www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 20 lip 2025 20:58

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2008 12:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
draga Aleluja znam da ti nije bilo jako jer svi su se "okomili" na tebe i ja sam imao puno takvih situacija gdje su me svi slozno "napali" da sam prolupao i da ovakav zivot nema smisla... postenje bla bla bla kao propada se tako u zivotu... e da jos su mi rekli nema vise molitava... ne zelim da se molis za nas jer samo gubis vrijeme bla bla bla... NAJBITNIJE da ostanes MIRNA a ti to nisi napravila i dozvolila si zloduhu da ti napravi nemir a to nije dobro.. cak si probala i SILOM nametnuti nesto i evo uvjerila si se da to tako neide... iz gresaka se uci.. jel tako Aleluja?

nemoj si previse tu situaciju srcu uzimat molim te... sama sebi ces skocit na glavu... psuju Boga i Isusa jer neznaju sto rade... pa i Isus je rekao na krizu: Oce oprosti im, jer neznaju sto cine!! pa je i krvavi znoj prolio dok je molio jer je bio svjestan kako su srca ljudi toliko TVRDA...

draga sestro prihvati stvari kakve jesu i MOLI, MOLI i MOLI jer to je put ka sreci i miru u kuci... svaki dan blagoslovi kucu ako nisi i osjetit ces olaksanje koliko toliko....

NE SILOM NITI SNAGOM, VEC DUHOM MOJIM, rijec Jahvina je... tako nekako ide pjesma :lol: :lol: :lol: ... sve ti govori... sad se smiri, oprosti im, kad ih vidis blagoslovi i napokon nadi svoj mir i nedaj da te ovakve situacije izbace iz kontrole pa da pocnes urlikat na njih jer time ces jos goru stvar napravit..

Bozji blagoslov tebi i tvojima :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2008 12:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi moji, nije me dugo bilo ovdje... Faks me spriječio, većinu vremena nisam ni bila uz komp pa nisam ni mogla biti ovdje...
Ali sada sam napokon došla kući i vratiti se u ovu našu prekrasnu zajednicu...
Želim vam nešto posvjedočiti...
Naime, kao što većina vas zna, prije godinu dana mom je tati otkriven rak...
U zadnjem stadiju... Baza ispod jezika, uhvatio cijelu donju čeljust i jedan limfni čvor u vratu... Doktori ga otpisali...
To je bilo vrijeme kad sam završila školu i pripremala se za prijemni ispit...
Sjedila sam uz knjige, učila, a suze nisu prestajale... Moj se svijet rušio...
Tata u bolnici, umire, a najveća mu je želja da se upišem na fakultet i jedino ga to brine... Nije mu bilo važno što će biti s njim nego moj fakultet... Samo je na to mislio... Znao je koliko jako želim studirati hrvatski jezik (to sam oduvijek željela), ali isto tako znao je koliko me pogodilo to što je tako teško bolestan...
Spremao se na operaciju, ali ga nije bilo briga za to...
Pao je u depresiju... Zašto? Jer neće biti uz mene kad budem išla na prijemni i kad vidim da sam prošla, da me zagrli i raduje se sa mnom...
Iskreno, tada me nije bilo briga što će biti s mojim fakultetom...
Bio mi je važan jedino tata...
Molila sam neprestano i vapila Gospodinu da mi ga ne uzme jer mi je još jako potreban...
Kada je išao na operaciju mama me nazvala iz bolnice i rekla da su ga odvezli na operaciju... Tada sam se pomolila i prvi puta otkad smo saznali za njegovu bolest nisam molila Gospodina da mi ga ne uzme...
Rekla sam samo-Gospodine, neka je volja Tvoja... Neka bude kako Ti hoćeš, a ne kako ja hoću...
Operacija je trajala 8 i pol sati...
Najdužih 8 i pol sati u mome životu... Imala sam osjećaj kao da dani prolaze, a ne sati...
Nakon operacije tata se počeo oporavljati, ali još je bilo jako kritično...
Par dana nakon operacije ja sam otišla na prijemni i što se dogodilo...
Nisam prošla, 2 boda mi falila...
Nema veze, kažem ja, idem na 2. rok...
Otišla sam u 9. mjesecu na drugi rok...i prošla...bila prva na listi...
Ali nije me to najviše obradovalo nego to što je tata izašao iz bolnice i sada je bio tu da me zagrli i raduje se sa mnom...
Svo vrijeme mama, brat, i TT usrdno smo molili...
Gospodin ga je ozdravio...
Nakon zračenja morao je svaki mjesec na kontrole u Zagreb...
Prije 2 mjeseca doktor je tražio da se ponovo napravi CT...
U meni hrpa pitanja... Pa zašto sad? Nije se valjda bolest vratila? Pa kako?
I kada je došao na kontrolu s tim nalazom CT-a, doktor uzeo pa gleda...
Pa gleda ostale nalaze... Onda mu gleda usta, vrat, sve on to pipa...
Pa uzme ponovo nalaze i gleda...
Ne vjeruje...
Okrene se prema mome tati i kaže: Gospodine, nakon svega vi ste poptpuno zdrav čovjek...
Kako je to moguće?
Moguće je, VELIK JE BOG........
8 mjeseci moj je tata jeo na sondu, sada jede normalno... Mjesec dana nakon operacije nije mogao pričati, pisao je sve... Onda se počeo govor vraćati...Sada priča puno jasnije, naravno, ne kao prije operacije, ali ga se može sve razumjeti...
Mama i ja išle smu prije 3 tjedna u Međugorje...
Išle smo samo s jednom nakanom, zahvaliti Majčici i Gospodinu našemu na tatinom zdravlju...
Mog tatu Gospodin je vratio u život... Slava mu i hvala u sve vijeke...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2008 12:29 
Odsutan

