www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 lip 2025 19:38

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 12:32 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
mary33 napisao:
To je pobačeno dijete jedna osoba koja ima dar krštenja nerođene djece krstila i dijete joj je reklo svoje ime- Luka..To nam je rečeno..nedugo iza toga 15-20 dana ostala sam trudna.Moja se djevojčica rodila na sv.Luku.Što reći!!

Pobačena djeca se trebaju krstiti....bio namjerni ili spontani pobačaj..
..to mogu učiniti roditelji djece, na Sv. Misi prikažu dijete i krste ga...to je jako važno...da duša tog malog anđela ne luta..

Moja teta je medicinska sestra i u jednom razdoblju je radila na odjelu gdje su se činili i pobačaji...jedan svećenik joj je rekao da krsti svako to ubijeno nevino dijete...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 12:56 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Slika

Citat:
Postano: Fri Apr 04, 2008 11:01 pm Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

I ja se svim srcem priključujem ovoj devetnici...
...i molim ...za svu nerođenu djecu...
...molim za sve mlade majke...da im Duh Sveti usadi odgovornost ...da budu nositeljice života...i svojih obitelji...molim za sve mlade muževe...da budu poput sv. Josipa graditelji svojih obitelji..od kojih će djeca primjerima učiti vrijednosti roditeljstva...

...molim i za sve one...u čijem srcu plamti želja ...privinuti na svoje grudi ...čedo darovano od Boga..
...molim svim srcem....za našu zozy...za žojanu...

...i osobito molim.....po prvi puta Gospodina ...da blagoslovi jednu mladu obitelj...koja također žudi za svojim čedom....obitelj mog sina...

molim Majčicu...da svojim moćnim zagovorom...izmoli za njih ono što je volja Božja za njih...da ih svojim plaštem zaogrne...čuva i bude s njima...
...da ih vodi svakoga dana...svome Sinu..da im pokazuje put...

...ovo je prva moja molitva ...da Gospodin blagoslovi želju mog sina i snahe, koji su željeli dijete...
...Snaha je bolesna...i ja sam jednostavno u tišini pratila iz mjeseca u mjesec...njihovu nadu...želju za djetetom..
....a onda razočaranost što se ništa ne događa...bojeći se moliti za dijete...zbog njene bolesti....
...Tada je ovdje krenula devetnica...
...osjetila sam u srcu ovo što sam napisala...
...isti mjesec iza toga....Gospodin je uslišao njihovu želju...
...Odonda traje borba tog malog bića za život...
...Izdržao je sve napade epilepsije...izdržao je napade psihoze...izdržao je krvarenja...izdržao je čak i savjete doktora...."da se vidi bi li ga se uklonilo"....
...I evo...njegovo srčeko kuca...raste...odolijeva...
...svakoga jutra pred križem predajem to malo djetešce Gospodinu da ga zaštiti od svih lijekova koje njegova majka uzima...od svih stanja koja prolazi...predajem ga Gospi...stavljam ga Merzov zagovor...u zagovor bl. Alojzija ....sv. Ante...sv. Leopolda...

a sada ovdje predajem ga i vašim molitvama...vašim uzdignutim rukama...
...predajem Ga Krvi Kristovoj u koju sam ga jučer u svetištu Ludbrega uronila....i iz kog sam donijela ovu krsnu košuljicu...
...moleći za milost Njegovu...da u nju uskoro obućemo jednog malog anđeleka......malog Mihaela

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 13:09 
Odsutan

...Bože..koliko snage daješ malom Mihaelu....hvala Ti...i slava...
..daj mu Gospodine još više snage za borbu za život...
..blagoslovi njegove roditelje....i našu Magdalenu...

:a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 21:13 
Odsutan

tomy108 napisao:
Upravo sam se vratio sa seminara fra Zvjezdana Linića u Domu sportova. Dok je molio za ozdravljenje, osjetio sam kako mi Isus otvara usta i ulazi unutra. Fra Linić je molio da Isus iscjeli naš jezik. Osjetio sam kako mi Isus djeluje na jeziku. Tada je molio za naša pluća, i jasam ga osjetio u plućima, zatim srce, kičma, spolni organi. Cijelo vrijeme sam osjećao goruću toplinu u organima koje je navodio. Fra Linić više nije navodio organe, ali sam osjetio kako Isus silazi na noge i na stopala. Dulje vrijeme sam osjećao snažnu toplinu u stopalima i potkoljenici. Molio sam Isusa za moja spuštena stopala, koja su mi često zadavala bol u leđima (tko ima spuštena stopla, zna o čemu pričam), neka se vrši volja Njegova, iako sam prikriveno ipak želio da mi ih izlječi. Nakon što je bilo gotovo, popipao sam stopalo, ništa nisam primetio (teško sam i mogao to kroz cipelu). Sada sam došao doma, spremao se za spavanje, skinem čarape i primjetim lukove na stopalima. Isprva nisam bio siguran jesam li si ja to zamislio ili je to stvarno. Odmah sam se sjetio sigurne metode, išao sam provijeriti otisak. Meni je prije otisak (bez prstiju) imao oblik elipse, sada ima onu udubinu.
Vječna hvala i slava Isusu!!!

