www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 21 lip 2025 17:41

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2008 07:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
...naggar..... :b112:

..svega ima...ali toliku važnost pridavati zlome...toga nesmije biti u nas...
..što ga se više spominje ...on brže dolazi...
..njega se nesmije iščekivati...e sad će...evo...to je zli..to ne smije postojati..
...lorde..Gospodin dopušta neke stvari ...ali TI se moraš predati Gospodinu u potpunosti...Gospodin ti je dao slobodnu volju da izabereš..šta ćeš činiti a što ne...
...savjetujem ti brate...NE ČINI PRIVATNI EGZORCIZAM SAM....TI ZA TAKVE STVARI NISI KOMPETENTAN...
....sam si stvaraš čiri biri a da toga nisi svjestan...i nemoj se igrati sam sa sobom...to je delikatno područje..a ti brate nisi još zreo za to... još ćeš morati poprilično proći u životu...nisu to samo bakice i dedice...

..drag si dečko...a ti znaš da sam ti puno govorila na ovu temu...i nije mi cilj da ne pišeš na tt..to nikako...
..cilj mi je da OZDRAVIŠ...da shvatiš da u životu nije lako ..ali postaje jaaaaako komplicirano ako sami svoj zakompliciramo....
..a ja želim suprotno ...
ti trebaš unutarnje ozdravljenje ...puuuuno molitve..predanosti Gospodinu...
mani se crnila...i nemoj mi sad reć...ovo se sve doga đalo ranije..jer kolko vidim i sada ti je jednako....
ti kažeš spasio si se...Gospodin te izvukao...Gospodin ti pomaže uvijek....
slava Mu i hvala.....ali mi je da budem iskrena ..od početka malo sumnjivo to sve kod tebe....sad ovako pa malo malo opet drus...pa te opet izvukao ...pa opet oslobodio...pa sve nešto kovitla...pa malo crno pa malo bijelo....
NEKA TE GOSPODIN BLAGOSLOVI I LICEM TE SVOJIM OBASJA... MIR NEKA TI SVOJ PODARI....I MILOSTIV NEKA TI BUDE...
PRIMI GA GOSPODINE ZA RUČICU POKAŽI MU PUT POTPUNOG PREDANJA TEBI
ODMAKNI OD NJEGA SVE OKULTNO..SVE ONO CRNO..SVE ..ALI SVE GOSPODINE ŠTO NIJE OD TEBE...
DAJ MU GOSPODINE MILOST DA PREPOZNA....
SLAVA TI I HVALA ŽIVI I JEDINI IZVORE ŽIVOTA...

BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2008 07:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
znam sad marantha da sam ispao sa dva lica... jednom lijepe stvari jednom ruzne stvari... ali moj je zivot takav... ima puno lijepih stvari ali ima dosta i onih losih... razlog tome zasto imam bas toliko losih ja neznam... imam osjecaj kao da sve moram iskusiti na vlastitoj kozi... svaki dan moram kroz nesto prolaziti sto mi je koji puta uzasno tesko i nije mi lako... budit se u dva sata u noci sav mokar krevet iscrpljen kao da sam se tukao sa nekim tu noc... pa onda ujutro skola i svai iscrpljeni i bezvoljan sjedit tamo... puno svakakvih znakova dobivam tokom snova... mnogo njih neznam protumaciti... sam izlazak medu ljude meni predstavlja stres... a s time se vec borim 2 godine i guram i guram i molim i vjerujem da Bog sve okrece na dobro jer tako jest... ne zelim sad sa ovime reci da je meni najteze... no cinjenica je da me sve ovo uhvatilo u jako osjetljivoj dobi... emocije me koji put znaju povuci na krivu stranu pa se ponovo vratim na put, pa me opet povucu i tako stalno... padanje ustajanje pa to svatko od nas prolazi... ustrajan sam u misama i odlazim na duhovne obnove... uskoro idem i u Tabor i borim se svaki dan... nije bas lako hodati ulicom i vidjeti samo osude.. haaa no takav je moj zivot i ja sam ga prihvatio takav kakav je...

a sto se tice privatnog egzorcizma kada sam ga radio nije nista posebno bilo... kao i uobicajena molitva... jedino sam zaplakao kada sam se molio Gospi i to su bile sve reakcije... nista posebno da bi se sad trebalo panicno bojati...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2008 10:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Citat:
]Neće ti pasti ni dlaka s glave......"[/b]

"Ne boj se , ja sam s tobom, da te čuvam od svakog zla"
..kaže ISUS..

