www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 lip 2025 17:15

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 kol 2008 11:01 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
agapi divno svjedočanstvo ,dirnulo me koliko je veliko pouzdanje vaše sestrice,nemam riječi osim jedne Bog vas blagosovio ,blagosovio cijelu tvoju obitelj :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 kol 2008 14:12 
Odsutan

Draga Agapi rasplakala si me..... hvala ti od srca na tvom svjedočanstvu.
Budi blagoslovljena ti i cijela tvoja obitelj...

:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2008 19:19 
Odsutan

Draga agapi hvala ti na svjedočanstvu. neka Gospodin blagoslovio tebe i tvoju obitelj. :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2008 20:09 
Odsutan

agapi sad si me rasplakala :twisted: :twisted: Hvala ti na ovom svjedočanstvu. sad je vidi da je Isus uistinu uz tebe... Bog blagoslovio tebe i tvoju obitelj, tvoga muža i tvoju djecu!
:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2008 21:48 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Nemam sto reci nakon ovoga. BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2008 21:55 
Odsutan

Agapi, kako lijepe riječi..Vidi se da si duhom vođena i divno je što si posvjedočila ovdje.
Eto, i moj je put bio patnja i tko zna što me sve još čeka, al Gospodin me učinio boljom, doveo me k sebi..I kad skrenem, znam da ću se vratiti..
ON JE MOJ PUT, MOJA ISTINA I MOJ ŽIVOT !!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2008 22:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga agapi!
Hvala ti na tvom svjedočanstvu.Ovo tvoje svjedočanstvo je kao feral koji nas zasvijetli kad se malo uljuljamo u našem životu i mislimo da to što trenutno dajemo Bogu je dovoljno i ne može se više, i tada se trgnemo.
BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2008 16:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
evo konačno i drugi dio mog velikog svjedočanstva, za kojeg su me mnogi od vas podupirali da ga napišem... i evo... došao je taj dan...

Sjećam se tog mirisa lavande. kao da ju ovog trena udišem. Bila sam sva u mukama i grču i sa opterećenim mislima išla prema plaži..
mirno malo apartmansko naselje idealno za odmor, a u mojoj glavi kaos.
prelazim ulicu. Dijeli me samo pločnik do plaže..
kad zazvoni mobitel..
Na displeju piše:Učenik-tt. To! moj spas!! Misleći u sebi da je on jedan od onih koji će me izvući iz pakla vrtoglavice.. Nakon kratkog upoznavanja rečeno mi je da legnem na leđa i zatvorim oči.. Oh Bože-pomislila sam u sebi:"Pa ja sam na cesti doslovce!". Ma, boli me briga za sve. leći ću na pločnik, pa kud puklo da puklo.. U najgorem slučaju može me pregaziti bicikl koji vozi po pješačkoj stazi. "Oh Bože što sam luda, ljudi će mi se smijati..." nisam ni završila misao, veću su me povele Samirove riječi. Zatvorila sam oči, opustila se i prebacila u neku drugu dimenziju, duhovnu dimenziju. Razmišljala sam samo o
Važnosti tog trenutka bez obzira gdje se nalazila. Počelo je. NeŠto osjećam.
Neka vrućina. Neka sila jaka, prejaka…
Nekud vuće, a ne znam kud.. vrtoglavica, sve jače i jače.. suze … potekle su kao potoci bez kraja.. moji jecaji… strah.. „Bože što mi se događa?“ bojim se…. Jako….
I onda Njegove riječi:“Ne boj se, s tobom sam!“. A tek taj Samirov miran glas… glas pun vjere, snage, odlučnosti, ali i mira, sućuti i nježnosti.. glas poput anđela..
Polako se vraćam u svoje postojanje.. stvarnu dimenziju Koja će mi otkriti jesam li još uvijek na pločniku ili negdje drugdje lebdim.. jesam li još uvijek u ovom prljavom svijetu ili na jednom lijepom otoku koji leži na oblaku. Budim se.. oči se otvaraju.. pomalo mi je još mutno zbog suza koje brišem, ustajući se..
Pokušavam sama sebi dokučiti što sam, gdje sam i što se uopće dogodilo. Sjećam se glasa:“ana jesi tu? Halo?“
Ništa…
„Ana,javi se!“ trgnulo me..
„Hej, evo me.. tu.. živa i zdrava.. ovo je bilo.. nekako neopisivo.. Hvala ti!“
Trnci su me dobrano prolazili još nekoliko minuta.. ipak sam još uvijek na prljavom pločniku prljavog svijeta, ali sretna.. ne znam zašto, ali znala sam da se u meni nešto promijenilo na bolje onog trenutka kada je Učenik počeo moliti. Ne znam kako da zahvalim tom čovjeku, kako da zahvalim Isusu , koji je čuo njegove molitve. U jedno sam sigurna.
Da nije bilo foruma tebe-tražim, Učenika, Marije-Nade, Ane_Vk a i svih ostalih koji su sudjelovali u akciji“mojeg spašavanja“ :-) ja danas ne bih bila ovdje gdje jesam..
Sretna djevojka, ZDRAVA djevojka, sa životom koji joj se skroz sviđa.
HVALA VAM SVIMA…

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2008 16:51 
Odsutan

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

baš ste bezobrazni, stalno me rasplačete.

Anči... ma ne znam što da ti kažem osim da je ovo jedno jako svjedočanstvo predivno napisano... BTB sestro :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 kol 2008 17:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:twisted: Hvala vam od srca za svjedočanstva!!! :twisted: :twisted:
Neka se Gospodin i dalje silno proslavlja u našim životima!!! smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8 :r086: :r086: SLAVLJEN BUDI MOJ ISUSE :r086: :r086:

p.s:
Zaista, sve muke sadašnjeg trenutka nisu ništa, u odnosu na Slavu Božju koja se ima očitovati na životnim stazama Kristovih učenika... smajlic26
Privuci nas sve Isuse Svome Presvetome Srcu! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: i nikada ne puštaj :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: ni kada mi to svojevoljno poželimo :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: čvrsto nas veži Isuse sponama Svoje Ljubavi :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]