Gospodin moj i Bog moj! :D
Slava Mu i Hvala sada i uvijek :D :D

Bog te blagoslovio Tomy i kroz tebe neka se proslavi u svoj Svojoj punini :grlim te:

Evo da i ja posvjedočim svoje iskustvo....
...nije fizičko ozdravljenje,
..milost je Gospodnja, koji se nesebično na nas izlijeva...

Dugo već molim za Volju Božju u mom životu, pitam zašto trpim, za što još trebam prikazati svoje boli, koje me sustižu, za što još nisam prikazala, a trebala sam, koga sam zaboravila....
U ova tri dana sam dobila neke odgovore :D

Nije da sam odustala od molitve za fizičko zdravlje, već ima još nakana :lol:
Prikazujem za obraćenja i oslobođenja nekih ljudi, za svećenike i duhovna zvanja :D :D
To nam je potrebno svima, a ja već dosta dugo ne cijenim svoj život radi sebe, već radi drugih,.... moj život ako nije za Boga i za moje drage roditelje, sestru, prijatelje, familiju, ni za što ne vrijedi...za sada...(to sam nekima od vas već rekla)

U ove dane duhovne obnove misli i molitve koje su mi bile najintezivnije su za duhovno ozdravljenje! :D ...jer što vrijedi ikome od nas tijelo, ako dušu ne čuvamo....

Predivno je vidjeti mladu osobu, neiskvarena duha, koja nije morala doživjeti lom na tjelesnoj razini, da bi se obratila... predivno je vidjeti mlade koji s osmjehom na licu svjedoče za Krista, moga Isusa :grlim te:

Nema veće radosti srcu mome, od one koju osjetim znajući da pripadate i predajete srce svoje Kralju Kraljeva, Gospodaru Gospodara... :D

Gorilo je srce moje, ruke, dlanovi su mi skoro ljubičasti bili, trnula sam i primala i davala ovih dana....
Reći ću samo još i zamoliti vas da se ujedinite samnom u molitvi za duše u čistilištu, za duhovna zvanja, obraćenje i oslobođenje i za zdrave obitelji :D :D
To su nakane na koje mi je dano prikazivati...... tu su i kušnje, ali moltva je jača i revnija kad je borba potrebnija...

Braćo moja i sestre moje, molite i vjerujte samnom :grlim te: :grlim te: :grlim te:
Voli vas vaša Marina :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 ruj 2008 21:23 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Hvala i slava Isusu, našem spasitelju. smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2008 12:11 
Odsutan

Tomislave! Hvala Isusu na ljubavi i dobroti!!!!! :grlim te:

Ja svjedočim kako mi je srce tako veliko nakon ove obnove duhovne....

ali više zbog LJUDI i njihovih osmjeha, riječi, djela....... ajme...

ko da će mi srce eksplodirati :shock:

kad se sjetim samo te radosti i veselja... gledajući Timoteja kako dubiozno razgovara sa Peharom...

kad se Fighterica smije doh je Duh Radosti preplavljuje...

dok se Eline okice cakle od ljubavi i sreće...

dok Anuška okolo grli iz ljubavi...

dok Zuki gleda onako milim okicama tako blagim.... ko da sam Isus gleda kroz njih...

dok Aleluja se pozdravlja sa nama i mora ići a najrađe bi ostala....

dok "mali" Ivan i mama njegova i moja mama sa osmjehom sve promatraju... te "nepoznate" ljude koliko se vole bratskom ljubavlju međusobno....

dok upoznajemo i članove "Božje pobjede" sa jaruna i spontano na Elin poticaj započinjemo molitvu za jednu curu u potrebi sa M.Lošinja....

odmah mi misli lete u Mostar našim ercegovcima i Metkovčankama..zamišljam kako je i njima tako..... Božje ljubavi na sve strane... smijeha i radosti....

sjetim se Isusovih riječi preko zozyinih usta... Vi ste moje SPOJENE POSUDE.....

stvarno...iz svake se preljevaju različite milosti, riječi utjeha, ohrabrenja, smijeha....

ma joooj.. pa to može samo Božja LJUBAV!!!!!!!

:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2008 12:53 
Odsutan

Elenora napisao:
kad se sjetim samo te radosti i veselja... gledajući Timoteja kako dubiozno razgovara sa Peharom...

