www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 14 svi 2025 00:35

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 25 lip 2012 12:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Višnja :grlim te: hvala na ovom svjedočanstvu!....nama na poticaj i snagu za dalje!

hofnung napisao:
Zleko, tvoga sina cu staviti u moje molitve.

Robert je u našim molitvama :a1250: , i tjedna nakana za sve molitvene grupe...posvećena je za Roberta :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 13:03 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga visnja, tvoje svedocanstvo me obradovalo, SLAVA ISUSU na tvom ozdravljenju.
Jos nesto me u tvom svjedocanstvu privuklo, naime od kada sam u Surkovcu prvi put slusala vl. Radigovica, nisam prestsla zaliti sto su zabranili njegove seminare pa sam i sama odlucilam otici do Marije Bistrice po njegov blagosov.
Malo mi je cudno i pribojavam se toga, zar oni kod kojih si ga trazila nisu znali da on sluzi misu na kalvariji ili mozda nisu htjeli reci za njega?
Da li mi se onda moze desiti kad dodjem gore da ga ne nadjem?
Da li ti mozda znas zasto su zabranili njegove seminare koji te naprosto tjeraju u vjeru. Vec sam razmisljala da tu temu pokrenem na forumu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 13:13 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga Hofnung neces ga moci naci uvijek na Marija Bistrici i tamo se on nesmije moliti za nikoga ali ces ga naci ponekad srijedom u Dugom Selu jer tamo ce cesto svratit uvece oko sedam posto njegova molitvena ima tamo Biblijski sat.Ja sam tamo isla jer reko mi je da se jedino tamo moze moliti za sve potrebite.Zasto su mu zabranili ? Dobro pitanje,pa zasto su svima zabranili i nasem dragom Zlatku Sudcu i onima koji nemaju svoje vlastite dvorane.Zabranjuju svima siriti Bozju Rihjec jer Davao ne spava a ovo su sve prvi porodajni trudovi.Moramo svi jako moliti za nase karizmatike kao i za sve svecenike pa ce se nesto valjda pokrenuti u tim rasijanim glavama onih koji to rade.Nebi bas o tome puno duljila ali molila bi da svi uzmemo krunice u ruke i predlozila da pokrenete molitvenu grupu devetnica za nase karizmatike pa ce nam Bog bit providnost i uslisat nase molitve.BvB.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 13:19 
Odsutan

Hvala ti najljepsa na ovim informacijama. Ne znam kako pokrenuti devetnicu ali bi volila da je ima i rado bi se na nju odozvala.

Boziji blagosov.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 13:24 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Višnja hvala ti na ovom prelijepom svjedočanstvu!
Bog dragi neka te blagoslovi draga sestro u Kristu! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 13:24 
Odsutan

Draga visnja, hvala ti najljepsa na ovim informacijama.
Ne znam kako treba pokrenuti devetnicu za nase karizmatike ali ako bi to neko ucinio rado bi se pridruzila u molitvi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 lip 2012 13:26 
Odsutan

i ja bih se odazvala.
bez karizmatika bila bih još izgubljena

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 srp 2012 07:45 
Odsutan

Čini ti se da je čitav svijet protiv tebe. Nigdje ne nalaziš izlaza. Stvarno, ovog puta je nemoguće svladati poteškoće. Ali, zar si već zaboravio da je Bog tvoj Otac? Jedan svemogući, sveznajući, milosrdni Otac? On ti ne može poslati nikakvo zlo. Ovo što ti sada zadaje brigu dobro je za tebe, iako su tvoje ljudske oči sada slijepe i to ne možeš shvatiti.
Omnia in onum! Gospodine, neka se sada i uvijek ispunja tvoja sveznajuća Volja!
Križni put, 9, 4

Ova me poticajna misao baš podigla i znala sam da je upućena upravo meni onda kada sam bila baš loše..slava Isusu

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 srp 2012 12:17 
Odsutan

Hvaljen Isus i Marija.Evo predlazem vam Devetnicu Krvi Kristove za sve nase KARIZMATIKE pa tko zeli neka se prikljuci.Pocet cemo od ovoga petka do iduce subote.Administratori mogu ovo premjestiti pod Devetnice. Neka vas Gospodin obilno blagoslovi koji cete se prikljuciti i moliti.Molit mozete onda kad imate vremena samo kroz ovih devet dana.