Aleluja napisao:
Nisam imala nikaka takvu slčnu situaciju - jer sam previše kukavica ( :twisted: :twisted: ah Bože oprosti vjera mi je slaba) ali ovaj vikend mi je bilo kao da su se đavolje snage obrušile na mene i kao da se velika borba vodila oko mene;

a kakva sam tek ja kukavica... ha ha dobio sam tako veliki teret a jednostavno sam preslab i gnjeci me nazalost... kusnje su stvarno teske a ja jedva izlazim na kraj sa njima... najrade bi pobjegao... i pitam se ovo: Dobro Kriste mene si odabrao i dao mi to sto trenutno imam, a ja ovako slab jedva izdrzavam sve ove napore i ostajem usredotocen... skola mi je losa... tesko se uspijevam usredotociti na nju... misli lete na sve strane... tesko nalazim koncentraciju... a valjda ti znas zasto moram prolaziti kroz ovo razdoblje ovako tesko kao da moram nesto nauciti iz nje... i jesam naucio sam puno toga... kako je ovaj "zemaljski" zapravo mjesto gdje se mi ucimo... kao recimo skola... spremamo se za onu zadacu za koju si nas odredio na nebu... pa nas ponizujes, dizes vjeru, ucis, iskusavas kako bi izrasli na onu razinu za koju znas da smo dorasli...

eto nikada nemojte reci da ste preslabi... zna On koliko ste jaki jer On gleda samo srce nase... sve ostalo mu je nebitno... prolazno...

ja se samo nadam da ce jednoga dana ova moja slabost postati jakost.. no sve je u Njegovim rukama... haha vec sam prestao i brojati koliko puta sam ozdravio u ovih pola godine (preko 5 puta sigurno... tko zna u kakvom mi je stanju sada zeludac iz tog prebacivanja... cas zdrav, pa opet bolestan, i tako... svega ima hehe)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2008 12:44 
Odsutan

Anna_vk Bog je uistinu blagoslovio tebe i tvoga tatu i sve tvoje sa ovime prekrasnim djelom ozdravljenja tvoga tate i njegov povratak u zivot... vjera je ta koja je spasila tvoga tatu jer si predala sve u ruke Njegove i prihvatila Njegovu volju... ako zelis ozdravi ga ako ne prihvatit cu to jer ti znas najbolje za sve... nesto mi ovo govori kako te je zapravo Bog iskusao da sama uvidis kolika ti je vjera i koliko imas pouzdanje u Njega da ti moze tatu vratiti potpuno zdravog... ma PREKRASNO kako su velika djela Njegova...

slava Ti i hvala za svako Tvoje prekrasno djelo koje dajes onima koji Te ljube i s vjerom ti predaju sve svoje muke, patnje, trpljenja i proslavis se u nasim zivotim :grlim te: :grlim te:

Btb Anna :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2008 14:28 
Odsutan

Velik je Bog Anna-vk, BTB - lijepo da si opet ovdje- dugo te nije bilo :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2008 15:05 
Odsutan

o kako je Bog dobar i velik!!!

silna su djela Njegova!!!

o Bože hvala Ti što nas LJUBIŠ............ :grlim te:

Ana :grlim te: BTB!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2008 21:26 
Odsutan

predivno svjedočanstvo Ana...neka Gospodin blagoslovi tvoga oca i cijelu tvoj obitelj

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2008 21:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
BVB ana..cijelu obitelj...Radujte se u Gospodinu..jer velika dijela vam učini... :grlim te: :grlim te: :grlim te: :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2008 22:57 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Ana prelijepo svjedočanstvo, Btb :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lip 2008 06:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

evo sad ulovila vremena da vam napisem,,,,,
ukratko,,,nalazimo se u tezem razdoblju iskusenja i izdrzljivosti(muz i ja) i na sve probleme koji nas stisli,,,dozivio mozdani udar,,,o Boze nisam ni svjesna bila kad ga to zadesilo,,kako me strah bilo,,,,odvezla ga na hitnu i preuzeli ga neozbiljno,,mlad je pa nisu vjerovali da ga to moze zadesiti,,,,i kad se situacija smirila kad doktori vidjeli sta je bilo,,,ustrcali se i brzo ga prikopcali na aparate,,da naglasim,,,33 godine ima,,,koji sok,,,cetvero djece doma,,mali placu kad sam se vratila hoce li im tata umrijeti,,,ma sta da vam kazem,,tesko,,,i onda molila sam se ,,,kao nikad u zivotu,,molila u sebi,,blagoslivljala,,,,zazivala Boga,,isusa Majku,,,da mi n e oduzme muza,,,ta mi treba i da neznam bez njega,,,(sebicno al nisam znala drugacije) svecenik ga prikazao na misi ne jednoj,,vise,,,i molio i on i drugi za njega,,da skratim,,,

jedini na odjelu koji nije imao posljedice mozdanog udara,,
jedini koji sa takvom dijagnozom iskrvarenja nije trebao ici na operaciju..
i jos dosta toga,,,al evo ga ,,kod kuce sada,,,slab al doma,,,
ide na bolje,,malo cemo smanjiti ritam,jer Bog nas upozorio,,,Bog nam dao sansu novu,,,

Hvala ti Isuse i Presveta Majko,

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]