www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 srp 2025 06:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 svi 2008 11:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
BitLorde...

vjerujem da se većini događaju slične situacije ko i tebi...

kad god neko djete gleda u mene, ili netko stariji... samo se nasmješim i blagoslovim tu ososbu ... nikad neznaš jel te Isus gleda kroz tu osobu i jel ti se On smješi iz osmjeha malog djeteta..

ja uvijek kad neko djetešce se uhvati gledat me .. uvijek se divim Isusu kako On to dijete obožava... kako ga je divno stvorio... taj osmjeh djeteta.... kao da se sam Isus smije...

evo kako to naš Viking lijepo pjeva o tome:

http://www.tebe-trazim.com/index.php?op ... &Itemid=73

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 svi 2008 19:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Dragi moji,.. pokusala sam ovo malecko svjedocanstvo staviti u svjedocanstva,.. ali mi se ne otvaraju,.. pa sam tu odlucila pisati o neizmjernoj ljubavi koju osjecam prema Ocu, Bogu Nasemu,..
tek sam stigla sa molitvene pa sam jos pod dojmom,... pjevali smo,.. molili,.. citali Bibliju,.. zahvaljivali,.. i bas kad smo svi ostali u tisini, ispunjeni ljubavlju, a bez rijeci,... jedna mala curica,... koju roditelji jos uvijek ne ostavljaju u malenom vjeronaucnom vrticu sto organiziramo za vrijeme molitve,.. vec je dovedu da bude s nama,... e pa ta mala Judith, bas u tom trenutku kaze PAPI,.. (TATA) kako mi je dobro dosla ta rijec,... kao melem na srcu,... rekoh BOZE,... OVO JE STO TI DANAS JOS NISAM SRCEM REKLA A TAKO JE JEDNOSTAVNO,.. A TAKO ME PRIBLIZAVA TEBI,... OCE,... OCE,... i tako se ja predam tako divnom osjecaju kao dijete uz briznog oca,.. kad Judith kaze MAMI (MAMA) A JA,... O MAJCICE KOLIKO SAM TREBALA TAJ TRENUTAK,... DA TI ODAM VAZNOST U MOM SRCU DO OCA,,... JER OBICNO TEZIM DOSECI DO NJEGA,... ALI U TOM TRENUTKU MI JE TO MAMA DOSLO DO SRCA,.... BILA SAM KOMPLETNA,.. TO JE MOJA CIJELA OBITELJ,.. O BOZE HVALA TI,.. MENE VOLE MOJI MAMA I TATA,.. I JA NJIH,... KAKO JE TO BIO DIVAN TRENUTAK,... MOJ BOG ZNA DA GA VOLIM,... ALI TAJ TRENUTAK ME JE PREDAO NJEMU U POTPUNOSTI,... PREDALA SAM SE KAO MALO DIJETE MOJOJ RAJSKOJ OBITELJI,... I JOS UVIJEK SAM SRETNA ZBOG JEDINSTVA U MOJOJ OBITELJI,... NE MOGU VAM OPISATI KOLIKO SAM SRETNA KADA KAZEM RIJEC MOJA OBITELJ I SIGURNA SAM U NJU,... MOZE LI ITKO PONUDITI SAVRSENIJU OBITELJ? BOZE HVALA TI I SLAVA TI,... HVALA TI NA MALOJ JUDITH,.. JER ZNAM DA SI TI KROZ NJU MENE DOTAKNUO,.. HVALA TI MAJCICE JER SI ME KROZ JUDITH RAZNJEZNILA I PRIVUKLA K SEBI,..
NAS BOG ON JE SILAN BOG!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 svi 2008 20:22 
Odsutan

Matyjesus :twisted: :twisted: :twisted:

BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 12:25 
Odsutan

Matyjesus BTB ,hvala Isusu za tebe :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 12:43 
Odsutan

HVALA MOM ISUSU I ANDJELU CUVARU, KOJI NIKADA NISU ODUSTALI OD MENE :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 19:39 
Odsutan

Kad smo vec kod djecice, moram vam ispricati kako me moja cetvoripogodisnja Matea razvedrila. Naime nocas mi je umro svekar, pokoj mu dusi, i moj sin joj ujutro kaze:Matea dida je umro, na sto je ona bezbrizno odgovorila, da ali on ce opet ustati i Isus je ustao...Ocekivala sam da ce biti jos pitanja, ali to je bilo sve..Biti kao djeca...nije bas lako...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 svi 2008 20:14 
Odsutan

katica napisao:
Kad smo vec kod djecice, moram vam ispricati kako me moja cetvoripogodisnja Matea razvedrila. Naime nocas mi je umro svekar, pokoj mu dusi, i moj sin joj ujutro kaze:Matea dida je umro, na sto je ona bezbrizno odgovorila, da ali on ce opet ustati i Isus je ustao...Ocekivala sam da ce biti jos pitanja, ali to je bilo sve..Biti kao djeca...nije bas lako...

