www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 18 lip 2025 14:16

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 05 lip 2008 06:37 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
vlatka30 napisao:
evo sad ulovila vremena da vam napisem,,,,,
ukratko,,,nalazimo se u tezem razdoblju iskusenja i izdrzljivosti(muz i ja) i na sve probleme koji nas stisli,,,dozivio mozdani udar,,,o Boze nisam ni svjesna bila kad ga to zadesilo,,kako me strah bilo,,,,odvezla ga na hitnu i preuzeli ga neozbiljno,,mlad je pa nisu vjerovali da ga to moze zadesiti,,,,i kad se situacija smirila kad doktori vidjeli sta je bilo,,,ustrcali se i brzo ga prikopcali na aparate,,da naglasim,,,33 godine ima,,,koji sok,,,cetvero djece doma,,mali placu kad sam se vratila hoce li im tata umrijeti,,,ma sta da vam kazem,,tesko,,,i onda molila sam se ,,,kao nikad u zivotu,,molila u sebi,,blagoslivljala,,,,zazivala Boga,,isusa Majku,,,da mi n e oduzme muza,,,ta mi treba i da neznam bez njega,,,(sebicno al nisam znala drugacije) svecenik ga prikazao na misi ne jednoj,,vise,,,i molio i on i drugi za njega,,da skratim,,,

jedini na odjelu koji nije imao posljedice mozdanog udara,,
jedini koji sa takvom dijagnozom iskrvarenja nije trebao ici na operaciju..
i jos dosta toga,,,al evo ga ,,kod kuce sada,,,slab al doma,,,
ide na bolje,,malo cemo smanjiti ritam,jer Bog nas upozorio,,,Bog nam dao sansu novu,,,

Hvala ti Isuse i Presveta Majko,

O Slava i Cast Kristu!!! Ne razumijem zasto bi bilo sebicno moliti se za drugu osobu hehe... pa naravno da bi ti bilo tesko kada ti vise nebi bilo muza pa ja tu uopce ne vidim sebicnost...

o velika su djela Gospodina kada ga ljubimo jer dobije se onoliko koliko vjerujes a tvoja je vjera velika i zato ga je spasila

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lip 2008 07:42 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Vlatka - Gospodin je izabrao tebe i tvoga muža da se proslavi kroz vas - slava Isusu - 33 godina - toliko je i Isus imao - On nešto planira s tobom i Tvojim mužem, hvala Isusu;

"Sve se okreće dobro onima koji Ga ljube"!

Vlatka, šaljem ti blagoslove i molim Isusa neka čim prije skroz ozdravi tvoga muža. :grlim te: :grlim te: :grlim te: Hvala Isuse!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lip 2008 13:01 
Odsutan

Vlatkice... jaka si hrabra u očima Boga našega....

ljubi i mazi svoga mužića... blagoslivljaj ga i moli Krista da ga sakrije u svoje Svete Rane...... o draga.... blagoslovljena si što si se uzdala u Gospodina...!!!

Neka Krist bude vaša snaga i zaštita, stijena i kamen temeljac...

Hvala Isuse! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 lip 2008 14:30 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Vlatka i anna vk divna svjedočanstva o slavi našeg Gospodina u vašim životima.
Kako nas silno ljubi, ma zar to nije PREDIVNO :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2008 07:18 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
ANA I VLATKA...BVB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

A POSEBNO BI POHVALILA NAŠEG BITLORDA...
PROMJENA BRATE..PROMJENA...
SVAKIM DANOM SVE VIŠE NAPREDUJEŠ...
BTB :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2008 14:37 
Odsutan

OOOOO VELIK JE GOSPOD NAŠA POBJEDA JE ON, NE BOJIMO SE NEPRIJATELJA...

:r086: :r086: :r086:

Vlatka predivno...BVB...Tebe u tvoju obitelj...

:b206: :b206: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 lip 2008 18:41 
Odsutan

Nek si hvaljen i slavljen, dragi Isuse

:r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086: :r086:

:D :D :D :grlim te: smajlic28

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2008 07:04 
Odsutan

Volila bih vam pocetei svjedociti koliko je dobroga bog ucinio u mome zivotu! Dok sam bila trudna mi je ljecnjik rekao da ce Katarina imati downow sindrom i da bih ju trebala pobaciti, u istom vremenu mi muz zavrsio u bolnici jer su mislili da se zarazio sa tbc. Bila sam sama i nisam znala sto napravit. Meni nije bilo tesko sto ce mi djete biti nesposobno nego sta akose meni i muzu nesto desi ko bi uzeo bolesno djete?? Muz mi je reko da to moram ja sama odluciti i na kraju se odlucim ostaviti pa sta god bude. Zvjetovala sam majci medugorskoj nek se vrsi volja bozija. Ubrzo mi muz izisao i iz bolnice jer je imao samo upalu pluca ljecnik je njega nagovarao da men uvjeri kako bih abortus bio najbolje rjesenje. Hvala dragom bogu da sam bila toliko jako pa nisam pristala 4 mjeseca poslije sam rodila potpuno zdravu curicu bet ikakve mane(OSIM STO PUNO PRICA :lol: )
A kad sam bila trudna s Gabrielom mi je reko 10000000% curica a moj muz mi nako iz zezancije kaze : "Srce ajd se pomoli gospi medjugorskoj danesto naraste bebi medu nogicama tebe ce prije uslist nego mene!" ja sam samo prasnula u smijh to mi se cinilo glupo. Ali on se ipak molio za tu nakanu i kad smo isli u rodiliste sam rodila Decka :D :D :D on je bio :shock: :shock: :shock: i samosto se nije srusio u rodilistu! Eto to vam je jedno mallo moje svjedocanstvo