.ono što treba spaliti jest "sumnja" i "nevjera" u ljudskom srcu..
...u MOĆ GOSPODINA..

..jer sumnjajući..u snagu svoje vjere...čovjek daje..krila ..zlu..[/b

Jer ja vjerujem u mog ;

SVESILNOG GOSPODINA ISUSA NAZAREĆANINA

..ako je Isus sa mnom, pa tko može biti protiv,
..da mu se SUPROSTAVI..
..a da ne pobjegne...povijena repa...

.HVALJEN ISUS I MARIJA

NAVIJEKE!

AMEN!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2008 11:12 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
BitLord je rekao:
Citat:
dodem kuci i krenem vecerat i odjednom prostorija je poludila.. na sve strane lupkanja po kuci... ono radim tost i pocne prvo po kuhinji neprestano pa ona toster, pa onda radijator koji nije grijao ukrug je islo...

Lorde da nemate miševe u kući....toliko lupkanje...ma sigurno je mali slatki poljski miš negdje zalutao :b101: :b101: :b101:

P.S. malo te zezam nadam se da se ne ljutiš, no želim ti reći UZDAJ SE U BOGA I SAMO U NJEGOVU LJUBAV VJERUJ I ČEGA SE ONDA BOJATI I U KAKVE VRADŽBINE VJEROVATI.
Ne kažem da i tog nema, al nekako ljudi su skloni vjerovati da što im se god loše događa da je proizvod prokletstva, vračanja i čaranja - e pa moje je mišljenje da nije tako jer Zli ne djeluje uvijek na nadnaravne načine često djeluje i na najjednostavnije načine prko drugih ljudi ili udarajući točno po našim slabostima, najčešće po strahovima i stoji što naggar reče
Citat:
ono što treba spaliti jest "sumnja" i "nevjera" u ljudskom srcu..
...u MOĆ GOSPODINA..

Eto neću više začatavati,
Prijedlog Admina da se otvori tema Dnevnik je super nek sve ovo začatavanje prebaci tamo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 tra 2008 13:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Lorde, i svi ostali..na ovome svijetu ima svega i svačega, iza svake postojeće riječi se krije stvarnost....no, protiv svake bolesti postoji lijek, protiv svake nesreće sreća....a što se tiče ZLOĆE LJUDSKE..i nauma spletkarskih...zapisano je sljedeće:

Izbavi me, Jahve, od čovjeka zlobna,
zaštiti me od čovjeka nasilna:
Od onih koji pakosti u srcu smišljaju,
i čitav dan začinju kavge,
kao zmije bruse jezike svoje,
pod usnama im otrov ljutičin.

Spasi me, Jahve od ruku zlotvora,
čuvaj me od čovjeka nasilna
koji hoće da mi noga posrne.
Oholice mi potajno postavljaju zamku,
užetima mrežu pletu,
kraj puta klopke mi stavljaju.

Zavapih Jahvi: '' Ti si Bog moj!''
Poslušaj, o Jahve, krik mojih molitava?
Jahve, gospodine moj, Spasitelju silni moj,
u dan boja zakloni mi glavu!''
Ne daj da se ispune želje zlotvora,
ne daj da svoje on izvrši namjere!''

Nek' glavu ne podignu oni koji me opkoliše,
nek' na njih padne zloba njihovih usta?
Nek' dadži po njima ugljevlje ognjeno,
nek' se strovale u jamu da više ne ustanu!
Opadač se neće održati na zemlji,
silnika će odjednom zgrabiti nesreća.

Znam da će Jahve dati pravo ubogu
i pravicu siromasima.
Zaista, pravedni će tvoje ime slaviti,
pred tvojim će licem boraviti čestiti.

(Psalam140., Molitva za izbavljenje)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2008 05:38 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
.morate znati da Lord....doista ima takva iskustva..i nisu plod mašte.
..samo se mora , malo potruditi..
oko DEFINICIJE ..izvora...
..senzacija koje mu se događaju..

..te KONSTRUKCIJA..koje stvara...kao RIJEŠENJE.

:arrow: :roll:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2008 06:50 
Odsutan

naggar napisao:
.morate znati da Lord....doista ima takva iskustva..i nisu plod mašte.
..samo se mora , malo potruditi..
oko DEFINICIJE ..izvora...
..senzacija koje mu se događaju..

..te KONSTRUKCIJA..koje stvara...kao RIJEŠENJE.