Zao mi je zbog tvog svekra,.. Nek mu bude pokoj vjecni,... i svjetlost vjecna svjetlila njemu, i nek pociva u miru Gospodnjem,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2008 14:57 
Odsutan

Matyjesus napisao:
Dragi moji,.. pokusala sam ovo malecko svjedocanstvo staviti u svjedocanstva,.. ali mi se ne otvaraju,.. pa sam tu odlucila pisati o neizmjernoj ljubavi koju osjecam prema Ocu, Bogu Nasemu,..
tek sam stigla sa molitvene pa sam jos pod dojmom,... pjevali smo,.. molili,.. citali Bibliju,.. zahvaljivali,.. i bas kad smo svi ostali u tisini, ispunjeni ljubavlju, a bez rijeci,... jedna mala curica,... koju roditelji jos uvijek ne ostavljaju u malenom vjeronaucnom vrticu sto organiziramo za vrijeme molitve,.. vec je dovedu da bude s nama,... e pa ta mala Judith, bas u tom trenutku kaze PAPI,.. (TATA) kako mi je dobro dosla ta rijec,... kao melem na srcu,... rekoh BOZE,... OVO JE STO TI DANAS JOS NISAM SRCEM REKLA A TAKO JE JEDNOSTAVNO,.. A TAKO ME PRIBLIZAVA TEBI,... OCE,... OCE,... i tako se ja predam tako divnom osjecaju kao dijete uz briznog oca,.. kad Judith kaze MAMI (MAMA) A JA,... O MAJCICE KOLIKO SAM TREBALA TAJ TRENUTAK,... DA TI ODAM VAZNOST U MOM SRCU DO OCA,,... JER OBICNO TEZIM DOSECI DO NJEGA,... ALI U TOM TRENUTKU MI JE TO MAMA DOSLO DO SRCA,.... BILA SAM KOMPLETNA,.. TO JE MOJA CIJELA OBITELJ,.. O BOZE HVALA TI,.. MENE VOLE MOJI MAMA I TATA,.. I JA NJIH,... KAKO JE TO BIO DIVAN TRENUTAK,... MOJ Bog ZNA DA GA VOLIM,... ALI TAJ TRENUTAK ME JE PREDAO NJEMU U POTPUNOSTI,... PREDALA SAM SE KAO MALO DIJETE MOJOJ RAJSKOJ OBITELJI,... I JOS UVIJEK SAM SRETNA ZBOG JEDINSTVA U MOJOJ OBITELJI,... NE MOGU VAM OPISATI KOLIKO SAM SRETNA KADA KAZEM RIJEC MOJA OBITELJ I SIGURNA SAM U NJU,... MOZE LI ITKO PONUDITI SAVRSENIJU OBITELJ? BOZE HVALA TI I SLAVA TI,... HVALA TI NA MALOJ JUDITH,.. JER ZNAM DA SI TI KROZ NJU MENE DOTAKNUO,.. HVALA TI MAJCICE JER SI ME KROZ JUDITH RAZNJEZNILA I PRIVUKLA K SEBI,..
NAS Bog ON JE SILAN Bog!!!!!!!!

BTN Matyjesus :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2008 19:48 
Odsutan

S vjerom da ce vecerasnja molitva svih nas uroditi plodom, vec unaprijed zahvaljujem sa POSLANICOM EFEZANIMA,... 2, SPASENJE JE DAR, A NE ZASLUGA,.. (S Kristom ozivi) i vas koji ste bili mrtvi zbog svojih prekrsaja i grijeha u kojima ste nekoc zivjeli prema Eonu ovoga svijeta, prema gospodaru zracnog kraljevstva- duhu koji je sada na djelu medju nevjernicima. Mejdu ovima smo nekoc i mi svi zivjeli u svojim tjelesnim pozudama vrseci prohtjeve tijela i svog samovoljnog misljenja i bili od naravi djeca srdzbe kao i svi ostali. Ali Bog koji je bogat milosrdjem - iz svoje velike ljubavi kojom nas je ljubio - nas, koji smo bili mrtvi zbog grijeha, s Kristom ozivi - miloscu ste spaseni! s njim nas i uskrisi i snjim postavi na nebesima, u Kristu Isusu, da u vjekovima koji nadolaze pokaze izvandredno bogatstvo svoje milosti dobrotom prema nama u Kristu Isusu. Da, miloscu ste spaseni - po vjeri. to ne dolazi od vas; to je dar Bozji! To ne dolazi od djela, da se tko ne bi hvalisao. Njegovo smo, naime, stvorenje, stvoreni u Kristu Isusu radi djela ljubavi koja Bog unaprijed pripremi da u njima zivimo,...
SLAVA GOSPODINU BOGU,... JER DOK SAM OVO PISALA ZVAO ME JE BRAT IVAN,... -bvb

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 svi 2008 20:51 
Odsutan

i jos jedno svjedocenje,.. HVALA TI ISUSE JER SAM PUNA SPOZNAJE DA SI TI TU, DA SI TI U SVEMU MOCAN I DIRAS SRCA TVRDA, I MJENJAS IH DA BUDU POPUT TVOGA,.... HVALA TI ISUSE,-.
VECERAS SMO, BOGU HVALA, SVI SA MAJKOM U ISTO VRIJEME (21:00) KLEKLI SVAK U SVOJOJ KUCI, I S LJUBAVLJU MOLILI ZA OBRACENJE,... SLAVA BOGU GOSPODARU NASEMU,... SLAVA MU SLAVA MU

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]