposobnostima :D :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2008 08:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi naš frendu BitLorde!!! :grlim te: :grlim te:

"Kralj drame" - sviđa mi se taj izraz i lijepo je što tako otvoreno to kažeš za sebe!!! :wink: :wink: :D
Vjerujem da bi se većina od nas složila da ti taj izraz pristaje, a i sam si toga svjestan!! :grlim te:
Meni je tvoje pisanje simpatično i iako i meni ponekad dođe da ti kažem da si možda malo previše orijentiran na crne predjele - ipak me tad razveseliš nekom duhovitošću pa vidim da nisi baš u toliko crnjaku...

Mislim da se ne trebaš povlačiti jer - zajedno smo jači..Kad se pojedinac odvoji od zajednice, tek tad vjera slabi...A ti, kao i svi mi, moraš rasti u vjeri..Osloboditi se tih uznemiravanja koja te prate..
..Znaj da si nam ovdje uvijek dobrodošao... :D :D :grlim te: ..
Tvoje je pisanje osebujno, vidi se da si jako strastven, baš kao što kažeš - "kralj drame" - ali meni je to ok...
..I to je oblik poniznosti: ne se praviti da smo bolji ili gori nego što jesmo: ti se ne praviš da si miran, otvoreno govoriš o svim svojim strahovima i ostalim događajima... I što sam još primijetila - uvijek blago odgovaraš na kritiku i nikad se ne naljutiš - to je jako lijepo!! :grlim te:

Samo ti piši i - ništa ne brini jer - SVE je pod kontrolom!! :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2008 14:54 
Odsutan

heeej.. moram ja reagirati... :wink:

razumijem potrebu BitLordića dam se povjeri i otvori (uopstalom zato smo OVDJE)

razumijem ga, jer je teško SPOZNAJE koje doživiš ili otkriješ DRŽATI ZA SEBE... neimati doma kome ispričati a da te taj razumije..
i sama se tako nađem puna "uzleta" prepričavam neku novu SPOZNAJU ali je imam kome ispričati, mama me "pokušava" razumjeti...

Eto, osječam BitLorde da su to događaji od prije. . :P ti crni, jer sad je TVOM SRCU KRALJ ISUSEK :wink: , On sada gospodari tvojom dušom, duhom i tijelom :wink:

Zašto ga ne pustiti da priča?!? zašto mora biti zatvoren SAM U SEBE i to držati za sebe kad smo ovdje SVI (više manje) na istoj "valnjoj duljini"... i gdje će drugdje ispričati to ako ne nama OVDJE?!?!

Istina Bog :wink: .. mi svi jedva čekamo da Lord počne sa veselim dogodovštinama.... kako Isus čini čuda, veselo.. veselo.. ali doći će on BRZO do toga....

Blagoslivljam Vas SVE znakom Gospodinova KRIŽA!!! i LJUBIM! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 tra 2008 15:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Elenora ma svakako da ga treba pustiti da piše što želi i kako želi.
Meni je on skroz simpa.....u nekim segmentima me podsjeća na mene kad sam imala toliko godina kao on sada.

Dodala bih da mi je simpa i ovo što napisa za sebe da je "kralj drame" - jer sam ga ja tako i doživjela - kreativan i teatralan

i još nešto mi pade na pamet :"Pjesnici su čuđenje u svijetu, oni idu svijetom, a njihove oči velike i njeme rastu pored stvari..." - ne znam jesam baš u cijelosti upamtila stih no nećete zamjeriti

Eto tako ja vidim Lordića da svijet gleda svojim slatkim okama i upija ga i sve dušom i srcem proživljava i dijeli s nama.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 tra 2008 06:53 
Odsutan

Hvala na podrsci svim :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Inace ja sam vam Superman sa jako velikom nadnaravnom snagom... ako negdje zapne znate moj broj nazovite i ja doletim.. :D :lol: :lol: nema toga sta moja novostecena snaga moze hahahaha

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 tra 2008 09:30 
Odsutan

hvala Supermenu!..... :grlim te:

računamo na tvoju snagu :wink:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]