www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 lip 2025 21:34

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2008 15:08 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
mary33 napisao:
Razumijem tvoju brigu i šok no ono što jedino možeš učiniti je platiti misu za svoje pretke, u tu nakanu i moliti za njih..Suprug i ja smo molili za 9 naših koljena da očistimo grijehe i svaki dan 9 dana išli na sv. misu.
Saznali smo i vjerojatno najbitniju stvar, misleći da smo dobili informaciju sasvim slučajno..a to nam je sam Bog pokazao za što da molimo.Suprugova baka umrla je radeći pobačaj.Mučeći se godinama sa sterilitetom, molili smo za nju čim smo to saznali.To je pobačeno dijete jedna osoba koja ima dar krštenja nerođene djece krstila i dijete joj je reklo svoje ime- Luka..To nam je rečeno..nedugo iza toga 15-20 dana ostala sam trudna.Moja se djevojčica rodila na sv.Luku.Što reći!! SLAVA GOSPODINU

Ovo me interesuje, ako mozes malo vise da nesto napises o ovome...
Nije potrebno da nam pises ime te osobe...nego tko je ta osoba...
koja ima dar krstenja nerodjene djece...i na koji nacin to radi..???

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2008 19:39 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
mary33 napisao:
To je pobačeno dijete jedna osoba koja ima dar krštenja nerođene djece krstila i dijete joj je reklo svoje ime- Luka..To nam je rečeno..nedugo iza toga 15-20 dana ostala sam trudna.Moja se djevojčica rodila na sv.Luku.Što reći!!

jedna cura u mome gradu govori da joj se đavao ukazuje na svakom koraku.
onaj je Čileanac tvrdio da mu je Isus rekao kad će biti smak svijeta. (to ne zna ni Sin, već samo otac zna...)
Ovi neki govore da je Međugore lukavstvo sotone.
Severina tvrdi da iznimno poštuje Blaženu Djevicu Mariju (nemogu odolit: :roll: )
Neki kažu da ne postoji Bog.

Ma nisam sigurna da li je to baš vjerodostojno (baš :lol: ) ali me intirigira. Zamolit ću te kao i rebeka i aurelius: ispričaj nam, molim te, nešto više o tome. :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2008 22:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Upravo sam se vratio sa seminara fra Zvjezdana Linića u Domu sportova. Dok je molio za ozdravljenje, osjetio sam kako mi Isus otvara usta i ulazi unutra. Fra Linić je molio da Isus iscjeli naš jezik. Osjetio sam kako mi Isus djeluje na jeziku. Tada je molio za naša pluća, i jasam ga osjetio u plućima, zatim srce, kičma, spolni organi. Cijelo vrijeme sam osjećao goruću toplinu u organima koje je navodio. Fra Linić više nije navodio organe, ali sam osjetio kako Isus silazi na noge i na stopala. Dulje vrijeme sam osjećao snažnu toplinu u stopalima i potkoljenici. Molio sam Isusa za moja spuštena stopala, koja su mi često zadavala bol u leđima (tko ima spuštena stopla, zna o čemu pričam), neka se vrši volja Njegova, iako sam prikriveno ipak želio da mi ih izlječi. Nakon što je bilo gotovo, popipao sam stopalo, ništa nisam primetio (teško sam i mogao to kroz cipelu). Sada sam došao doma, spremao se za spavanje, skinem čarape i primjetim lukove na stopalima. Isprva nisam bio siguran jesam li si ja to zamislio ili je to stvarno. Odmah sam se sjetio sigurne metode, išao sam provijeriti otisak. Meni je prije otisak (bez prstiju) imao oblik elipse, sada ima onu udubinu.
Vječna hvala i slava Isusu!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 ruj 2008 22:30 
Odsutan

tomy108 napisao:
Upravo sam se vratio sa seminara fra Zvjezdana Linića u Domu sportova. Dok je molio za ozdravljenje, osjetio sam kako mi Isus otvara usta i ulazi unutra. Fra Linić je molio da Isus iscjeli naš jezik. Osjetio sam kako mi Isus djeluje na jeziku. Tada je molio za naša pluća, i jasam ga osjetio u plućima, zatim srce, kičma, spolni organi. Cijelo vrijeme sam osjećao goruću toplinu u organima koje je navodio. Fra Linić više nije navodio organe, ali sam osjetio kako Isus silazi na noge i na stopala. Dulje vrijeme sam osjećao snažnu toplinu u stopalima i potkoljenici. Molio sam Isusa za moja spuštena stopala, koja su mi često zadavala bol u leđima (tko ima spuštena stopla, zna o čemu pričam), neka se vrši volja Njegova, iako sam prikriveno ipak želio da mi ih izlječi. Nakon što je bilo gotovo, popipao sam stopalo, ništa nisam primetio (teško sam i mogao to kroz cipelu). Sada sam došao doma, spremao se za spavanje, skinem čarape i primjetim lukove na stopalima. Isprva nisam bio siguran jesam li si ja to zamislio ili je to stvarno. Odmah sam se sjetio sigurne metode, išao sam provijeriti otisak. Meni je prije otisak (bez prstiju) imao oblik elipse, sada ima onu udubinu.
Vječna hvala i slava Isusu!!!

To je divno, slava Isusu!! Ozdravljenja su predivna! :D BTB tomy :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 08:48 
Odsutan

Slava Isusu!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 08:51 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

slavim te Isuse!! slava Isusu!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 09:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Kako je dobro biti Isusov... slava ti i čast Isuse!!

tomy Bog te blagoslovio!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 11:01 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Slava Ti Isuse..činiš nam djeca čudesna..Hvala Ti..
Tomy ..BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 11:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
mary33 napisao:
Razumijem tvoju brigu i šok no ono što jedino možeš učiniti je platiti misu za svoje pretke, u tu nakanu i moliti za njih..Suprug i ja smo molili za 9 naših koljena da očistimo grijehe i svaki dan 9 dana išli na sv. misu.
Saznali smo i vjerojatno najbitniju stvar, misleći da smo dobili informaciju sasvim slučajno..a to nam je sam Bog pokazao za što da molimo.Suprugova baka umrla je radeći pobačaj.Mučeći se godinama sa sterilitetom, molili smo za nju čim smo to saznali.To je pobačeno dijete jedna osoba koja ima dar krštenja nerođene djece krstila i dijete joj je reklo svoje ime- Luka..To nam je rečeno..nedugo iza toga 15-20 dana ostala sam trudna.Moja se djevojčica rodila na sv.Luku.Što reći!! SLAVA GOSPODINU

Draga Mary...nesto sam se sjetila,ali nisam sigurna..Cini mi se da si jednom navela,sto sada ne mogu pronaci...Kada smo mi ...
Molili Devetnicu Ruzi Otajstvenoj...za one koji nemaju djece...i one nerodjene..Teja je pisala tu devetnicu...
Ja sam navela nakene...
Za Zozy...
za Zozanu,
za moju necakinju Sanelu,
za moga necaka Tomislava..
I sve brakove,koji zele dijete...

Da si i ti posvjedocila da molis iako se nisi prijavila, i da si cak poslje toga posvjedocila...da si u drugom staanju...
Evo i ja sada da posvjedocim da moja necakinja Sanela...koja 5 godina nije mogla zanjeti....sada je trudna...Bog se proslavio u nasim molitvama...i u njenom djetu.
Iz tih razloga sam te ovo predhodnom postu pitala..

Imam jako puno uslisani molbi u Devetnicama..a posvjedociti cu to sve u zadnjoj..Devetnici....koja bude na redu deveta....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 12:26 
Odsutan

Slava Isusu!!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]