Draga moja kolegice (hehe) Elenora, pogledaj što je svojedobno napisao jedan moj kolega bloger:

«Nemojmo prejudicirati unaprijed»- kako bi rekao jedan moj bivši kolega, novinar «Slobodne». «Bacio si, Ante, dubioznu loptu u Kerumov šesnaesterac» - dodao bi drugi bivši sportski novinar. Po prvome se može prejudicirati i unatrag, a po drugome dubiozno znaci duboko! To znači «sumnjivo», bivši kolega sportski.

Moram se malo šalit s tobom. :wink: :D :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2008 12:57 
Odsutan

legendo... da te nema, morao bi te Bog opet stvorit :P

he..he...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2008 16:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
magdalena1 napisao:
Slika

Citat:
Postano: Fri Apr 04, 2008 11:01 pm Naslov:

a sada ovdje predajem ga i vašim molitvama...vašim uzdignutim rukama...
...predajem Ga Krvi Kristovoj u koju sam ga jučer u svetištu Ludbrega uronila....i iz kog sam donijela ovu krsnu košuljicu...
...moleći za milost Njegovu...da u nju uskoro obućemo jednog malog anđeleka......malog Mihaela

Draga Magdalena...Mir kuci tvojoj...i zazivam Bozji blagoslov na cijelu obitelj.a posebno na majku i maloga Mihaela..
Neka se izlije rosa Bozjeg blagoslova na sve vase potrebe i nade..
Mir vam ostavljam, mir vam svoj dajem. Dajem vam ga, ali ne kao što svijet daje. Neka se ne uznemiruje vaše srce i neka se ne straši. (Iv, 14:27)

Koliko sam samo sretna sto Isus svakim danom sve vise uslisava nase molitve...i vapaje...Bogu hvala... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 ruj 2008 20:22 
Odsutan

Moje malo svjedočanstvo:
Rujan 2007. godine, polako hodam iza grupe ljudi, bolje rečeno pratim ih prema domu sportova, čim dolazimo bliže, sa svih se krajeva ljudi kao rijeke sljevaju prema domu sportova. A ja sama, ali puna nade i vesela, jer ipak idem Isusu.
Sjednem na sjedalo na tribini, gledam oko sebe, nitko poznati, nije važno svi su moja braća. Najviše me boli jer moj dečko nije htio samnom, i još k tome je to grubo odbio. Došao je fra Linić, počeo je seminar. Predivno je, ali ljudi kraj mene kao da svatko oko sebe ima nekoga sa kime djeli radost, suze i ushite. Gledam uokolo, nitko poznati, nema veze djelit ću to sa Isusom. Ali nekako me tuga hvata.
Onda sam Isusu u dubini moga srca šapnula, nesvjesno, nisam se htjela sažaljevati, ima drugih kojima je gore, molim te da sljedeće godine moj dečko bude samnom i da imam nekoga sa kime mogu podijeliti svoju radost.
Rujan 2008.- Početak, opet ista scena, rijeke ljudi slijeva se u Dom Sportova ali samnom je moj muž prvu večer, pjevamo zajedno, predivno nam je, on ima suze u očima. Hvala Isuse, več sam ja zaboravila razgovor između mene i Isusa, no kad sam izlazila van, a Elenora me zove da di sam, samo me presjekla radost, Isus je to, On je ispunio onu skrivenu želju moga srca. Hvala Mu, doveo je moga dečka (sada muža), i darovao mi je Vas predivne ljude s TT-a, joj tako mi je drago bilo. Samo me boli što sam morala otići, i što sam uvijek bila tako kratko. Ali ipak dobro, jer je Gospodin doveo i moju baku, nakon smrti djeda je jako tužna, a bila je tako vesela na seminaru, i vidim da joj je pogled veseliji. Hvala Isusu! I to je taj predivan dar Isusu, dao mi je ono što se samo moje srce u dubini usudilo moliti Vječnu Ljubav, a Vječna ljubav je to uslišila. Kako da mu ikad zahvalim osim svojim životom i svakim otkucajem srca. :grlim te: :grlim te:
Hvala Isuse, neka bude Tvoja volja. Daj Isuse da nadasve ispunjavamo svi mi Tvoju volju.
Hvala ti na toplini Elenore, na osmjehu Ele, na vjeri fighterice, na savjetu ipehara, na milini i postojanosti (mladog :lol: )zuky-a, na vedrini anuske, na poljupci mame od matyjesus, na pozdravu s timotejem :lol: ; hvala na curama iz Božje pobjede; i zadnje no posebno, višnje, nismo pono razgovarale, ali u srce si mi se odmah duboko uvukla - Višnja apostol; :lol:

Volim Vas sve.
BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]