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2008 08:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ivka22 napisao:
Volila bih vam pocetei svjedociti koliko je dobroga Bog ucinio u mome zivotu! Dok sam bila trudna mi je ljecnjik rekao da ce Katarina imati downow sindrom i da bih ju trebala pobaciti, u istom vremenu mi muz zavrsio u bolnici jer su mislili da se zarazio sa tbc. Bila sam sama i nisam znala sto napravit. Meni nije bilo tesko sto ce mi djete biti nesposobno nego sta akose meni i muzu nesto desi ko bi uzeo bolesno djete?? Muz mi je reko da to moram ja sama odluciti i na kraju se odlucim ostaviti pa sta god bude. Zvjetovala sam majci medugorskoj nek se vrsi volja bozija. Ubrzo mi muz izisao i iz bolnice jer je imao samo upalu pluca ljecnik je njega nagovarao da men uvjeri kako bih abortus bio najbolje rjesenje. Hvala dragom Bogu da sam bila toliko jako pa nisam pristala 4 mjeseca poslije sam rodila potpuno zdravu curicu bet ikakve mane(OSIM STO PUNO PRICA :lol: )
A kad sam bila trudna s Gabrielom mi je reko 10000000% curica a moj muz mi nako iz zezancije kaze : "Srce ajd se pomoli gospi medjugorskoj danesto naraste bebi medu nogicama tebe ce prije uslist nego mene!" ja sam samo prasnula u smijh to mi se cinilo glupo. Ali on se ipak molio za tu nakanu i kad smo isli u rodiliste sam rodila Decka :D :D :D on je bio :shock: :shock: :shock: i samosto se nije srusio u rodilistu! Eto to vam je jedno mallo moje svjedocanstvo

hehe nasa Gospa je stvarno NEVJEROJATNA... i sam sam iskusio kako je veliko njezino srce i kako nas njeguje kao malu djecu koja tek uce hodati pa padaju jer se ne mogu uspraviti na noge... velika je ljubav Njezina

Citat:
A POSEBNO BI POHVALILA NAŠEG BITLORDA...
PROMJENA BRATE..PROMJENA...
SVAKIM DANOM SVE VIŠE NAPREDUJEŠ...
BTB Duh Zajedništva Duh Zajedništva

Govorio im u pouci: 3"Poslušajte! Gle, iziđe sijač sijati. 4I dok je sijao, poneko zrno pade uz put, dođoše ptice i pozobaše ga. 5Neko opet pade na kamenito tlo gdje nemaše dosta zemlje. Odmah izniknu jer nemaše duboke zemlje. 6Ali kad ogranu sunce, izgorje; i jer nemaše korijenja, osuši se. 7Neko opet pade u trnje i trnje uzraste i uguši ga te ploda ne donese. 8Neko napokon pade u dobru zemlju i dade plod, razraste se i razmnoži, te donese: jedno tridesetostruko, jedno šezdesetostruko, jedno stostruko." 9I doda: "Tko ima uši da čuje, neka čuje!"

ja sam zrno koje pada na kamenito tlo... sve vam kaze :oops: :oops:

treba mi velika promjena i moram reci da se i dogada i to velikom brzinom... jedan dan citam o tamnoj noci sv. Ivana od Križa i nacitam se hrpetina pocetnickih gresaka... jedna od njih je navezivanje na pobozne predmete... i ja se zamislim i shvatim da i ja to radim i da bi trebao prestat... kad eto prode nekoliko sati a ono taj predmet na koji sam se navezao se raspao sam od sebe a inace je gotovo nemoguce da se desi to... i sad se nemam na sto navezat hehe... tako da je eto pocelo i mene polako zahvacati "ciscenje"....

neznam da li se vama ikad desilo ali meni se stalno desava u proteklih nekoliko tjedana... navecer oko ponoci cujem cvrkut ptica... ptice mi dodu na prozor i pjevaju umjesto da spavaju... i tako uvik dok idem spavat... ja reko sinoc: Ma da ja sam prolupao skroz... nesto stvarno nije u redu samnom... jos i ptice cujem u gluho doba... i dodem mi brat i ja ga pitam da li cujes cvrkut ptica... i on na to: Da!!! A ja: Fala dragom Bogu NISAM PROLUPAO!!! I tako pjevaju svaku vecer dok idem spavat hehe

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 lip 2008 09:50 
Odsutan

BiTLorD :D :grlim te:

BTB

smajlic8 smajlic8 smajlic8

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]