www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 20:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 svi 2008 23:19 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
maranatha napisao:
...došo dan da se pokažem ...hahah.....platiće moya ...još jedan gaz u Međugorje za ovo hahahah
:grlim te: :grlim te:

hehe...BTB čepiću moj...ma ako triba i dva puta... :D :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 05:20 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
maranatha napisao:
...došo dan da se pokažem ...hahah.....platiće moya ...još jedan gaz u Međugorje za ovo hahahah
:grlim te: :grlim te:

..a što ti fali ( ne mre te vitar odnit, ko moyu)
..možda jesmo stari..
..ali smo bar..
..lijepi.. :lol: Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 05:44 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
sunašce napisao:
Naggar Hvala ti brate...suzice su mi potekle. :twisted: ...Hvala Vam divni ste svi vi :grlim te: :grlim te: :grlim te:

..tvoja mama...je otišla direkt...kod Gospodina..

.. velika je njezina vjera i ljubav bila u danima patnje...teškog križa njena.
..zato ju je Gospodin primio k sebi..kao što je i ona...
..prihvatila Gospodina ISUSA...
..bezuvjetnom ljubavi...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 07:42 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
naggar napisao:
..tvoja mama...je otišla direkt...kod Gospodina..

Baš... Tek sam sad pročitao njeno svjedočanstvo, i prva asocijacija su mi bile one Isusove riječi: Zaista ti kažem: danas ćeš biti sa mnom u raju! (Lk 23,43) :-)

Hvala ti, draga Sunčice! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 07:53 
Odsutan

Sunašce, nemam riječi...

tvoja majka te gleda iz Nebeske domovine...i čuva...

Bog blagoslovio tebe, tatu i brata, cijelu obitelj!

A ja mislila da je maranatha - starija mudra gospođa... a ono MLADA DJEVOJKA!!! he.he...

BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Isto tako i ja sunašce, ostao sam ispunjen tolikim osjecajem Bozje ljubavi, i zahvalnosti za tebe i tvoju obitelj. Budi sretna i znaj da imas velikog zagovornika za sebe kod Gospodina. Slava tebi Kriste Boze, Kralju slave vjecite! :b206: :q4: smajlic5 smajlic20 :b206: :) :grlim te: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:06 
Odsutan

Podijelio: 16 zahvala
Zahvaljeno je: 56 zahvala
Draga Maranatha ,

Bog je blagoslovio umjetnu oplodnju sa dva andjela Antoniom i Gabrielom,tako da ne smatram da je trebam ispovjediti jer mislim da nije grijeh.

Antonio i Gabriela su rođeni u spontanom ciklusu,tj.samo jedna prirodno nastala jajna stanica je oplođena i vraćena u maternicu.Ostalih nije ni bilo,osim onih u drugim pokušajima kad se iz jajnika vadio max.broj 5 jajnih stanica i sve su oplođene i vraćene u maternicu.Nema sumlje u manipulaciju,koja je i za mene grijeh.
Inače za one dvije vanmaternične trudnoće ,i za tu nerođenu djecu sam platio mise na kojima smo bili supruga i ja.

Puno mladih ljudi ne može dobiti djecu prirodnim putem,ili imaju problema sa tim , a pošto sam ja prošao jako težak put ,stojim na raspolaganju svima onima koji trebaju savjet ili pomoć za to.

Nadam se da si zadovoljna odgovorom i puno te pozdravljam.

BTB

Citat:
Duše Sveti, božanski cjelove Oca i Sina, izvore nebeskih milosti i mudrih savjeta,nebeski prijatelju duša, za tobom žudim, zazivam te i tražim. Očisti mi pamet, napuni je svetim mislima,prosvjetli mi razum nebeskim svijetlom.Užezi mi volju da me svega prožme tvoja ljubav. Tebi se sav posvećujem i molim te udijeli mi svoje darove i milosti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:06 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Predragi Ipehar - prije svega - dobro nam došao!!! :grlim te: :grlim te:

Hvala ti na tvojoj iskrenosti!!
Kao što je rekla maranatha - umjetna je oplodnja ipak grijeh i nadam se da ste i ti i supruga to ispovijedili...
I meni je malo žao i neugodno što sam ti odmah na početku našeg druženja "uletjela" baš s time (vidim trn u oku drugoga, a ne brvna u svome - tako nekako ispada... :roll: ) - ali dužnost nam je nježno upozoriti kad vidimo da brat ili sestra nešto griješe...
Iako nisam majka, mislim da mogu razumjeti kako je to kad nešto silno želiš i žeđaš za time..pogotovo roditelje lomi želja za djetetom..