:arrow: :roll:

ma necu se uopce vise truditi SHVATITI izvor svega ovoga... jer samo stvaram... nemir... a to ne zelim... sve predajem Isusu a On neka upravi svime... znam da mi se dogadaju stvari na zdravstvenom polju koje su naprosto ajmo reci "nemoguce" pa me specijalista u Dubravi htio slati u Njemacku jer mu neke stvari nisu bile jasne.. kako je nesto moguce... no dobro... na samom pocetku obracanja rijesio sam se bakterije koja se inace nalazi i po 5 godina u zelucu, a mene je Bog rijesio za par mjeseci pa je to bila svjetla tocka u mome zivotu na samom pocetku obracanja...

sinoc bio u sigetu (posljednji utorak) i kada se molilo za zdravlje On je... sutio... praznina... zato sto... jos nije doslo vrijeme... za skidanje tog kriza...

eto toliko i hvala svima na podrsci i da se vise nebi previse zachatavali ovu temu... dok se ne sredi mjesto za takvu vrstu pisanja :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 tra 2008 07:39 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
BiTLorD napisao:
ma necu se uopce vise truditi SHVATITI izvor svega ovoga... jer samo stvaram... nemir... a to ne zelim... sve predajem Isusu a On neka upravi svime... znam da mi se dogadaju stvari na zdravstvenom polju koje su naprosto ajmo reci "nemoguce" pa me specijalista u Dubravi htio slati u Njemacku jer mu neke stvari nisu bile jasne.. kako je nesto moguce... no dobro... na samom pocetku obracanja rijesio sam se bakterije koja se inace nalazi i po 5 godina u zelucu, a mene je Bog rijesio za par mjeseci pa je to bila svjetla tocka u mome zivotu na samom pocetku obracanja...

sinoc bio u sigetu (posljednji utorak) i kada se molilo za zdravlje On je... sutio... praznina... zato sto... jos nije doslo vrijeme... za skidanje tog kriza...

eto toliko i hvala svima na podrsci i da se vise nebi previse zachatavali ovu temu... dok se ne sredi mjesto za takvu vrstu pisanja :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Baš neobično što ti se događa, samo znam da Bog zna zašto ti se to događa. Također znam da neki baš nevole teoriju o grijesima nasljeđa, ali možda ti upravo trpiš zbog nečijih grijeha...ma uostalom preko križa samo možemo doći do Gospodina...svaki čovjek ima svoj...možda je ovo tvoj križ preko kojeg te Gospodin želi ojačati u vjeri.
Zna On šta radi, ne boj se. :wink:

Super što ideš na zadnje utorke u Siget...samo ti nastavi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 svi 2008 22:09 
Odsutan

meni najvise fali duhovna obnova, jer nikad nisam prisustvovao tome..al valjda ce doci vrijeme, jer zelja je tu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 svi 2008 06:07 
Odsutan

IVT napisao:
Baš neobično što ti se događa, samo znam da Bog zna zašto ti se to događa. Također znam da neki baš nevole teoriju o grijesima nasljeđa, ali možda ti upravo trpiš zbog nečijih grijeha...ma uostalom preko križa samo možemo doći do Gospodina...svaki čovjek ima svoj...možda je ovo tvoj križ preko kojeg te Gospodin želi ojačati u vjeri.
Zna On šta radi, ne boj se. :wink:

Super što ideš na zadnje utorke u Siget...samo ti nastavi.

mozda si u pravu pa se ipak radi o grijesima predaka... ali ipak nesto mi smrdi i da se radi o vracanju no kako je naggar rekao... ne mogu mi ni 1000 vudu lutkica nista kada imam Krista uz sebe pa tako sam i ja poceo gledati na to i prestao sam se moliti da ozdravim vec da mi umnozi vjeru, ucvrsti ufanje i usavrsi ljubav i vide se polako pomaci.... a kad sam slijepo trubio po zdravlju nikad nista samo sam padao i padao i znate vec kako sam pisao kada sam padao.... uzassssss... :oops: :oops: :oops: ... kako je rekla i Rebeka... kad se igras sa sibiom nije ni cudo da bukne i pozar... tako je bilo u mene.... i jos jednom se ISPRICAVAM sto sam doprinio crnilu na forumu :twisted: :twisted: :twisted:

imam jedno pitanje za vas koji ste iz Zagreba? Da li se mozda odrzava misa u katedrali na Kaptolu izmedu 1 i 3 popodne???

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]