ZA SVE NASE KARIZMATSKE SVECENIKE DA IM SE DOZVOLI ODRZAVATI DUHOVNE OBNOVE

Devetnica na čast Krvi Kristove PDF Ispis E-mail
Gordana
Srijeda, 30 Srpanj 2008

relikvijar.jpg

(moli se kroz 9 dana uz druge molitve na čast Krvi Kristove)

Gospodine Isuse Kriste, kad si se četrdeset dana nakon svoga uskrsnuća vratio Ocu u nebo, naredio
si svojim učenicima da zajedno čekaju Duha Svetoga. Devet su dana molili da prime dar svih darova i tako postanu pravi apostoli. Uzdajući se da ćeš i nama dati ono što nam je potrebno za naše spasenje i blagoslov, molimo Te:

Rasvijetli naš razum i pročisti naše srce da naučimo kako treba moliti. Kao i apostolima, daruj i nama milost da možemo moliti s Marijom, jer je ona službenica Božja i "svemoć koja zagovara".

Gospodine, Ti si rekao: "Molite i primit ćete, tražite i naći ćete, kucajte i otvorit će vam se!"
Potaknuti Tvojom riječju, dolazimo Ti danas s ovom posebnom potrebom...

(trenutak tišine)

Dobri Isuse, pouzdajemo se u Tvoju ljubav i milosrđe koje si nam iskazao u svojoj Predragocjenoj Krvi.
Uvijek si imao vremena i strpljenja za siromahe i bolesne, za prezrene i grešnike. Otro si suze udovici iz Naima, uslišao si poganskog stotnika i nagradio pouzdanje Martino. Udijeli i nama radosno iskustvo Tvoje osobite pomoći.

Ali ako naše želje ne odgovaraju Tvome Božanskom planu, ojačaj nas posebnom snagom vjere.
Zajedno s Tobom želimo i mi ponavljati: "Oče, ne moja, nego Tvoja volja neka bude".
Udijeli nam čvrsto povjerenje da su Tvoji putovi uvijek bolji, iako ih često ne razumijemo.

Zahvaljujemo Ti već sada što ćeš nas uslišati, jer Ti si Ljubav i sve što nam daješ ili prepuštaš, vodi nas našem vječnom cilju i služi našem posvećenju. Amen

Nakon molitve devetnice preporučamo da se izmole Krunica Krvi Kristove

i litanije Krvi Kristove

ili neke druge molitve na čast Predragocjene Krvi Kristove.

Krunicu i litanije nadite na GUGLEU

Molitva zahvale i slavljenja Krvi Kristove PDF Ispis E-mail
Gordana
Utorak, 02 Rujan 2008

Isuse Kriste, od srca Ti hvala za nepresušni i trajni izvor Tvoje bezuvjetne Ljubavi.

Ljubavi koja nam se neprestano daje, koja nas stalno zove k sebi. Privuci nas sada Svome otvorenom i probodenom Srcu, iz kojega je potekla Krv i voda za naše otkupljenje i naš spas. Neka se sada izvor Tvoje žive vode izlije u obilju na sve nas, na sve članove Zajednice Krvi Kristove i sve štovatelje Tvoje Predragocjene Krvi. Neka svatko od nas doživi Tvoju pobjedničku i spasiteljsku snagu u svom srcu, u svim svojim problemima i poteškoćama. Molimo Te Isuse, po zagovoru svetog Gašpara i svete Marije De Mattias, pomozi nam ispuniti našu kršćansku zadaću, naše poslanje u današnjoj Crkvi. Želimo ne samo riječima nade, već i našim svetim životom, poput našeg utemeljitelja, zahvaljivati i služiti Tebi u znaku
Tvoje Krvi koja je za nas postala izvor svakodnevne snage, pobjede i trajne nade.
Odlučujemo se, uz pomoć Marije naše Majke i Kraljice Predragocjene Krvi, sve naše patnje, darove, talente i sposobnosti iskoristiti za proslavu Cijene našeg otkupljenja i izgradnju cijele Crkve, Tvoga mističnoga Tijela. Gospodine Isuse, vjerujemo u snagu Tvoje Predragocjene Krvi u kojoj se nalazi naša svakodnevna pobjeda i naš spas. Ti budi naš Pobjednik i Spasitelj u ovom trenutku našeg života. Zaroni cijeli naš dosadašnji život u Božanski izvor Tvoje redragocjene Krvi, zaroni sve bolesti i rane našeg duha, duše i tijela i ozdravi nas. Isuse, snagom Svoje Krvi preporodi i oslobodi nas i sve drage nam ljude od svega što nas uništava, zarobljava i odvaja od Tebe i Tvojih milosti. Blagoslovi sve nas, naše obitelji rodbinu, susjede, cijeli Hrvatski narod. Ne dopusti da se ikad odvojimo i udaljimo od Tebe, da se ne izgubimo u onome što je prolazno i bezvrijedno za našu dušu, te pogubno za vječni život s Tobom u kući našeg nebeskog Oca. Amen.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 srp 2012 17:04 
Odsutan

Ja i dalje samo slušam o Bogu a nemam pojma ko je On

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]