No, čula sam mnogo svjedočanstava raznih divnih svećenika koji tumače da je to grijeh i stoga ti s najboljim namjerama i braskom ljubavlju samo savjetujem da to i ti i tvoja supruga ispovijedite, ukoliko niste.

Još jednom, žao mi je ako sam ovim riječima imalo ranila tvoje srce, ali najvažnija je iskrenost u svakom međuljudskom odnosu...I želja da svi budemo što bliže Bogu!!

I sigurna sam da su vaša dječica predivna i da Bog osobito pazi na njih i da vas sve blagoslivlja!! :grlim te: :grlim te:

Veeeliki pozdrav i zagrljaj, dragi naš novi prijatelju!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:10 
Odsutan

A prijatelji dragi Bogu zahvaljujem da sam vaš našla tako divne na ovom forumu i da sam se odlučila posvjedočiti veličinu Božje ljubavi, njegovu snagu, jakost...i sve što je napravio za mene, za moju mamu...Ma ona je sada najsretnija:-)Otišla je kod Onoga kojega je neizmjerno voljela i beskrajno vjerovala i sada nas zagovara zajedno s Majčicom Marijom...Božja ljubav je velika ..... :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 svi 2008 08:26 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Znam da će neki misliti da pretjerujem....Ali ne mogu šutjeti..Jer sve u meni "vrišti"...

Umjetna je oplodnja grijeh....
Ne možemo naći nijedno opravdanje da to ne osjećamo grijehom...
Kao što rekosmo, ne možemo se mi ljudi praviti da smo Bog... Ipak nismo svi stvoreni da imamo djecu..Ma koliko bismo to možda htjeli i koliko vapijemo Bogu s tom željom...
Ma koliko bismo bili vrhunski roditelji i rodili i odgojili vrhunske ljude...

Bog je taj koji određuje hoće li netko imati dijete ili ne, a ne mi sami...
Ja osobno ne mogu ni zamisliti da idem na umjetnu oplodnju...Kad i nisam bila u vjeri, kad sam čula da se netko odlučuje na to - osjetila sam veliki nemir u sebi i dugo sam s dečkom razgovarala o tome što ako se ispostavi da jedno od nas neće imati mogućnost postati roditelj - odmah sam mur ekla da ne znam zašto, ali NIKAD neću ići na umjetnu oplodnju..Nije mogao to shvatiti...
Evo, danas mi je jasno zašto sam osjetila takvu odbojsnost prema tome...Jer je to GRIJEH...
Naravno, kao i svaki drugi grijeh, i taj je OPROSTIV!
Ali, dragi IPehare, ja se nadam da ćete ti i tvoja supruga spoznati da to jest grijeh, ma koliko se vama činilo da je blagoslov...
Sve će to biti oprošteno...KAd spoznate da je to ipak bio grijeh i kad se pokajete.. Ma shvaća dobri Bog vašu veliku želju i da ste to učinili iz neznanja misleći da radite nešto plemenito...

Još jednom, oprostite mi na tome što se možda nisam izrazila dovoljno blago, ali ovo sam napisala za pomoć svim drugima koji možda također u svojem očaju razmišljaju o umjetnoj oplodnji...
Najveća je milost i blagoslov da u svemu prihvatimo volju Božju...

Pa ako Bog nekome ne podari dijete godinu...dvije..pet..deset..A nekome možda nikad - dužni smo prihvatiti Božju volju...a ne učiniti sve da ipak bude naša volja...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]